Χωρισμός - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 123
    Φυσικά. Αυτό έγραψα και παραπάνω, δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Το ανέφερα για να απαντήσω σε ένα σχόλιο παραπάνω, λέγοντας ότι δεν υπάρχει προοπτική σε αυτήν τη σχέση. Ούτε αυτό έχει σημασία, απλά γράφω τις σκέψεις μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrysa View Post
    Υπάρχουν γυναίκες αρκετά μεγαλύτερες οι οποίες είναι πολύ ωραίες, προσέχουν τον εαυτό τους οπότε γιατί όχι; Για την συγκεκριμένη βέβαια δεν ισχύει αυτό..
    Το ότι είναι ανώτερη του στη δουλειά βοηθάει λίγο στην κατανόηση της κατάστασης; Δεν ξέρω..
    Φυσικά και δεν το πα για να προσβάλω τις μεγαλύτερες γυναίκες οι οποίες και αυτές μετράνε. Απλά 20 χρόνια είναι τεράστια διαφορά. Δηλαδή για να ξεπερνάει μια 54χρονη μια 34χρονη ειναι τρομερά δύσκολο μόνο δηλαδη άμα η 30αρα ηταν πραγματικά χάλια θα μπορούσε να γίνει αυτό. Γενικά μιλάω μιας και μας είπες ότι η συγκεκριμένη δεν ειναι καν εμφανίσιμη και σε πιστεύω.
    Τώρα όπως ειπε και η Remedy δεν έχει σημασία άμα ειναι από την δουλειά του. Εκτός και άμα της τρώει λεφτά ή είναι πολύ πλούσια και νομίζει πως θα αφήσει τον άντρα της για να τον πληρώνει. Που και πάλι ο άνθρωπος δεν αξίζει από όπου και αν το πιάσεις!
    Άστον τον βλάκα να δούμε τι καλύτερο θα βρει είχε μια σοβαρή κοπέλα και δεν το εκτίμησε. Είναι άξιος της μοίρας του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Βρε παιδιά εσείς που της λέτε να μην πει τίποτα κι απλά να σηκωθεί να φύγει με ποια λογική το λέτε αυτό; (δεν είναι ειρωνική η ερώτηση, να καταλάβω το σκεπτικό σας θέλω). Για να τον πληγώσει περισσότερο μιας και του αξίζει ξέρω γω; Για να τον κάνει να τρέξει από πίσω της και να ζητάει εξηγήσεις; Αν είναι αυτό, συμφωνώ πως του τυπου του αξίζουν τα χειρότερα, θα του άξιζε να σηκωθεί να φύγει ξαφνικά χωρίς λέξη και να τον αφήσει να τρελαίνεται και να την ψάχνει και να την παρακαλάει για εξηγήσεις.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θα πρέπει να σκεφτεί η κοπέλα τώρα - και η καθεμιά/καθένας στην θέση της- το τι θα κάνει ο άλλος. Τον εαυτό της δεν πρέπει να σκεφτεί κυρίως; Το πώς θα νιώσει εκείνη καλύτερα; Είχαν σχέση 14 χρόνια! Η κοπέλα έχει περάσει μια ζωή μαζί του και της φέρθηκε με αυτόν τον ύπουλο τρόπο...είναι δυνατόν να μην έχει θυμό; Τι θα τον κάνει αυτόν τον θυμό αν δεν τον εκφράσει σε εκείνον προκειμένου να το παίξει κυρία; Τώρα είναι φρέσκο ακόμα κι είναι σε σοκ, όσο περνάει ο καιρός που θα αρχίσει να σκέφτεται περισσότερο την συμπεριφορά του, τις αντιφάσεις του, τα ψέματα του, την κοροιδία του...θα γίνεται έξαλλη! Αν δεν του έχει εκφράσει τον θυμό της και την οργή της για να ξεσπάσει...πώς στο καλό θα το διαχειριστεί αυτό αργότερα μόνη της;

Προσωπικά μόνο μια φορά προσπάθησα να το κάνω αυτό επειδή υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι και γύρισε ο θυμός και με έπνιξε! Προκειμένου να μην βγάλω τον θυμό μου στον άλλον, έκανα κακό στον εαυτό μου τελικά!Κι αποφάσισα πως δεν πρόκειται να ξανακάνω αυτό το χατήρι σε κανέναν.
    οχι για να τρεξει φυσικα! μονος του θα τρεχει..

γιατι του αξιζει.
    γιατι αξιζει σε μια τετοια συμπεριφορα.
    γιατι αυτος νοιωθει σιγουρος, επειδη η αλλη δεν εχει αποδειξεις στα χερια της (κι ας ειναι σιγουρη) οτι θα το παλεψει και θα την παραμυθιαζει και θα την τουμπαρει γιατι ειναι ο πανεξυπνος καταφερτζης που μπορει να εχει και την πιτα και την σκυλα.
    γιατι υποτιμαει την νοημοσυνη της που κανει τον κινεζο και πρεπει να κανει κι αυτη την κινεζα να μεινει ο αλλος με τα επιχειρηματα που ετοιμαζει για να την ξεγελασει για αλλη μια φορα, στο χερι.

για ολους τους παραπανω λογους που συνοψιζονται στο οτι η συμπεριφορα του την υποτιμαει και πρεπει να του δειξει οτι δεν χρειαζεται την διαδικασια των "αποδειξεων" και των συζητησεων για να τον σουταρει.

θα καταλαβει πολυ καλα γιατι τον αφησε, μην ανησυχεις. δεν θα αναρωτιεται..
    ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΤΗ.

υ.γ.
    φυσικα και εχει απειρο θυμο γι αυτον, αλλα βλεπε λιγο την γενικη εικονα. αυτος εχει σκοπο να μην παραδεχει τπτ.
    αυτη θα τον βριζει κι αυτος θα την βγαζει τρελη! ειναι αυτο εκτονωση του θυμου της?? χειροτερα θα γινει.
    αν ηταν διατεθιμενος να παραδεχτει τι εκανε και αν το συζητησει, αλλαζε η κατασταση.
    αλλα ετσι πως φερεται αυτος, μια συζητηση θα την κανει να θυμωσει πολυ χειροτερα και να νοιωσει και μαλακας που καθεται και του εξηγει αντι να ριξει 2 φασκελα και να σηκωθει να φυγει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπορει να εισαι 20 χρονια μικροτερη αλλα κατα τα αλλα και σαν αναποδο γαμωτο και αδιαφορη σαν προσωπικοτητα. το να ειναι καποια μεγαλυτερη ακομα και 20 χρονια, δεν σου δινει απαραιτητα προβαδισμα στην εμφανιση...
    ε άμα ηταν σαν ανάποδο γαμώτο η κοπέλα τι τα χε μαζί της 14 χρόνια;

Λείπει όλη μέρα από το σπίτι.
    Δεν λέει που πάει και με ποιους.
    Μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο και στέλνει μηνύματα στο κινητό.
    Έχει κωδικούς παντού (κινητό, υπολογιστή κλπ)
    Το κινητό του δεν το αφήνει ούτε στον ύπνο του
    Μια φορά την εβδομάδα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα γυρνάει σπίτι και μυρίζουν τα ρούχα του το ίδιο γυναικείο άρωμα.
    Δεν μου έχει πει ούτε μια φορά να πάω μαζί του όταν βγαίνει με την καινούρια παρέα του από τη δουλειά.
    Υπάρχει περίπτωση να έχω αμφιβολίες για το τι συμβαίνει; Και τίποτα να μην μου έλεγαν πάλι θα το καταλάβαινα.
    Χρυσα μου ολλα αυτα δεκτα, εσυ ομως κατα την αποψη μου, το (1) που πρεπει να κανεις ειναι να του μιλησεις και να του πεις με ηρεμο τονο οτι γνωριζεις τι συμβαινει κτλ ( ολλα αυτα σε ηρεμο πνευμα, γνωριζω ειναι πολυ δυσκολο αλλα αυτο ειναι το ποιο σωστο κατα την αποψη μου ). Να τον ρωτησεις τι ηταν αυτο που τον οδηγησε σε αυτην την πραξη ουτωσωστε δεν σεβαστηκε ουτε εσενα αλλα ουτε τον εαυτο του αλλα ουτε μια γυναικα παντρεμενη με παιδια,διοτι ο ανθρωπος που εχει γνωθεις εαυτον γνωριζει τι θα πραξει πρωτου το πραξει και γνωριζει σαφως και τις συνεπειες των πραξεων του, ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ.Το οτι δεν επραξε οπως θα επρεπε να πραξει σημαινει ανώριμο ανθρωπο που ειναι ερμαιο των παθων του και εχει χασει την ορθη λογικη ( σε αυτο ευθυνεσαι και εσυ διοτι μετα απο 14 χρονια συμβιωσεις δεν διεκρινες καλα τον ανθρωπο που ειχες διπλα σου, ισως να τα εβλεπες απλα τα αφηνες και τα προσπαιρνουσες, διοτι ισως να επαναπαυες τις δικες σου ανασφαλειες πανω σε αυτον τον ανθρωπο. Οταν συμβαινει αυτο σε μια σχεση, σημαινει ουσιαστικα οτι δεν υπηρχε ουσιαστικη σχεση και επικοινωνια. Εφοσον πραξεις το πρωτο και μιλησετε με ηρεμια, θα πρεπει να δεις τι διαθεση εχει και πως βλεπει πλεον την σχεση σας και αν εχει θεληση να διακοψει καθε επικοινωνια με την παντρεμενη γυναικα με την προυποθεση οτι και εσυ πλεον θελεις να ξεκινησετε μια καινουργια αρχη, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ θα ειναι πιστεψτε με ενας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, θα δειτε τοτε οτι μολις αρχισατε να γνωριζεστε πραγματικα. Αυτο προηποθετει πρωτα ομως την ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ κατα δυναμη στην αρχη και φυσικα την διακοπη καθε επαφεις με την παντρεμενη γυναικα, ακομα να αλλαξει και εργασια. ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ.Υ.Γ. ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    ε άμα ηταν σαν ανάποδο γαμώτο η κοπέλα τι τα χε μαζί της 14 χρόνια;
    εγω δεν ειπα για την κοπελα.
    απαντησα στην απορια σου που ηταν γενικη "αν ειναι δυνατον να μας κερατωνουν τωρα και εμ μεγαλυτερες"
    φυσικα και μια μεγαλυτερη μπορει να ειναι πιο ομορφη απο σενα. δεν ειναι η ηλικια η μονη παραμετρος ομορφιας.

Senior Member
    εγω δεν ειπα για την κοπελα.
    απαντησα στην απορια σου που ηταν γενικη "αν ειναι δυνατον να μας κερατωνουν τωρα και εμ μεγαλυτερες"
    φυσικα και μια μεγαλυτερη μπορει να ειναι πιο ομορφη απο σενα. δεν ειναι η ηλικια η μονη παραμετρος ομορφιας.
    από εμένα προσωπικά αποκλείεται
    τώρα άμα μια μικρή είναι φάλαινα ή έχει άλλο κουσούρι και ο άλλος βρει μια μεγάλη θεα οκ γίνεται
    αλλά άμα ηταν κανενας καλός δεν θα τα χε με καμία σαν ανάποδο γαμώτο όπως είπες
    Τώρα εσυ μιλάς για την ΜΙΑ στο εκατομμύριο πιθανότητα
    Και εδώ μιλάμε για 20 χρόνια διαφορά! Τεράστια διαφορά. Άμα μιλούσαμε για 5,6,7 χρόνια δεν θα ήταν καν άξιο λόγου το να το αναφέρω γιατί 5-7 χρόνια δεν ειναι και τρομερή διαφορά.

Λείπει όλη μέρα από το σπίτι.
    Δεν λέει που πάει και με ποιους.
    Μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο και στέλνει μηνύματα στο κινητό.
    Έχει κωδικούς παντού (κινητό, υπολογιστή κλπ)
    Το κινητό του δεν το αφήνει ούτε στον ύπνο του
    Μια φορά την εβδομάδα, συγκεκριμένη μέρα και ώρα γυρνάει σπίτι και μυρίζουν τα ρούχα του το ίδιο γυναικείο άρωμα.
    Δεν μου έχει πει ούτε μια φορά να πάω μαζί του όταν βγαίνει με την καινούρια παρέα του από τη δουλειά.
    Υπάρχει περίπτωση να έχω αμφιβολίες για το τι συμβαίνει; Και τίποτα να μην μου έλεγαν πάλι θα το καταλάβαινα.
    Χρυσα μου ολλα αυτα δεκτα, εσυ ομως κατα την αποψη μου, το (1) που πρεπει να κανεις ειναι να του μιλησεις και να του πεις με ηρεμο τονο οτι γνωριζεις τι συμβαινει κτλ ( ολλα αυτα σε ηρεμο πνευμα, γνωριζω ειναι πολυ δυσκολο αλλα αυτο ειναι το ποιο σωστο κατα την αποψη μου ). Να τον ρωτησεις τι ηταν αυτο που τον οδηγησε σε αυτην την πραξη ουτωσωστε δεν σεβαστηκε ουτε εσενα αλλα ουτε τον εαυτο του αλλα ουτε μια γυναικα παντρεμενη με παιδια,διοτι ο ανθρωπος που εχει γνωθεις εαυτον γνωριζει τι θα πραξει πρωτου το πραξει και γνωριζει σαφως και τις συνεπειες των πραξεων του, ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ.Το οτι δεν επραξε οπως θα επρεπε να πραξει σημαινει ανώριμο ανθρωπο που ειναι ερμαιο των παθων του και εχει χασει την ορθη λογικη ( σε αυτο ευθυνεσαι και εσυ διοτι μετα απο 14 χρονια συμβιωσεις δεν διεκρινες καλα τον ανθρωπο που ειχες διπλα σου, ισως να τα εβλεπες απλα τα αφηνες και τα προσπαιρνουσες, διοτι ισως να επαναπαυες τις δικες σου ανασφαλειες πανω σε αυτον τον ανθρωπο. Οταν συμβαινει αυτο σε μια σχεση, σημαινει ουσιαστικα οτι δεν υπηρχε ουσιαστικη σχεση και επικοινωνια. Εφοσον πραξεις το πρωτο και μιλησετε με ηρεμια, θα πρεπει να δεις τι διαθεση εχει και πως βλεπει πλεον την σχεση σας και αν εχει θεληση να διακοψει καθε επικοινωνια με την παντρεμενη γυναικα με την προυποθεση οτι και εσυ πλεον θελεις να ξεκινησετε μια καινουργια αρχη, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ θα ειναι πιστεψτε με ενας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, θα δειτε τοτε οτι μολις αρχισατε να γνωριζεστε πραγματικα. Αυτο προηποθετει πρωτα ομως την ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ κατα δυναμη στην αρχη και φυσικα την διακοπη καθε επαφεις με την παντρεμενη γυναικα, ακομα να αλλαξει και εργασια. ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ. Υ.Γ. ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Senior Member
    οχι για να τρεξει φυσικα! μονος του θα τρεχει..

γιατι του αξιζει.
    γιατι αξιζει σε μια τετοια συμπεριφορα.
    γιατι αυτος νοιωθει σιγουρος, επειδη η αλλη δεν εχει αποδειξεις στα χερια της (κι ας ειναι σιγουρη) οτι θα το παλεψει και θα την παραμυθιαζει και θα την τουμπαρει γιατι ειναι ο πανεξυπνος καταφερτζης που μπορει να εχει και την πιτα και την σκυλα.
    γιατι υποτιμαει την νοημοσυνη της που κανει τον κινεζο και πρεπει να κανει κι αυτη την κινεζα να μεινει ο αλλος με τα επιχειρηματα που ετοιμαζει για να την ξεγελασει για αλλη μια φορα, στο χερι.

για ολους τους παραπανω λογους που συνοψιζονται στο οτι η συμπεριφορα του την υποτιμαει και πρεπει να του δειξει οτι δεν χρειαζεται την διαδικασια των "αποδειξεων" και των συζητησεων για να τον σουταρει.

θα καταλαβει πολυ καλα γιατι τον αφησε, μην ανησυχεις. δεν θα αναρωτιεται..
    ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΤΗ.

υ.γ.
    φυσικα και εχει απειρο θυμο γι αυτον, αλλα βλεπε λιγο την γενικη εικονα. αυτος εχει σκοπο να μην παραδεχει τπτ.
    αυτη θα τον βριζει κι αυτος θα την βγαζει τρελη! ειναι αυτο εκτονωση του θυμου της?? χειροτερα θα γινει.
    αν ηταν διατεθιμενος να παραδεχτει τι εκανε και αν το συζητησει, αλλαζε η κατασταση.
    αλλα ετσι πως φερεται αυτος, μια συζητηση θα την κανει να θυμωσει πολυ χειροτερα και να νοιωσει και μαλακας που καθεται και του εξηγει αντι να ριξει 2 φασκελα και να σηκωθει να φυγει.
    Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες....αλλά τον θυμό της τι θα τον κάνει η κοπέλα μετά;
    Σε αυτόν δεν αξίζει ούτε συζήτηση ούτε τίποτα, συμφωνώ απόλυτα, όμως είμαστε σίγουροι πως η θεματοθέτρια δεν την χρειάζεται αυτή την συζήτηση/βρίσιμο/ χώσιμο/ξέσπασμα (όπως θες πεστο); Μιλάμε για σχέση ζωής! Δεν γίνεται ξαφνικά να πατάμε κουμπιά και να διαγράφουμε 14 χρόνια από την ζωή μας έτσι απλά και να μην τρέχει κάστανο.

Δεν ξέρω ίσως είναι και θέμα ανθρώπου και χαρακτήρα, εμένα μου φαίνεται αδιανόητο αυτό, θεωρώ ότι θα αρρώσταινα μετά από αυτό αν προσπαθούσα να το χειριστώ έτσι. Γιατί να υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία; Γιατί να προσπαθήσω τόσο πολύ να καταπιεστώ και να κρύψω τα πραγματικά μου συναισθήματα (που προφανώς είναι οργή και θυμός και πόνος) μόνο και μόνο για να μην πάρει την χαρά ο άλλος να δει πως με έκανε. Πήρε ήδη την χαρά τι με δούλευε τόσο καιρό. Ας πάρει και μια τελευταία και μετά να μπορώ να απεγκλωβιστώ από κει οριστικά. Και στην τελική σκοτίστηκα για το αν θα πάρει χαρά, επιβεβαίωση ή ότι άλλο, ας κάνει ο, τι θέλει, τον εαυτό μου θέλω να προστατεύσω από το να κρατήσω μέσα μου κάτι τόσο τοξικό.

Και γιατί να φοβάται οτι θα την τουμπάρει αν είναι σίγουρη για το τι θέλει; Τίποτα δεν έχει να φοβάται όσες δικαιολογίες κι αν βρει ο άλλος. Αν είναι να την τουμπάρει με τις δικαιολογίες, θα το κάνει έτσι κι αλλιώς αργότερα ακόμα κι αν φύγει αθόρυβα, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να την προσεγγίσει.

Senior Member
    Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες....αλλά τον θυμό της τι θα τον κάνει η κοπέλα μετά;
    Σε αυτόν δεν αξίζει ούτε συζήτηση ούτε τίποτα, συμφωνώ απόλυτα, όμως είμαστε σίγουροι πως η θεματοθέτρια δεν την χρειάζεται αυτή την συζήτηση/βρίσιμο/ χώσιμο/ξέσπασμα (όπως θες πεστο); Μιλάμε για σχέση ζωής! Δεν γίνεται ξαφνικά να πατάμε κουμπιά και να διαγράφουμε 14 χρόνια από την ζωή μας έτσι απλά και να μην τρέχει κάστανο.

Δεν ξέρω ίσως είναι και θέμα ανθρώπου και χαρακτήρα, εμένα μου φαίνεται αδιανόητο αυτό, θεωρώ ότι θα αρρώσταινα μετά από αυτό αν προσπαθούσα να το χειριστώ έτσι. Γιατί να υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία; Γιατί να προσπαθήσω τόσο πολύ να καταπιεστώ και να κρύψω τα πραγματικά μου συναισθήματα (που προφανώς είναι οργή και θυμός και πόνος) μόνο και μόνο για να μην πάρει την χαρά ο άλλος να δει πως με έκανε. Πήρε ήδη την χαρά τι με δούλευε τόσο καιρό. Ας πάρει και μια τελευταία και μετά να μπορώ να απεγκλωβιστώ από κει οριστικά. Και στην τελική σκοτίστηκα για το αν θα πάρει χαρά, επιβεβαίωση ή ότι άλλο, ας κάνει ο, τι θέλει, τον εαυτό μου θέλω να προστατεύσω από το να κρατήσω μέσα μου κάτι τόσο τοξικό.

Και γιατί να φοβάται οτι θα την τουμπάρει αν είναι σίγουρη για το τι θέλει; Τίποτα δεν έχει να φοβάται όσες δικαιολογίες κι αν βρει ο άλλος. Αν είναι να την τουμπάρει με τις δικαιολογίες, θα το κάνει έτσι κι αλλιώς αργότερα ακόμα κι αν φύγει αθόρυβα, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να την προσεγγίσει.
    μαλλον δεν καταλαβες.
    οχι, για να μην παρει καποια χαρα ο αλλος, ουτε θα φυγει σαν να μην τρεχει τπτ, φυσικα!
    αντιθετως. θα φυγει σαν να τρεχουν, τα παντα!
    απλα για να μην υποστει την συνεχεια του δουλεματος, δεν θα μπει στην διαδικασια εξηγησεων.
    αυτος να την δουλευει σκοπευει, οχι να συζητησει.
    πως ακριβως θα εκτονωσει τον θυμο της, αν ο αλλος την βγαλει τρελη που κανει φασαρια ενω δεν τρεχει τπτ?

Ελισαβετ μου, αυτον τον ανθρωπο εσυ τον θεωρεις υγείη πνευματικα? Οποιος ειναι υγειης πνευματικα δεν πρατει ανθυγιεινη πραγματα.Θεωρεις οτι η σχεση τους ηταν υγειης? Το οτι 14 χρονια δεβ ειχαν απο οτι φενεται ουσιαστικη επικοινωνια αυτο το θεωρεις υγειη σχεση. Αρα μιλαμε για μια αρρωστη σχεση, απο ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ πηγαζουν ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ας με συγχωρηση η Χρυσα αλλα περασα και εγω κατι παρομοιο και με την χαρι του θεου παντρευτηκαμε και ειμαστε πολυ καλα τωρα. Υ.Γ. Δεν εχουμε παντα τον τελειο ανθρωπο διπλα μας, διοτι ολλοι μας ειμαστε ατελεις, το θεμα ειναι ποσο προσπαθουμε να διωξουμε αυτες τις ατελειες, αυτο εγινε για μενα κοντα σε πνευματικο γεροντα με εξομολογηση και σωστη εν Χριστο καθοσηγηση. Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ δεν ξερει να θυσιαζεται ουτε να αγαπα, απλα βυθιζεται στο ΕΓΩ του ο ανθρωπος. Ο Χριστος ειπε να Συγχωρουμε για να συγχωρεθουμε εφοσον διξουμε Μετανοια. Ο ανθρωπος αυτος εσφαλε και θελει πνευματικη βοηθεια. Που πηγε ολλοι αυτη η Αγαπη που υπηρχε τελικα, εαν υπηρχε. Υπαρχουν και αρρωστημενες μορφες Αγαπης και μια απο αυτες ειναι η ΣΑΡΚΙΚΗ ΑΓΑΠΗ.

Senior Member
    Elisabet ο θυμος δεν εκτονώνεται με φωνες και οργη. Εξαφανίζεται οταν κρατησεις την αξιοπρεπεια σου, σεβαστεις τη νοημοσυνη σου και φυγεις χωρις πολλα πολλα, ο θυμος θα γινει χαμογελο.
    Εχεις ιδεα ποσος θυμος και αυτολυπηση θα συσσωρευτεί μεσα της προσπαθωντας ματαια να αποδειξει το αυτονοητο, να βγει και τρελη και υστερικη στο τελος με το κερασάκι στη τουρτα να φυγει αυτος?
    Σηκω φυγε κοπελα μου και αδιαφορησε παντελως, αλλοι παρακαλάνε να γυριζαν τον χρονο πισω να φευγαν οταν επρεπε με αξιοπρεπεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    από εμένα προσωπικά αποκλείεται
    τώρα άμα μια μικρή είναι φάλαινα ή έχει άλλο κουσούρι και ο άλλος βρει μια μεγάλη θεα οκ γίνεται
    αλλά άμα ηταν κανενας καλός δεν θα τα χε με καμία σαν ανάποδο γαμώτο όπως είπες
    Τώρα εσυ μιλάς για την ΜΙΑ στο εκατομμύριο πιθανότητα
    Και εδώ μιλάμε για 20 χρόνια διαφορά! Τεράστια διαφορά. Άμα μιλούσαμε για 5,6,7 χρόνια δεν θα ήταν καν άξιο λόγου το να το αναφέρω γιατί 5-7 χρόνια δεν ειναι και τρομερή διαφορά.
    αυταποδεικτη ανακριβεια.
    υπαρχουν ωραιοτερες απο σενα και μικροτερες και πολυ μεγαλυτερες.αυτο ειναι απολυτα σιγουρο.
    επομενως τους φοβους σου εκφραζεις, οχι καποια αντικειμενικη κατασταση...

το "αναποδο γαμωτο" ηταν υπερβολη φυσικα. θελω να σου πω, οτι αν ανοιξεις τα ματια σου χωρις φοβο και ανασφαλεια, θα διαπιστωσεις οτι πολλοι ανδρες προτιμουν μεγαλυτερες γυναικες , απο εσενα οσο ωραια κι αν νομιζεις εσυ (και ο συντροφος σου) οτι εισαι.
    δεν αποτελει καμια "ασφαλεια" η μικροτερη ηλικια, οτι καποιος θα σε προτιμησει.
    και η φιλη μας μια χαρα πρεπει να ειναι. δεν την κερατωσε επειδη ειναι ασχημη..

Senior Member
    Εγώ πάλι νομίζω ότι ιδίως όταν σε μια σχέση οι άλλοι είναι μαζί από μικρή ηλικία, συχνά -όχι πάντα, αλλά ναι, συχνά-μένουν μαζί από συνήθεια γιατί δεν έχουν μάθει την ζωή ξεχωριστά κι έρχεται ένα ξέσπασμα, συνήθως όταν πάνε να επισημοποιηθούν ή να γίνουν πολύ πιο δεσμευτικά τα πράγματα. Είτε θα κάνει ο ένας μια βλακεία να ψαχτεί με τρίτο πρόσωπο, είτε ξαφνικά θα βγάλει άλλον χαρακτήρα μέσα στην σχέση, είτε θα βγάλει νεύρα κι ανασφάλειες για φαινομενικά άσχετα πράγματα. Τις περισσότερες φορές είναι ένα έστω μη συνειδητοποιημένο σήμα, μία αφορμή για να απεμπλακεί από την σχέση, είτε πιο σπάνια μια δοκιμή από ανωριμότητα για κάτι διαφορετικό πριν συνειδητά πλέον διαλέξει οριστικά την σχέση. Αυτό φυσικά δεν πάει να πει ότι είναι και δικαιολογημένος όποιος κάνει την μλκια. Σημαίνει όμως ότι και ο άλλος πρέπει να επαναξιολογήσει πολλά πράγματα και καλύτερα είναι αν αυτό θέλει να τον χωρίσει χωρίς πολλά δράματα και να καθίσει μόνος του να σκεφτεί και να κάνει επανεκκίνηση στην ζωή του. Πιο πολύ φθείρεσαι ο ίδιος όσο το τραβάς σε μάκρος παρά ο άλλος τελικά. Άρα κάντην με ελαφρά και μην το κουράζεις.

Η εμφάνιση είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Δόξα το θεό, είμαι μια χαρά.
    Έχω κάτσει πάρα πολλές φορές και έχω μιλήσει μαζί του ήρεμα, χωρίς βέβαια να του πω ότι ξέρω.. Του έχω πει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, ότι είμαστε τόσα χρόνια μαζί, ότι είναι κρίμα, ότι πρέπει να κάνει και αυτός μια προσπάθεια να βελτιώσει την συμπεριφορά του.. η απάντηση του είναι: Θέλω χρόνο.. Άσε με να το σκεφτώ και θα σου πω.. κλπ Και περνάνε οι μέρες και κάνει το κορόιδο. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν 5 μέρες δηλαδή, άφησα να εννοηθεί ότι ξέρω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου.. Εκεί έγινε ο χαμός. Ξέφυγε τελείως και αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι. Γύρισα μετά από 3 ώρες και από τότε λέμε τα βασικά. Σχεδόν δηλαδή δεν μιλάμε. Αυτός βέβαια συνεχίζει τα ίδια.. φεύγει, έρχεται δεν λέει ούτε που πάει, ούτε τι κάνει..
    Κάποια στιγμή τον ρώτησα αν του έχει περάσει από το μυαλό να βρει κάποια άλλη δουλειά, και μου είπε: ούτε για πλάκα.
    Ακόμα και να το μετανιώσει και να ζητήσει συγνώμη κλπ υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να συνεχίσω μαζί του; Πως θα του έχω εμπιστοσύνη; Κάθε φορά που θα λείπει θα σκέφτομαι ότι είναι με άλλη. Δυστυχώς δεν υπάρχει γυρισμός, το ξέρω πολύ καλά.

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast