Results 1 to 15 of 162
Thread: Τοξικος φίλος..
-
10-04-2018, 02:48 #1
Τοξικος φίλος..
Λοιπόν! Αρχικά να πω ότι η παρέα μου απαρτίζεται από μια φίλη μου Από το δημοτικό.. Τον αδερφό μου.. Μια φίλη μου που δουλεύαμε στο ίδιο μαγαζί για χρόνια (Είναι και πρώην του αδερφού μου) .. Τον αδερφό της.. Και τον κολλητό του αδερφού μου..
Όταν ο αδερφός μου τα έφτιαξε μαζί της ο κολλητός του έδειξε τρομερή ζήλεια Γιατί θεωρούσε τον εαυτό του καλύτερο.. Και έμπαινε στη μέση για να τους βάζει να τσακώνονται.. Τώρα που χώρισαν.. Και πέρασε καιρός.. Και γίναμε όλοι φίλοι. εκείνος ξαφνικά μου εξέφρασε τον έρωτα του.. ότι με σκέφτεται όλη μέρα εδώ και καιρό.. Μέχρι και να με φιλήσει προσπάθησε Αλλά δεν τον άφησα.. Πριν από την εξομολόγηση του αυτή όλο ήταν θυμωμένος μαζί μου.. όλο με έβριζε πίσω από την πλάτη μου.. νόμιζε ότι τον ζηλεύω! Από την ημέρα που μου είπε ότι με έχει ερωτευτεί κτλ πάλι όλο μια μου μιλάει και μια είναι θυμωμένος.. Αλλά όλο αυτό το διάστημα είναι όλο σουξου μουξου με την πρώην του αδερφού μου.. σε σημείο που μέχρι αγκαλιά την είχε πάρει για λίγο ενώ περπατούσαμε και καλά για να μην πέσει Γιατί έχει χτυπήσει το χέρι της (Η κοπέλα αυτή δεν πρόκειται να τα φτιάξει ποτέ μαζί του παρεμπιπτόντως) . Σήμερα τσακώθηκαν με τον αδερφό μου γιατί απαιτούσε να σηκωθεί ο αδερφός μου για να κάτσει εκείνος δίπλα της Γιατί ήταν λέει η θέση του.. Και μόλις έφυγε ο αδερφός μου έβαλε πάλι λόγια για να τους βάλει να τσακωθουν για τοτε που ήταν στα χωρισματα.. Έχω νευριάσει πάρα πολύ που παίζει με όλους και κάνει τον καλό... ψαρεύει την άλλη για το με ποιον έβγαινα εγώ το 2016.. Αλλά δείχνει να θέλει και εκείνη Γιατί αλλιώς δεν θα έμπαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον αδερφό μου.. εκείνος ήρθε σπίτι σήμερα αγανακτισμένος και αποφασισμένος να μην ξανά κάνει παρέα με τον "κολλητό" (φιδι) του .. Αλλά ούτε και με εκείνη! Και εγώ νομίζω Πρέπει να απομακρυνθω.. Όλα αυτά τα παιχνιδάκια του μου την έχουν δώσει στα νεύρα! Απορώ πως νόμιζε ότι θα μπορούσα εγώ να τα φτιάξω ποτέ μαζί του με όλα αυτά που βλέπω.. Και με τον τρόπο που φαίρεται στον αδερφό μου.. Θέλω να του σκάσω μια και να μετρήσει τα δόντια του.. Δεν περιμένω κάποια απάντηση συγκεκριμένη.. απλώς ήθελα να τα πω για να μου φύγουν τα νεύρα! Στο τέλος θα μείνει μόνος με αυτά που κάνει..
- 10-04-2018, 03:37 #2
Εσενα σ αρεσει αυτος?Αν δεν εκανε τις μλκιες θα τα φτιαχνες μαζι του?
10-04-2018, 03:53 #3
Δεν είναι άσχημος.. αν είχε άλλο χαρακτήρα Ίσως ναι.. Αλλά ο χαρακτήρας του με τρομάζει.. Δεν ξέρω πότε είναι όλα καλά και πότε έχει κάτι σκεφτεί και έχει θυμώσει ήδη και τα λέει στους άλλους πρώτα.. γίνετε επιθετικός.. Και πάντα για να μου κλείσει το στόμα μου λέει όλα όσα ξέρει για το παρελθόν μου.. Γιατί δεν μπορεί να χορέψει τι είχαν εκείνοι που τους ήθελα Ενώ εκείνον όχι.. μου ξανά λέει πόσο σκαρτοι ήταν κατά τη δική του αποψη και πόσο δεν ξέρω να διαλέγω.. Ακόμα και να τα είχαμε φτιάξει μέσα σε μια εβδομάδα θα είχαμε τσακωθεί
10-04-2018, 04:23 #4
10-04-2018, 04:49 #5
Είναι 25.. ίσα με εμένα.. Δεν περιμένω να αλλάξει...νομίζω είναι καμμενο χαρτί..
Και με τρομάζει πάρα πολύ ώρες ώρες όπως κοιτάζει.. Και παρόλο που υποτίθεται είμαστε φίλοι 4 χρόνια δεν έχω πάει ποτέ μαζί του Ούτε για καφέ οι δύο μας.. νιώθω φόβο! Ότι θα με στριμώξει και θα με φέρει σε δύσκολη θέση για να του πω τι νιώθω και να αρχίσει πάλι ν εξηγεί πόσο καλός είναι και πόσο άσχημα κάνω που τον αποφεύγω.. Και πόσο καλό παιδί του έχει πει ο τάδε ή η τάδε ότι είναι και εγώ τον έχω παρεξηγήσει.. Και μετά πάλι να μου χτυπήσει το παρελθόν.. φαύλος κύκλος..
10-04-2018, 05:03 #6
Εγώ είμαι 22 τώρα σε μερικές μέρες!
Τι έκανες στο παρελθόν και τόσο πολύ τον απασχολεί αυτόν;ότι θες κάνεις με την ζωή Σου! Τι τον νοιάζει αυτόν...Επίσης το κάνει αυτό επειδή βλέπει ότι δεν σου αρέσει αυτό που κάνει αλλά Αυτός γουστάρει Γιατί θέλει να σε νευριαση,να σε χαλάσει ,να σε ξενερονει! Άρα Αυτός δεν σκέφτετε τον εαυτό σου και το καλό Σου η πως νιώθεις !
Πιστεύω ότι είναι περίεργος τύπος με άσχημο χαρακτήρα.
Ούτε για φίλο μην τον κράτησης αλήθεια...Από ότι λες μου φαίνετε ότι να νε ο τύπος..το βλέπεις και Εσύ!
Φαντάζομαι πως θα είναι σε μια σχέση Αυτός ...:)))
Δες αλλού Εσύ! Αφου θες κάτι άλλο θα το βρεις!
Και μην πιστεύεις ότι σου λέει , κάποιες φορές εμείς ή άντρες λέμε και πολλές βλακείες όταν ψαχνομαστε:))
10-04-2018, 10:45 #7
καλημερα.
νομιζω οτι ο φιλος σας ειναι βαθυτατα κομπλεξικος αλλα και σκατοχαρακτηρας.
το 'τοξικος" εχει γινει λιγο καραμελα τελευταιως. δεν ειναι τοξικος, κωλοπαιδο ειναι.
λογοι, σαφως θα υπαρχουν, αλλα για ολες τις ασχημες συμπεριφορες υπαρχει καποιος λογος. αυτο δεν τις δικαιολογει.
νομιζω οτι ηθελε την κοπελα τουα δερφου σου, εκεινη δεν τον θελει και τα ριχνει κι αλλου, ειτε για να ζηλεψει εκεινη, ειτε για να μην ειναι μονος.
βασικα, τους ανδρες ανταγωνιζεται. στην φιλη εθαβε τον αδερφο σου, σε σενα θαβει τους πρωην σου.
σκαει που προτιμουν τους αλλους ανδρες. κομπλεξαρας, και σιογυρα, ΟΧΙ φιλος.
το θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα ξερετε εδω και αρκετο καιρο.
αυτος ειναι οτι ειναι. εσεις τι δουλεια εχετε μαζι του, αν ειναι οπως τον περιγραφεις?
10-04-2018, 13:07 #8
Έλα ντε... γύρισε μετανιωμένος ζητώντας συγγνώμη.. Έχει ταλέντο στο να πείθει ότι ειναι παρεξηγημένος.. Μέχρι να του κολλήσει κάτι άλλο στο μυαλό και να προκαλέσει πάλι αναστάτωση.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τους κάνει και τον πιστεύουν.. Ενώ ξέρουν τι έκανε προηγουμένως.. Εγώ πάντα κρατούσα απόσταση από αυτόν.. απλώς τυχαίνει να υπάρχουμε στην ίδια παρέα...
10-04-2018, 13:14 #9
Του το είπα κιόλας... ότι δεν τον πιστεύω.. ότι δεν είναι δυνατόν τόσο καιρό να με βρίζει και μετά ξαφνικά να δάγκωσε τη λαμαρινα..
Για τους πρώην μου λέει ας πούμε "δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήθελες αυτόν που σου έκανε αυτό.. Τον άλλο που έκανε το άλλο και εμένα δεν μου δίνεις Ούτε μια ευκαιρία.." οπότε κάθεται και μου επαναλαμβάνει πόσο καλό μου έκαναν αυτοί που διάλεξα Ενώ εκείνος θα ήταν καλύτερος! Και όλα αυτά ενώ είμαστε όλοι μαζί και θα κάτσει δίπλα μου για να με ζαλίζει.. Χωρίς να ακούνε οι άλλοι.. Όμως μετά θα τα συζητήσει με όλους και θα αναλύσει μια μια τις λέξεις που είπα και θα βρει κάτι για να μη μου μιλάει 1 εβδομάδα.. Και μετά πάλι από την αρχη
10-04-2018, 13:20 #10
Σε βριζει γτ σε θελει κ δεν τον θελεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-04-2018, 15:17 #11
Εγώ από την άλλη από τις περιγραφές και το γεγονός ότι μπήκες στη διαδικασία να αναλύσεις όλα αυτά πιστεύω γουστάρεις. Το θέμα σου όμως είναι ότι έχει φανεί μεγάλο @ρχιδι. Καμία φορά η αλήθεια είναι κάποιος μπορεί να έχει κάνει λάθη και να είναι παρεξηγημενος και μετά με το παραμικρό να βγαίνει ο μαλάκας ενώ δεν είναι απόλυτο ότι είναι. Οκ ο φίλος σας φαίνεται να είναι μαλάκας, όμως δεν ξέρω μήπως έχει παρεξηγηθεί επειδή έμπαινε μέσα στο ζευγάρι και δημιουργούσε θέματα.
10-04-2018, 17:34 #12
Από τότε που τα έφτιαξε με εκείνη ο αδερφός μου εκείνος ξυνισε.. άρχισε να γκρινιάζει.. να την κακολογει.. Μετά που χώρισαν είπε πως έκανε λάθος και ζητούσε συγγνώμη.. Τώρα λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και τους ψαρεύει για ότι ξέρουν για εμένα από όλα τα χρόνια.. Αλλά παράλληλα της κολλάει και καλά φιλικα.. Και χθες ήθελε να σηκωθεί ο αδερφός μου για να κάτσει δίπλα της.. Γιατί λέει ήταν δική του η θέση.. Στην καφετέρια.. εμφανισιακά είναι μια χαρά παιδί.. απλώς δεν θα έκανα κάτι μαζί του γιατί δεν του έχω εμπιστοσύνη.. με τρομάζει..
Θέλώ να μιλήσω στην άλλη να της πω ότι μου έχει πει πράγματα που ήξερε μόνο εκείνη και δεν είναι σωστό.. Αλλά ακόμα και αυτό ξέρω ότι θα το συζητήσουν μετά.. Εγώ νομίζω η μόνη λύση είναι να αλλάξω παρέα...
10-04-2018, 17:49 #13
συμφωνω με τον ντισιλ. οτι σε ψιλοενδιαφερει ο τυπος, απλα δεν μπορεις να βασιζεσαι γιατι μια κυνηγαει την μια και μια την αλλη και γι αυτο εχεις αποριες.
.
10-04-2018, 17:57 #14
10-04-2018, 21:13 #15