Ο Πρώην μου με χώρισε και ποτέ δεν έμαθα την αλήθεια. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ηταν η αποσταση το προβλημα, μπορουσε να το πει και να διακοψουν. για ποιον λογο την αφηνε την κοπελα να τρεχει ξωπισω του και ετρωγε τον χρονο της?
    η υπερασπιστικη του οπτικη μπορει να ειναι οτι για τους τσακωμους να μην εφταιγε αυτος απλα να ελεγε οτι φταιει για να γλιτωσει την γκρινια των προβληματων της σχεσης.Μπορει να ειναι τετοιος χαρακτηρας που τα κραταει μεσα του και μετα απλα εξαφανιζεται λεγοντας δεν αξιζει αφου (αυτη) δε καταλαβαινει

η αλλη οπτικη ειναι αυτη που ειπατε και πιο πανω,οτι απλα ειναι παρτακιας.

Banned
    Δεν μπορείς να ξέρεις ή να μαντεύεις τι έχει στο μυαλό του ο καθένας. Για κάποιους λόγους αποφάσισε να απομακρυνθεί και να μην δίνει σημασία. Στην ουσία να σε γράφει και να μην διαβάζει καν τα μηνύματα σου. Δεν είχε το θάρρος να αντιμετωπίσει τον χωρισμό λέγοντας σου ότι δεν πάει άλλο; δεν είχε τη δύναμη να σου παραδεχτεί ότι δεν άντεξε; ντρέπονταν να σου πει ότι ξέρεις δεν θέλω και τόσο;; η στην τελική μπορεί να μην ήταν κανένας από αυτούς τους λόγους! Το θέμα είναι ότι ο τύπος επέλεξε να μην απαντήσει ξανά σε μήνυμα σου χωρίς να μάθεις ποτέ τι Σκατά έπαθε ή τι είχε στο μυαλό του. Αν ήθελε να το μάθεις θα στο έλεγε. Επέλεξε ομως να χαθεί. Σου λέω και πάλι για μια τέτοια σχέση δεν αξίζει να κάνεις κακό στη ψυχολογία σου. Προχώρα, πάνε έξι μήνες και μένεις στασιμη για κάποιον που φαίνεται να μην άξιζε.

Senior Member
    Ωραία τα λέτε βρε παιδιά και συμφωνώ με όσα αναφέρετε, προφανώς για τον τύπο δεν είχε και τόση σημασία, προφανώς η φίλη μας έκανε ο, τι έκανε γιατί τον ήθελε και ήθελε να κρατήσει αυτή τη σχέση αλλά όλοι ξέρουμε πως καμιά σχέση δεν κρατιέται μόνο από τον έναν όσο κι αν το θέλει κι όσο κι αν προσπαθεί.... αλλά μόνο σε μένα κάνει εντύπωση αυτός ο χωρισμός;

Ωραία αυτόν δεν τον ένοιαζε, είναι και γαιδούρι δεν νοιάστηκε καν για τα τυπικά να δώσει μια στοιχειώδη εξήγηση στην κοπέλα.... εσύ κοπέλα μου γιατί τον άφησες; Πώς γίνεται να χωρίσατε χωρίς να πάρεις καμιά απάντηση; Δηλαδή εκείνος σταμάτησε ξαφνικά να απαντάει κι εσύ απλά σκέφτηκες " α αυτό θα σημαίνει πως χωρίσαμε!" ;

Περιγράφεις μια σχέση δύο δύομιση χρόνων, έστω και απο απόσταση, δεν είναι λίγος χρόνος εκτός κι αν με τον όρο "σχέση" εννοείς ότι στελνατε κανένα μήνυμα που και που. Εσύ πώς δεν ξεσήκωσες τον κόσμο μόλις είδες πως δεν απαντάει; Δεν εννοώ για να τον παρακαλέσεις να τα ξαναβρείτε κτλ, εννοώ έστω να του τα χώσεις!!!

Banned
    Ειναι απιστευτος αυτος ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ " οπου διαβαζω εδω μεσα, σε αυτο το θεμα!!
    ενα νεο παλικαρι αποφασησε να απαγκίστρωθει απο μια ανουσια σχεση (ανουσια διοτις η αποσταση ειδικα σε νεα ατομα ειναι δυσκολο να υπαρχει σχεση) ,αποφασησε να βρει την δυναμη μεσα του και να βαλει ενα τερμα στην σκλαβια του!! αντι να τον υμνουμε οπου φερθηκε ανδρικα! οπου πειρε πανω του την ευθυνη και αλλαξε την ζωη τους πρως το καλο, διοτις κι αυτος θα μπορεσει να βρει κατις νεο στην ζωη του αλλα και η κοπελα το ιδιο, θα μπορει να βρει μια νεα σχεση , μαθενωντας απο το παρελθον ,ετσι ωστε ο επομενος να ειναι σε ενα πλεσιο πιο ρεαλιστικο! ετσι ωστε ο επομενος δεσμος της αλλα κι ο επομενος ανδρας να εχουν καλητερο μελον αφου απο την αρχη θα υπαρξει η βοηθεια της εμπιριας οπου αποκτηθει απο την προηγουμρνη σχεση! για ενα μελον καλητερο στην σχεση που θα ερθει!
    Το αγορι λοιπον βρηκε το σθενος μεσα του, εκαμε τα αισθηματα του στην ακρη κι σκεφτηκε το καλο της κοπελας του, εδιξε λοιπον ποσο πραγματικα την αγαπα ,ελευθερωνοντας την καρδια της!
    Αλλα δυστυχως οι πιο πολλες δεν μπορειτε να καταλαβετε καποια πραματα κι κατευθιαν ριχνετε αναθεμα στο παλικαρι!! δεν ειναι αποριας αξιον τελικα γιατι οι ποιητες ειμαστε σχεδον παντα ανδρες!! δεν ειναι αποριας αξιον γιατι τα πιο πολλα μυθιστορηματα ειναι γραμενα απο ανδρικα χερια!! δεν ειναι αποριας αξιον γιατι τα πιο πολλα τραγουδια ερωτικου πονου ειναι εμπνευσμενα απο ανδρικες ματομενες καρδουλες!! οσο σκληροι μιαζουμε απεξω τοσο ευαισθητοι ειμαστε τελικα εμεις οι ανδρες!! ο πονος του χωρισμου , η ευθυνη αυτου και το αβαστακτο συναισθημα που μας "καρφωνει" την καρδουλα μας ειναι κατις ξενο για πολλες γυναικες!! και φυσικα δεν λεω για ολες τις γυναικες!! υπαρχουν εκει εξω πολυ αξιολογες συναισθηματικα γυναικες!! υπΡΧΟΥΝ ΘΥΛΗΚΕς ΨΥΧΟΥΛΕς ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, αλλα δυστυχως ειναι λιγες σε σχεση με τις αντιστοιχες ανδρικες!!
    Προσωπικα, οπως κι πολλοι αλλοι ανδρες εχουμε υποφερει απιστευτα στην ζωη μας απο ερωτες οπου χαθηκαν , οπου ενας ανεμος δυνατος φυσηξε και δεν αφησε πισω του ουτε την σταχτη για να μας τον θυμιζει!! αλλα βλεπετε, κοριτσια, εμεις σαν ανδρες δεν πρεπει να βαζουμε τα κλαματα!! δεν πρεπει να παραπονιομαστε!! δεν πρεπει να μοιρολογουμε για αυτο!! πρεπει να συνεχιζουμε την ζωη μας σαν να μην εγινε τπτα!! απεναντιας με εσας, κοριτσια, οπου ειναι μοδα και συνηθεια να κλετε για ερωτες που φυγανε ακομα κι αν δεν νιωθατε τπτα!! ακομα κι αν ειχε τελειωσει μεσα σας εδω κι καιρο!! αυτη εινΑΙ η απολυτη αδικια συναισθηματων αναμεσα στους ανδρες κι στις γυναικες!! ακομα κι αν στην τελικη ο ανδρας ειναι αυτος που πολλες φορες υποφερει πιο πολυ απο εναν χωρισμο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ειναι απιστευτος αυτος ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ " οπου διαβαζω εδω μεσα, σε αυτο το θεμα!!
    ενα νεο παλικαρι αποφασησε να απαγκίστρωθει απο μια ανουσια σχεση (ανουσια διοτις η αποσταση ειδικα σε νεα ατομα ειναι δυσκολο να υπαρχει σχεση) ,αποφασησε να βρει την δυναμη μεσα του και να βαλει ενα τερμα στην σκλαβια του!! αντι να τον υμνουμε οπου φερθηκε ανδρικα! οπου πειρε πανω του την ευθυνη και αλλαξε την ζωη τους πρως το καλο, διοτις κι αυτος θα μπορεσει να βρει κατις νεο στην ζωη του αλλα και η κοπελα το ιδιο, θα μπορει να βρει μια νεα σχεση , μαθενωντας απο το παρελθον ,ετσι ωστε ο επομενος να ειναι σε ενα πλεσιο πιο ρεαλιστικο! ετσι ωστε ο επομενος δεσμος της αλλα κι ο επομενος ανδρας να εχουν καλητερο μελον αφου απο την αρχη θα υπαρξει η βοηθεια της εμπιριας οπου αποκτηθει απο την προηγουμρνη σχεση! για ενα μελον καλητερο στην σχεση που θα ερθει!
    Το αγορι λοιπον βρηκε το σθενος μεσα του, εκαμε τα αισθηματα του στην ακρη κι σκεφτηκε το καλο της κοπελας του, εδιξε λοιπον ποσο πραγματικα την αγαπα ,ελευθερωνοντας την καρδια της!
    Αλλα δυστυχως οι πιο πολλες δεν μπορειτε να καταλαβετε καποια πραματα κι κατευθιαν ριχνετε αναθεμα στο παλικαρι!! δεν ειναι αποριας αξιον τελικα γιατι οι ποιητες ειμαστε σχεδον παντα ανδρες!! δεν ειναι αποριας αξιον γιατι τα πιο πολλα μυθιστορηματα ειναι γραμενα απο ανδρικα χερια!! δεν ειναι αποριας αξιον γιατι τα πιο πολλα τραγουδια ερωτικου πονου ειναι εμπνευσμενα απο ανδρικες ματομενες καρδουλες!! οσο σκληροι μιαζουμε απεξω τοσο ευαισθητοι ειμαστε τελικα εμεις οι ανδρες!! ο πονος του χωρισμου , η ευθυνη αυτου και το αβαστακτο συναισθημα που μας "καρφωνει" την καρδουλα μας ειναι κατις ξενο για πολλες γυναικες!! και φυσικα δεν λεω για ολες τις γυναικες!! υπαρχουν εκει εξω πολυ αξιολογες συναισθηματικα γυναικες!! υπΡΧΟΥΝ ΘΥΛΗΚΕς ΨΥΧΟΥΛΕς ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, αλλα δυστυχως ειναι λιγες σε σχεση με τις αντιστοιχες ανδρικες!!
    Προσωπικα, οπως κι πολλοι αλλοι ανδρες εχουμε υποφερει απιστευτα στην ζωη μας απο ερωτες οπου χαθηκαν , οπου ενας ανεμος δυνατος φυσηξε και δεν αφησε πισω του ουτε την σταχτη για να μας τον θυμιζει!! αλλα βλεπετε, κοριτσια, εμεις σαν ανδρες δεν πρεπει να βαζουμε τα κλαματα!! δεν πρεπει να παραπονιομαστε!! δεν πρεπει να μοιρολογουμε για αυτο!! πρεπει να συνεχιζουμε την ζωη μας σαν να μην εγινε τπτα!! απεναντιας με εσας, κοριτσια, οπου ειναι μοδα και συνηθεια να κλετε για ερωτες που φυγανε ακομα κι αν δεν νιωθατε τπτα!! ακομα κι αν ειχε τελειωσει μεσα σας εδω κι καιρο!! αυτη εινΑΙ η απολυτη αδικια συναισθηματων αναμεσα στους ανδρες κι στις γυναικες!! ακομα κι αν στην τελικη ο ανδρας ειναι αυτος που πολλες φορες υποφερει πιο πολυ απο εναν χωρισμο!!!
    Τι τρικυμία εν κρανίω είναι αυτή βρε Γιώργο;
    Ποιος άντρας;
    Ο τύπος κρύφτηκε σαν κότα και δεν της εξήγησε καν τον λόγο που την χωρίζει. Αυτό δεν λέγεται άντρας, μυγόχεσμα λέγεται.

Banned
    Χρωστω μια συγνωμη λογο ελλιπης πληροφορησης περι του θεματος, αλλα τωρα οπου τα διαβασα ολα καταληγω στο οτι μεγαλο ρολο στην συμπεριφορα και στην καταληξη αυτης της σχεσης παιζει το νεαρο της ηλικιας και των δυο. Εκτως απο αυτο αν εχω καταλαβει σωστα, κι θα θελα να με διαφωτησει η κοπελα οπου εχει το προβλημα , η σχεση στιριζωταν σχεδον αποκληστικα απο αυτην, απο την φιλη μας δλδη, αν καταλαβα καλα πωτες το αγιρι δεν ειχε καμει ερωτικη εξομολογηση παθους!! το κυνηγη απο οσα διαβασα ηταν απο την πλευρα της κι οχι απο την πλευρα του !! πραμα αλλοκοτο αφου το συνηθης ειναι ο ανδρας να κυνηγα, να καμει ταξιδια,να ευγενικα πιεζει κατα καποιο τροπο.
    Το συγκεκριμενο λοιπον λαβ στορυ εχει πολυ παθος κι ερωτα απο την μια πλευρα , κι αρκετη αδιαφορια εξαρχης απο την αλλη. Ετσι λοιπον ισως κι να ειναι ξεκαθαρη η σταση του αγοριου αφου πωτες δεν σου εταξε κατις τρομερο πωτες δεν εδωσε μεγαλες προσδοκιες!! κι επειδη δεν πρεπει να ξεχναμε και τις ηλικιες ισως το αγορι ειδε την ολη σχεση καπως ελαφρα, σαν μια φοιτιτηκη ερωτικη εμπερια ,κατις που ειναι συνηθεις .Αρα ειναι αδικο να χρεωνουμε ευθυνες χωρισμου στο αγορι απο την στιγμη οπου δεν υπηρξαν και ευθυνες εναρξης της σχεσης, θελω να πω οτι μαλον η κοπελια ειχε φαει κολημα μαζι του , ο τυπος το ειδε καπος ελαφρα κι ελαφρα εφυγε! Βεβαια ειναι λαθος του οτι δεν της το ξεκαθαρησε ωστε να μην εχει ελπιδες η φιλη μας , ελπιδες οπου τοσο πολυ πονανε !! ειναι αληθεια οταν καποιος φευγει απο μια σχεση κι αφηνει εναν ερωτα αοριστο πονα πιο πολυ αυτη η προσμονη οτι ισως ξανα ερθει απο το να ειναι ξεκαθαρος οτι δεν θα ξανα ερθει!! ειναι οπως το διηγημα του Παπαδιαμαντη με την μανα του ναυτικου οπου πιο πολυ πονα μην γνωριζωντας τι εχει απογινει παρα αν ηξερε οτι ειναι νεκρος!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Για να ξεκαθαρίσω τι έγινε. Όλο το καλοκαίρι ήμουν Ελλάδα και κάθε φορά που τσακωνομασταν αυτός μου ζητάτε συγγνώμη και μου έλεγε ότι δεν θέλει να με χάσει. Δεν θεωρώ ότι η απόσταση ήταν το θέμα του διότι ήμουν εγώ αυτή που πολλές φορές επειδή ένιωθα άσχημα που τον "κρατούσα" σε μια σχέση εξ αποστάσεως τον ρωταγαν αν θα προτιμούσε ίσως να χωρίσουμε έτσι ώστε να είναι "ελεύθερος" αλλά πάντα έλεγε "όχι" και "δεν μπορώ χωρίς εσένα" και "δεν με ενοχλεί η απόσταση γιατί για μένα όλο αυτό αξίζει". Και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι μου έλεγε κάθε τρεις και λίγο πόσο πολύ με αγαπάει και πόσο σημαντική είναι για αυτόν και άλλες λοιπές μαλακιες. Οπότε εγώ για αυτό έχω μπερδευτει. Πως γίνεται να αγαπάς κάποιον και να ξέρεις ότι έχει αισθήματα για σένα και να συμπεριφέρεσαι τόσο εγωιστικά χωρίς να σου έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Και δεν υπερβάλλω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Μα τον Θεό δεν του είχα κάνει τίποτα τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες και ποτέ δεν του έκανα κάτι σημαντικό. Πάντα τσακωνομασταν για μικροπραγματα. Αλλά ειλικρινά με έχει μπερδέψει το πώς κάποιος μπορεί να σε κοιτάει κατά Μάτα και να σου αραδιαζει χιλιάδες ψέματα χωρίς να νιώθει άσχημα κυρίως για τον εαυτό του αφού με λίγα λόγια στον εαυτό του ψεύδεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by S99 View Post
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Για να ξεκαθαρίσω τι έγινε. Όλο το καλοκαίρι ήμουν Ελλάδα και κάθε φορά που τσακωνομασταν αυτός μου ζητάτε συγγνώμη και μου έλεγε ότι δεν θέλει να με χάσει. Δεν θεωρώ ότι η απόσταση ήταν το θέμα του διότι ήμουν εγώ αυτή που πολλές φορές επειδή ένιωθα άσχημα που τον "κρατούσα" σε μια σχέση εξ αποστάσεως τον ρωταγαν αν θα προτιμούσε ίσως να χωρίσουμε έτσι ώστε να είναι "ελεύθερος" αλλά πάντα έλεγε "όχι" και "δεν μπορώ χωρίς εσένα" και "δεν με ενοχλεί η απόσταση γιατί για μένα όλο αυτό αξίζει". Και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι μου έλεγε κάθε τρεις και λίγο πόσο πολύ με αγαπάει και πόσο σημαντική είναι για αυτόν και άλλες λοιπές μαλακιες. Οπότε εγώ για αυτό έχω μπερδευτει. Πως γίνεται να αγαπάς κάποιον και να ξέρεις ότι έχει αισθήματα για σένα και να συμπεριφέρεσαι τόσο εγωιστικά χωρίς να σου έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Και δεν υπερβάλλω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Μα τον Θεό δεν του είχα κάνει τίποτα τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες και ποτέ δεν του έκανα κάτι σημαντικό. Πάντα τσακωνομασταν για μικροπραγματα. Αλλά ειλικρινά με έχει μπερδέψει το πώς κάποιος μπορεί να σε κοιτάει κατά Μάτα και να σου αραδιαζει χιλιάδες ψέματα χωρίς να νιώθει άσχημα κυρίως για τον εαυτό του αφού με λίγα λόγια στον εαυτό του ψεύδεται.
    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα ψεμματα είμαστε ικανοί να πούμε οι άνδρες προκειμένου να κάνουμε σεξ...

Senior Member
    Λυπάμαι που το λέω..μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά..δεν είμαι μέσα στο μυαλό του καθένα..αλλά νόμιζο ότι ο τύπος πρόσθεσε ένα ακόμα όνομα στη λίστα του..

Senior Member
    Οπότε η γνώμη μου είναι τραβάς ένα Χ σε αυτή τη σελιδα..αλλάζεις σελίδα και πας για αλλά..καλή επιτυχία στην επόμενη φορά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by S99 View Post
    Γεια σας. Βασικά είχα την πρώτη μου σχέση η οποία κράτησε δυόμιση χρόνια και ήταν εξ αποστάσεως (Αγγλία-Ελλαδα). Η σχέση είχε πολλους τσακωμούς για τους οποίους έφταιγε κυρίως το αγόρι και το παραδεχόταν κι ο ίδιος. Όσες φορές κι αν με πληγωνε μου ζητούσε ένα απλό συγγνωμη κι εγώ απλά τον συγχωρούσα γιατί τον αγαπούσα πολύ. Βέβαια δεν έπρεπε να δίνω τόσες πολλές ευκαιρίες και το βλέπω τώρα πολύ πιο αντικείμενικα από ότι το έβλεπα όσο ήμουν μέσα στη σχέση γιατί ήμουν η μονη που εκανε ταξίδια συνέχεια για να τον δω παρά το γεγονός ότι είχα εξετάσεις για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο (μένω Αγγλία). Τελικά δοξασι ο θεός κατάφερα να περάσω εγώ στο πανεπιστήμιο της πρώτης μου επιλογης στο Λονδίνο και αυτός πέρασε Αθήνα. Με το που γύρισα Αγγλία άρχισε να μου συμπεριφέρεται άσχημα ξανά και να μην μου δίνει πολύ σημασία. Τσακωνομασταν αλλά ποτέ δεν του είπα να χωρίσουμε. Μιάμιση εβδομάδα αφού μετακομισε Αθήνα για να σπουδάσει απλά σταμάτησε να μου μιλάει και να απαντάει στα μηνύματά μου. Με λίγα λόγια αυτοχωριστηκα πάρα το γεγονός ότι ήμουν εγώ αυτή που τον στήριζε στις πανελλήνιες και ήμουν εγώ αυτή που όσο διάβασμα κι αν είχε (γιατί εχω περάσει σε κλάδο ιατρικης) πάντα θα έβρισε χρόνο για αυτόν και ήμουν εγώ αυτή που τον υπερασπιζομουν σε όλους και ήμουν εγώ αυτή η οποία είχε κάνει την Αγγλία-Ελλαδα Αθήνα-Πατρα κάθε τρεις και λίγο πάρα το γεγονός ότι δεν είχα την οικονομική δυνατότητα οπότε μάζευα συνεχώς χρήματα για να μπορώ να τον βλέπω. Απλά θεωρώ ότι δεν άξιζα τέτοια συμπεριφορά. Δεν έμαθα ποτέ την αλήθεια και συνέχεια βλέπω το ίδιο όνειρο. Ότι ο κολλητός του φίλος μου ζητάει συγγνώμη για τον τρόπο που μου φέρθηκε και μου λέει ότι ο λόγος για τον οποίο σταμάτησε να μου μιλάει ο πρώην μου έτσι ξαφνικά και ενώ ακόμα ήμασταν μαζί ήταν επειδή του άρεσε άλλη στην Αθήνα. Τι άποψη έχετε για το όλο θέμα..? Ευχαριστώ πολύ.
    στην ηλικια δεν ξερω κατα ποσο ηταν σοβαρο...
    ειμαι σχεδον βέβαιος οτι γνωρισε αλλη αθηνα.....εσενα μαλλον για να ικανοποιει τις σεξουαλικες τ αναγκες σε εχει...ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα...
    μου φαινεται αδιανοητο να μην σ αποανταει ουτε στα μηνυματα....
    ακομα και σε μια γκομενα που θα την ειχα για ξεφτυλικια θα απανταγα αμα μ εστελνε 4-5 μηνυματα
    γενικα απορω γτ αςσχολεισαι...πραγματικα....� �εκολα..και μην ξανασχοληθεις δεν αξιζει ουτε το σαλιο σου να χαλας

Banned
    ο πρωιν σου σκεφτεται κατι σαν αυτο https://www.youtube.com/watch?v=pAbK00sfZNE

Senior Member
    Γιωργο φιλε γιωργακησ εισαι κι οχι γτ παιρνεισ ουσιεσ γι αυτο χεστηκαμε αλλα εισαι υποτακτικοσ στισ γυναικεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιωργο φιλε γιωργακησ εισαι κι οχι γτ παιρνεισ ουσιεσ γι αυτο χεστηκαμε αλλα εισαι υποτακτικοσ στισ γυναικεσ
    εγω ειμαι υποτ;κτικος??απο που και ως που??και επεοτα απο που συμπερενες οτι περνω ουσιες??100% εξω εχεις πεσει

Senior Member
    Οχι εσυ ρε ο πανου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast