Results 1 to 15 of 32
-
31-03-2018, 14:41 #1
Ο Πρώην μου με χώρισε και ποτέ δεν έμαθα την αλήθεια.
Γεια σας. Βασικά είχα την πρώτη μου σχέση η οποία κράτησε δυόμιση χρόνια και ήταν εξ αποστάσεως (Αγγλία-Ελλαδα). Η σχέση είχε πολλους τσακωμούς για τους οποίους έφταιγε κυρίως το αγόρι και το παραδεχόταν κι ο ίδιος. Όσες φορές κι αν με πληγωνε μου ζητούσε ένα απλό συγγνωμη κι εγώ απλά τον συγχωρούσα γιατί τον αγαπούσα πολύ. Βέβαια δεν έπρεπε να δίνω τόσες πολλές ευκαιρίες και το βλέπω τώρα πολύ πιο αντικείμενικα από ότι το έβλεπα όσο ήμουν μέσα στη σχέση γιατί ήμουν η μονη που εκανε ταξίδια συνέχεια για να τον δω παρά το γεγονός ότι είχα εξετάσεις για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο (μένω Αγγλία). Τελικά δοξασι ο θεός κατάφερα να περάσω εγώ στο πανεπιστήμιο της πρώτης μου επιλογης στο Λονδίνο και αυτός πέρασε Αθήνα. Με το που γύρισα Αγγλία άρχισε να μου συμπεριφέρεται άσχημα ξανά και να μην μου δίνει πολύ σημασία. Τσακωνομασταν αλλά ποτέ δεν του είπα να χωρίσουμε. Μιάμιση εβδομάδα αφού μετακομισε Αθήνα για να σπουδάσει απλά σταμάτησε να μου μιλάει και να απαντάει στα μηνύματά μου. Με λίγα λόγια αυτοχωριστηκα πάρα το γεγονός ότι ήμουν εγώ αυτή που τον στήριζε στις πανελλήνιες και ήμουν εγώ αυτή που όσο διάβασμα κι αν είχε (γιατί εχω περάσει σε κλάδο ιατρικης) πάντα θα έβρισε χρόνο για αυτόν και ήμουν εγώ αυτή που τον υπερασπιζομουν σε όλους και ήμουν εγώ αυτή η οποία είχε κάνει την Αγγλία-Ελλαδα Αθήνα-Πατρα κάθε τρεις και λίγο πάρα το γεγονός ότι δεν είχα την οικονομική δυνατότητα οπότε μάζευα συνεχώς χρήματα για να μπορώ να τον βλέπω. Απλά θεωρώ ότι δεν άξιζα τέτοια συμπεριφορά. Δεν έμαθα ποτέ την αλήθεια και συνέχεια βλέπω το ίδιο όνειρο. Ότι ο κολλητός του φίλος μου ζητάει συγγνώμη για τον τρόπο που μου φέρθηκε και μου λέει ότι ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε να μου μιλάει ο πρώην μου έτσι ξαφνικά και ενώ ακόμα ήμασταν μαζί ήταν επειδή του άρεσε άλλη στην Αθήνα. Τι άποψη έχετε για το όλο θέμα..? Ευχαριστώ πολύ.
- 31-03-2018, 16:27 #2
Κουκλα εχω μια φιλη δικηγορο μεγαλο μυαλο κ τησ την πεφτω τριαντα χρονια δεν την πλησιαζει κανεισ κι ειναι πανεμορφη εγω ειμαι αγροτησ δε με θελει αλλα εγω τη λατρευω απο οταν ειμασταν παιδια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
31-03-2018, 16:28 #3
Η δική μου άποψη είναι ότι αυτό πρέπει να σου γίνει μάθημα.. Αφού μόνο εσύ προσπαθούσες. Εκείνος ήταν στην κοσμαρα του.. Μόνο εσύ πήγαινες να το δεις.. σε είχε δεδομένη.. σε είχε μακριά.. βαριόταν.. Και έτσι θα κοιτούσε άλλες.. έφυγε πήγε στην Αθήνα έκανε νέους φίλους είδε καινούριες κοπέλες. Με εσένα θα ασχοληθεί? Εγώ λέω να σταματήσεις να ασχολείσαι γιατί είναι γαιδουρι και θα σε θυμηθεί όταν ξεμείνει από γκόμενά.. αυτό πιστεύεις πως αξίζεις? Αν όχι τότε βρες και εσυ κάποιον που να σε αγαπάει και μην παρακαλάς κανέναν.
31-03-2018, 16:41 #4
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες. Απλά με έχει ενοχλήσει πολύ το γεγονός ότι ποτέ δεν έμαθα την αλήθεια και παρόλο που έχουν περάσει 6μιση μήνες ακόμα νιώθω ότι όλο αυτό που έγινε είναι πολύ άδικο. Θεωρώ ότι αν μπορούσα με κάποιον τρόπο να μάθω την αλήθεια θα ένιωθα πολύ καλύτερα και θα μπορούσα επιτέλους να ηρεμήσω. Αλλά όσες φορές κι αν του έχω στείλει μήνυμα να τον ρωτήσω είτε ρίχνει διαβάστηκε είτε δεν το διαβάζει καθόλου.
31-03-2018, 16:45 #5
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες. Απλά με έχει ενοχλήσει πολύ το γεγονός ότι ποτέ δεν έμαθα την αλήθεια και παρόλο που έχουν περάσει 6μιση μήνες ακόμα νιώθω ότι όλο αυτό που έγινε είναι πολύ άδικο. Θεωρώ ότι αν μπορούσα με κάποιον τρόπο να μάθω την αλήθεια θα ένιωθα πολύ καλύτερα και θα μπορούσα επιτέλους να ηρεμήσω. Αλλά όσες φορές κι αν του έχω στείλει μήνυμα να τον ρωτήσω είτε ρίχνει διαβάστηκε είτε δεν το διαβάζει καθόλου.
31-03-2018, 17:09 #6
Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι άλλο. Έχει τελειώσει το θέμα και μόνο κακό σε σένα κάνεις με το να το επεξεργαζεσαι και να αναζητάς απαντήσεις σε κάτι που έχει τελειώσει. Αυτό που θα σου έλεγα πως βλέπω είναι ότι μάλλον βαρέθηκε και επειδή είχατε σχέση ένα σεβαστό διάστημα δεν ήξερε πως να το εκφράσει και να δώσει ένα τέλος. Έτσι έγινε αδιάφορος μέχρι αηδίας και κατάφερε να χωριστειτε. Τώρα μπορεί να έχει προχωρήσει τη ζωή του μπορεί και όχι. Κοίτα τη δική σου και προσπάθησε να την κάνεις πιο όμορφη. Δεν αξίζει να χαλιεσαι για το παρελθόν. Για κανένα ******** λόγο.
31-03-2018, 17:12 #7
Δεν κατάλαβα....έτσι χωρίσατε; Απλά σταμάτησε να απαντάει στις κλήσεις σου;
31-03-2018, 17:15 #8
31-03-2018, 17:19 #9
Ναι αλλά ακριβώς επειδή είχαμε σχέση ενα σεβαστό διάστημα δεν θα έπρεπε να μου πει κατά μούτρα ότι απλά δεν θέλει να έχουμε άλλο σχέση? Θα το κατανοούσα. Αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο απλά να αφήσεις τον άλλο να αυτοχωριστει ειδικά όταν ξέρεις τι σημαίνεις για αυτόν και ειδικά όταν σου έχει φερθεί πάρα πολύ καλά...θα το εκτιμούσα πολύ αν απλά μου έλεγε την αλήθεια. Το γεγονός ότι δεν ξέρω την αλήθεια με ενοχλεί ακόμα και δεν με αφήνει να ηρεμήσω..
31-03-2018, 17:44 #10
Είναι μερικοί άνθρωποι που φοβούνται να χωρίσουν.. Δεν έχουν θάρρος και απλά εξαφανίζονται μέχρι να το πάρεις χαμπάρι.. κότες! Αν και δεν αλλάζει κάτι.. Ο χωρισμός είναι χωρισμος
31-03-2018, 17:46 #11
βλεπω στον τιτλο, και το επαναλαμβανεις και σε τοσα μηνυματα, οτι αυτο που σε ενοχλει ειναι οτι δεν ξερεις την αληθεια.
την αληθεια την ξερεις , και την ξερεις απο την αρχη.
αυτο που σε ενοχλει ειναι η ιδια η αληθεια και οχι το οτι δεν την ξερεις..
σε ενοχλει το οτι εξ αρχης δεν σε ηθελε οσο τον ηθελες εσυ και το εδειχνε και στο τελος απομακρυνθηκε και τελειως.
σε ενοχλει οτι αυτην την σχεση την συντηρουσες εσυ με τις προσπαθειες σου, με το να τρεχεις εσυ και ποτε αυτος, με το να συμπαραστεκεσαι εσυ και οχι αυτος, με το να τραβας ζορι εσυ, και οχι αυτος.
σε ενοχλει το οτι θεωρουσες σαν "προσφορα¨" στην σχεση σας το ενδιαφερον σου, αλλα γι αυτον δεν ηταν κατι ιδιαιτερο και δεν το υπολογισε ουτε μεσα στην σχεση, ουτε στο τελος της.
το προβλημα ειναι, οτι δεν κρατουμε μια σχεση κανοντας υποχωρησεις και θυσιαζοντας πραγματα οταν ο αλλος ειναι αδιαφορος.
μια σχεση κρατιεται οταν και οι δυο προσπαθουν και οι δυο προσφερουν, και οι δυο και παιρνουν και δινουν.
ουτε θυμα, ουτε κορποιδο ειναι αυτος που μονο δινει και δεν παιρνει τα αναλογα.
απλα προσπαθει μονομερως να κρατησει την σχεση , που διαφορετικα , δεν θα υπηρχε, μιας κι ο αλλος δεν ανταποκρινεται..
για τονε αυτο του το προσπαθει, οχι για τον αλλον, ουτε για το "καλο" της σχεσης.
οποτε, μην παραμυθιαζεσαι οτι θυσιασες κατι.
εκανες αυτο που ηθελες γιατι ηθελες να ειστε μαζι.
αυτος δεν το ηθελε και τοσο, γι αυτο απομακρυνθηκε.
το αν υπηρξε αλλο προσωπο/ απο αυτα που σου ειπε ο φιλος του, φαινεται οτι υπηρξε, αλλα ο λογος δεν ηταν το τριτο προσωπο.
ο λογος ηταν οτι αυτος ηταν χλιαρος σε αυτην την σχεση εξ αρχης.
ηταν θεμα χρονου δλδ να βρει κατι αλλο.
αν μιλαμε για "μαθηματα" που λεει κι ενα μελος παραπανω, το "μαθημα" ειναι να δινεις παραλληλα με τον αλλο. ποτε μην δινεις ΜΟΝΟ εσυ.
δεν πιανεσαι κοροιδο, απλα δεν λειτουργει, αυτο.
31-03-2018, 18:39 #12
31-03-2018, 19:04 #13
31-03-2018, 19:08 #14
Οι σχεσεις εξ αποστασεως δε δουλευουν ετσι κι αλλιως.Ισως το παλικαρι το καταλαβε πιο γρηγορα γι αυτο δεν εκανε και τις θυσιες.
31-03-2018, 19:22 #15