αισθάνομαι.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Σας ευχαριστώ, που μπορώ να νιωσω ότι υπάρχουν άτομα που με στηρίζουν στο φορουμ σε όλη αυτή την προσπάθεια.
    Θεοφανία, δεν είναι ευκολο να ξεφορτωθείς μια ολόκληρη ζωή με οτι αυτό συνεπάγεται, καταλαβαίνω ότι το βήμα το στηρίζεις στη φυγη, ομως για να αλλάξω θέλει σιγα σιγά κ να νιώθω ότι μπορώ να σταθώ στα πόδια μου.
    Σοφία, ναι βρίσκομαι στη φάση οπου προσπαθώ να δω, να αντέξω την πραγματικότητα, να μπορέσω να ξεμπλέξω το κουβάρι μεσα μου κ να μπορέσω να αποστασιοποιηθώ. Καθετι πονάει όμως κ όσο θελω να πιστεύω οτι περνάει, γίνεται θηλεια στο λαιμό μου κ με πνίγει κ εκει που προσπαθώ να πάρω μια αποφαση για να συνεχίσω, κατι μου κοβει την ανασα κ με ξαναγρυναει πίσω.
    Empneustn σιγουρα με τη συζήτηση ολο κ κατι καλο βγαίνει, ομως να σου πω κατι, χάνοντας όλα σου τα υπάρχοντα όπως αναφέρεις, υπάρχεις εσυ, συνειδητοποιώντας το μπορείς να συνεχίσεις, χάνοντας ομως μια ζωή κ στα πιο αθώα χρονια να εχεις στιγματιστει, με ποιον εαυτό να συνεχίσεις;

Senior Member
    με την ψυχη σου κοπελα μου,αυτη δεν σου την πηραν,αυτη ειναι δικη σου και παντα θα ειναι.

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    τη σημαδεψε τοσο που κοντευει να την καταστρεψει.η ολη μου \"αντιδραση\" ξεκιναει στο γεγονος πως ατομα στη συγκεκριμενη περιπτωση λενε να το αναλυσει και αλλο,να καταλαβει πως νοιωθει για αυτο.αυτο μπορει να σκοτωσει καποιον.υπαρχει η στιγμη που πρεπει να βαλουμε πανω σε κατι μια ταμπελα,και να μη ξανασχοληθουμε με αυτο,να βλεπουμε την ταμπελα και να φευγουμε,γιατι το εχουμε αναλυσει τοσο μα τοσο πολυ που δεν μπορεσαμε να βρουμε ακρη,και στο συγκεκριμενο ζητημα δεν υπαρχει ακρη.ειναι κυκλος που επανερχεσαι ξανα στην αρχη.μιλαω οσο μπορω πιο ειδικα και οχι με γενικοτητες για το συγκεκριμενο θεμα.και αν βαλω τον εαυτο μου στη θεση της,(κατι που το κανω σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις),σιγουρα θα μπορουσε να με τρελανει αυτη η κατασταση.(προσωπικα μιλωντας).αυτο βεβαια ειναι γνωμη μου,αλλα αν καποιος εχει να πει κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ για το πως αντιμετωπισε/θα αντιμετωπιζε μια τετοια κατασταση θα χαιρομουν να μαθω και εγω.υπαρχουν ατομα που θα μπορουσαμε να μαθουμε και μου αρεσει να βρισκω τετοια.αλλα οχι γενικοτητες.
    Υποθετω αναφερεσαι σε μενα. Οι γενικοτητες που λες, ειναι 2 χρονια θεραπειας, συζητησης με πονο, με κλαμα, με θυμο, με νευρα, με αγωνιες, με πισωγυρισματα προσπαθωντας να διαχειριστω δικα μου δυσκολα βιωματα. Παιδικα, εφηβικα κ οχι μονο.

Μιλωντας σε ενα ατομο που ξερω πώς περναει στην 1η φαση της θεραπειας του, ξέρω κ ελπιζω να του μιλησω απ ευθειας στην καρδια.Με τον δικο μου τροπο βεβαια. Αν σε σενα φαινονται αυτα ως γενικοτητες, ως λογια του αερα εχει καλως. Αλλα για μενα, αυτα ειναι το συναισθημα μου που γινεται λογος κ προσπαθω να τον περάσω σε ενα ατομο. Το αν προσπαθω να μπω στη θεση του ή οχι δεν μπορει να το πει κανεις.

Senior Member
    προσπαθώ Empneustn να απαλύνω όλον αυτόν τον πόνο της ψυχής για να μπορέσω να καταλάβω ότι είναι δική μου κ να συνεχίσω..

Senior Member
    σοφια οχι δεν αναφερομαι σε σενα,αναφερομαι γενικα.εξαλου δεν ξερω την περιπτωση σου και ειμαι σιγουρος πως εχεις αντιμετωπισει δυσκολιες στη ζωη σου και ουτε σε κρινω,λεω για μενα,για το πως σκεφτομαι εγω.σκοπος εδω ειναι η στρουμφ.και μακαρι αυτα που λεμε να μπορεσουν να της δωσουν μια προοπτικη σκεψης για να νοιωσει καλυτερα και να ξεπερασει τις ασχημες σκεψεις της

Senior Member
    Sofia απλά για να ξέρεις, νιωθω οτι αισθανεσαι τα οσα γραφω κ απαντας χτυπώντας κεντρο

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    σοφια οχι δεν αναφερομαι σε σενα,αναφερομαι γενικα.
    δεν μπορω να καταλαβω πώς ομως αυτο το γενικά προεκυψε μετα απο εναν διαλογο μαζι μου....κ το αναφερεις τη δεδομενη στιγμη.

το να πεις κατι τετοιο για μενα δεν χρειαζεται να ξερεις πραγματα για μενα ή την ζωη μου.

Αλλα το θεμα ειναι η Μαρια....οντως.

Senior Member
    στουμφ ολοι εχουμε ψυχη.και ειναι δικη μας.ολοδικη μας και κανενος αλλου.δεν μας την εδωσε κανενας ουτε μας την χαρισε.ειναι δικη μας.απλα στη δικη σου περιπτωση κοντευουν να σε πεισουν πως δεν εχεις.αλλα μεσα σου σφυριζει αυτη,την ακους.λαχταρα και θελει.δεν λαχταραν αλλοι για σενα.και θελει λιγο ηρεμια,να ανασανει.δεν ξερω αν μπορεις να το καταφερεις στο περιβαλλον που εισαι.αλλα ελπιζω να παιρνεις κατι εστω απο εδω μεσα,απο τους αγνωστους.κατι που θα την βοηθησει να αγαλιασει εστω και για λιγο.και θα την νοιωσεις τοτε,θα καταλαβεις την υπαρξη της.και αν ειναι αυτη η αποδειξη που ψαχνεις τοτε θα ξεκινησεις τις προσπαθειες σου για να συνεχισεις

Senior Member
    τη σημαδεψε τοσο που κοντευει να την καταστρεψει.η ολη μου \"αντιδραση\" ξεκιναει στο γεγονος πως ΑΤΟΜΑ στη συγκεκριμενη περιπτωση λενε να το αναλυσει και αλλο
    αυτο βεβαια ειναι γνωμη μου,αλλα αν καποιος εχει να πει κατι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ για το πως αντιμετωπισε/θα αντιμετωπιζε μια τετοια κατασταση θα χαιρομουν να μαθω και εγω.υπαρχουν ατομα που θα μπορουσαμε να μαθουμε και μου αρεσει να βρισκω τετοια.αλλα οχι γενικοτητες.

\"ατομα\",μιλαω και για αλλα ατομα εδω μεσα
    \"αλλα αν καποιος εχει να πει\"
    αυτο το καποιος δεν λεει πουθενα σοφια,
    το σχολιο μου για την ζωη σου ειναι επειδη συνιθιζω να σεβομαι τους ομιλητες μου γιατι ποτε δεν ξερεις τι εχει αντιμετωπισει ο αλλος στη ζωη του.κατα καποιο τροπο σου λεω πως σε σεβομαι και παρολο που εχουμε διαφορετικη γνωμη δεν θεωρω τη γνωμη σου υποδεεστερη

Senior Member
    Originally posted by mstrouf
    Sofia απλά για να ξέρεις, νιωθω οτι αισθανεσαι τα οσα γραφω κ απαντας χτυπώντας κεντρο
    Μαρία,

με βοηθησες εσυ σ αυτο.....

Page 3 of 3 FirstFirst 123