Results 16 to 23 of 23
-
28-03-2018, 01:52 #16
Πολύ καλή μου φίλη αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εσένα.. Ο πατέρας της πέθανε όταν είμασταν 7 χρονών Και μεγάλωσε με τη μαμά της και τη γιαγιά της.. Χωρίς κανέναν άντρα ποτέ στο σπίτι της.. Και δεν είχε ποτέ αγόρι.. Ούτε το επιδίωκε ποτέ.. Εγώ πιστεύω ότι δε νιώθει οικειότητα με το αντίθετο φίλο.. Την φοβίζει.. Είναι κάτι ξένο για εκείνη.. αν και από μικρές μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά και πως θα ήταν με τον άντρα της .. ποτέ δεν προσπάθησε να τα φτιάξει με κάποιον.. Ούτε ποτέ μου ζήτησε να την βοηθήσω να φλερτάρει με κάποιον στο φβ η οπουδηποτε αλλού.. νομίζω κάπως έτσι την πατάς και εσυ.. Αλλά δεν σας πήραν τα χρόνια.. κάποια στιγμή κάποιος θα σε κάνει να τα ξεπεράσεις όλα αυτά και να νιώσεις άνετα! Όλα καλά πάνε στο τέλος πάντα
- 28-03-2018, 02:51 #17
Γιατί δεν έχω νιώσει μέχρι στιγμής έλξη για το άλλο φύλο;
28-03-2018, 03:29 #18
Μηπως νιωθεις καποιο αγχος οταν βρισκεσαι με εναν αντρα; Ή μηπως νιωθεις σαν να μην εισαι εκει;
Μονη σου φαντασιωνεσαι ερωτικα; Ερεθιζεσαι με τη σκεψη του αντρα; Αυνανιζεσαι;
Ισως χρειαζεται να συνδεθεις συναισθηματικα με καποιον για να λειτουργησεις ερωτικα μαζι του.
28-03-2018, 21:29 #19
Είναι πολύ απλό.απλα δεν βρέθηκε ο κατάλληλος...σε κάποιο σημείο αναφέρεις ότι υπήρχαν αγόρια που σε ελκουσαν απλά δεν τους ελκυσες εσύ..άρα είσαι μια χαρά.
Σου αρέσουν τα αγόρια έχεις ερωτική έλξη απλώς σπάνια θα βρεθεί το αγόρι που θα σου κάνει το κλικ..μάλλον πρέπει να είσαι απτα πολύ δύσκολα κορίτσια που λέμε εμείς οι άνδρες..κάποια στιγμή θα βρεθεί ο κατάλληλος...εγώ καταλαβενω ότι ψιλό πιέζεις και τον εαυτό σου να κάνεις σχέση..
Μην τον πιέζεις τον εαυτό σου Άστον ελεύθερο και ότι γνωρίσεις το κατάλληλο μόνο του θα βγει το πράγμα..αυτό που σου είπε η ψυχολόγος εν μέρει έχει μια βάση..
Απτην άλλη πάλι όχι...
Καλό είναι να τσεκαρης αυτό που σου είπε ένα άλλο μελος...ότι αν στα αγόρια που έχεις πάρε δώσε σου θυμίζει τίποτα απτό χαρακτήρα του πατέρα σου και γι'αυτό μήπως ξενερώνεις υποσεινυδητα..αν και επαναλαμβάνω ότι μάλλον δεν βρέθηκε ο κατάλληλος..
Συγγνώμη κι όλας αλλά σεξουαλικές σκέψεις έχεις??ορέξεις???σκεφτεσε ότι κάνει σεξ με κάποιο αγόρι??δεν σε ρωτάω από άποψη κουτσομπολιού και μην απαντήσεις απλά αν ισχύουν τα παραπάνω είσαι μια χαρά..και μην ανυσηχης..
28-03-2018, 21:40 #20
Θεματοθετρια δεν είναι τόσο παράλογο ούτε ανυσηχητικο μια κοπέλα να αργήσει να κάνει σχεση-σεξ..στην εποχή μου τα κορίτσια περίμεναν να φτάσουν στα 20 τους για να αρχίσουν να χαιδευουντε με τα αγόρια και να κάνουν σεξ..κατά κανόνα ίσχυε αυτό...τώρα τα κορίτσια μόλις μπουν στην εφηβεία βιάζονται να κάνουν σεξ..
Λίγο πριν παντρευτω θυμαμε χαρακτηριστικά είχα πάει με ένα φίλο να πιούμε καφέ εγώ Τότες 25-26 ετων.διπλα μας μια παρέα κοριτσιών 14-15 και ελεγε η μια απευθυνόμενη σε ένα κοριστη της παρέας..Μαρία τι έγινε έκανες σεξ με τον τάδε??και αυτή δεν μιλούσε και απάντησε στη θέση της μια άλλη κοπέλα..όχι δεν έκανε μας είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει οποσδηποτε...για να δούμε..
Όπως καταλαβαμε όλοι η εν λόγο κοπέλα δεν ηθελε να κάνει σεξ δεν ένιωθε έτοιμη και με το δίκιο της αλλά υποσχεθηκε ότι θα κάνει κάτω απτή πίεση της παρέας της..
Θέλω να πω ότι και κοινωνικά τρώμε μεγάλη πίεση πάνω στο θέμα του σεξ..
Π.χ ο τάδε ακόμα δεν έκανε σεξ ααα τον μα....κα
Η π.χ η τάδε ακόμα είναι παρθένα..ααα την καθηστερημενη....
01-05-2018, 16:33 #21
μπορει να εισαι ασεξουαλ αλλα συναισθηματικη.δηλαδη heteromantic.ναι ειναι σπανια κατηγορια αυτη και στον αντρα και στην γυναικα και να μην ειναι ομοφυλοφιλοι/ες
01-05-2018, 20:30 #22
02-05-2018, 13:42 #23
Μέγα λάθος. Ασεξουαλικοί λέγονται οι άνθρωποι που δε νιώθουν σεξουαλική έλξη. Σε αντίθεση με την επιλογή, η ασεξουαλικότητα είναι μια εσωτερική ιδιότητα, μέρος της ταυτότητας του ατόμου.
Οι ασεξουαλικοί άνθρωποι έχουν τις ίδιες συναισθηματικές ανάγκες με τους υπόλοιπους. Κάποιοι παραμένουν μόνοι τους και είναι μια χαρά έτσι, άλλοι αποζητούν συντροφικότητα και επομένως σύναψη σχέσεων διαφόρων μορφών, ακόμα και πέρα από τα κοινωνικά καθιερωμένα (π.χ. πολυερωτική - polyamorous - σχέση). Κάποιοι άλλοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν ακόμα και σε σεξουαλικές επαφές κάτω από ορισμένες συνθήκες. Αυτό φυσικά δεν είναι παράδοξο αφού είναι διαφορετικό από το να αποζητούν την επαφή.
Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς εδώ να δεις διάφορες λεπτομέρειες για το θέμα καθώς υπάρχουν πολλές παρανοήσεις πάνω σ' αυτό. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει ότι είσαι ή δεν είσαι ασεξουαλική, αλλά η περιγραφή που έδωσες (με σημαία τον τίτλο που κραυγάζει) αφήνει αυτό το ενδεχόμενο εντελώς ανοιχτό.