Results 61 to 68 of 68
Thread: φωνες
-
30-03-2018, 04:03 #61
ειμαι χαρουμενη.πριν απο λιγο εμφανιστηκε η γυναικεια φωνη μετα απο πολλους μηνες.ειπε στην αντρικη..."αστην, αφησε την ησυχει να ηρεμησει".βεβαια μετα απαντησε η αντρικη φωνη "οχι δε θα φυγουμε ποτε.πρεπει να μας ακουει για να την προστατευσουμε απο τον κοσμο.δε θα φυγουμε ποτε οτι κι αν κανει"
η ψυχολογος με ρωτησε για το πως ηταν η εβδομαδα μου και της ειπα για τις φωνες και προς το τελος της συνεδριας με ρωτησε αν κατα τη διαρκεια αυτης ακουγα φωνες και της ειπα ναι και με ρωτησε τι σου ειπαν και της ειπα οτι μου ειπε να μην της μιλαω γιατι αυτα που σημειωνει θα τα πει στους απο πανω αλλα δε σταματησα να μιλαω παρα τις φωνες
της ειπα και για τις προηγουμενες ψυχολογους με ρωτησε απο την 1η συνεδριαείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 30-03-2018, 15:13 #62
Μια χαρα boo, ευχαριστα νεα.
Να σε ρωτησω οσον αφορα τις φωνες σαν ηχο, οχι στο τι λενε. Υπαρχει συγκριση με το φαινομενο μετα απο ενα ξενυχτι με ποτο και τραγουδια, οταν ξαπλωσεις σε ησυχο μερος να "ακους" καποιο τραγουδι βαθια μεσα στο κεφαλι σου?
Απ'οτι ξερω ειναι ενα φαινόμενο που το βιωνουν ολοι. Μου κανει εντυπωση πως ενω εκεινη τη στιγμη το τραγουδας μεσα σου, νοιωθεις όμως τη φωνη του τραγουδιστη οχι τη δικη σου.
Καταλαβαινεις τι λεω ετσι, δεν το ακους δυνατα, απλα το "ακους" καπου μεσα σου.
30-03-2018, 18:45 #63
καλησπερα Γιωργο
μοιαζει με αυτο που περιγραφεις μονο που οι φωνες εχουν μεγαλυτερη ενταση σαν ηχος.ειναι λες και σου μιλανε απο πισω σου.ετσι ειναι τουλαχιστον σε εμενα.λες και μιλανε πισω απο την πλατη σου.τις ακους δυναταείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
31-03-2018, 13:53 #64
ΟΚ αυτο σημαινει οτι τις κρατας εσυ στο κεφαλι σου, τις εχεις ακομη αναγκη. Οταν δε θα τις εχεις πια, θα τις διωξεις. Και ειναι ενταξει αυτο.
η ψυχολογος με ρωτησε για το πως ηταν η εβδομαδα μου και της ειπα για τις φωνες και προς το τελος της συνεδριας με ρωτησε αν κατα τη διαρκεια αυτης ακουγα φωνες και της ειπα ναι και με ρωτησε τι σου ειπαν και της ειπα οτι μου ειπε να μην της μιλαω γιατι αυτα που σημειωνει θα τα πει στους απο πανω αλλα δε σταματησα να μιλαω παρα τις φωνες
της ειπα και για τις προηγουμενες ψυχολογους με ρωτησε απο την 1η συνεδριαEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
31-03-2018, 14:02 #65
@μπου δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω!!
Πωπω έτσι τις βιώνω και γω..
Ελπίζω να γίνεις σύντομα καλά
Και μένα τα ίδια μου λένε
01-04-2018, 02:33 #66
ευχαριστω για τα καλα σου λογια savatage!
παιρνω κουραγιο..!
δε ξερω αν εγω προκαλω τις φωνες ή ειναι επακολουθο καποιας καταστασης οπως του υπερβολικου αγχους απλα νιωθω οτι καπου εκει στα 14 που ξεκινησε η καταθλιψη και καπου εκει στα 16 που αρχισε η παρακολουθηση κατι εσπασε μεσα μου και απο τοτε σταδιακα ξεκινησαν πολλα πραγματα οπως οι φωνες και τα οπτικα καποια χρονια αργοτερα..
στα τοσα χρονια τα εχω δουλεψει τοσο πολυ μεσα στο κεφαλι μου που μου ειναι πολυ δυσκολο να τα ξεμπερδεψω και να τα απαρνηθω.ετσι εχω μαθει να ζω 15+ χρονια τωρα.
αλλα το προσπαθω κι αυτο με τη ψυχοθεραπεια.μου ειναι δυσκολο πολυ αλλα ξερω οτι κι ετσι δε μπορω να ζω.μενω πολυ πισω.και η ζωη εχει απαιτησεις κι οσο περνανε τα χρονια ακομα μεγαλυτερες.δεν υπαρχει χρονος να αφεθεις σε μια τετοια κατασταση.
γι αυτο και κανω ψυχοθεραπεια.μηπως και ξεπερασω καποια πραγματα
αν καταφερω να ξεμπερδεψω αυτο το κουβαρι θα ειναι σαν να ξαναγεννιεμαι μετα απο τοσα χρονια.
ισως ειναι κι αυτος ενας λογος που μου εμφανιζονται οι φωνες.ισως φοβαμαι να αντιμετωπισω την πραγματικοτητα χωρις ολα αυτα γιατι θα ειναι κατι πολυ καινουριο αν το ζησω
εσωτερικη μου το ξερω οτι με νιωθεις!
ευχαριστω πολυ πολυ!!
ευχομαι κι εσυ να καλυτερευσεις γιατι ξαταλαβαινω ποσο δυσκολες καταστασεις περνας..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
02-04-2018, 00:38 #67
02-04-2018, 10:13 #68
Η μπου ειναι αλανι κατα την αργκο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))