αδερφος να σου πετυχει.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Senior Member
    απο την μια δε θελω να τον δω απο την αλλη θελω να το ξεχεσω.
    αλλα θα βγω εκτος εαυτου και φοβαμαι μην του κανω κακο και εχουμε αλλα.. θα ειναι και η γυναικα του και το σοι της και εγω θα πρεπει να κανω την ανεμελη αδεφη που ολα πανε καλα?
    αμα τον δω θα με κλεισουν μεσα δε θα ειναι για καλο..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Member
    Ξέρω ένα πράγμα.. Η σιωπή είναι συνενοχή.. Μίλα σε κάποιον! Πάρε τηλέφωνο κάποια γραμμή βοήθειας ή ακόμα και την αστυνομία!

Μη χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία ότι αυτό γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, κάνε τώρα μία αλλάγη, μία κίνηση σωτηρίας. Όλοι έχουν δικαιώματα, και πίστεψε με ο φόβος είναι τόσο μεγάλος που σε κάτι τέτοιες στιγμές τα ξεχνάς όλα..

Κάνε το για εσένα! Βοήθησε τη μητέρα σου!

Junior Member
    Με όσα αναφέρεις πιστεύω πως ειναι καλύτερα να κρατήσεις απόστασης
    από οτι κατάλαβα δεν σε ακούει κανείς όποτε ότι και να κάνεις θα ειναι άσκοπο.

Member
    Quote Originally Posted by flora View Post
    Με όσα αναφέρεις πιστεύω πως ειναι καλύτερα να κρατήσεις απόστασης
    από οτι κατάλαβα δεν σε ακούει κανείς όποτε ότι και να κάνεις θα ειναι άσκοπο.
    Η κλήση κάποιας γραμμής βοήθειας/αστυνομίας δεν πιστεύω ότι θα 'ταν άσκοπη.. Άλλωστε όσο τέτοια περιστατικά σιωπούν, τόσο ο θύτης γίνεται δυνατότερος και το θύμα πιο αδύναμο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by diamont View Post
    Η κλήση κάποιας γραμμής βοήθειας/αστυνομίας δεν πιστεύω ότι θα 'ταν άσκοπη.. Άλλωστε όσο τέτοια περιστατικά σιωπούν, τόσο ο θύτης γίνεται δυνατότερος και το θύμα πιο αδύναμο.
    Και εγω αυτο πίστευα στην αρχή πως το να απευθυνθεί κάπου για βοήθεια θα της έλυνε το πρόβλημα μα με οσα δηλώνει η κοπέλα δεν ξέρω αν και αυτό θα την βοηθούσε όταν δεν επικοινωνεί σωστά έστω και με ενα άτομο της οικογενείας της.

Senior Member
    δε μπορω να κανω κατι τετοιο.θα εριχνα λαδι στη φωτια. και δε θα το ηθελε κανεις τους αυτο.
    απλα θα ηθελα δικαιοσυνη και απο την πλευρα του πατερα μου. αμα δεν την υποστηριξει τωρα τοτε ποτε?
    και με πιεζουν να τον δω αλλα θα βγω εκτος εαυτου και θα γινει της ποπης.
    παλι σημερα ξυπνησα με τα ιδια συναισθηματα που ειχα χτες που το εμαθα.
    χτες πηρα πολυ ζαναξ για να ηρεμησω. το ιδιο θα κανω και σημερα.
    καπου πρεπει να ετονωσω την οργη μου..
    και οι γονεις μου μου λενε οτι πρεπει να τον συναντησω οταν ερθει γιατι λενε πως και η γυναικα του και το σοι της μου εχουν φερθει πολυ καλα.
    δε θελω να τον δω.
    θα ηθελα να του πω ποσο με αηδιαζει και πως για μενα δεν ειναι αδερφος. τον σιχαινμαι. δε φτανουν οσα περασαμε μαζι του τοσα χρονια και τωρα αυτο...
    στεναχωριεμαι πολυ.. δεν το περιμενα. πιστευα οτι εχει καποια ορια αλλα ουτε καν..
    εγω εχω διαγνωση απο ψυχιατρο αλλα αλλος εχει προβλημα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπου οταν ειναι αντρασ ο αδερφοσ σου λογικο οι γυναικεσ να τον μισειτε ηρεμησε ειναι φυσιολογικο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οταν εσυ επαιζεσμε κουκλεσ κ μαθαινεσ να εισαι ευγενικη εκεινοσ επαιζε ξυλο κ μπαλλα ειναι ποτε δυνατον να συννενοηθειτε

Senior Member
    δεν θα τον μισουσα χωρις λογο.αλλα εχει κανει παρα πολλα και εχω περασει πολλα και τωρα αυτο παραπαει..
    ποση υπομονη και κατανοηση πρεπει να δειξουμε δηλαδη????
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δεν ειναι ετσι μπου πρεπει να καταλαβεισ γτ κανει ετσι εγω ειχα ενα αφεντικο που εδερνε πολυ απλο το σκεπτικο του και καλοσ στην ψυχη ειχε γυναικα πρεπει να εκανε κ παιδι το οτι δερνει δε σημαινει οτι ειναι κακοσ κι εναν συμμαθητη ειχα που εδερνε κι εκεινοσ τωρα παντρεμενοσ με μια πολυ καλη γυναικα γτ ειναι καλο παιδι αυτο να κοιτασ κι οχι τι κανει κ τι λεει

Senior Member
    Ετσι κρινουμε εδω πανω οχι απο τα λογια

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν ειναι ετσι μπου πρεπει να καταλαβεισ γτ κανει ετσι εγω ειχα ενα αφεντικο που εδερνε πολυ απλο το σκεπτικο του και καλοσ στην ψυχη ειχε γυναικα πρεπει να εκανε κ παιδι το οτι δερνει δε σημαινει οτι ειναι κακοσ κι εναν συμμαθητη ειχα που εδερνε κι εκεινοσ τωρα παντρεμενοσ με μια πολυ καλη γυναικα γτ ειναι καλο παιδι αυτο να κοιτασ κι οχι τι κανει κ τι λεει
    τι λες βρε ελις.το αφεντικο σου εδερνε και ηταν καλος ανθρωπος ειχε καλη ψυχη??αν ηταν κακος τι θα ηταν??για το συμμαθητη σου δεν μπορω να π διοτι ηταν παιδι και ως παιδια ολοι καναμε βλακιες...αλλα γενικοτερα οι πραξεις μας δεν δηλωνουν και ρι ανθρωποι ειμαστε??
    αυτες της θεωριες δεν της μπορουσα ποτε της σιχονομουν παντα..δικαιολογιες τυπου...σε χτυπαω για να μαθεις τη δουλεια για το καλο σου..που λεναγε παλια..η τον χτυπαω για να περνει το μυαλο στροφες...(ναι αλλα τη στροφες αναποδες)
    και ενα σωρο αλλες τετοιες βλακιες

Senior Member
    Κι ομωσ εχει καλη ψυχη οι δυνατοι συνηθωσ ειναι καλα παιδια οι αδυναμοι συνηθωσ ειναι κακοι ετσι πιστευω πλεον

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Δεν ξυπνάει κανένα παιδί ένα πρωί και λέει "ας δείρω την μάνα μου σήμερα" εκτός κι αν μιλάμε για πρόβλημα ψυχολογικό που οκ...είναι ασθενεία και θέλει συγκεκριμένη αντιμετώπιση. Διαφορετικά σημαίνει πως κάτι πήγε ποοοολυ λάθος στην ανατροφή του. Κι αυτό είναι ευθύνη του γονιού.

Μπου ήταν κάποιος από τους γονείς σου βίαιος μαζί σας ως παιδιά; Ο αδερφός σου φαίνεται να έχει πολύ μαζεμένο θυμό για να φτάσει να σηκώσει χέρι στην μάνα σου, είναι κρίμα που δεν το ψάχνει και δεν προσπαθεί να βοηθηθεί αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιαυτό πέρα από το να απομακρυνθείς όσο μπορείς. Εσύ οφείλεις να προστατεύεις τον εαυτό σου από περιττές εντάσεις και άγχος, σκέψου πως κι εκείνος έχει τα δικά του προβλήματα για να φέρεται έτσι, ας βρει το θάρρος να τα αντιμετωπίσει όπως το βρήκες κι εσύ.
    ελισαβετ δεν εχεις δει ποτε παλιοχαρακτηρες??που οντως δεν εχουν κανενα προβλημα αλλα χτυπανε τους γονεις τους?
    εγω δυστηχως εχω δει..εννοειτε οτι δεν το κανουν ξαφνικα ενα πρωινο αλλα δειχνουν τετοιες προδιαθεσεις..ρο βλεπεις το καταλαβενεις...εχω δει ανθρωπους να λενε στους γονεις αντε βρε μην σου δωσω καμια..και δεν ειχαν κανενα απολυτος προβλημα απλα ητα παλιοχαρακτηρες..τσογλανια

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι ομωσ εχει καλη ψυχη οι δυνατοι συνηθωσ ειναι καλα παιδια οι αδυναμοι συνηθωσ ειναι κακοι ετσι πιστευω πλεον
    Ναι αλλά στη ψυχή όμως στη γενναιοδωρία..όχι στη σωματική δύναμη...ή στη βία...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast