Ο Πρώην μου με χώρισε και ποτέ δεν έμαθα την αλήθεια. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οχι εσυ ρε ο πανου
    α σορυ..γραψε λαθος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by S99 View Post
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Για να ξεκαθαρίσω τι έγινε. Όλο το καλοκαίρι ήμουν Ελλάδα και κάθε φορά που τσακωνομασταν αυτός μου ζητάτε συγγνώμη και μου έλεγε ότι δεν θέλει να με χάσει. Δεν θεωρώ ότι η απόσταση ήταν το θέμα του διότι ήμουν εγώ αυτή που πολλές φορές επειδή ένιωθα άσχημα που τον "κρατούσα" σε μια σχέση εξ αποστάσεως τον ρωταγαν αν θα προτιμούσε ίσως να χωρίσουμε έτσι ώστε να είναι "ελεύθερος" αλλά πάντα έλεγε "όχι" και "δεν μπορώ χωρίς εσένα" και "δεν με ενοχλεί η απόσταση γιατί για μένα όλο αυτό αξίζει". Και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι μου έλεγε κάθε τρεις και λίγο πόσο πολύ με αγαπάει και πόσο σημαντική είναι για αυτόν και άλλες λοιπές μαλακιες. Οπότε εγώ για αυτό έχω μπερδευτει. Πως γίνεται να αγαπάς κάποιον και να ξέρεις ότι έχει αισθήματα για σένα και να συμπεριφέρεσαι τόσο εγωιστικά χωρίς να σου έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Και δεν υπερβάλλω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Μα τον Θεό δεν του είχα κάνει τίποτα τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες και ποτέ δεν του έκανα κάτι σημαντικό. Πάντα τσακωνομασταν για μικροπραγματα. Αλλά ειλικρινά με έχει μπερδέψει το πώς κάποιος μπορεί να σε κοιτάει κατά Μάτα και να σου αραδιαζει χιλιάδες ψέματα χωρίς να νιώθει άσχημα κυρίως για τον εαυτό του αφού με λίγα λόγια στον εαυτό του ψεύδεται.
    ρωτας, "πως γινεται?". ειναι απλο: ΔΕΝ γινεται. μην κοιτας τι μπορει να σου λεει καποιος, να κοιτας πως σου φερεται κι ας λεει οτι θελει.
    φυσικα αφου τοσο ευκολα εξαφανιστηκε και εμαθες και για "αλλη" , δεν αγαπουσε. απλα περνουσε τον καιρο του.

παρατηρω ομως, οτι μιλας συνεχως ενοχικα.
    γιατι?
    λες οτι τον ρωτησες μηπως τον ενοχλει η αποσταση και μηπως θελει να τον αφησεις 'ελευθερο" . φυλακισμενος ηταν??
    αν δεν ηθελε να εχει σχεση, στομα δεν ειχε να το πει?
    και γιατι δλδ τον κρατας εσυ δεσμευμενο, και δεν σε κραταει κι αυτος δεσμευμενη? μονη εισαι σε αυτην την σχεση?
    γιατι φερεσαι και σκεφτεσαι συνεχως σαν να ενοχλεις? χαρη σου κανει?
    θεωρω οτι ολη αυτη η σταση σου του να εισαι "υπο' και αυτη που τρεχει και της κανουν την χαρη να ειναι μαζι της, σε εφερε ΟΝΤΩΣ σε μια τετοια θεση να εισαι αυτη που θελει κι ο αλλος δεν θελει..
    αν ειχες λιγο περισσοτερη αυτοπεποιθηση τα πραγματα θα ηταν καλυτερα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123