ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΑ-ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Junior Member
    Quote Originally Posted by takecareofyourself View Post
    Καλημερα!

@xfactor οταν μιλαμε για συναισθηματικη υπερφαγια ,βουλιμια,ανορεξια ειναι διαταραχες και οχι κατι ευκολο ή θεμα πείσματος και οταν ειναι λογω ψυχολογιας (που συνηθως αυτο ειναι) πρεπει αυτο να δουμε και μετα σιγα σιγα ολα αυτα υποχωρουν...δεν ειναι το φαγητο που φταιει. Επισης οταν λεμε συναισθηματικη υπερφαγια,δεν ειναι ας πουμε εχω λιγουρες και θα φαω τζανκ και οκ το εφαγα και αυτο...ειναι οτι δεν μπορεις να σταματησεις να τρως ,τρως πολυ γρηγορα συνηθως ,μεγαλες ποσοτητες ,πολλες θερμιδες και υστερα υπαρχουν τυψεις...+οτι μπορει να συμβει με το οποιοδηποτε φαγητο...ημουν χρονια ορθορεξικη και οταν εχασα τον μπαμπα μου τα πιο πολλα υπερφαγηκα ηταν με τις τροφες που επετρεπα στον εαυτο μου και δεν μιλαμε για το κατι παραπανω...ειχα μερες που πραγματικα φοβομουν για τον οργανισμο μου.Τελοσπαντων η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη οπως ειπώθηκε και παραπανω

@anthi316 Μην ειναι μονη σου σ'αυτο,μιλα στους ανθρωπους σου και αν δεν μπορεις ακομη και πιστευεις οτι δεν θα σε καταλαβουν ,βρες καποιον ειδικο,ειδικα σε μια τετοιο περιοδο που ειναι τοσο ομορφη :)

takecareofyourself σε ευχαριστώ που απάντησες κ συμφωνώ σε όλα μαζί σου..επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κ βιώνει διαφορετικές καταστάσεις ,τα υπερφαγικα έχουν συγκεκριμένη διάρκεια κ ποιότητα φαγητού.εχει συμβεί να σταματησουν ξαφνικά από μόνα τους αλλά για πολύ σύντομο διάστημα.μονη μου δεν τα κατάφερα κ ούτε είμαι ειδικός για να ξέρω τον τρόπο που θεραπεύεται.ειναι διαταραχή κ ειδικά αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης έχει γίνει αβάσταχτη η συμπεριφορά γτ πανω στο άγχος που έχει αυτή η περίοδος προστέθηκε κ το μίσος μου για το σώμα μου οπότε καταλαβαίνεις..αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.μονο αν μιλαω με άτομα που ξέρουν πως λειτουργεί αυτή η συμπεριφορά νιώθω καλύτερα..:):)

Quote Originally Posted by anthi316 View Post
    takecareofyourself σε ευχαριστώ που απάντησες κ συμφωνώ σε όλα μαζί σου..επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κ βιώνει διαφορετικές καταστάσεις ,τα υπερφαγικα έχουν συγκεκριμένη διάρκεια κ ποιότητα φαγητού.εχει συμβεί να σταματησουν ξαφνικά από μόνα τους αλλά για πολύ σύντομο διάστημα.μονη μου δεν τα κατάφερα κ ούτε είμαι ειδικός για να ξέρω τον τρόπο που θεραπεύεται.ειναι διαταραχή κ ειδικά αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης έχει γίνει αβάσταχτη η συμπεριφορά γτ πανω στο άγχος που έχει αυτή η περίοδος προστέθηκε κ το μίσος μου για το σώμα μου οπότε καταλαβαίνεις..αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.μονο αν μιλαω με άτομα που ξέρουν πως λειτουργεί αυτή η συμπεριφορά νιώθω καλύτερα..:):)
    Ετσι ειναι Anthi316,πηγες σε καποιον ειδικο? Αν ειναι οικονομικο το ζητημα,μπορεις να πας και σε κεντρα ψυχικης υγειας να κανεις ψυχοθεραπεια...εγω ετσι εκανα γιατι οικονομικα δεν,και πραγματικα με βοηθησε παρα πολυ!!! Ενημερωνε μας για νεα σου και με το καλο οταν γεννησεις το παιδακι σου :) :)

Member
    Quote Originally Posted by maria030 View Post
    Δεν είναι θέμα απόφασης ...Το αποφασίζεις το πρωί και το βράδυ έχεις κατασπαράξει το σύμπαν
    έχειςδικιο!

Page 3 of 3 FirstFirst 123