Αντικαταθλιπτικά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by iamverysad View Post
    Εγώ θέλω να βγαίνω αλλά δεν έχω το ψυχικό κουράγιο να το κάνω. Αισθάνομαι αδύναμος μέσα, σαν βάζο που θα σπάσει. Μιλάω σε άλλους και αισθάνομαι άγχος. Δεν έχω κουράγιο.
    Oχι τοσο πολυ στην περιπτωση μου , το μαχομαι οσο μπορω , αλλα και παλι , καταλαβαινω την δυσκολια της τρομερης αυτης ασθενειας ....... δεν χανω την ελπιδα μου ........

Είναι οργανικό το θέμα. Ξεκάθαρα. Να ρωτήσω, εγώ παίρνω 5 σταγόνες ημερησίως seropram μαζί με το φαγητό. Αυτό υπάρχει περίπτωση να το συνηθίσει κάποια στιγμή ο οργανισμός και να μην επιδρά χωρίς αύξηση δόσης/αλλαγή φαρμάκου;

Είναι οργανικό το θέμα. Ξεκάθαρα. Να ρωτήσω, εγώ παίρνω 5 σταγόνες ημερησίως seropram μαζί με το φαγητό. Αυτό υπάρχει περίπτωση να το συνηθίσει κάποια στιγμή ο οργανισμός και να μην επιδρά χωρίς αύξηση δόσης/αλλαγή φαρμάκου;
    Δεν θέλω να το θεωρήσεις δεδομένο αλλά στην περίπτωση μου νομίζω συμβαίνει έτσι, βέβαια είμαι προφανώς δειλή, και δεν πείρα μεγάλα ρίσκα, για να αλλάξω τα κακός κείμενα της προσωπικής μου ζωής, ίσος αν το έκανα να ήταν και διαφορετική η εξέλιξη μου σε σχέση με τα φάρμακα...

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Oχι τοσο πολυ στην περιπτωση μου , το μαχομαι οσο μπορω , αλλα και παλι , καταλαβαινω την δυσκολια της τρομερης αυτης ασθενειας ....... δεν χανω την ελπιδα μου ........
    Χαίρομαι που δεν χάνεις την ελπίδα σου, αντίθετα με εμένα, που στα 20 χρόνια που παλεύω δεν βλέπω αξιόλογες έρευνες για την περίπτωση μας, εκτός από δυσοιονες προβλέψεις αριθμού πασχωντων...

Τι εννοείς; Το ότι δεν πήρες ρίσκα, δεν έχει σχέση με τα φάρμακα; Εγώ πιστεύω έχει.

Banned
    Quote Originally Posted by ριας View Post
    Δεν θέλω να το θεωρήσεις δεδομένο αλλά στην περίπτωση μου νομίζω συμβαίνει έτσι, βέβαια είμαι προφανώς δειλή, και δεν πείρα μεγάλα ρίσκα, για να αλλάξω τα κακός κείμενα της προσωπικής μου ζωής, ίσος αν το έκανα να ήταν και διαφορετική η εξέλιξη μου σε σχέση με τα φάρμακα...
    Συγνωμη ρε παιδια, το συγκεκριμενο φαρμακο ειναι αναλγητικο? ποιος ειναι ο σκοπος του? δλδη τι θεραπευει? ειναι συνταγογραφουμενο? η μπορεις να το παρεις κατευθιαν απο το 'κειο' ?

Τι εννοείς; Το ότι δεν πήρες ρίσκα, δεν έχει σχέση με τα φάρμακα; Εγώ πιστεύω έχει.
    Εννοώ ότι αν και προσπάθησα δεν κατάφερα να αλλάξω τις συνθήκες της προσωπικής μου ζωής, δεν έκανα το μεγάλο βήμα της αλλαγής, πράγμα που σημαίνει ότι ζω ενάντια στις πεποιθήσεις μου, οπότε δίνω χώρο στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθω να καλυψω με φάρμακα. Τα φάρμακα όμως καλύπτουν τα συμπτώματα και όχι την αιτία....

Αν θες ανώνυμα να γινόσουν λίγο πιο συγκεκριμένος.. Γιατί δεν κατάλαβα τι θες να πεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ριας View Post
    Χαίρομαι που δεν χάνεις την ελπίδα σου, αντίθετα με εμένα, που στα 20 χρόνια που παλεύω δεν βλέπω αξιόλογες έρευνες για την περίπτωση μας, εκτός από δυσοιονες προβλέψεις αριθμού πασχωντων...
    Μην νομιζεις , υπαρχουν μερες , η περιοδοι που χανω την ελπιδα μου , δεν ειμαι κανας υπερανθρωπος , κα απελπιζομαι οικτρα .......... δεν βλεπω κανενα φως φως στο μελλον κατα περιοδους ........
    θελω να ειμαι και ραελιστης , και το μονο που βλεπω ειναι ανιατες περιπτωσεις .......

Senior Member

Κι εγω αυτο πιστευω ,....................... απο την μια τα κ@λοφαρμακα , απο την αλλη η απελπισια της κτθλψης , αντε να διαλεξεις ......

Ρε παιδιά, όσοι παίρνετε αντικαταθλιπτικά, νιώθετε συνεχώς "γιατρεμένοι" ή υπάρχουν φάσεις μέσα στη μέρα που στε καλά και φάσεις με κατάθλιψη;

Senior Member
    Ρε παιδιά, όσοι παίρνετε αντικαταθλιπτικά, νιώθετε συνεχώς "γιατρεμένοι" ή υπάρχουν φάσεις μέσα στη μέρα που στε καλά και φάσεις με κατάθλιψη;
    οταν εισαι στην αρχη ειναι λογικο να μην εισαι ολη την ημερα καλα..θα υπαρχουν και τα νταουν...απλα μερα με την ημερα μεγαλωνει το "καλα" και μικραινει το "νταουν"
    θελει υπομονη η αγωγη με αντικαταθλιπτηκα

Μου έδωσε 5 σταγόνες ημερησίως seropram μαζί με το φαγητό ο γιατρός, τα παίρνω 11 μέρες τώρα.

Δεν αισθάνομαι πάντως χαρά. έχουν τύχει κάποια διαλείμματα χαράς (μερικών ωρών) αυτές τις 11 μέρες (που είναι η επιδιωκόμενη κατάσταση) αλλά κατά βάση αισθάνομαι όπως αισθανόμουν τον προηγούμενο καιρό.
    Μπορεί να ταν και αυθυποβολή στην τελική τα διαλείμματα χαράς.

Senior Member
    Μου έδωσε 5 σταγόνες ημερησίως seropram μαζί με το φαγητό ο γιατρός, τα παίρνω 11 μέρες τώρα.

Δεν αισθάνομαι πάντως χαρά. έχουν τύχει κάποια διαλείμματα χαράς (μερικών ωρών) αυτές τις 11 μέρες (που είναι η επιδιωκόμενη κατάσταση) αλλά κατά βάση αισθάνομαι όπως αισθανόμουν τον προηγούμενο καιρό.
    Μπορεί να ταν και αυθυποβολή στην τελική τα διαλείμματα χαράς.
    Θελει μηνα και να δρασουν τα χαπια..κανε υπομονη..το οτι εχεις μερικες στιγμες χαρας εστω και ελαχιστες ειναι πολυ καλοο..σημαινει πως αρχισαν να σε πιανουν εστω και σ μικρο βαθμο..
    εσυ τι αλλο κανεις για να βοηθηθεις και να φυγεις απο την καυταθλιψη? εχεις ασχολιες?

Senior Member
    Καλα, κι εσυ μετα απο τοσασχολια οτι ταντικαταθλιπτικα δενκανουν δουλεια , ερχεσαι και ξαναρωτας το ιδιο ? και να μην παιρνεις αντικαταθλιπτικα , παλι θαχειςτα ups αι down σου .....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast