Χωρισμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 123
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xrysa View Post
    Καλα δεν μπορουσα να χωρισω επειδη ο αλλος δεν ειχε δουλεια και δεν μπορουσε να βρει σπιτι..
    Η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο.. Να φυγω χωρις να πω τιποτα? ή να τα διαλυσω ολα εδω μεσα, να του πω οτι ξερω και να φυγω? Δεν υπαρχει αυτο που γινεται.. Ειναι στο σπιτι μας και φερεται σαν να μην συμβαινει τιποτα.. Υποψιαζεται οτι ξερω αλλα δεν ειναι σιγουρος. Το καταλαβαινω απο τις ερωτησεις του. Τι κανω λοιπον? Σκεφτομαι και την αντιδραση του βεβαια...
    ναι να φυγεις χωρις να πεις τπτ..ειναι το καλυτερο....
    τωρα ομως μαζεωε τα και φυγε..μπαμ μπαμμ...μην περιμενεις αλλο...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Πραγματικά νιώθω καλύτερα αφού δεν είχα μιλήσει σε κανέναν και κόντευα να σκάσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Από τη μία θέλω να φωνάξω, να εκτονωθώ αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτεί τίποτα. Από την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει να φτάσω σε αυτό το σημείο και αν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. Να σας πω επίσης ότι η "κυρία" είναι παντρεμένη με ένα παιδάκι και 20 χρόνια μεγαλύτερη του (ενημερωτικά).
    Δυστυχώς έχω φτάσει στο σημείο να τον κοιτάζω και να βλέπω έναν άγνωστο άνθρωπο. Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά που έχασα, αλλά ξέρω ότι πρέπει να το πάρω απόφαση και να αντιδράσω με οποιονδήποτε τρόπο. Η απόσταση βέβαια από τα λόγια στην πράξη είναι τεράστια...

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Πραγματικά νιώθω καλύτερα αφού δεν είχα μιλήσει σε κανέναν και κόντευα να σκάσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Από τη μία θέλω να φωνάξω, να εκτονωθώ αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτεί τίποτα. Από την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει να φτάσω σε αυτό το σημείο και αν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. Να σας πω επίσης ότι η "κυρία" είναι παντρεμένη με ένα παιδάκι και 20 χρόνια μεγαλύτερη του (ενημερωτικά).
    Δυστυχώς έχω φτάσει στο σημείο να τον κοιτάζω και να βλέπω έναν άγνωστο άνθρωπο. Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά που έχασα, αλλά ξέρω ότι πρέπει να το πάρω απόφαση και να αντιδράσω με οποιονδήποτε τρόπο. Η απόσταση βέβαια από τα λόγια στην πράξη είναι τεράστια...
    εφοσον εσυ εισαι σιγουρη, μην του κανεις καμια συζητηση, γιατι θα σε βαλει στην διαδικασια να ζηταει απτες αποδειξεις για να κανει συζητηση και θα χαλαστεις χειροτερα.
    θα σε βγαλει και τρελη.
    ΦΥΓΕ κι αστον να σε ψαχνει να σου ζητησει εξηγησεις. που δεν θα του δωσεις ποτε, εννοειται..
    η κυρια με το παιδακι, βαρεθηκε τον ανδρα της, η την βαρεθηκε ο ανδρας της και αρχισε να ξενοπηδιεται.
    μπορει να μην θελει καν να χωρισει και θα βρεθει ο βλακας μονος κι ερημος να αναρωτιεται τι μαλακια εκανε.

Senior Member
    Βρε παιδιά εσείς που της λέτε να μην πει τίποτα κι απλά να σηκωθεί να φύγει με ποια λογική το λέτε αυτό; (δεν είναι ειρωνική η ερώτηση, να καταλάβω το σκεπτικό σας θέλω). Για να τον πληγώσει περισσότερο μιας και του αξίζει ξέρω γω; Για να τον κάνει να τρέξει από πίσω της και να ζητάει εξηγήσεις; Αν είναι αυτό, συμφωνώ πως του τυπου του αξίζουν τα χειρότερα, θα του άξιζε να σηκωθεί να φύγει ξαφνικά χωρίς λέξη και να τον αφήσει να τρελαίνεται και να την ψάχνει και να την παρακαλάει για εξηγήσεις.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θα πρέπει να σκεφτεί η κοπέλα τώρα - και η καθεμιά/καθένας στην θέση της- το τι θα κάνει ο άλλος. Τον εαυτό της δεν πρέπει να σκεφτεί κυρίως; Το πώς θα νιώσει εκείνη καλύτερα; Είχαν σχέση 14 χρόνια! Η κοπέλα έχει περάσει μια ζωή μαζί του και της φέρθηκε με αυτόν τον ύπουλο τρόπο...είναι δυνατόν να μην έχει θυμό; Τι θα τον κάνει αυτόν τον θυμό αν δεν τον εκφράσει σε εκείνον προκειμένου να το παίξει κυρία; Τώρα είναι φρέσκο ακόμα κι είναι σε σοκ, όσο περνάει ο καιρός που θα αρχίσει να σκέφτεται περισσότερο την συμπεριφορά του, τις αντιφάσεις του, τα ψέματα του, την κοροιδία του...θα γίνεται έξαλλη! Αν δεν του έχει εκφράσει τον θυμό της και την οργή της για να ξεσπάσει...πώς στο καλό θα το διαχειριστεί αυτό αργότερα μόνη της;

Προσωπικά μόνο μια φορά προσπάθησα να το κάνω αυτό επειδή υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι και γύρισε ο θυμός και με έπνιξε! Προκειμένου να μην βγάλω τον θυμό μου στον άλλον, έκανα κακό στον εαυτό μου τελικά!Κι αποφάσισα πως δεν πρόκειται να ξανακάνω αυτό το χατήρι σε κανέναν.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εφοσον εσυ εισαι σιγουρη, μην του κανεις καμια συζητηση, γιατι θα σε βαλει στην διαδικασια να ζηταει απτες αποδειξεις για να κανει συζητηση και θα χαλαστεις χειροτερα.
    θα σε βγαλει και τρελη.
    ΦΥΓΕ κι αστον να σε ψαχνει να σου ζητησει εξηγησεις. που δεν θα του δωσεις ποτε, εννοειται..
    η κυρια με το παιδακι, βαρεθηκε τον ανδρα της, η την βαρεθηκε ο ανδρας της και αρχισε να ξενοπηδιεται.
    μπορει να μην θελει καν να χωρισει και θα βρεθει ο βλακας μονος κι ερημος να αναρωτιεται τι μαλακια εκανε.
    Σιγά μην χωρίσει αυτή τον άντρα της.. Τι να κάνει με έναν 20 χρόνια μικρότερο της; Θα το συνεχίσουν μέχρι όσο πάει.. Στη δουλειά τους πάντως έχει μαθευτεί γιατί από μέσα το έμαθα και εγώ.
    Μια-δυο φορές που πήγα να του ξεκινήσω συζήτηση γι ' αυτό το θέμα, να του πω δηλαδή με ηρεμία τι ακούγεται και ότι εγώ, αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο θα είμαι δίπλα του και έγινε έξαλλος. Φώναζε, έβριζε και δεν μπήκα καν στην διαδικασία να συνεχίσω τη συζήτηση.
    Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν δεν ξεσπάσω θα με πνίγει όλο αυτό.. Θέλω να τα διαλύσω όλα. Αλλά τι θα καταλάβω; Θα μας ακούσουν οι γείτονες, θα γίνουμε ρεζίλι και θα σκοτωθούμε μεταξύ μας. Τι νόημα έχει;

Senior Member
    Σιγά μην χωρίσει αυτή τον άντρα της.. Τι να κάνει με έναν 20 χρόνια μικρότερο της; Θα το συνεχίσουν μέχρι όσο πάει.. Στη δουλειά τους πάντως έχει μαθευτεί γιατί από μέσα το έμαθα και εγώ.
    Μια-δυο φορές που πήγα να του ξεκινήσω συζήτηση γι ' αυτό το θέμα, να του πω δηλαδή με ηρεμία τι ακούγεται και ότι εγώ, αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο θα είμαι δίπλα του και έγινε έξαλλος. Φώναζε, έβριζε και δεν μπήκα καν στην διαδικασία να συνεχίσω τη συζήτηση.
    Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν δεν ξεσπάσω θα με πνίγει όλο αυτό.. Θέλω να τα διαλύσω όλα. Αλλά τι θα καταλάβω; Θα μας ακούσουν οι γείτονες, θα γίνουμε ρεζίλι και θα σκοτωθούμε μεταξύ μας. Τι νόημα έχει;
    Κοπέλα μου χέσε και τους γείτονες και όλους! Εσύ θα κουβαλάς τον θυμό σου μετά, δεν θα τον μοιραστείτε με τους γείτονες! Κάνε ο, τι μπορείς για να ξεσπάσεις, μην κρατήσεις τίποτα μέσα σου! Όλο το σκατό που σου πέταξε, πέταξε του το στη μούρη, μη το κρατήσεις για την πάρτη σου, δεν το αξίζεις! Αρκεί να είσαι σίγουρη για το τι συμβαίνει και να μην καταφέρει να σε ρίξει μετά με τις δικαιολογίες του. ¨Εχεις καμια αμφιβολία μέσα σου; Αφήνεις το παραμικρό περιθώριο να κάνεις λάθος και να είναι απλά φήμες; Αν είσαι σίγουρη, πες του ο, τι έχεις να του πεις και σήκω φύγε από κει μέσα. Κάτα πάσα πιθανότητα δεν θα παραδεχτεί τίποτα, αλλά θα έχεις κερδίσει την ηρεμία σου. Θα είσαι ήσυχη μετά ότι του τα χωσες και ξέσπασες.

Λείπει όλη μέρα από το σπίτι.
    Δεν λέει που πάει και με ποιους.
    Μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο και στέλνει μηνύματα στο κινητό.
    Έχει κωδικούς παντού (κινητό, υπολογιστή κλπ)
    Το κινητό του δεν το αφήνει ούτε στον ύπνο του
    Μια φορά την εβδομάδα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα γυρνάει σπίτι και μυρίζουν τα ρούχα του το ίδιο γυναικείο άρωμα.
    Δεν μου έχει πει ούτε μια φορά να πάω μαζί του όταν βγαίνει με την καινούρια παρέα του από τη δουλειά.
    Υπάρχει περίπτωση να έχω αμφιβολίες για το τι συμβαίνει; Και τίποτα να μην μου έλεγαν πάλι θα το καταλάβαινα.

Senior Member
    Τώρα σε κερατώνουν και με 20 χρόνια μεγαλύτερες! Θα τρελαθούμε τελείως. Μετά σου λέει οι άντρες κοιτάνε την εμφάνιση....

Senior Member
    Η γρια η κοτα εχει το ζουμι μπραβο στον παιχτη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Υπάρχουν γυναίκες αρκετά μεγαλύτερες οι οποίες είναι πολύ ωραίες, προσέχουν τον εαυτό τους οπότε γιατί όχι; Για την συγκεκριμένη βέβαια δεν ισχύει αυτό..
    Το ότι είναι ανώτερη του στη δουλειά βοηθάει λίγο στην κατανόηση της κατάστασης; Δεν ξέρω..

Να υποθέσω ότι είναι ειρωνικό το σχόλιο αυτό έτσι;

Senior Member
    Υπάρχουν γυναίκες αρκετά μεγαλύτερες οι οποίες είναι πολύ ωραίες, προσέχουν τον εαυτό τους οπότε γιατί όχι; Για την συγκεκριμένη βέβαια δεν ισχύει αυτό..
    Το ότι είναι ανώτερη του στη δουλειά βοηθάει λίγο στην κατανόηση της κατάστασης; Δεν ξέρω..
    το μονο που βοηθαει στην κατανοηση της καταστασης χρυσα, ειναι οτι σε καλεσε να ζησετε μαζι και προφανως να παντρευτειτε σε λιγο καιρο, κι αυτος εχει παραλληλη σχεση η εστω συναντησεις σεξουαλικες, με μια παντρεμενη...
    ολα τα αλλα ειναι ασημαντα, πραγματικα. ειτε μικροτερη ειτε μεγαλυτερη, ειτε στην δουλεια , ειτε στο γυμναστηριο, τι διαφορα μπορει να κανει? πες μου...

Εννοείται καμία, απλά προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο το έκανε αυτό, που πάλι δεν έχει καμία σημασία. Απλά είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή και δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει και τι θα γίνει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Τώρα σε κερατώνουν και με 20 χρόνια μεγαλύτερες! Θα τρελαθούμε τελείως. Μετά σου λέει οι άντρες κοιτάνε την εμφάνιση....
    μπορει να εισαι 20 χρονια μικροτερη αλλα κατα τα αλλα και σαν αναποδο γαμωτο και αδιαφορη σαν προσωπικοτητα. το να ειναι καποια μεγαλυτερη ακομα και 20 χρονια, δεν σου δινει απαραιτητα προβαδισμα στην εμφανιση...

Senior Member
    Εννοείται καμία, απλά προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο το έκανε αυτό, που πάλι δεν έχει καμία σημασία. Απλά είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή και δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει και τι θα γίνει..
    αν ηταν και προισταμενη στην δουλεια, μπορει αυτο σε σχεση με την ηλικια να τον εξιταρει καπως σαν ανωτεροτητα, εξουσια, γνωσεις, ικανοτητες, δεν ξερω πως να στο πω.
    δεν ξερουμε τι παιζει στο φαντασιακο του καθενα.
    και νομιζω οτι αυτο ειναι πιο σοκαριστικο για σενα απο την ιδια την απατη. το οτι δεν ξερεις τι εχει στο κεφαλι του ο ανθρωπος σου, τι τον εξιταρει.
    οτι νομιζες οτι εισαι με εναν "αλλον".
    για μας σημασια εχει οτι σε εξαπατησε κι ακομα και τωρα δεν ξεκαθαριζει την θεση του αν κατι του συνεβη, αλλα κρυβεται και κανει τον κινεζο.

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast