τον εβαλα ignore list
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    xaka10
    Guest

τον εβαλα ignore list

Πραγματικα αυτος ο αλεξανδρος_77 με προσβαλε στα προσωπικα μυνηματα που μου εστελνε πολυ ασχημα παιζει να εχει χειροτερη σχιζοφρενεια και διαταραχη προσωπικοτητας απο εμενα.ευχομαι να μην βρει ποτε του ηρεμια και ησυχια στα προβληματα που αντιμετωπιζει και τον οδηγησαν να μπει σε αυτο το σαιτ για να κανει τη ψυχοθεραπεια του.μην καταληξει αστεγος οταν θα φυγουν απο τη ζωη ολοι οι οικειοι του και μετα λυπουνται αυτον ολοι

Banned
    Ειναι κατι παραπανω απο εμφανες οτι ολο αυτο το σοου που κανεις αποσκοπει στο πολεμο νευρων και στη διαδοση φημων οτι να ναι

Senior Member
    Εγώ δεν ξέρω γιατί τσακωνεστε αλλά είναι ντροπή και μεγάλη αμαρτία να λες "εύχομαι να μην βρει ποτέ ηρεμία και ησυχία στα προβλήματα του".. να ξέρεις ότι όλα αυτά γυρίζουν πίσω.. Είναι και μεγάλη Παρασκευή...
    Από εκεί και πέρα νομίζω δεν ενδιαφέρει ούτε εμένα ούτε κανέναν άλλο αν εσείς θέλετε να βριζεστε η όχι..

Banned
    του καθεται ασχημα που καπιοι ασχολουνται μαζι μου και βγαζει αφρους γιατι ζοριζεται να τους αλαξει γνωμη τον διακρινει η δημοκρατια σε ολο του κειμενο του αν δε το αντιληφθηκες οχι βριζεστε βριζει ενοεις.

Senior Member
    Τον ξερω τον Αλεξανδρο, τον παρεξηγησες , ειναι απο τα καλα παιδια του φορουμ ...........

Senior Member
    γιατι τσακωνεστε βρε σαν παιδια του δημοτικου???ο αλεξανδρος ειναι καλο παιδι..ολα τα παιδια του φορουμ καλα παιδια ειναι...
    αντε μερες που ειναι μην μαλωνετε δεν κανει..δωστε τα χερια και μονιαστε

Senior Member
    Οποιοσ δεν εχει προβληματα με αυτα ασχολειται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

xaka10
    Guest
    ζητω συγνωμη αν παρεφυγα αλλα εχω πολλες ψυχικες παθησεις με κυριοτερη τν παρανοικη σχιζοφρενεια συν αγχωδεις διαταραχες κατθλιψη εμμονες και απιστευτη οργη.ακομα που παιρνω τοσα χρονια φαρμακα εχω κατα καιρους παρανοιες οτι εχουν βαλει ατομα να με σκοτωσουν και τα λοιπα.elis μακαρι να μην ειχα προβληματα και να ασχολιομυν μονο με αυτα αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετα προβληματα και ασχολουμαι με αυτα αν δεν ειχα θα κοιταγα πιο σημαντικα θεματα.Ο λογος που εξοργιστικα και μιλησα πολυ ασχημα στον Αλεξανδρο ειναι οταν μου ειπε οτι με χειροκροταει το δαφνι και οτι εχω παρει ολους τους γιατρους σβαρνα με στεναχωρησε ιδαιτερα αυτο και δεν φταιω σε τιποτα για την τοσο χαλια ψυχικη μου κατασταση παρα μοναχα φταιω που πηρα κανναβη στα 13 με 15 χρονων και αρρωστησα απο τοτε πλησιαζω στα 28 μου χρονια και παορολο που εχω κοψει 13 χρονια την κανναβη εξακολουθω και βασανιζομαι και χειροτερα ακομη.η αληθεια ειναι οτι πηρα μετρητοις τα λογια του και θυμωσα αρκετα αλλα πριν αρρωστησω δεν ειχα οργη μεσα μου απο τοτε που αρρωστησα εχω αρκετη οργη μεσα μου και παρανοια θεωρω οτι ολοι θελουν αν με βλαψουν και γονομαι θηριο

xaka10
    Guest
    ζωτω ταπεινα συγγνωμη απο τον Αλεξανδρο για τ φερσιμο μου και εδψ μεσα μπηκα για να βοηθαω οσο το επιτρεπει η κατασταση μου διαοφρα ατομα που εχουν αποριες σχετικα με καποια θεματα δεν μπηκα ουτε να γνωρισω φιλους ουτε να πιασω φιλεναδες το λεω για να το ξερετε ολοι πριν μου στειλετε το οτιδηποτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    ζητω συγνωμη αν παρεφυγα αλλα εχω πολλες ψυχικες παθησεις με κυριοτερη τν παρανοικη σχιζοφρενεια συν αγχωδεις διαταραχες κατθλιψη εμμονες και απιστευτη οργη.ακομα που παιρνω τοσα χρονια φαρμακα εχω κατα καιρους παρανοιες οτι εχουν βαλει ατομα να με σκοτωσουν και τα λοιπα.elis μακαρι να μην ειχα προβληματα και να ασχολιομυν μονο με αυτα αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετα προβληματα και ασχολουμαι με αυτα αν δεν ειχα θα κοιταγα πιο σημαντικα θεματα.Ο λογος που εξοργιστικα και μιλησα πολυ ασχημα στον Αλεξανδρο ειναι οταν μου ειπε οτι με χειροκροταει το δαφνι και οτι εχω παρει ολους τους γιατρους σβαρνα με στεναχωρησε ιδαιτερα αυτο και δεν φταιω σε τιποτα για την τοσο χαλια ψυχικη μου κατασταση παρα μοναχα φταιω που πηρα κανναβη στα 13 με 15 χρονων και αρρωστησα απο τοτε πλησιαζω στα 28 μου χρονια και παορολο που εχω κοψει 13 χρονια την κανναβη εξακολουθω και βασανιζομαι και χειροτερα ακομη.η αληθεια ειναι οτι πηρα μετρητοις τα λογια του και θυμωσα αρκετα αλλα πριν αρρωστησω δεν ειχα οργη μεσα μου απο τοτε που αρρωστησα εχω αρκετη οργη μεσα μου και παρανοια θεωρω οτι ολοι θελουν αν με βλαψουν και γονομαι θηριο
    Μακαρις, δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεσαι και να θελεις να αποχωρησεις απο το φορουμ. Δεν εκανες κατι κακο.
    Ο αλεξανδρος εχει αυτη την κακη συνηθεια να διαβαζει κατι και να στελνει συνεχεια πριβε για κατι που διαβασε, τα λεει και λιγο δυσνοητα και προκαλουνται παρεξηγησεις. Εσυ εξεφρασες τα συναισθηματα σου, δεν εκρυψες οτι σε πειραξε και δεν τον εβρισες παρα μονο τον εβαλες ignore list. Δεν εκανες κατι κακο, εκεινος επρεπε να ζητησει συγνωμη.
    Χαρηκα που με τη μαχητικοτητα σου καταφερες να βαλει μυαλο η διευθυντρια στην κλινικη Γεννηματα, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! Εισαι παραδειγμα για ολους.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

xaka10
    Guest
    Η αληθεια ειναι οτ ι τον εβρισα αρκετα ασχημα γιατι πειραχτηκα και η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες δεν συγκρατω την οργη μου και λεω βαρια πραγματα αλλα μετα μολις συνερχομαι το μετανιωνω και λεω κοιτα τι λεω .προσπαθω να συγκρατουμαι αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το πετυχαινω παντα. θα κοιταξω στ ραντεβου με γιατρο τι θα κανω γι αυτο το θεμα παραπανω φαρμακα να μου γραψουν το θεωρουν απαγορευτικο γιατι θα ειμαι σαν φυτο και την διευθυντρια της κλινικης την αλλαξα εχω αλλον γιατρο τωρα αλλα σιγουρα της εβαλα φρενο για την αντιμετωπιση που ειχε στους ασθενεις της

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτ ι τον εβρισα αρκετα ασχημα γιατι πειραχτηκα και η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες δεν συγκρατω την οργη μου και λεω βαρια πραγματα αλλα μετα μολις συνερχομαι το μετανιωνω και λεω κοιτα τι λεω .προσπαθω να συγκρατουμαι αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το πετυχαινω παντα. θα κοιταξω στ ραντεβου με γιατρο τι θα κανω γι αυτο το θεμα παραπανω φαρμακα να μου γραψουν το θεωρουν απαγορευτικο γιατι θα ειμαι σαν φυτο και την διευθυντρια της κλινικης την αλλαξα εχω αλλον γιατρο τωρα αλλα σιγουρα της εβαλα φρενο για την αντιμετωπιση που ειχε στους ασθενεις της
    Ενταξει κατανοητο. Συζητησε το με το γιατρο σου να δεις τι θα κανετε. Παντως το συμβαν με τον αλεξανδρο ασε το να περασει, δεν εγινε τιποτα σοβαρο. Τελειωσε.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Μακαρις καλησπέρα!! Καλή Ανάσταση σε όλα τα παιδια!!!!! Μου έκανε τρομακτική εντύπωση αυτο που είπες με τη κάνναβη. Είναι δυνατον να σε οδήγησε σε ψυχικη πάθηση η χρήση κάνναβης?? Οι γιατροί που σε παρακολούθησαν αμέσως μετα την εμφάνιση των συμπτωμάτων πως το δικαιολόγησαν? Σε ρωτάω επειδή τελευταίως ακούγεται πολύ η χρήση κάνναβης για θεραπευτικούς σκοπούς ακόμα και σε ψυχιατρικές διαταραχές και πραγματικά με προβληματίζει. Αυτή τη στιγμή βέβαια ανοίγω ενα άλλο θέμα με αφορμή αυτή τη μαρτυρία σου αλλά δεν είσαι ο μονος που το επικοινωνείς. Έχω ακούσει παρόμοια περιστατικά κι έχω και συγγενή μου που του συνέβη κάτι ανάλογο. Αν θες και δεν σου δημιουργώ πρόβλημα μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο περισσότερο. Σε ευχαριστω εκ των προτέρων!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΙΜΙ View Post
    Μακαρις καλησπέρα!! Καλή Ανάσταση σε όλα τα παιδια!!!!! Μου έκανε τρομακτική εντύπωση αυτο που είπες με τη κάνναβη. Είναι δυνατον να σε οδήγησε σε ψυχικη πάθηση η χρήση κάνναβης?? Οι γιατροί που σε παρακολούθησαν αμέσως μετα την εμφάνιση των συμπτωμάτων πως το δικαιολόγησαν? Σε ρωτάω επειδή τελευταίως ακούγεται πολύ η χρήση κάνναβης για θεραπευτικούς σκοπούς ακόμα και σε ψυχιατρικές διαταραχές και πραγματικά με προβληματίζει. Αυτή τη στιγμή βέβαια ανοίγω ενα άλλο θέμα με αφορμή αυτή τη μαρτυρία σου αλλά δεν είσαι ο μονος που το επικοινωνείς. Έχω ακούσει παρόμοια περιστατικά κι έχω και συγγενή μου που του συνέβη κάτι ανάλογο. Αν θες και δεν σου δημιουργώ πρόβλημα μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο περισσότερο. Σε ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
    Δεν πηρε φαρμακευτικη κανναβη.

Καταλαβα savatage! υπάρχει διαφορα στο μερος του φυτου αλλα και παλι κατι πρεπει να πυροδοτει , δεν ειναι τυχαιο που το εχω ακουσει αρκετες φορες. Και αυτο ομολογουμένως σε βάση σε σκεψεις

Page 1 of 3 123 LastLast