Results 16 to 30 of 54
Thread: ψευδαισθησεις και καταγραφη τους
-
02-10-2008, 16:03 #16
Όταν κάποιος έχει ψευδαισθήσεις και \"ακούει\" ήχους γιατί να μην θεωρεί οτι \"ακούει\" αυτούς τους ήχους και σε μία κασσέτα πάλι με τη μορφή ψευδαισθήσεων?
Κατά τα άλλα το θέμα μου θυμίζει \"πύλες του ανεξήγητου\" του Χαρδαβέλλα όπου μπορούν να δοθούν μεταφυσικές ερμηνείες στις οποίες προσωπικά δεν πιστεύω...
Originally posted by tita
Ενα που σας έρχεται στο μυαλό ότι μπορεί να συμβαίνει, πέστε μου.
Τους ήχους αυτούς τους ακούς εσύ ή ρωτάς γενικά?
Τί ακριβώς καταγράφει το μαγνητόφωνο δλδ? αν μπορείς να γίνεις λίγο πιό αναλυτική...
- 02-10-2008, 17:37 #17
καταγράφει συγκεκριμένα μία αντρική και μία γυναικεία. Τη φωνή των οποίων γνωρίζω. Με αυτά τα άτομα έχω πρόβλημα γενικότερα. Τώρα κοιτάχτε να δείτε. Π.χ. έχω πάει ας πούμε σε ένα μέρος μακρυά από το χώρο αυτών των ανθρώπων. Είναι βράδυ, κοιμούνται όλοι. Αυτό καταγράφει όλη νύχτα. Το επεξεργάζομαι κατόπιν, και έχουν καταγραφεί οι ομιλίες τους, οι οποίες είναι ομιλίες που έχουν να κάνουν με φράσεις που δεν αναφέρονται εδώ, με άλλα λόγια κάποιες ύβρεις κλπ. Δεν είναι η δική μου φωνή, αφού κοιμάμαι. Σε άλλη περίπτωση, είμαι μόνη μου στο σπίτι μου, αφού έχω κλείσει πόρτες τα πάντα, υπάρχει ησυχία και είμαι δίπλα στο καταγραφικό. Το έχω βάλει να γράφει. Το επεξεργάζομαι, και πάλι τα ίδια. Οι ομιλίες τους αυτές δεν είναι ακριβές με την ίδια λογική σειρά, σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχουν παραλλαγές στα λεγόμενά τους. Αλλά ίδιες φράσεις χρησιμοποιούν. αυτές που τις έχω ακούσει και ζωντανά, όχι μόνο εγώ αλλά πολύς κόσμος όταν γινόντουσαν διάφοροι τσακωμοί μαζί τους.
Τώρα θα μου πείτε μήπως έχουν βάλει κάτι μέσα στο δωμάτιο, κάποιο κοριό κλπ, ώτε να ακούγονται. Ομως αυτό συμβαίνουν με όλους τους χώρους, όπου και αν πάω.
Λοιπόν σήμερα έκανα αξονική μήπως υπάρχει τίποτα στο κεφάλι μου. Αύριο θα σας πω τα νεότερα. Κατόπιν θα πάω και σε ορυλά. Ολα θα τα δοκιμάσω. Οτι νέα έχω θα σας τα μεταφέρω.
03-10-2008, 16:23 #18
το θέμα σου είναι σοβαρό αν στα αλήθεια ακους φωνες η θέλεις να πιστευεις οτι ακους φωνές. δεν στο λεω με κακία αλλα θα ήταν καλυτερά να συζητήσεις με έναν ψυχολόγο η ψυχίατρο, το τι ακους.
φιλικά
03-10-2008, 19:59 #19
Συμφωνώ με τον sunbeam oτι ίσως να πρέπει να απευθυνθείς και σε έναν ειδικό.
Πάντως αυτό που λέσ με το μαγνητόφωνο συνεχίζω να μην το κτλβαίνω, τεσπα.
03-10-2008, 22:36 #20
Το αυγο το κουρέψατε παιδιά ή ακόμα?!
04-10-2008, 01:15 #21
κοντεύουμε.... :p
04-10-2008, 04:34 #22
παντως αν το καλοσκεφτουμε η λεξη ψευδαισθησεις εχει το ψευδες μεσα του,οποτε για πια καταγραφη μιλαμε;και ερωτηση 1)εγω γιατι αν βαλω το καταγραφεα δεν γραφει τιποτα;
2)απαιτειται η παρουσια της τιτα για να γραψει;
3)φωνες απο το πουθενα δεν γραφονται,αυτο πρεπει να το ξεκαθαρισουμε.καποιος φωναζει για να γραφονται.πνευματα δεν μπορει να ειναι γιατι τα πνευματα δεν περιεχουν υλη για να γραψουν φωνη.αρα κατι αλλο ειναι,η σε κοροιδευουν η συμφωνουν μαζι σου για να μη σου χαλασουν τη διαθεση.
4)οταν καποιος το επιβεβαιωσει το συζηταμε,για την ωρα μονο εσυ το λες και οπως καταλαβαινεις ειναι στη σφαιρα της φαντασιας
04-10-2008, 12:41 #23
λοιπόν ωραία. Στείλτε μου κάποιο email να σας στείλω δευτερολέπτων ηχητικά βιντεάκια που έχω κόψει από βίντεο 8 ωρών π.χ. Και αν δεν ακούτε τίποτα, τότε εντάξει συμφωνώ με όλους.
04-10-2008, 14:43 #24
ξεκινησες το θεμα ρωτωντας αν ειναι δυνατον να καταγραφονται φωνες που προερχονται απο ψευδαισθησεις.μετα αναφερεις εχεις καταγραφικο και ηδη εχεις κανει ηχογραφησεις.ακομα λες πως το μαγνητοφωνακι \"γραφει\" ακομα και οταν εσυ λειπεις αυτες τις φωνες.μηπως τελικα εχει το μαγνητοφωνακι τις ψευδαισθησεις;
το θεμα ειναι ενα,αν τα ακους μονο εσυ και κανενας αλλος την στιγμη που δημιουργουνται αυτες οι φωνες τοτε αδικα το ψαχνεις.οσο για το μαγνητοφωνακι τι να σου πω,αν φευγεις μπορει να περναν απο κει αυτα τα ατομα και να μιλαν.το να στειλεις ενα email με ηχους δεν αποδυκνειει και πολλα πραγματα.παντως ελπιζω να βρεις μια ακρη σε ολα αυτα,οχι για καποιο αλλο λογο παρα για να ηρεμησεις...
04-10-2008, 18:09 #25
έβαλα το ηχητικό σε απόλυτη ησυχία μέσα στο σπίτι μου, στο αυτί μου και κατέγραψε τις λέξεις μ.........., γράφει, θα την σκοτώσω.
το έβαλα σε άλλα σημεία του σπιτιού και δεν κατέγραψε τίποτα.
04-10-2008, 19:31 #26
ενα μαγνητοφωνο γραφει ηχητικα κυματα.οι φωνες ειναι ηχητικα κυματα και απο καπου παραγονται.αν γραφονται μονο οταν ειναι κοντα σου,σημαινει πως πιθανοτατα εσυ βγαζεις αυτες τις φωνες,γιατι σε διαφορετικη περιπτωση θα γραφοταν και σε αλλα σημεια του σπιτιου σου.παντως για να βγουν φωνες χρειαζονται πνευμονια,φωνητικες χορδες και στομα.Παραπανω γνωσεις δεν εχω στο θεμα,με τον καιρο θα το ξεδιαλυνεις παντως,ειμαι σιγουρος
08-10-2008, 12:37 #27
δεν καταλαβαίνω αυτό που λες πως παράγω εγώ φωνές. εν πάση περιπτώσει. Παντως καταγράφονται. Τώρα ότι είναι περίεργο, είναι, αλλιώς δεν θα προβληματιζόμουνα.
Μία άλλη απορία αν ξέρεις κανείς. Οταν σου ρίχνει κάποιος κάποιο φως πάνω σου, κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει παραισθήσεις?
08-10-2008, 12:57 #28
Όταν λες οτι σου ρίχνει κάποιος φώς εννοείς με έναν φακό π.χ.? Πιθανό το βρίσκω να προκαλέσει ζαλάδες το έντονο απευθείας φώς ιδίως αν έχεις μία προδιάθεση. Όπως στις ανακρίσεις παλιά που βάζανε μία έντονη πηγή φωτός...
Κατα τ\' άλλα για παραισθήσεις δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός. Ίσως να πρέπει να το συζητήσεις και με έναν ειδικό!
09-10-2008, 16:57 #29
παιδιά το βρήκα. Οι καταγραφές ήταν φωνές δαιμόνων. Εκείνο που συνιστώ ως κατάληξη του όλου προβληματισμού, είναι να πάτε στο μοναστήρι του αγίου Κυπριανού στην Χασιά. Θα δείτε ότι δεν θα ακούτε τίποτα πια. Θα πάρετε το βιβλιαράκι με την ευχή κατά της μαγείας, θα το διαβάζετε καθημερινά. Θα σταματήσουν όλα. Δεν λέω πράγματα τίποτα που να μην ισχύει. Τα άλλα μπορεί να μην τα πιστεύετε που γράφω. Ομως αυτό που σας λέω για τον Αγιο Κυπριανό, κάνει θαύματα. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι μάγια αυτό που ακούνε οι άνθρωποι. Αν θα πάτε εκεί θα λυθούν πολλά. Κάθε τετάρτη, ώρα 5 αρχίζει η λειτουργία. Εχει πάρα πολύ κόσμο κάθε Τετάρτη. Είναι λειτουργία αφιερωμένη κατά της μαγείας και για οτιδήποτε άλλο κακό μπορεί να συμβαίνει στον άνθρωπο. Διαβάζονται όλες οι ευχές. Την τρίτη που μας έρχεται έχει και πανηγύρι, με τα λείψανα του αγίου, ποου θα τεθούν σε προσκύνημα.
Εγώ μετά από αυτό δεν καταγράφεται τίποτα, είναι απόλυτα ησυχία παντού. Σας λέω αλήθεια.
αυτά.
09-10-2008, 17:14 #30
μαστα....
ακομα ενα μυστηριο λυθηκε λοιπον.....
Αν και το ζητημα απτεται απο Χαρδαβελλα και πανω ε?
Λεω να παω να αναψω και εγω ενα κερακι στον αγιο κυπριανο,
μεγαλη η χαρη του....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση