Εμβοες ωτων 2018 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Quote Originally Posted by john View Post
    Καλημέρα παιδιά,

Να καταθέσω κι εγώ με τη σειρά μου τη δυσάρεστη εμπειρία μου με τις εμβοές..

Ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2016 μετά από ένα ξενύχτι σε κλαμπάκι κι από τότε τρέχω. Ξεκίνησαν απ'το αριστερό αυτί για 4-5 μήνες περίπου και από τον Γενάρη του 17 και στα δύο αυτιά.
    Να σημειώσω ότι εδώ και χρόνια (ίσως και από τη γέννηση μου) πάσχω από δυσλειτουργία της ευσταχιανής σάλπιγγας.
    Πήγα σε 2 με 3 ΩΡΛ χωρίς να δω κάποιο απτό αποτέλεσμα. Ενώ στην αρχή ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έμαθα να το αντιμετωπίζω και κάπως προσαρμόστηκα. Στην καθημερινότητά μου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα εκτός από τον ύπνο.
    Δυστυχώς από μωρό παιδί έχω αϋπνίες και δυσκολεύομαι στον ύπνο, πόσο μάλλον τώρα με τις εμβοές..
    Προσωπικά, με ενοχλεί πολύ η υγρασία και το νερό στα αυτιά, γι'αυτό και τα αποφεύγω. Για την υγιεινή των αυτιών, χρησιμοποιώ υγρά μαντηλάκια.

Αφού δεν είδα αποτέλεσμα με τους ΩΡΛ (οι οποίοι πραγματικά είναι άσχετοι με τις εμβοές), απευθύνθηκα ίσως στον πιο γνωστό ακοολόγο-νευροωτολόγο στην Ελλάδα (όποιος θέλει το ονοματεπώνυμό του σε pm, αν και είναι τσουχτερός). Μου είπε ότι στο αριστερό αυτί, οι εμβοές είναι 10-15 ντεσιμπέλ ενώ στο δεξί 5 ντεσιμπέλ. Να σημειώσω πως το βράδυ της εξέτασης είχαν ψιλοεξαφανιστεί ως δια μαγείας οι εμβοές.. Το καλό είναι ότι δεν έχω πτώση ακοής σύμφωνα με το ακοόγραμμα και το τυμπανόγραμμα.

Δυστυχώς, τις τελευταίες 15 μέρες, μετά από ένα δυσάρεστο και αγχώδες γεγονός, οι εμβοές μου έχουν ενταθεί αρκετά..Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να επιστρέψω στις κανονικές μου εμβοές..
    Καλημερα John ! αν θέλεις στείλε email να επικοινωνήσουμε .πιστευω είναι καλό να ανταλλάξουμε απόψεις για το θέμα αυτό μήπως και κάποιος από όλους μας βρει λύσει .pm δεν μπορούμε να στείλουμε δυστυχώς

Junior Member
    Quote Originally Posted by Silverun View Post
    Καλημερα John ! αν θέλεις στείλε email να επικοινωνήσουμε .πιστευω είναι καλό να ανταλλάξουμε απόψεις για το θέμα αυτό μήπως και κάποιος από όλους μας βρει λύσει .pm δεν μπορούμε να στείλουμε δυστυχώς
    To e-mail μου είναι [email protected].

Junior Member
    Γεια σου μου παρουσιάστηκαν και εμενα μετα απο κάποιες κρίσεις πανικού και δεν λένε να φύγουν εχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσενα missmarry το μονο διαφορετικό στην περίπτωση μου ειναι εξαφανιζόταν για 1- 2 μέρες την βδομάδα και δεν είναι πάντα μόνιμες συνήθως μου εμφανίζονται μετα τον βραδυνό υπνο οταν ξυπνήσω το πρωί, εαν δεν εχω το πρωί δεν θα εχω όλη μέρα αντίθετος με άλλους οταν πιω αλκοόλ μου περνάνε λιγο αλα την επόμενη μέρα εχω παντα το εμειλ μου ειναι [email protected] Στείλτε ένα μήνυμα να μπορουμε να τα λέμε και να βρούμε λύσεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Και γω το εχω αυτο.

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    ιωαννα καλη χρονια.επειδη εχουμε το ιδιο θεμα στειλε μου ενα email στο [email protected]
    θα ηθελα να τα πουμε πανω σε αυτο.ευχαριστω

Page 2 of 2 FirstFirst 12