Τοξικός σύντροφος; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σε βρήκε μπουμπούκι 20χρονο κι αυτός 36 ετών, που τέτοια τύχη!
    Σε "προστάτεψε" για την πάρτι του από τους λύκους με το να σου γίνει κολλιτσίδα και να σε "μαντρίσει", διότι τις κοπέλες στην ηλικία σου, σχετικά εμφανίσιμες να ναι, τις εποφθαλμιούν και τις κυνηγούν πολλοί.
    Κι όταν του έδωσες την εντύπωση της δεμένης σ' αυτόν, χαλάρωσε και επακολούθως άρχισε τις υποτιμήσεις, διότι αμα μια γυναίκα την "ονομάζεις θεά" παίρνουν τα μυαλά της αέρα κι εύκολα τη χάνεις, ενώ στην αντίθετη περίπτωση την κάνεις να κατεβάσει το βλέμμα, να εκτιμήσει και να κολλήσει σε σενα.
    Στο μεταξύ φαντάζομαι τον καλύπτεις πλήρως ηδονικά.
    Κι όση ώρα κλαίγεσαι σ' αυτό το φόρουμ αυτός απολαμβάνει τα ωραία της παρουσίας σου στη ζωή του.
    Στο μεταξύ, αν ήταν άβγαλτος (άμα λες 36 χρόνια με τους γονείς του) έλαβε από εσένα την εμπειρία κι έτσι ξεθάρρεψε, ίσως και να θεωρεί ικανό πλέον τον εαυτό του για νέες αναζητήσεις αφού εσένα σε εξασφάλισε στην καβάντζα (αφού σου εκφράζεται πλέον γι αυτο που νιωθει για την εμφάνιση σου).
    Ψυχολογικό θέμα έχεις κι εσύ, ανωριμότητα, επειδή με τόσα παράπονα κρατιέσαι κοντά του λες και μετα ακολουθεί το χάος. Εκτός κι αν συνέβηκε κατι αυτες τις μέρες που σου ανέβασε το αίμα, αλλιώς τεσσερα χρόνια ολημερίς μαζί του μου φαίνεται απίθανο να πέρναγες χάλια.
    .....................
    Last edited by menia88; 03-04-2018 at 18:26.

Senior Member
    Quote Originally Posted by menia88 View Post

Νομιζω ότι εγώ φταίω για όλα. γνώρισα έναν άνθρωπο απομονωμενο απο τους πάντες, ψιλοκαταθλιπτικό που δεν ήξερε τπτ απο τη ζωή. Και αισθάνομαι ότι του έδωσα τα παντα παραμεριζοντας τις δικες μου ανάγκες, τους δικους μου στοχους και φυσικα εγινα ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Και αυτο δε μου το συγχωρώ. Δεν εθεσα όρια, με καβαλησε κυριολεκτικα και μεταφορικά και μου τσακισε την ψυχολογια. Ό,τι κομπλεξ κουβαλουσε το ξεσπασε πανω μου και τωρα με αποκαλλει και τρελλη.

Είμαι όντως παραλογή ή το ένστικτό μου έχει δίκιο; Θα περιμενω τη γνωμη σας...
    ''We all live in cages with the door wide open''
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μια χαρα είσαι κοπελιά σε σύγκριση με πάρα πολλούς άλλους, με μια μικρή περιδιάβαση στα γραφόμενα σου! Μην κλαίγεσαι.
    Άλλους αν τους πέταγαν από το σπίτι στην ηλικία σου θα πέθαιναν από τα ψυχολογικά ή/και από την πείνα. Προβληματική συμπεριφορά μας περιέγραψες και όχι κάποιον που να σε κερατώνει ή να σου ασκεί φυσική ή/και ψυχική βία. Φαίνεται σε βρήκε καλή περίπτωση για παντρειά γι αυτο κόλλησε πάνω σου.
    Μην κλαίγεσαι, πολύ καλά την έχεις απ όλες τις πλευρές, πίστεψε με!!

Δεν νομίζω ότι το θέτεις σε σωστή βάση. Τύπου "βρηκες ενα σωτήρα, κλεισε το στομα σου"...
    Last edited by menia88; 03-04-2018 at 18:14.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    ''We all live in cages with the door wide open''
    Σωστό... Το θέμα είναι να το συνειδητοποιήσουμε και να κάνουμε το βήμα... Αυτή δεν ειναι και η διαφορά της ελευθερίας από την ελευθεριότητα;

Senior Member
    Σωστό... Το θέμα είναι να το συνειδητοποιήσουμε και να κάνουμε το βήμα... Αυτή δεν ειναι και η διαφορά της ελευθερίας από την ελευθεριότητα;
    Σωστά...Το λέω και για μένα μπας και το συνειδητοποιήσω...Αν και ο δικός μου εγκλωβισμός δεν έχει να κάνει με διαπροσωπικές σχέσεις.
    Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μας αποτρέπει τις περισσότερες φορές απ'το να κάνουμε το βήμα.
    Ίσως έχει να κάνει με το ότι η συνήθεια είναι πολύ ύπουλη.Όταν επιχειρούμε να απεξαρτηθούμε από μια κατάσταση η οποία μας έχει γίνει δεύτερη φύση,αναπτύσσουμε ένα ιδιότυπο σύνδρομο της Στοκχόλμης.Αισθανόμαστε ότι προδίδουμε και μας λείπει αυτό που μας βλάπτει.
    Απ'την άλλη,για να ακολουθήσουμε άλλες εναλλακτικές, χρειάζεται πολύ δουλειά και χρόνο.Εμείς όμως ζούμε στην κοινωνία της πρόωρης εκσπερμάτωσης.Είμαστε όλοι καλομαθημένοι τεμπέληδες και αναζητούμε γρήγορες και εύκολες λύσεις.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Junior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Το παράξενο είναι πως σε όλο το μήνυμα σου, ακόμα και περιγράφοντας την αρχή της σχέσης σας, δεν περιγράφεις τίποτα όμορφο. Ακόμα και στην αρχή εσύ λες πως δεν τον ερωτεύτηκες, δεν ήσουν ενθουσιασμένη μαζί του , από πολύ νωρίς άρχισες να νιώθεις πως σου γίνεται τσιμπούρι..... τι σε κρατούσε 4 ολόκληρα χρόνια τότε; Καταλαβαίνω οτι στην αρχή κολακεύτηκες αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μπούμε σε μια σχέση πόσο μάλλον να μείνουμε σε αυτή τόσο πολύ!

....................
    Last edited by menia88; 03-04-2018 at 18:23.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Σωστά...Το λέω και για μένα μπας και το συνειδητοποιήσω...Αν και ο δικός μου εγκλωβισμός δεν έχει να κάνει με διαπροσωπικές σχέσεις.
    Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μας αποτρέπει τις περισσότερες φορές απ'το να κάνουμε το βήμα.
    Ίσως έχει να κάνει με το ότι η συνήθεια είναι πολύ ύπουλη.Όταν επιχειρούμε να απεξαρτηθούμε από μια κατάσταση η οποία μας έχει γίνει δεύτερη φύση,αναπτύσσουμε ένα ιδιότυπο σύνδρομο της Στοκχόλμης.Αισθανόμαστε ότι προδίδουμε και μας λείπει αυτό που μας βλάπτει.
    Απ'την άλλη,για να ακολουθήσουμε άλλες εναλλακτικές, χρειάζεται πολύ δουλειά και χρόνο.Εμείς όμως ζούμε στην κοινωνία της πρόωρης εκσπερμάτωσης.Είμαστε όλοι καλομαθημένοι τεμπέληδες και αναζητούμε γρήγορες και εύκολες λύσεις.
    Πόσο δίκιο έχεις...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Bρε νηματοθέτρια,εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τον χωρίζεις αυτόν τον μαλάκα που έχεις μπλέξει.
    Τι θετικό έχει δηλαδή και μένεις μαζί του ακόμη?

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Bρε νηματοθέτρια,εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τον χωρίζεις αυτόν τον μαλάκα που έχεις μπλέξει.
    Τι θετικό έχει δηλαδή και μένεις μαζί του ακόμη?
    ........................
    Last edited by menia88; 03-04-2018 at 18:24.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έτσι όπως τα λες,η ζυγαριά γέρνει στα αρνητικά...
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 03-04-2018 at 18:26.

Senior Member
    Δεν ειναι τοξικος. Μαζι παρεουλα δημιουργήσατε μια γαματη τοξικοτατη σχεση. Ριξτου μια μούντζα και αλλη μια στον καθρεπτη.
    Τα υπολοιπα ειναι για cosmopolitan συζητησεις με καμια φιλη στο μπουρναζι.
    Αν τον σκεφτεσαι ακομη εκτος απο τη μουτζα, δες σιγα σιγα και για κανενα ψυχολογο

Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δεν ειναι τοξικος. Μαζι παρεουλα δημιουργήσατε μια γαματη τοξικοτατη σχεση. Ριξτου μια μούντζα και αλλη μια στον καθρεπτη.
    Τα υπολοιπα ειναι για cosmopolitan συζητησεις με καμια φιλη στο μπουρναζι.
    Αν τον σκεφτεσαι ακομη εκτος απο τη μουτζα, δες σιγα σιγα και για κανενα ψυχολογο
    Άνθρωπος που μιλάει για "επίπεδα" και κατατάσσει ανθρώπους και καταστάσεις, καθιστά τα ναρκισσιστικά του στοιχεία ιδιαίτερα προφανή...

Πρόσεξε μην εκθρονιστείς απότομα από τον βάθρο του αιθεροβάμωνος βασιλέα...
    Last edited by menia88; 03-04-2018 at 18:37.

Senior Member
    Καλησπέρα. Αποφάσισα να σας γραψω και γω τη δικη μου ιστορια.
    και μετα, αποφασισες να την σβησεις :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και μετα, αποφασισες να την σβησεις :)
    Ναι Remedy, αυτό αποφάσισα. Δυστυχώς στο διαδίκτυο θα βρεις άτομα που θα σου απαντήσουν τεκμηριωμένα με συγκροτημένο λόγο και άποψη, αλλά και γελοίους επικριτές των πάντων. Οπότε λες, δεν αξίζει τον κόπο. Κρατώ τα 1-2 στοιχεία ατόμων που μου απάντησαν με πραγματικό ενδιαφέρον, όπως εσύ και η Ελισάβετ και προχωρώ.

Τωρα για τους αναγνώστες του cosmopolitan, ε τι να σχολιασεις... Η βλακεία και η κακία είπαμε είναι ανίκητη. Δεν έχουν όλοι ανεπτυγμένο EQ.

Senior Member
    Ναι Remedy, αυτό αποφάσισα. Δυστυχώς στο διαδίκτυο θα βρεις άτομα που θα σου απαντήσουν τεκμηριωμένα με συγκροτημένο λόγο και άποψη, αλλά και γελοίους επικριτές των πάντων. Οπότε λες, δεν αξίζει τον κόπο. Κρατώ τα 1-2 στοιχεία ατόμων που μου απάντησαν με πραγματικό ενδιαφέρον, όπως εσύ και η Ελισάβετ και προχωρώ.

Τωρα για τους αναγνώστες του cosmopolitan, ε τι να σχολιασεις... Η βλακεία και η κακία είπαμε είναι ανίκητη. Δεν έχουν όλοι ανεπτυγμένο EQ.
    Μια χαρα ανθρωποι ειναι που τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κανεις τις εχουν κανει πρωτοι και εχουν την ωριμοτητα να δουν πρωτα τον ΜΑΛΑΚΑ εαυτο τους και μετα τον κακο τοξικο συντροφο.
    Μην ταράζεται, οταν θα συνελθεις και αποκοπεις τελειως συναισθηματικα απο αυτον, θα ειναι τοτε που θα τα θυμασαι, που θα τα βλεπεις σαν τριτος και θα ντρεπεσαι για τον εαυτο σου.
    Ο τοξικος ανθρωπος χρειαζεται ενα τοξικο περιβολι για να ανθισει, να το θυμασαι αυτο και ασε τις παρεξηγησεις.

Ομοιος ομοιω αει πελαζει

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast