κρίσης πανικού και απώλεια βάρους. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Banned
    Quote Originally Posted by purple_22 View Post
    χαχαχα το βρηκες...!
    γιατι οι αλλοι φοβουνται με αυτα που διαβαζουν αλλα εγω συνηθως εχω ψυχραιμια αν ειναι πχ να κανεις υγιηνη διατροφη για να ρεψεις και να μη μπορεις να φας τοτε σωθηκες τρωγε οτι να ναι αρκει να μπορεις να το φας.

Senior Member
    Χρειαζεσαι καποιο γιατρο που θα ασχοληθει με ολα τα προβληματα και τα φαρμακα σου οχι απομονωμενα με της ειδικοτητας του.

Banned
    πάω να ζυγιστώ σήμερα και βλέπω μετά από 3 εβδομάδες έχασα 3.5 κιλά.. με έχει αγχώσει πολύ τώρα αυτή η κατάσταση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Επίσης οταν ειχα αδυνάτησει και γω πολυ ο γιατρος μου ειχε πει να κάνω αιματολογικες εξετασεις (οχι απλη γενική) πριν μου δωσει αγωγή... Όπως και να χει, ξερω απο σωματοποιημενο αγχος, αφού ειχα και γω κρισεις..
    Kαι τελικά τί έγινε?...Πως αντιμετώπισες την απώλεια βάρους?...Πήρες αγωγή?
    Έχω φτάσει 60 κιλά με 1.78 ύψος....Η όρεξη μηδέν...Πιέζω τον εαυτό μου να φάει έστω και λίγο για να μην χάσω κι'άλλο.
    Κανένα φάρμακο απ'όσα έχω δοκιμάσει δεν κατάφερε να μου ανοίξει την όρεξη και να απαλύνει αυτό το βάρος που νιώθω στην κοιλιά κάτω απ'το διάφραγμα.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Kαι τελικά τί έγινε?...Πως αντιμετώπισες την απώλεια βάρους?...Πήρες αγωγή?
    Έχω φτάσει 60 κιλά με 1.78 ύψος....Η όρεξη μηδέν...Πιέζω τον εαυτό μου να φάει έστω και λίγο για να μην χάσω κι'άλλο.
    Κανένα φάρμακο απ'όσα έχω δοκιμάσει δεν κατάφερε να μου ανοίξει την όρεξη και να απαλύνει αυτό το βάρος που νιώθω στην κοιλιά κάτω απ'το διάφραγμα.
    Ακολουθησα μια ελεύθερη διατροφή απλα υπολόγιζα τις θερμίδες και πηρα ξανα βαρος ευκολα. Το φαε οσο θες που θα σου πουν καποιοι ασχετοι δεν ισχύει οταν από κατάθλιψη και αγχος σου εχει κοπεί τελείως η όρεξη...
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Να πώ στο φίλο yoco choko ότι αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα με το πεπτικό μου σύστημα,στομάχι,έντερο.Αφο� � έκανα ένα πολύ μακρύ και κουραστικό τούρ σε γιατρούς,είπα να δοκιμάσω ομοιπαθητική και αυτό όχι γιατί την πίστευα,αλλά γιατί ήμουν σχεδόν σε απόγνωση(απο΄και ξεκίνησε και το ψυχολογικό). Ετσι επισκέφθηκα κάποιον ιατρό ομοιοπαθητικό και ώ του θαύματος το πρόβλημά μου αποκαταστάθηκε!!! Ηταν ένα ανέλπιστο δώρο όπως καταλαβαίνεις! Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις,απλά να προσέξεις να είναι γνωστός γιατρός και όχι αλμπάνης γιατί στον συγκεκριμένο χώρο έχει και τέτοιους. Σου εύχομαι περαστικά φίλε μου.
    Last edited by στελιος66; 25-04-2018 at 21:01.

Senior Member
    Quote Originally Posted by στελιος66 View Post
    Να πώ στο φίλο yoco choko ότι αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα με το πεπτικό μου σύστημα,στομάχι,έντερο.Αφο� � έκανα ένα πολύ μακρύ και κουραστικό τούρ σε γιατρούς,είπα να δοκιμάσω ομοιπαθητική και αυτό όχι γιατί την πίστευα,αλλά γιατί ήμουν σχεδόν σε απόγνωση(απο΄και ξεκίνησε και το ψυχολογικό). Ετσι επισκέφθηκα κάποιον ιατρό ομοιοπαθητικό και ώ του θαύματος το πρόβλημά μου αποκαταστάθηκε!!! Ηταν ένα ανέλπιστο δώρο όπως καταλαβαίνεις! Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις,απλά να προσέξεις να είναι γνωστός γιατρός και όχι αλμπάνης γιατί στον συγκεκριμένο χώρο έχει και τέτοιους. Σου εύχομαι περαστικά φίλε μου.
    Ευχαριστώ!
    Μακάρι να ήταν περαστικά...δυστυχώς το κόβω να είναι μόνιμα.
    Δεν έχω ιδέα από ομοιοπαθητική.
    Αν θέλεις ανάπτυξε λίγο το τι συμπτωματολογία είχες και με ποιον ακριβώς τρόπο το ξεπέρασες.
    Υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχω και δυσαυτονομία(adrenergic dysfunction),μιας και έχω και ορθοστατική υπόταση και νιώθω το κεφάλι μου να αδειάζει από αίμα πολλές φορές...Δυστυχώς οι περισσότεροι γιατροί ειναι ακατάρτιστοι επί του θέματος.
    Last edited by Yoco Choco; 25-04-2018 at 21:14.

Συγνώμη,κάτι έγινε κ το μνμ εμφανίστηκε λειψό!! Τώρα είναι ο.κ;

Banned
    δε πειραξει ειμαστε εξπερ εμεις

Senior Member
    Το διάβασα το μήνυμά σου πρίν κοπεί και σου έστειλα απάντηση αλλά κόπηκε και αυτή.
    Ευχαριστώ για τα περαστικα.
    Μακάρι να ήταν περαστικά...δυστυχώς το κόβω να είναι μόνιμα.
    Δεν έχω ιδέα από ομοιοπαθητική.
    Αν θέλεις ανάπτυξε λίγο το τι συμπτωματολογία είχες και με ποιον ακριβώς τρόπο το ξεπέρασες.
    Υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχω και δυσαυτονομία(adrenergic dysfunction),μιας και έχω και ορθοστατική υπόταση και νιώθω το κεφάλι μου να αδειάζει από αίμα πολλές φορές...Δυστυχώς οι περισσότεροι γιατροί ειναι ακατάρτιστοι επί του θέματος.

Banned
    @Yoco Choco --> αν επιτρέπεται ποσα κιλά ήσουνα πριν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by purple_22 View Post
    @Yoco Choco --> αν επιτρέπεται ποσα κιλά ήσουνα πριν?
    Πάντα αδύνατος ήμουν...Μικρό,με είχαν πάει οι γονείς μου σε γιατρούς επειδή δεν έτρωγα.
    Μετά ώς ενήλικας,είχα σταθεροποιηθεί στα 70 κιλά.
    Τώρα είμαι αρκετά skinny για άντρας...
    Για γυναίκα θα ήταν καλή η αναλογία ύψους-βάρους 1.78 με 60 κιλά...αλλά γούστα είναι αυτά.

Παρεμπιπτόντως...Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τους administrators?
    Noμίζω χρειάζεται αναβάθμιση το φόρουμ...δεν είναι πολύ λειτουργικό στην παρούσα μορφή.
    Απλά πράγματα...όπως το να λαμβάνεις ειδοποίηση όταν κάποιος κάνει quote σε κάποιο σου μήνυμα ή όταν σε κάνει tag...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Πάντα αδύνατος ήμουν...Μικρό,με είχαν πάει οι γονείς μου σε γιατρούς επειδή δεν έτρωγα.
    Μετά ώς ενήλικας,είχα σταθεροποιηθεί στα 70 κιλά.
    Τώρα είμαι αρκετά skinny για άντρας...
    Για γυναίκα θα ήταν καλή η αναλογία ύψους-βάρους 1.78 με 60 κιλά...αλλά γούστα είναι αυτά.

Παρεμπιπτόντως...Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τους administrators?
    Noμίζω χρειάζεται αναβάθμιση το φόρουμ...δεν είναι πολύ λειτουργικό στην παρούσα μορφή.
    Απλά πράγματα...όπως το να λαμβάνεις ειδοποίηση όταν κάποιος κάνει quote σε κάποιο σου μήνυμα ή όταν σε κάνει tag...
    Σε πιεζαν να φας μικρος; Τι ειπαν οι γιατροι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Σε πιεζαν να φας μικρος; Τι ειπαν οι γιατροι;
    Ποιοί γονείς δεν πιέζουν τα παιδιά τους να φάνε?
    Ειδικά όταν έβλεπαν ότι έτρωγα πολύ λιγότερο σε σχέση με τα άλλα μου αδέρφια
    Οι γιατροί κάτι σιρόπια έδωσαν...παλιές ''καλές'' εποχές τοτε.
    Άσε, ήμουν ειδική περίπτωση από μικρός...Πάθαινα κρίσεις πανικού/αποπραγματοποίησης από νήπιο.

Καλημέρα. Είχα φοβερή δυσπεψία,ένιωθα ότι είχα συνεχώς αέρα στο στομάχι,ακατάπαυστο ρέψιμο και γενικά μια πολύ μεγάλη δυσφορία στην περιοχή του στομάχου. Με το έντερο ξεκίνησε με συνεχόμενη διάρροια,πόνο φούσκωμα και δεν συμμαζέυεται! Ολα είχαν αποτέλεσμα να γίνω ράκος ψυχολογικά!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast