Χωρισμός - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 123
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυταποδεικτη ανακριβεια.
    υπαρχουν ωραιοτερες απο σενα και μικροτερες και πολυ μεγαλυτερες.αυτο ειναι απολυτα σιγουρο.
    επομενως τους φοβους σου εκφραζεις, οχι καποια αντικειμενικη κατασταση...

το "αναποδο γαμωτο" ηταν υπερβολη φυσικα. θελω να σου πω, οτι αν ανοιξεις τα ματια σου χωρις φοβο και ανασφαλεια, θα διαπιστωσεις οτι πολλοι ανδρες προτιμουν πολυ μεγαλυτερες ου γυναικες , απο εσενα οσο ωραια κι αν νομιζεις εσυ (και ο συντροφος σου) οτι εισαι.
    δεν αποτελει καμια "ασφαλεια" η μικρη ηλικια.
    και η φιλη μας μια χαρα πρεπει να ειναι. δεν την κερατωσε επειδη ειναι ασχημη..
    Καλά οκ τι να πω είσαι για γέλια. Θες να μου πεις πως σε 20 χρόνια θα μαι καλύτερη από τώρα;
    Αυτό μου λες. Εδώ μιλάμε για 20 χρόνια δεν μιλάμε για 5!
    Και όχι μια 20 χρονια μεγαλύτερη δεν ειναι καλύτερη από μένα ούτε την πιο θεά να πάρεις. Δεν εκφράζω φόβο εσύ εκφράζεις μάλλον γιατί εισαι μεγαλύτερης ηλικίας και θες σωνει και καλά να πείσεις τον εαυτό σου πως βάζεις κάτω μια 20αρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrysa View Post
    Η εμφάνιση είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Δόξα το θεό, είμαι μια χαρά.
    Έχω κάτσει πάρα πολλές φορές και έχω μιλήσει μαζί του ήρεμα, χωρίς βέβαια να του πω ότι ξέρω.. Του έχω πει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, ότι είμαστε τόσα χρόνια μαζί, ότι είναι κρίμα, ότι πρέπει να κάνει και αυτός μια προσπάθεια να βελτιώσει την συμπεριφορά του.. η απάντηση του είναι: Θέλω χρόνο.. Άσε με να το σκεφτώ και θα σου πω.. κλπ Και περνάνε οι μέρες και κάνει το κορόιδο. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν 5 μέρες δηλαδή, άφησα να εννοηθεί ότι ξέρω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου.. Εκεί έγινε ο χαμός. Ξέφυγε τελείως και αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι. Γύρισα μετά από 3 ώρες και από τότε λέμε τα βασικά. Σχεδόν δηλαδή δεν μιλάμε. Αυτός βέβαια συνεχίζει τα ίδια.. φεύγει, έρχεται δεν λέει ούτε που πάει, ούτε τι κάνει..
    Κάποια στιγμή τον ρώτησα αν του έχει περάσει από το μυαλό να βρει κάποια άλλη δουλειά, και μου είπε: ούτε για πλάκα.
    Ακόμα και να το μετανιώσει και να ζητήσει συγνώμη κλπ υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να συνεχίσω μαζί του; Πως θα του έχω εμπιστοσύνη; Κάθε φορά που θα λείπει θα σκέφτομαι ότι είναι με άλλη. Δυστυχώς δεν υπάρχει γυρισμός, το ξέρω πολύ καλά.
    οχι βεβαια. τι εμπιστοσυνη να του εχεις?

με ολη την παραπανω περιγραφη, τον βλεπεις μετανιωμενο?
    πρωτα απ ολα, οχι μονο δεν παραδεχτηκε τπτ, αλλα συνεχιζει το ιδιο προγραμμα χωρις να ιδρωσει καθολου.
    τι ακριβως περιμενεις να παραδεχτει? οτι φοραει γυναικειο αρωμα?

εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ σιγουρος οτι δεν προκειται να φυγεις.
    δεν ειναι μονο το θεμα της απιστιας.
    τι ειδους ζευγαρι και σχεση ειναι αυτη οταν παει οπου θελει μονος κι οχι μονο δεν ειστε μαζι, αλλα δεν δινει και λογαριασμο? η θεια του εισαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Καλά οκ τι να πω είσαι για γέλια. Θες να μου πεις πως σε 20 χρόνια θα μαι καλύτερη από τώρα;
    Αυτό μου λες. Εδώ μιλάμε για 20 χρόνια δεν μιλάμε για 5!
    Και όχι μια 20 χρονια μεγαλύτερη δεν ειναι καλύτερη από μένα ούτε την πιο θεά να πάρεις. Δεν εκφράζω φόβο εσύ εκφράζεις μάλλον γιατί εισαι μεγαλύτερης ηλικίας και θες σωνει και καλά να πείσεις τον εαυτό σου πως βάζεις κάτω μια 20αρα.
    οχι βεβαια.
    ΕΣΥ εισαι καλυτερη τωρα απ οτι θα εισαι σε 20 χρονια, εμφανισιακα.
    καποια αλλη ομως που μπορει να ειναι μεγαλυτερη σου, μπορει να ειναι ωραιοτερη, φυσικα. πρωτη φορα το ακους?

το οτι εκφραζεις τους φοβους σου, φαινεται απο το οτι υποστηριζεις κατι που δεν ισχυει.
    απο ΟΛΕΣ μας υπαρχουν και ωραιοτερες και ασχημοτερες, και μεγαλυτερες και μικροτερες.
    δεν αποτελεις εξαιρεση, οσο κι αν παραμυθιαζεσαι για να μην ανησυχεις :)

οχι βεβαια. τι εμπιστοσυνη να του εχεις?

με ολη την παραπανω περιγραφη, τον βλεπεις μετανιωμενο?
    πρωτα απ ολα, οχι μονο δεν παραδεχτηκε τπτ, αλλα συνεχιζει το ιδιο προγραμμα χωρις να ιδρωσει καθολου.
    τι ακριβως περιμενεις να παραδεχτει? οτι φοραει γυναικειο αρωμα?

εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ σιγουρος οτι δεν προκειται να φυγεις.
    δεν ειναι μονο το θεμα της απιστιας.
    τι ειδους ζευγαρι και σχεση ειναι αυτη οταν παει οπου θελει μονος κι οχι μονο δεν ειστε μαζι, αλλα δεν δινει και λογαριασμο? η θεια του εισαι?
    Δυστυχώς δεν τον βλέπω καθόλου μετανιωμένο, συνεχίζει την ίδια κατάσταση. Το βράδυ κάθεται στον καναπέ φυσάει-ξεφυσάει και την επόμενη μέρα τα ίδια.. Πραγματικά είναι αστείο...
    Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύει ότι μπορώ να φύγω. Θεωρεί δεδομένο ότι θα ανέχομαι ότι κάνει και θα είμαι εκεί να τον περιμένω.
    Δεν μου δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι θέλει να κάνει, την μια μου λέει αύριο θα μαζέψω τα πράγματά μου και θα φύγω, την άλλη δώσε μου λίγο χρόνο να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω.. Κερδίζει χρόνο.. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Ίσως επειδή η σχέση του δεν έχει μέλλον; Αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό.

Senior Member
    οχι βεβαια.
    ΕΣΥ εισαι καλυτερη τωρα απ οτι θα εισαι σε 20 χρονια, εμφανισιακα.
    καποια αλλη ομως που μπορει να ειναι μεγαλυτερη σου, μπορει να ειναι ωραιοτερη, φυσικα. πρωτη φορα το ακους?

το οτι εκφραζεις τους φοβους σου, φαινεται απο το οτι υποστηριζεις κατι που δεν ισχυει.
    απο ΟΛΕΣ μας υπαρχουν και ωραιοτερες και ασχημοτερες, και μεγαλυτερες και μικροτερες.
    δεν αποτελεις εξαιρεση, οσο κι αν παραμυθιαζεσαι για να μην ανησυχεις :)
    Καλά ποιος παραμυθιάζεται φαίνεται ας το κρίνουν όσοι διαβάζουν. Υπάρχουν ωραιότερες μεγαλύτερες ή μικρότερες για όλες μας αλλά μεγαλύτερες 5-6 χρονια ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ. ΌΧΙ 20! Λυπάμαι που στο ξαναλέω μια εμφανίσιμη 20αρα δεν την περνάει ουτε η πιο θεά 40αρα και δεν το λέω μονο για μένα αυτό, για την οποιαδήποτε νορμαλ 20αρα το λέω. Άμα εσύ νομίζεις πως μπορούμε να αλλάξουμε την φύση ή αν έχει μπει καμία στην κατάψυξη οκ! Έχεις κομπλεξ με την ηλικία και σώνει και καλά να πείσεις τον εαυτό σου πως βάζεις κάτω 20αρες. Οκ αφού θες να το πιστεύεις. Δικαίωμα σου!
    Ο καθένας να κοιτά άτομα της ηλικίας του αυτό ειναι το υγιές! Και η μητέρα μου μετράει και ειναι κούκλα για την ηλικία της αλλά έχει λίγο μυαλό κάτι που σου λείπει. Μου λέει μια φορά μου την έπεσε ένας 30 χρόνια μικρότερος και του πα ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ! χαχαχαχαχαχα
    Αααχ δούλεμα που θέλετε μερικές μπας και στρώσετε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrysa View Post
    Δυστυχώς δεν τον βλέπω καθόλου μετανιωμένο, συνεχίζει την ίδια κατάσταση. Το βράδυ κάθεται στον καναπέ φυσάει-ξεφυσάει και την επόμενη μέρα τα ίδια.. Πραγματικά είναι αστείο...
    Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύει ότι μπορώ να φύγω. Θεωρεί δεδομένο ότι θα ανέχομαι ότι κάνει και θα είμαι εκεί να τον περιμένω.
    Δεν μου δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι θέλει να κάνει, την μια μου λέει αύριο θα μαζέψω τα πράγματά μου και θα φύγω, την άλλη δώσε μου λίγο χρόνο να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω.. Κερδίζει χρόνο.. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Ίσως επειδή η σχέση του δεν έχει μέλλον; Αυτό είναι ακόμα πιο τραγικό.
    εχεις ολη την κατασταση μπροστα σου ΞΕΚΑΘΑΡΗ κι ωστοσο περιμενεις αυτος να σε εγκαταλειψει.
    θα νοιωσεις καλα μετα, πιστευεις?
    γιατι δεν σηκωνεσαι να φυγεις αντι να συρεσαι απο τις εξελιξεις?
    με αυτην , σιγουρα δεν ε χει μελλον αφου δεν σκοπευει να αφησει τον ανδρα της κι ισως γι αυτο δεν φευγει κι αυτος. αν ηταν ελευθερη δεν ξερουμε τι θα εκανε.
    ειναι ενα αγκαθι επιπλεον κι αυτο...

Senior Member
    Καλά ποιος παραμυθιάζεται φαίνεται ας το κρίνουν όσοι διαβάζουν. Υπάρχουν ωραιότερες μεγαλύτερες ή μικρότερες για όλες μας αλλά μεγαλύτερες 5-6 χρονια ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ. ΌΧΙ 20! Λυπάμαι που στο ξαναλέω μια εμφανίσιμη 20αρα δεν την περνάει ουτε η πιο θεά 40αρα και δεν το λέω μονο για μένα αυτό, για την οποιαδήποτε νορμαλ 20αρα το λέω. Άμα εσύ νομίζεις πως μπορούμε να αλλάξουμε την φύση ή αν έχει μπει καμία στην κατάψυξη οκ! Έχεις κομπλεξ με την ηλικία και σώνει και καλά να πείσεις τον εαυτό σου πως βάζεις κάτω 20αρες. Οκ αφού θες να το πιστεύεις. Δικαίωμα σου!
    Ο καθένας να κοιτά άτομα της ηλικίας του αυτό ειναι το υγιές! Και η μητέρα μου μετράει και ειναι κούκλα για την ηλικία της αλλά έχει λίγο μυαλό κάτι που σου λείπει. Μου λέει μια φορά μου την έπεσε ένας 30 χρόνια μικρότερος και του πα ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ! χαχαχαχαχαχα
    Αααχ δούλεμα που θέλετε μερικές μπας και στρώσετε.
    καλυτερα να στο απαντησει ενας ανδρας αυτο :)
    εγω οτι ειχα να πω στο ειπα.
    αν δεν το αντιλαμβανεσαι, θα στο εξηγησει η ζωη καποια στιγμη.

Αν εβρισκες τροπο πρωτα πρωτα να διασταυρωσεις απο αλλού, οχι απο τον ιδιο, αν εχει γινει σκηνικο πισω απο την πλατη σου; Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να σιγουρευτεις αλλα να μαθεις αν χωριζετε γιατι υπαρχει αλλη ή επειδη εκεινος ειναι αβεβαιος και ανασφαλης για το επομενο βημα που θα κανατε.

Senior Member
    καλυτερα να στο απαντησει ενας ανδρας αυτο :)
    εγω οτι ειχα να πω στο ειπα.
    αν δεν το αντιλαμβανεσαι, θα στο εξηγησει η ζωη καποια στιγμη.
    Η ζωή το χει εξηγήσει σε πολλές γνωστές που τους κόλλαγαν μικροί για να τους συντηρούν και να τους παίρνουν αμάξια! :) Δεν χρειάζεται να το μάθω λοιπόν και εγώ αυτό :p
    Και η μάνα μου λέει όταν του πα δεν έχω λεφτά ειμαι άνεργη μετά σηκώθηκε και έφυγε! χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Η ζωή το χει εξηγήσει σε πολλές γνωστές που τους κόλλαγαν μικροί για να τους συντηρούν και να τους παίρνουν αμάξια! :) Δεν χρειάζεται να το μάθω λοιπόν και εγώ αυτό :p
    Και η μάνα μου λέει όταν του πα δεν έχω λεφτά ειμαι άνεργη μετά σηκώθηκε και έφυγε! χαχαχαχαχαχα
    γυναικα που συντηρει τον ανδρα της ειναι απελπισμενη ετσι κι αλλιως. λυπαμαι που ζεις σε τετοιο περιβαλλον.
    εγω δεν εχω τετοιες γνωστες.
    εχω μονο γυναικες που σεβονται τον εαυτο τους και τις ερωτευονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by terpsis View Post
    Αν εβρισκες τροπο πρωτα πρωτα να διασταυρωσεις απο αλλού, οχι απο τον ιδιο, αν εχει γινει σκηνικο πισω απο την πλατη σου; Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να σιγουρευτεις αλλα να μαθεις αν χωριζετε γιατι υπαρχει αλλη ή επειδη εκεινος ειναι αβεβαιος και ανασφαλης για το επομενο βημα που θα κανατε.
    σε τι ηταν ανασφαλης βρε τερψη?
    απο αυτον περιμενε η κοπελα, να βρει δουλεια για να μπορεσουν να ζησουν μαζι και να παντρευτουν.
    δεν περιμενε εκεινος, τις αποφασεις της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Elisabet ο θυμος δεν εκτονώνεται με φωνες και οργη. Εξαφανίζεται οταν κρατησεις την αξιοπρεπεια σου, σεβαστεις τη νοημοσυνη σου και φυγεις χωρις πολλα πολλα, ο θυμος θα γινει χαμογελο.
    Εχεις ιδεα ποσος θυμος και αυτολυπηση θα συσσωρευτεί μεσα της προσπαθωντας ματαια να αποδειξει το αυτονοητο, να βγει και τρελη και υστερικη στο τελος με το κερασάκι στη τουρτα να φυγει αυτος?
    Σηκω φυγε κοπελα μου και αδιαφορησε παντελως, αλλοι παρακαλάνε να γυριζαν τον χρονο πισω να φευγαν οταν επρεπε με αξιοπρεπεια.
    αυτο ακριβως...

Senior Member
    γυναικα που συντηρει τον ανδρα της ειναι απελπισμενη ετσι κι αλλιως. λυπαμαι που ζεις σε τετοιο περιβαλλον.
    εγω δεν εχω τετοιες γνωστες.
    εχω μονο γυναικες που σεβονται τον εαυτο τους και τις ερωτευονται.
    Καταρχήν δεν κάνω παρέα με 50αρες και 60αρες! σοκαριστικό έτσι;
    Ότι αυτά τα διαβαζουμε και τα ακούμε παντου σου λέει κάτι μήπως ; Εγώ λυπάμαι που ζεις εκτός πραγματικότητας.
    Επίσης ακόμα και να μην τους συντηρούν, μια 50αρα δεν περιμένει από έναν 20αρη κεράσματα ούτε ταξίδια ούτε τίποτα, ακόμα και ο καθένας τα δικά του να βάζει λοιπόν συμφέρει οικονομικά περισσότερο. Οπότε και πηδάνε και δεν χαλάνε λεφτά με τις μεγάλες. Αν εσύ το λες αυτό έρωτα οκ!
    Στην Ελλάδα της κρίσης το βόλεμα λέγεται έρωτας μάλλον.

Senior Member
    Καταρχήν δεν κάνω παρέα με 50αρες και 60αρες! σοκαριστικό έτσι;
    Ότι αυτά τα διαβαζουμε και τα ακούμε παντου σου λέει κάτι μήπως ; Εγώ λυπάμαι που ζεις εκτός πραγματικότητας.
    Επίσης ακόμα και να μην τους συντηρούν, μια 50αρα δεν περιμένει από έναν 20αρη κεράσματα ούτε ταξίδια ούτε τίποτα, ακόμα και ο καθένας τα δικά του να βάζει λοιπόν συμφέρει οικονομικά περισσότερο. Οπότε και πηδάνε και δεν χαλάνε λεφτά με τις μεγάλες. Αν εσύ το λες αυτό έρωτα οκ!
    Στην Ελλάδα της κρίσης το βόλεμα λέγεται έρωτας μάλλον.
    καλε ποιον 20ρη???
    για 20ρηδες μιλαμε τοσες ωρες?
    ορεξη τον ειχε η 40ρα και η 50ρα τον 20ρη.
    τι να τον κανει? να τον νταντευει? για ενα πηδημα, ισως, αν εχει τετοιο νταλκα. οχι για σχεση, βεβαια...

αν δεν κανεις παρεα και μας λες τι διαβαζεις στο χαπι, λες σαχλαμαρες.
    οταν αποκτησεις ιδια αποψη απο κοντινα περιστατικα, τοτε μπορεις να συζητησεις σαν ανθρωπος.
    τωρα απλα λες οτι σου κατεβει

σε τι ηταν ανασφαλης βρε τερψη?
    απο αυτον περιμενε η κοπελα, να βρει δουλεια για να μπορεσουν να ζησουν μαζι και να παντρευτουν.
    δεν περιμενε εκεινος, τις αποφασεις της.
    Δουλεια ετσι κι αλλιως καποια στιγμη οφειλε να βρει εκεινος.
    Γνωριζοντας ομως οτι με την εργασιακη αποκατασταση "χρεωνεται" και ενα προδιαγεγραμμενο κοινο μελλον για το οποιο πια δεν ειναι ισως και τοσο σιγουρος, θα ηταν δειγμα ανασφαλειας ως προς τη σχεση και την εξελιξη της σε γαμο.
    Χρυσα ,ποσο διαστημα συνεργαζεται με το ατομο για το οποιο εχεις πληροφοριες οτι εχει συμβει κατι;

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast