ψευδαισθησεις και καταγραφη τους - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Senior Member
    tita αφου βρηκες εσυ την ηρεμια σου ολα καλα :) :) :) σου εστειλα u2u

Senior Member
    Originally posted by tita
    παιδιά το βρήκα. Οι καταγραφές ήταν φωνές δαιμόνων. Εκείνο που συνιστώ ως κατάληξη του όλου προβληματισμού, είναι να πάτε στο μοναστήρι του αγίου Κυπριανού στην Χασιά. Θα δείτε ότι δεν θα ακούτε τίποτα πια. Θα πάρετε το βιβλιαράκι με την ευχή κατά της μαγείας, θα το διαβάζετε καθημερινά. Θα σταματήσουν όλα. Δεν λέω πράγματα τίποτα που να μην ισχύει. Τα άλλα μπορεί να μην τα πιστεύετε που γράφω. Ομως αυτό που σας λέω για τον Αγιο Κυπριανό, κάνει θαύματα. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι μάγια αυτό που ακούνε οι άνθρωποι. Αν θα πάτε εκεί θα λυθούν πολλά. Κάθε τετάρτη, ώρα 5 αρχίζει η λειτουργία. Εχει πάρα πολύ κόσμο κάθε Τετάρτη. Είναι λειτουργία αφιερωμένη κατά της μαγείας και για οτιδήποτε άλλο κακό μπορεί να συμβαίνει στον άνθρωπο. Διαβάζονται όλες οι ευχές. Την τρίτη που μας έρχεται έχει και πανηγύρι, με τα λείψανα του αγίου, ποου θα τεθούν σε προσκύνημα.

Εγώ μετά από αυτό δεν καταγράφεται τίποτα, είναι απόλυτα ησυχία παντού. Σας λέω αλήθεια.

αυτά.
    :(

Senior Member
    vince γιατί λυπήθηκες?? :)

Senior Member
    Γενικά λυπάμαι σήμερα. Και τον εαυτό μου λυπάμαι πολλές φορές..

Senior Member
    Παιδια ασχετο .οι ψευδεσθησεις π εχετε πως ακριβως ειναι??

Senior Member
    Originally posted by vince

Και εγώ λυπήθηκα ρε vince να πάρει. Ολόκληροι δαίμονες και να φύγουν έτσι απλά με τον Άγιο Κυπριανό? Περίμενα έτσι ποιο επικές εξελίξεις, κάποιο μυστήριο όπως κάποια συνομοσία εναντίον της τίτα η κάποια επική Hollywoodianή μάχη τίτα vs. δαίμονες με ξόρκια και τέτια (κάτι σαν blade η constantine) έτσι απλά που έληξε σε αφήνει να θες και άλλο...

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by vince

Και εγώ λυπήθηκα ρε vince να πάρει. Ολόκληροι δαίμονες και να φύγουν έτσι απλά με τον Άγιο Κυπριανό? Περίμενα έτσι ποιο επικές εξελίξεις, κάποιο μυστήριο όπως κάποια συνομοσία εναντίον της τίτα η κάποια επική Hollywoodianή μάχη τίτα vs. δαίμονες με ξόρκια και τέτια (κάτι σαν blade η constantine) έτσι απλά που έληξε σε αφήνει να θες και άλλο...
    Η ζωή για μερικούς είναι χαβαλές, αστειάκια και παιχνιδάκια. Όταν όμως κάποιος νιώθει πως πλησιάζει το τέλος αυτόματα μετατρέπεται ο ίδιος σε παιχνιδάκι. Όσοι το έχουν νιώσει ξέρουν..Για τους υπόλοιπους όταν έρθει εκείνη η στιγμή..surprise!!

Για έναν άνθρωπο που νιώθει την απειλή απέναντι του, τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο δρομος γίνεται κατηφόρα και τα φρένα δύσκολα πιάνουν. Υπάρχει βεβαίως και ή έλξη, κάτι σαν ένα σκοτάδι που γοητεύει ψυχές. Όταν μπεί κάποιος στη σπηλιά πρέπει να ανάψει ένα φως απο κάπου για να βρεί το δρομο προς τα έξω..

Μια ψύχωση μπορεί να φέρει αισθήματα μοχθηρά, και να μετατρέψει το άτομο σε φιγούρα προς λύπηση..Μιά ντροπή για το άτομο, πολλές για την κοινωνία..

Senior Member
    Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που αρέσκονται στην αφήγηση φανταστικών γεγονότων. Υπάρχει και η έλειψη σεβασμού προς τον ψυχικό πόνο. Υπάρχουν χίλια δυό φαινόμενα που αντικατοπτρίζουν την ίδια την ψυχική κόλαση στην οποία μερικοί δύστυχοι έχουν πεσει ή θα πέσουν.

Το λυπάμαι που έγραψα, το έγραψα περισσότερο για τις απαντήσεις που δοθήκαν, παρά για την ίδια την ερώτηση..

Senior Member
    Συμφωνώ με τον vince οτι αυτά είναι σοβαρά θέματα και δεν μπορούν να γίνονται αντικείμενο χλευασμού γιατί μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε ή σε κάποιο κοντινό του πρόσωπο...

Senior Member
    παιδια ρψτησα πως ειναι οι ψευδεσθησεις εντελως αθωα και οχι απο απλη περιεργια αλλα επειδη νομιζω επιασα 2 φορες των εαυτο μου να εχω κατι σαν παρεσθησεις τις προαλες.Δεν ειμαι κακος ανθρωπος να ρωταω απλα για να γελασω η να κρητηκαρω καποιον.Το ιδιο μαζι σας και γω υποφερω και παλευω να εχω μια κανονικια ζωη οπως πρωτα.Βινς το βασικο συμπτωμα που νιω8ω οταν με πιασει κρηση πανικου ειναι οτι θα πεθανω και εχω και το προαισθημα εδω και 5 μηνες οτι δεν θα ζησω πολυ ακομα κιας ξερω οτι ολα αυτα ειναι απο αυτο π πασχω δλδ διαταραχη πανικου.Δεν εχω αγοραφοβια κπ πυστευω οτι θα πεθανω και δεν θελω ενοειτε.Λατρευω την ζωη αλλα ξερω πως ειναι να φοβασαι για την ζωη σου.

Senior Member
    Originally posted by maria...
    παιδια ρψτησα πως ειναι οι ψευδεσθησεις εντελως αθωα και οχι απο απλη περιεργια αλλα επειδη νομιζω επιασα 2 φορες των εαυτο μου να εχω κατι σαν παρεσθησεις τις προαλες.Δεν ειμαι κακος ανθρωπος να ρωταω απλα για να γελασω η να κρητηκαρω καποιον.Το ιδιο μαζι σας και γω υποφερω και παλευω να εχω μια κανονικια ζωη οπως πρωτα.Βινς το βασικο συμπτωμα που νιω8ω οταν με πιασει κρηση πανικου ειναι οτι θα πεθανω και εχω και το προαισθημα εδω και 5 μηνες οτι δεν θα ζησω πολυ ακομα κιας ξερω οτι ολα αυτα ειναι απο αυτο π πασχω δλδ διαταραχη πανικου.Δεν εχω αγοραφοβια κπ πυστευω οτι θα πεθανω και δεν θελω ενοειτε.Λατρευω την ζωη αλλα ξερω πως ειναι να φοβασαι για την ζωη σου.
    Οί ψευδαισθήσεις είναι τα απόλυτα πιστεύω του ατόμου που πάσχει απο αυτές. Μπορεί δηλαδή να πιστεύω εγώ οτι είμαι ο αντίχριστος και οτιδήποτε να συμβαίνει γύρω μου να επιβεβαιώνει το πιστεύω του οτι είμαι αντίχριστος. Παρομοίως, μπορεί να πιστεύω οτι θα πεθάνω και οτιδήποτε να βλέπω, να ακούω και να αισθάνομαι να ενισχύει την πίστη μου αυτή. Θα μπορούσα να πώ πως μια ψευδαίσθηση κατευθύνει τα ψυχικά ερεθίσματα και οδηγεί πάντα στο ίδιο συμπέρασμα.
    Απο κρίσεις πανικού δεν γνωρίζω πολλά. Όμως απο αυτά που σου είπα νομίζω πως καταλαβαίνεις την διαφορά..

Senior Member
    Σευχαρηστω.Καμια σχεση με μενα απλα μια δυο φορες τρομαξα εμ τα ουρα μ ετσι χωρις λογο και με τα ποδια μου.Ισως ειμουν κουερασμενη κλπ και εβλεπα οτι ηθελα .Kουραγιο παιδια.

Senior Member
    Originally posted by GreenPeyote
    Συμφωνώ με τον vince οτι αυτά είναι σοβαρά θέματα και δεν μπορούν να γίνονται αντικείμενο χλευασμού γιατί μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε ή σε κάποιο κοντινό του πρόσωπο...

Δεν νομίζω να έχουμε να κάνουμε με σχιζοφρένια εδώ. Εν πάση περιπτώσει, δεν νομίζω να χλεύασε κανείς εκτώς από αυτό που έγραψα και σιγά τι έγραψα ποια. Chill Out. Δεν υπάρχει λόγος να τα βλέπει κάποιος όλο τόσο σκοτεινά και σοβαρά.

Senior Member
    pwtran ξεχασες την ταινια Gabriel βρε.

Senior Member
    Συγγνώμη αλλά αν έσύ βρίσκεις αστείο την ψύχωση κάποιου --και αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι ότι είσαι ψυχολογος ή σπουδάζεις ψυχολογία-- και σου φαίνεται το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο.. τα λόγια είναι περιττά

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast