Ερωτας ......ο καθηγητης - Σελίδα 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 16 μέχρι 30 από 35
    Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Apr 2018
    Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.. και εγω πιστευω πως δεν αξιζει να αδχοληθω τωρα και γιατι έχω τις πανελλήνιες μπροστά μου αλλά και γιατί θα είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση μεταξυ μας... Και αν πραγμαρικα θελω θα οεριμενω νσ τελειωσω το σχολειο δρ λιγουε μηνες οπως λετε κσι εσεις.. ευχαριστω με βοηθησατε πολυ !!! ������

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από oeo Εμφάνιση Μηνύματος
    Οταν πανε καθηγητες/τριες και δινουν κινητα και fb στους μαθητες ειναι σιγουρο οτι θα προχωρησει το πραγμα ειδικα σε εποχες σαν τις σημερινες.Η πλακα ειναι οτι πολλοι το επιβραβευουν ειδικα οταν ''28χρονη καθηγητρια εκανε σεξ με 16χρονο''

Δες εδω τωρα το Ελενακι σε λιγους μηνες δινει πανελληνιες και ο αλλος φλερταρει τη μαθητρια του.Περα απο την ηλικια ειναι εγκλημα ηθικα(σχεση καθηγητη/μαθητη=σεβασμος) και επαγγελματικα(για αλλο σε πληρωνουν οι γονεις της μαλακα)

Παμε κατα διαολου
    Πόσο συμφωνώ μαζί σου! όπως το πες για άλλο τον πληρώνουν φαντάσου τώρα το ποιον του!

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Elenaki Εμφάνιση Μηνύματος
    Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.. και εγω πιστευω πως δεν αξιζει να αδχοληθω τωρα και γιατι έχω τις πανελλήνιες μπροστά μου αλλά και γιατί θα είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση μεταξυ μας... Και αν πραγμαρικα θελω θα οεριμενω νσ τελειωσω το σχολειο δρ λιγουε μηνες οπως λετε κσι εσεις.. ευχαριστω με βοηθησατε πολυ !!! ������

Αυτό που σου συμβαίνει είναι αρκετά συνηθισμένο και λογικό. Δε υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, ούτε και να πανικοβάλλεσαι για το τι θα κάνεις. Αρχικά, θα δώσεις εξετάσεις... και αν όντως τον γουστάρεις θα κάνεις υπομονή μέχρι να ενηλικιωθείς (σε περίπτωση που δεν είσαι ενήλικη) κι έπειτα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.

Από την πλευρά του καθηγητή σου, ήταν αφελές ότι ξανοίχτηκε σε "συζητήσεις" μαζί σου.... Αντίθετα, με (σχεδόν) όλα τα παραπάνω σχόλια δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να τραγικοποιούμε την κατάσταση.... ωστόσο έχε στο νου σου ότι δεν πρωταγωνιστείτε σε ρομαντική τηλεοπτική σειρά. Ο καθηγητής σου, όσο είσαι ανήλικη και μαθήτρια του θα πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντι σου... Αλλά ακόμη και κατόπιν των εξετάσεων αν όντως υπάρχουν και είναι αμοιβαία τα αισθήματα... δεν ξέρω τι ακριβώς θα περίμενες από αυτή τη φάση.....

Στην 6η Δημοτικου ειχα ερωτευθει την καθηγητρια Αγγλικων μου στο φροντιστηριο. Ηταν 25 ετων και πολυ ομορφη. Οταν σχολαγαμε την περιμενα για να φυγουμε μαζι μιας και πηγαιναμε στην ιδια κατευθυνση. Κουβεντιαζαμε περπατωντας. Μου μιλαγε σαν να ημουν μεγαλος και οχι σα να ημουν παιδι. Εκανα σεναρια μεσα στο μυαλο μου οτι θα παντρευτουμε οταν μεγαλωσω. Οταν την εβλεπα ενιωθα σα να περπαταω στα συννεφα. Ηταν ο τελευταιος ευτυχισμενος μου ερωτας. Οι επομενοι θα συνοδευονταν παντα απο μια δοση θλιψης.

Στα 14 την επεφτα στην καθηγητρια των αγγλικων τη μανια φοβερο μωρο υπαρχει ενα τραγουδι που μασ εκανε λισενιγκ καθε φορα που το ακουω τη θυμαμαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Αυτο ειναι το τραγουδι το μωρο τωρα ειναι πενηνταρα κι εγω σαρανταρησ
    https://youtu.be/OQfjIw3mivc
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Apr 2018
    Η κατασταση που με απασχολει ειναι το πως να σταματησει αυτη η αμηχανια μεταξυ μας..

Εκλαψα με τις αφηγησεις περι παιδικων ερωτων .... Το τραγουδακι το ξερω ωραιο

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jan 2018
    ελενακι ελενακι..δν κοιτας τα μαθηματα σου? ,mετα τις πανελληνιες αρχισε τους ερωτες..
    τωρα οσο αφορα αυτον..ντροπη του που προσπαθει να γοητευσει μια ανηλικη...φαντασου τι αντρας θα ειναι για να μην κοιταει συνομιληκες του η εστω ενηλικες κοπελες...
    παντως να την πω την αμαρτια μου και εγω ειχα ερωτευτει 2 καθηγητριες στο λυκειοο...ηθελα τοσο πολυ να τις ριξω στο κρεβατι..τελικα με την φαντασιωση εμεινα..δεν το ρισκαρα ποτε...κοτεψα :P
    Τελευταία επεξεργασία από Xfactor; 13-04-2018 στις 02:07

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Άσε τον προφέσορα και επικεντρώσου σε άλλα πράγματα,και ιδίως σε άτομα σε παρόμοια ηλικία με εσένα...

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Xfactor Εμφάνιση Μηνύματος
    ελενακι ελενακι..δν κοιτας τα μαθηματα σου? ,mετα τις πανελληνιες αρχισε τους ερωτες..
    τωρα οσο αφορα αυτον..ντροπη του που προσπαθει να γοητευσει μια ανηλικη...φαντασου τι αντρας θα ειναι για να μην κοιταει συνομιληκες του η εστω ενηλικες κοπελες...
    παντως να την πω την αμαρτια μου και εγω ειχα ερωτευτει 2 καθηγητριες στο λυκειοο...ηθελα τοσο πολυ να τις ριξω στο κρεβατι..τελικα με την φαντασιωση εμεινα..δεν το ρισκαρα ποτε...κοτεψα :P
    Τα 16-17-18 Χρονά είναι τα πιο εύκολα θηράματα..δεν το ξέρεις??αν τα βρήκε σκούρα με της συνομιλικες του σου λέει κάτσε να τα ρίξο στα μικρά..ρομαντικές είναι σε αυτές της ηλικίες πέφτουνε πολύ εύκολα ότι τους λες το χαφτουνε..εύκολα εντυπωσιάζονται..και ιδού η απόδειξη...
    Το μικρό έχει φάει κόλλημα..
    Ελενάκι θα στο ξανά πω...θυραμα είσαι παιδί μου..ασχολησου με τους συμμαθητές και της συμμαθήτριες σου..για το καλό σου το λέμε...

Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Mar 2018
    Καταρχάς νομίζω ότι πρώτα αυτός θα έπρεπε να σκεφτεί να μην συνεχίσει την συγκεκριμένη συζήτηση. Για να μην πω να μην την είχε ξεκινήσει καν. Θεωρητικά και αυτός θεωρείτε νέος στις ηλικία των 25. Ωστόσο όμως λόγο της ιδιότητάς του απέναντι σε μία μαθήτρια θα έπρεπε να δείχνει την δέουσα σοβαρότητα και ωριμότητα. Κανονικά και εσένα αυτό θα έπρεπε να σε εντυπωσιάσει περισσότερο και όχι το ότι ανταποκρίθηκε στο τρυπάκι το οποίο όπως λες τον έβαλες εσύ. Εσύ έχεις ευθύνη απέναντι κυρίως στον εαυτό σου, ενώ αυτός απέναντι σε σένα και σε όλους όσους του εμπιστεύτηκαν αυτή την θέση. Όπως λένε και κάποιοι φίλοι παραπάνω, το καλύτερο θα ήταν να επικεντρωθείς αυτούς του τελευταίους 2-3 μήνες στα διαβάσματά σου και όταν με το καλό τελειώσεις και θα έχετε απολέσει την σχέση μαθήτριας-καθηγητής και εφόσον θα υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον μεταξύ σας ναι, γιατί όχι, ούτε οι πρώτοι, αλλά ούτε και οι τελευταίοι θα είστε που θα κάνετε σχέση με τέτοια διαφορά ηλικίας. Αν και πιστεύω πως το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες θα ήταν να εγκλωβιστείς στα πρώτα φοιτητικά σου χρόνια σε μία σχέση που λόγο ηλικίας του άλλου θα έχει στοιχεία σοβαρότερα από μία με κάποιον πιο κοντά στην ηλικία σου. Δεν λέω ότι αυτή η σχέση δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει πεταλουδίτσες μέσα σου, αλλά το πιο σίγουρο είναι ότι θα χάσεις αρκετά άλλα από την νέα ζωή που ξεκινάς μετά το σχολείο. Η απόφαση είναι καθαρά δική σου!

Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Mar 2018
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Xfactor Εμφάνιση Μηνύματος

βασικά στην προκειμένη περίπτωση, αυτή θα ήταν που θα έπερνε το ρίσκο μαζί σου και όχι εσύ :)

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Mar 2018
    Να πας να βρεις έναν της ηλικίας σου κοπέλα μου να κάτσεις στα αβγά σου που λένε....μπορεί να έχει οικογένεια + ότι θα του δημιουργήσεις προβλήματα στην δουλειά του...και εννοείτε ότι δεν σε βλέπει σοβαρά...μέχρι να φτάσει στον στόχο του....αλλη μια πιτσιρίκα στην λίστα του

Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2016
    αχ αυτοι οι καθηγητες.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Marvel Εμφάνιση Μηνύματος
    αχ αυτοι οι καθηγητες.....
    Eρωτευμένη με καθηγητή?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. καθηγητης αυτος φοιτητρια εγω NEW STORY
    Από athanasoudaki στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 20-06-2021, 23:05
  2. καθηγητής Ποινικού Δικαίου πιάστηκε να κλέβει βιβλία!
    Από ευφυέστατος αυτιστικός στο forum Με καφέ και συμπάθεια....
    Τελευταίο μήνυμα: 26-09-2014, 01:12
  3. ερωτας με την πρώτη ματια? ερωτας εξ αποστάσεως? υπάρχουν? αντέχουν?
    Από Angel_Love στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 20-05-2014, 12:52
  4. Εγώ φοιτήτρια, αυτός καθηγητής 5 χρόνια ιστορία
    Από sofiasofaci στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 02-05-2014, 14:05
  5. Καθηγητής αυτός, φοιτήτρια εγώ
    Από Isavella στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 27-06-2011, 14:28

Ετικέτες γι'αυτό το Θέμα

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία