Results 1 to 6 of 6
-
25-04-2018, 06:58 #1
Ακουστε όλη!!καινούργια αρχή!! Μια αλλαγή
Λοιπόν θέλω να σας πω πως έβαλα στόχο να κάνω μια αλλαγή στην ζωή Μου!
Τον τελευταίο καιρό πέρασα πολλά,που με οδήγησαν στα χειρότερα.. όπως και να μην προσέχω τι τρώω και να περνώ κιλά να πινω και να μην αθλουμε όπως παλιά !!
Κάθε αρχή έχει και της δυσκολίες της..
Οι φόβοι μου δεν με άφηναν....το μυαλό μου με τράβαγε πίσω!! Ήθελα να μου κάνω κακο με αυτό τον τρόπο γι'αυτό που μου συμβαίνει!
Ο λόγος που σταμάτησα να προσέχω και να μην αθλουμε είναι ότι με της κρίσης πανικού και το άγχος (τουλάχιστον αυτό λένε η ειδική )Δεν με άφησαν να σκεφτώ καθαρά και με οδήγησαν σε ένα σημείο τρομακτικό, που μόνο εγώ μπορώ να σώσω τον εαυτό μου! Νομίζω όλη έχουμε αυτή την δύναμη μέσα μας,για μια καινούρια αρχή! Μια καινούργια Ζωή!
Έτσι θα αρχίσω σιγά σιγά βήμα βήμα!!
Καθόμουν και σκεφτόμουν όλα αυτά που λέω στον εαυτό μου πριν κάνω κάτι όπως "αα μην κάνω αυτό μην πάθω τίποτα " ααα μην τρέξω κατι θα πάθω αα μην πάω εκεί κάτι θα γίνει " "όχχχ έχω πόνους εδώ και και εκεί,παει τελείωσα" ....Και το να μην κάνω τίποτα τι καταλάβενω; τι θα φτιάξει;...ζω έτσι; είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος; Όχι βέβαια!!
Εάν φύγω από την ζωή τουλάχιστον να μην παραδοθω έτσι απλά ,να πω πως προσπαθησα,ότι είμαι ένας πολεμιστής γιατι το πολέμησα!! Όσο ειμαι εδώ και όσο ανασαίνω και όσο νιώθω ...Δεν θέλω να υποφέρω και κάνεις μας δεν πρέπει!!
Είχα τον Πιο τρομερό πόνο στο στήθος που υπάρχει που κάνεις δεν τον έχει περάσει αυτο!! Είχα πόνους παντού καθημερινά , θεμα με της ανάσες και ακομα εχω πολλα σύμπτωματα!!...και πολλα άλλα τρομακτικά που με οδήγησαν στο σκοτάδι.....στον φόβο,στην άκρη του γκρεμού!!
Αλλά ακόμα εδώ είμαι,και αφου λέει ο γιατρός και η γιατροί ότι δεν υπάρχει κάτι παθολογικό πρέπει να το πάρω απόφαση Και ότι είναι να γίνει θα γίνει και ας γίνει!! Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αλλο...όπως σου είναι η μοίρα φίλε μου..τίποτα δεν είναι σίγουρο!...Δεν λέω ότι δεν φοβάμαι για όλα αυτά εννοείτε πως Ναι είναι κάτι λογικό,φυσιολογικό!
Γι'αυτό πρέπει να εκτιμάμε το κάθε λεπτό από την ζωή μας,και τη κάθε μέρα που είμαστε εδώ να την κάνουμε όμορφη και μοναδική!
Να αγαπάμε την οικογένεια μας και όλους τους κοντινούς και καλούς ανθρώπους! Και να εκτιμάμε ακόμα και τα πιο πιο απλά πράγματα, μερική δεν είχαν καν τέτοια τύχη τέτοια ευκαιρία,την ευκαιρία της ζωής!
Εγώ λέω πως ειμαι ευλογημένος,και είμαι! Όπως και εσείς ! Γιατί...Είμαστε εδώ που είμαστε!
Σας ευχαριστώ,εστο και ένας αν διαβάσει και νιώσει συτσ που γραφω θα είμαι χαρούμενος!
Και να ξέρετε πως εσείς όλη είστε μοναδική!
Και ελπίζω να καταφέρω αυτό που θέλω να κάνω και που έχω βάλει στόχο!
Με εκτίμηση,Εγώ ο....Den3erwGiatiSeEmena
- 25-04-2018, 07:16 #2
Αγαπητέ denkserogiatise mena
Αυτά είναι υπεεεροχα νέα...θαυμάσια,πολύ χερομαι για σ να κ ξέρεις δεν χρειάζεστε να γίνεις ούτε ο πιο φορά,ούτε ο πιο υγιής,ούτε ο πιο αστείος, άνθρωπος του κόσμου για να είσαι ευτυχισμένος,
Έτσι έκανα κ εγώ ..μια μέρα το πήρα απόφαση πως θα ζήσω κ θα ζήσω κ ευτυχισμένη.
Σιγά σιγά η κατάθλιψη έφυγε...
Αν θέλεις κ σε βοηθάει...μπορείς να μασ λεσ κ τις δραστηριότητες που θα κάνεις..πχ σήμερα πήγα βόλτα ένα δίωρο στην παραλία..έκατσα ένιωσα καλά είδα χαμογελαστούς ανθρώπους..η σήμερα αποφάσισα να πίνω χυμούς..πχ κ εναν τόνο μαρούλι...έσκασα αλλά ένιωσα σουπερ για το μακροπρόθεσμο καλό που μου έκανα..η ..σήμερα τσατσάρα κ μίλησα με μια κοπέλα...ήταν ευγενική.. ένιωσα ωραία..προχοραω στην ζωή μου...
Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
25-04-2018, 07:17 #3
Πολύ χαίρομαι!!!
Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
25-04-2018, 07:23 #4
25-04-2018, 13:26 #5
Μπράβο σου Καλή Αρχή!!
Πρώτα απ όλα άλλαξε το nick name σου, γιατι τώρα δεν ταιριάζει καθόλου με την πιο ευτυχισμένη ζωή που θα ζήσεις.
Να βρίσκεσαι συχνά έξω τώρα που άνοιξε ο καιρός, και να περπατάς κάθε μερα, βοηθάει απίστευτα με καλή παρέα!!
Ωραία θα φτιάξεις και τη διατροφή σου τώρα και θα βοηθήσεις περισσότερο το σώμα σου και το μυαλό σου!
Πολύ χαίρομαι για σένα!!
26-04-2018, 03:55 #6