Results 16 to 28 of 28
Thread: σχέσεις με διαφορά ηλικίας
-
04-10-2008, 20:21 #16
Ή τουλάχιστον όταν δούμε ότι μας βλάπτει να βγούμε από αυτή.
Ως προς αυτό που λες MANTHES, η αγοραπωλησία από πού προκύπτει; Το \'πακέτο\' για εμένα σημαίνει πόσα μου αρέσουν και πόσα μου ταιριάζουν σε έναν άνθρωπο. Επειδή λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση υπήρχαν πολλά που μου άρεσαν, δεν έλαβα υπόψη τη διαφορά στα χρόνια, ερωτεύτηκα, το έζησα, το απόλαυσα.
Όταν όμως τέλειωσε αποφάσισα ότι δεν θέλω να ξανακάνω σχέση με διαφορά, να μην πω στα χρόνια, αλλά στον κύκλο ζωής.
- 04-10-2008, 21:23 #17
Το ελαβα καπως διαφορετικα και σιγουρα δεν ηθελα να σε θιξω.
Απλα το εχω συναντησει απο πολλες κοπελες και το πηρα στραβα.
Συγνωμη αν παρεξηγηθηκεςΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-10-2008, 21:29 #18
05-10-2008, 06:58 #19
Καταρχην ποια ηλικια ρε παιδια ειναι λαθος οταν ειναι στην ιδια ηλικια κατα 70% σε κανα 5χρονια το πολυ θα χωρισουν για να βρουν διαφορετικους π...ς κ μ...α .Μην τρελενομαστε.Πρεπει να υπαρχει καποιος που να συμβουλευει να δινει κουραγιο κ να εχει περασει κατι στη ζωη του για να προκυψει μια σοβαρη σχεση.
Πιστευω οτι ρολο παιζει το ΜΥΑΛΟ που κουβαλαει ο καθενας μας ανεξαρτητως ηλικιας ,οι αρχες μας το τι θελουμε να καταφερουμε κ.τ.λ.
Εχω δει 18-19χρονες πολλοι πιο ωριμες απο 28-30χρονες κ πιο ωραιες κ ολας .Αλλα εχουν περασει καταστασεις ξερουν που πατανε κ δεν ταξιδευουν.Ειναι τυχερα.Οταν ο ενας θελει τον αλλον ,ο ενας συμπληρωνει τον αλλον,σε πιον μεγαλυτερο δεν του αρεσει να κανει σαν \"παιδι\" κ σε πιο \"παιδι \" δεν αρεσει να κανει αυτα που κανει ο μεγαλυτερος.Το θεμα ειναι τα μυαλα μας να εχουμε στο κεφαλι μας ,μπολικο συναισθημα γιατι αυτο με τα κοριτσακια(οχι γυναικες απο τα 18-22 ειμαστε μικρες εχει παραγινει ,λες κ τους ειπαν να παντρευτουνε η υπαρχουν μονο αυτες . Σταματω εδω για να μην ξεφευγω ;) .
05-10-2008, 11:09 #20
ΜΑΝΤΗΕS δεν παρεξηγήθηκα, το φαντάστηκα ότι το κατάλαβες διαφορετικά και γι\' αυτό το εξήγησα.
ButSomeday, οι ηλικίες που αναφέρεις ήταν οι κατάλληλες ηλικίες γάμου σύφωνα με τον Αριστοτέλη. Και ο γάμος στην κοινωνία που ζούσε δεν είχε σχέση με τον αν είχαν ερωτευτεί ή αν ταίριαζαν, αλλά είχε ως αποκλειστικό σκοπό την τεκνοποίηση. Επειδή πίστευε επίσης ότι η γυναίκα είναι ηθικά αδύναμο ον, πρότεινε να παντρεύεται νωρίς για να κλείνεται στο σπίτι και να σχολείται με την ανατροφή των παιδιών. Ενώ ο άντρας μπορούσε μια χαρά να περιμένει να ωριμάσει όχι μόνο σωματικά, αλλά κοινωνικά και ψυχολογικά.
05-10-2008, 11:14 #21
Originally posted by marina38
ΜΑΝΤΗΕS δεν παρεξηγήθηκα, το φαντάστηκα ότι το κατάλαβες διαφορετικά και γι\' αυτό το εξήγησα.
ButSomeday, οι ηλικίες που αναφέρεις ήταν οι κατάλληλες ηλικίες γάμου σύφωνα με τον Αριστοτέλη. Και ο γάμος στην κοινωνία που ζούσε δεν είχε σχέση με τον αν είχαν ερωτευτεί ή αν ταίριαζαν, αλλά είχε ως αποκλειστικό σκοπό την τεκνοποίηση. Επειδή πίστευε επίσης ότι η γυναίκα είναι ηθικά αδύναμο ον, πρότεινε να παντρεύεται νωρίς για να κλείνεται στο σπίτι και να σχολείται με την ανατροφή των παιδιών. Ενώ ο άντρας μπορούσε μια χαρά να περιμένει να ωριμάσει όχι μόνο σωματικά, αλλά κοινωνικά και ψυχολογικά.
!
ακριβέστατα
05-10-2008, 16:25 #22
11-10-2008, 16:01 #23
Originally posted by ButSomeday
O Αριστοτελης πιστευε οτι η ιδανικη ηλικια για τη γυναικα ειναι τα 18 και για τον αντρα τα 37........
11-10-2008, 17:58 #24
Διάβασα κάπου το παρακάτω με την ευκαιρία ανθρώπινο ον αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί έχω περάσει τα 18 κατά πολύ...:P :
\"Οι άνδρες φτάνουν στο σεξουαλικό τους ζενίθ στα 18. Οι γυναίκες στα 35. Δεν έχετε την αίσθηση πως ο Θεός μας κάνει κάποια φάρσα;\" Ρίτα Ράντνερ
11-10-2008, 18:07 #25
Έχουμε καμιά 35αρα στο φόρουμ για να μας πεί κάτι πάνω σε αυτό?
11-10-2008, 19:29 #26
35 δεν ειμαι αλλα τις φαρσες του καλου θεουλη τις εχω ζησει κατα καιρους οπως κι αλλοι φανταζομαι
12-10-2008, 00:42 #27
δεν πιστεύω οτι υπάρχει καποια καλη ή ιδανικη διαφορα....καποτε νομιζα οτι μια ηλικια δινει ενα στιγμα για το που βρισκεται ο άλλος. Τωρα πια δεν το πιστευω. Δεν πιστευω οτι την ηλικια συνοδευει συγκεκριμενο πακετο εμπειριων, ωριμοτητας κλπ. Οποτε ειναι ομορφο να βλεπω καθε φορα τον ανθρωπο που με ενδιαφερει, οπως τον αισθανομαι. Κι αυτο να με οδηγει στο αν θελω να προχωρησω ή οχι μαζι του.
12-10-2008, 12:29 #28
Originally posted by Sofia
δεν πιστεύω οτι υπάρχει καποια καλη ή ιδανικη διαφορα....καποτε νομιζα οτι μια ηλικια δινει ενα στιγμα για το που βρισκεται ο άλλος. Τωρα πια δεν το πιστευω. Δεν πιστευω οτι την ηλικια συνοδευει συγκεκριμενο πακετο εμπειριων, ωριμοτητας κλπ. Οποτε ειναι ομορφο να βλεπω καθε φορα τον ανθρωπο που με ενδιαφερει, οπως τον αισθανομαι. Κι αυτο να με οδηγει στο αν θελω να προχωρησω ή οχι μαζι του.
....συν ..... ότι οι ταμπέλες έχουν φτιαχτεί για να μη χάνουν το δρόμο τα κοπάδια.
Το συναίσθημα δεν κοιτάζει επαγγέλματα, εμφάνιση, ηλικίες. Αν κάποιος λειτουργεί ετσι τότε δεν ψάχνει την αγάπη, αλλά το βόλεμα και την ευκολία του, επιφανειακά χωρίς αποτέλεσμα όπως έχω διαπιστώσει από εκατοντάδες παραδείγματα.
Μιλώ φυσικά από προσωπική εμπειρία και όχι αμπελοφιλοσοφώντας που είναι το μόνο εύκολο.
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια