Results 1 to 15 of 16
-
29-09-2008, 18:27 #1
\"one flew at the coockoo\'s nest\"
Μ\' αρέσει ρε \"τρελάρες\" που τελικά εκείνο που σας εξιτάρει , είναι εκείνο που έχει ο δείνα ή ο τάδε, αν τα συμπτώματα του ενός ή του άλλου είναι ό,τι βιώσατε κι εσείς ή όχι, αν τελικά ο γείτονας κατά τη λαική ρήση δεν έχει κατσίκα ή αν του ψόφησε. Το σημαντικότερο απ\'ό,τι κατάλαβα μέχρι τώρα σ\' αυτό το φόρουμ - κι ελπίζω να είμαι λάθος - είναι αν κάποιος / α καψουρεύτηκε , χώρισε δεν χώρισε, αν του πονάει το νύχι ή όχι...Στην επιφάνεια της ανοησίας , σας χαίρομαι ρε \"τρελάρες\", είστε στ\' αλήθεια σε καλό δρόμο , σε καμια 100αρια χρόνια ρουφώντας τη μιζέρια του καθένα , κάποτε θα θεραπευτείτε..Όταν έγραψα το τόπικ αν τελικά ισχύει το \"μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι\", εννοώντας πως όσοι παίρνουν την ζωή απλοϊκά χωρίς να εμβαθύνουν στα προβλήματα, τις αξίες , την μετεξέλιξη του τι είμαστε, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες από όλους όσους θεωρούν τους εαυτούς τους \"ξύπνιους\", να κατανοήσουν το νόημα της ζωής ευκολότερα και να ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΝ, εκείνο που αντιμετώπισα ήταν με λίγα λόγια πως θεωρώ τους απλοικά σκεπτόμενους, ηλίθιους, πράγμα που δεν στέκει γιατί σέβομαι την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη σε ίσο μέγεθος με μένα - κανένα λιγότερο αλλά και κανένα περισσότερο ... Η θεματολογία του φόρουμ αυτού - παρ\' ότι δέχομαι την ελεύθερη έκφραση του \"αισθάνεσθαι\" - μετά από ενάμιση μήνα με έχει απογοητεύσει, όσοι έχουν διαβάσει την αντίληψη μου στο τόπικ \"μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματϊ\" να την θεωρήσουν εντελώς λάθος, συμφωνώ εκ των υστέρων με την carrie πως είμαι στενόμυαλος, στο τέλος τέλος αναθεωρώ την άποψη μου εκ των βάθρων, θεωρώ πως οι πτωχοί τω πνεύματι, τελικά είναι εδώ μέσα κι όχι έξω ,κι ότι σε γενικές γραμμές δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο σε όλους όσους δεν είχαν και δεν έχουν τίποτε να πουν έξω απ\' το ΠΑΟΚ - Αρης, ΠΑΟ - ΑΕΚ , ΠΑΟ - ΟΣΦΠ κτλ.. Έχετε αντιληφθεί πως όλοι απ\' αυτούς τους κανίβαλους στις θύρες τάδε δεν έχουν κανένα ψυχολογικό πρόβλημα ? Όταν το καταλάβετε, κάντε κι ένα τόπικ και γι \' αυτό... Σας χαιρετώ, σαν οτελευταίος ανόητος που πίστεψε πως κάτι θα μπορούσε να πει σ\' αυτό το φόρουμ...Τελευταίο τόπικ ενός ηλιθίου
Υ.Γ. Το \"τρελλάρες\" είναι η με τρυφερότητα αντιμετώπιση της ψυχασθένειας από τον Jack Nicolson στη φωλιά του κούκου..
- 29-09-2008, 18:44 #2
Πολύ εύκολα συμπεράσματα βγάζεις. Για μένα τι πιστεύεις?
29-09-2008, 18:53 #3
Θα συμφωνησω με το vince...τωρα αν εσυ εχεις δικο σου ορισμο για το \"μακαριοι οι πτωχοί τω πνεύματι\" επρεπε να το αναφερεις εξ\'αρχης.
Για ρωτα και κανεναν αλλον εκτος του φορουμ για το σημαινει αυτη η εκφραση...παντως προσωπικα δεν νομιζω να σε εθιξα σε κανενα σημειο αν θυμαμαι καλα το τοπικ.
Δηλαδη αν πας και χαρακτηρισεις καποιον με αυτη την εκφραση αραγε τι θα σου πει?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
29-09-2008, 18:57 #4
sabb,
αναρωτιέμαι τί περίμενες απο το συγκεκριμενο φορουμ, τί θεματολογία ήθελες κ γιατί εχεις απογοητευτει απο την πληθώρα αποψεων που εκθετει ο καθενας μας.
Τελος, ποσο χρονο δινεις στον εαυτο σου κ στους άλλους, ωστε να επικοινωνησεις με τους ορους που θα θελες?
29-09-2008, 20:39 #5
τουλαχιστον νοιωθεις καλυτερα που τα ειπες; χεχεχεχε
29-09-2008, 20:48 #6
Σαμπιε,
ολα καλα - ολα ανθηρα,
Πανω απο ολα χαλαρα και κατω το αγχος....
:cool:
29-09-2008, 20:56 #7
Όσοι έχουν κάτι να πουν , είναι βάβαιο πως δεν ανησυχούν για την υγεία της\"κατσίκας του γείτονα\", αυτό είναι που ενδιαφέρει..Vince, keep, Sofia, το μόνο σίγουρο είναι πω δεν σας θεωρώ οπαδούς της θύρας τάδε της δείνα ομάδας, αλλά αυτό δεν έχει και τόσο σημασία έτσι δεν είναι ?
29-09-2008, 21:01 #8
γράφοντας το τελευταίο post μου ,προέκυψε κι ο krino...συμφωνώ μαζί σου κρίνε πως δεν έχει και τόση σημασία τελικά, έχω διαβάσει αρκετά πόστ σου που είχα την ίδια άποψη σχετικά με την θεματολογία, άλλωστε για ότι παλεύουμε είναι κάτω το άγχος ..με οποιοδήποτε τίμημα όμως ?
29-09-2008, 21:04 #9
εξαρτάται! εχω την απαιτηση να επικοινωνω με το συμπαν ολοκληρο? με ενα άτομο? με κανενα? εχω την αναγκη οι αποψεις μου να ναι αποδεκτες/σεβαστες απο ολους? απο μια ολοκληρη κοινοτητα?
μηπως ομως ειναι μια καλη αρχη να δω μεσα μου, αν οι αποψεις μου ειναι τελικα αποδεκτες πρωτα πρωτα απο μενα? αν ναι, μετά πώς τις επικοινωνω με εναν αλλο ανθρωπο? κ η αξια των αποψεων μου, ισχυροποιειται με τον ογκο των ανθρωπων που οικειοποιουνται τις αποψεις αυτές?
29-09-2008, 21:05 #10
Originally posted by sabb
Έχετε αντιληφθεί πως όλοι απ\' αυτούς τους κανίβαλους στις υύρες τάδε δεν έχουν κανένα ψυχολογικό πρόβλημα ?
Το θέμα sabb σε αυτό το τοπικ είναι να καταλάβεις οτι κρίνουμε εύκολα κάτι που είναι και μέρος του εαυτού μας. Νομίζεις πως είσαι ανώτερος απο τους ψυχικά ασθενείς αλλά δεν είσαι. Κανένας δεν είναι γιατι όλοι τρελοί για δέσιμο είναι.
29-09-2008, 21:28 #11
Originally posted by vince
Έχετε αντιληφθεί πως όλοι απ\' αυτούς τους κανίβαλους στις υύρες τάδε δεν έχουν κανένα ψυχολογικό πρόβλημα ?
Το θέμα sabb σε αυτό το τοπικ είναι να καταλάβεις οτι κρίνουμε εύκολα κάτι που είναι και μέρος του εαυτού μας. Νομίζεις πως είσαι ανώτερος απο τους ψυχικά ασθενείς αλλά δεν είσαι. Κανένας δεν είναι γιατι όλοι τρελοί για δέσιμο είναι.
29-09-2008, 21:29 #12
Originally posted by Sofia
εξαρτάται! εχω την απαιτηση να επικοινωνω με το συμπαν ολοκληρο? με ενα άτομο? με κανενα? εχω την αναγκη οι αποψεις μου να ναι αποδεκτες/σεβαστες απο ολους? απο μια ολοκληρη κοινοτητα?
μηπως ομως ειναι μια καλη αρχη να δω μεσα μου, αν οι αποψεις μου ειναι τελικα αποδεκτες πρωτα πρωτα απο μενα? αν ναι, μετά πώς τις επικοινωνω με εναν αλλο ανθρωπο? κ η αξια των αποψεων μου, ισχυροποιειται με τον ογκο των ανθρωπων που οικειοποιουνται τις αποψεις αυτές?
29-09-2008, 21:32 #13
Originally posted by Sofia
29-09-2008, 21:37 #14
Απλά εκφράζω την απογοήτευση μου, γιατί πίστεψα αρχικά πως θα μπορούσα να μιλήσω για πολλά περισσότερα πράγματα από το να συμμετάσχω σε σόου της Πάνια....Έτσι αισθάνομαι, όταν βλέπω πως τα περισσότερα τόπικ αφορούν γκομενοιστορίες (αν μου επιτρέπεται ο όρος !!!), χωρίς να θέλω να υποβιβάσω την θεματολογία.. απλά δεν μου κάνει και αυτό που δεν μου κάνει το λέω..κι όποιος δεν το αποδέχεται, και πάλι θα έχει το σεβασμό μου...
30-09-2008, 00:02 #15
Sabb οφείλω να σου ζητήσω συγνώμη. Ήταν λάθος που έιπα πως θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο απο τους ψυχικά ασθενείς. Κατάλαβα λάθος. Επίσης δεν είναι όλοι τρελοί, τουλάχιστον όχι πάντα. Εγώ είμαι (ή έστω ήμουν για κάποιο διάστημα) περισσότερο απο το φυσιολογικό και ίσως μου έχει δημιουργηθεί κόμπλεξ για το λόγο αυτό. Δεν ξέρω τελικά πόσο έμφυτα είναι κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μας (τα οποία μας διαφοροποιούν απο αυτό που αντικειμενικά θεωρείται νορμαλ) και πόσο ευμαθείς είμαστε ως άνθρωποι.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια