Πώς ήταν ή μέρα σας σήμερα;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Σημερα πολυ τρεξιμο.. εκοψε τα χερια της μια φίλη μου όπως έσπασε το τζαμί της πόρτας στο δωμάτιο της... τρέχαμε για ράμματα... να κλαίει και να σπαράζει.. αίματα παντού.. ευτυχώς όλα καλά με 8 ραμματακια.. άντε να ξημερώσει ο Θεός τη μέρα μπας και εινσι κάπως καλύτερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Σημερα πολυ τρεξιμο.. εκοψε τα χερια της μια φίλη μου όπως έσπασε το τζαμί της πόρτας στο δωμάτιο της... τρέχαμε για ράμματα... να κλαίει και να σπαράζει.. αίματα παντού.. ευτυχώς όλα καλά με 8 ραμματακια.. άντε να ξημερώσει ο Θεός τη μέρα μπας και εινσι κάπως καλύτερα!
    Περαστικά της!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ξύπνησα κάπως αργά σήμερα κ το μεσημεράκι πήγα για καφέ με κολλητό, μετά πήγα για μάθημα στο ΙΕΚ αλλά ήμασταν λίγα παιδιά κ δεν έγινε...

Παρατηρώ ότι αυξάνονται κάπως οι μέρες χωρίς μεγάλη σύγχηση στο μυαλό μου και ευτυχώς από τα κύρια συμπτώματα της ψύχωσης είμαι πολύ καλά. Αυτό που επηρεάζει την καθημερινότητα μου είναι όταν υπάρχει σύγχηση στο μυαλό μου, η αφηρημάδα, η λειτουργικότητα και οι όποιες δυσκολίες κοινωνικά. Πηγαίνει θετικά το πράγμα πάντως και γενικά είμαι ικανοποιημένος.
    Είναι μικρές οι χαρές μου όπως σήμερα που το μυαλό μου ήταν κάπως καθαρότερο κ πιο σταθερό, ο όμορφος καιρός και η κουβέντα καθώς κ το βιβλίο του Ντοστογιέφσκι που ξεκίνησα τελευταία.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Εμένα πάλι ξεκίνησε καλά και με όρεξη πήγα δουλειά,καφέ,ψυχολόγο και τώρα δεν μπορώ να κουνηθώ, βαριέμαι να βγω, έχω πονοκεφαλο και θέλω να πλακωθω στα γλυκά, αλλά δεν έχω καθόλου σπίτι και ούτε λόγος να βγω

Senior Member
    Σήμερα ήταν καλή και γεμάτη μέρα... Το πρωί πήγα για αποτρίχωση και μετά για καφέ με τον αδελφό μου και το απόγευμα με τη γυναίκα του ξαδέλφου μου και τη θεία μου για ν' αγοράσουμε μωρουδιακά ρούχα για το παιδί τους... Ωραία ήταν αλλά νιώθω κουρασμένη τώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Αργησα να ξυπνήσω σημερα!! Το χρειαζομουν από το πρωινό ξύπνημα όλης της εβδομάδας.. Πήγα γυμναστήριο να ξεδωσω, πέρασα και από σούπερ μάρκετ να πάρω μερικά πράγματα και τώρα φαι .. πως λέτε να περάσετε το Σάββατο σας;;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by samantha26 View Post
    Αργησα να ξυπνήσω σημερα!! Το χρειαζομουν από το πρωινό ξύπνημα όλης της εβδομάδας.. Πήγα γυμναστήριο να ξεδωσω, πέρασα και από σούπερ μάρκετ να πάρω μερικά πράγματα και τώρα φαι .. πως λέτε να περάσετε το Σάββατο σας;;
    Πρωινατικα γυμναστήριο βρε;

Banned
    Ήθελα να κάνω ποδήλατο σήμερα αλλά φυσάει απίστευτα σήμερα οπότε δεν το βλέπω. Ευτυχώς έχει ήλιο και θα μπορώ να το κάνω αργότερα αν σταματήσει. Κατά τα άλλα το ίδιο βαρετά. Ίσως βγω καμία βόλτα το βράδυ. Θα ρίξω πρόταση εγώ αυτή τη φορά με την ελπίδα να φάω άκυρο να έχω να τους το λέω μετά γιατί συνέχεια μου λένε πως μου φιλανε τα αρχίδια κάθε φορά να βγούμε.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πρωινατικα γυμναστήριο βρε;
    Ναι βαριόμουν τόσο και λέω στον εαυτό μου, αν δεν πας τώρα δεν θα πας ποτέ !!! [emoji2]

Quote Originally Posted by disillusioned View Post
    Ήθελα να κάνω ποδήλατο σήμερα αλλά φυσάει απίστευτα σήμερα οπότε δεν το βλέπω. Ευτυχώς έχει ήλιο και θα μπορώ να το κάνω αργότερα αν σταματήσει. Κατά τα άλλα το ίδιο βαρετά. Ίσως βγω καμία βόλτα το βράδυ. Θα ρίξω πρόταση εγώ αυτή τη φορά με την ελπίδα να φάω άκυρο να έχω να τους το λέω μετά γιατί συνέχεια μου λένε πως μου φιλανε τα αρχίδια κάθε φορά να βγούμε.
    Χαχαχα το ίδιο έκανα εγώ χτες βράδυ, ευτυχως την γλίτωσα

Banned
    Χαχα χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμένα ������

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by samantha26 View Post
    Ναι βαριόμουν τόσο και λέω στον εαυτό μου, αν δεν πας τώρα δεν θα πας ποτέ !!! [emoji2]
    Πήγες πάντως και καλά έκανες!
    Εγώ πάντα απόγευμα,ποτέ πρωί!

Senior Member
    αθληση..καφετερια μετα....και τωρα αραγματακι σπιτι γτ νιωθω κουρασμενος

Banned
    Τα ίδια σκατά από διάθεση. Πήγα για περπάτημα μόνος και μόλις γύρισα. Ευτυχώς έχει ματς τώρα και αν μου πουν για έξω θα έχω προφαση ότι θέλω να δω το ματς, ενώ για πιο μετά ούτε λόγος γιατί δουλεύω αύριο. Άλλη μια μέρα έφυγε με μιζέρια, καλά το πάω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12