αδερφος να σου πετυχει.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δεν θα τον μισουσα χωρις λογο.αλλα εχει κανει παρα πολλα και εχω περασει πολλα και τωρα αυτο παραπαει..
    ποση υπομονη και κατανοηση πρεπει να δειξουμε δηλαδη????
    Μπου, θα μπορουσες ισως να αποδεχτεις οτι δε γνωριζεις τι εχει προκυψει μεσα απο τα παιδικα χρονια του αδελφου σου, τι λαθη ειχαν κανει οι γονεις σας και του προκαλεσαν τοση οργη που ακομα ξεσπαει πανω τους?
    Ανεφερες οτι σε ζηλευε, ισως καποιο διαχωρισμο εκαναν οι γονεις σας και ενιωθε παντα μειονεκτικα.
    Πχ εσυ ησουν παντα πολυ καλη μαθητρια με σπουδαια επιτευγματα, εκεινον μπορει να τον εκαναν να αισθανεται ασημαντος.
    Ετσι το λεω, σαν παραδειγμα.
    Αυτο που θελεις ειναι να προστατευσει ο πατερας σου τη μανα σου ή να προστατευσουν εσενα με το να τον απομακρυνουν?
    Τον φοβασαι? Φοβασαι την ενταση που προκαλειται οταν ερχεται στο σπιτι σας? Φοβασαι οτι ισως σε φερει στο αμην και κανεις επεισοδιο?
    Δε φαινεται να εχει να κανει με τους γονεις σου ολος ο προβληματισμος, αλλα με καποιο δικο σου φοβο για τον εαυτο σου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Πάντως, "παίζει" να ρίχνει ξύλο και στην γυναίκα του, αφού σήκωσε χέρι στους γονείς σου. Αφού δεν ζει μαζί σας, είστε τυχεροί.
    Η δική μου άποψη ς είναι να μην κάνεις τίποτα αυτή τη στιγμή, να παραβρεθείς όταν θα έρθουν και κάποια στιγμή που θα είσαι κάπως ήρεμη και θα είναι μπροστά και οι γονείς σου να του πεις οτι αν τολμήσει και τους ξαναχτυπήσει θα τον καταγγείλεις σην αστυνομία.
    Υπάρχει και κάτι πιο τολμηρό: Όταν θα είσαστε στο τραπέζι με την γυναίκα του και τους συγγενείς της να βρεις τρόπο και να πεις μπροστά σε όλους αυτό που έκανε! Θα πάθει μεγάλο ρεζιλίκι αλλά δεν ξέρω τίθα γίνει μετά.

Senior Member
    Τον εκανε πουστια ο πατερασ σου κι αμα θεσ λεπτομερειεσ πεσ μου να στο εξηγησω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κασσανδρα, ολα αυτα που λες, προυποθετουν οτι η μπου θα εχει απολυτο ελεγχο στα νευρα της ο'τι κι αν ειπωθει, πραγμα σχεδον ακατόρθωτο για τετοια προηγουμενα που εχει μαζι του.και τι θα γινει αν τα οαρει και του επιτεθει δλδ; αυτη θα βρει τον μπελά της για τον ηλίθιο.
    Το καλυτερο ειναι να απεχει απο την συναντηση. Ας παρουν οι αλλοι το μνμ οτι τους αποφευγει.
    Αν επαναληφθει η επιθεση του αδερφου, σαφως να φωναξει την αστυνομια και να θεσει την απαράδεκτη μανα και τον πατερα της προ των ευθυνων τους

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τον εκανε πουστια ο πατερασ σου κι αμα θεσ λεπτομερειεσ πεσ μου να στο εξηγησω
    Ναι, για εξηγησε το....

Senior Member
    Ενασ πατερασ στην επαρχια ξερει τι κανει ο γιοσ του κι η κορη του απο τη στιγμη που θα βγει απο το σπιτι κ αναλογα τον προστατευει η τον αφηνει ελευθερο εμενα με αφησαν ελευθερο μονοσ μου μεγαλωσα

Senior Member
    Και φυσικα οι μανεσ μοκο γτ εκεινοσ εχει τα λεφτα

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Κασσανδρα, ολα αυτα που λες, προυποθετουν οτι η μπου θα εχει απολυτο ελεγχο στα νευρα της ο'τι κι αν ειπωθει, πραγμα σχεδον ακατόρθωτο για τετοια προηγουμενα που εχει μαζι του.και τι θα γινει αν τα οαρει και του επιτεθει δλδ; αυτη θα βρει τον μπελά της για τον ηλίθιο.
    Το καλυτερο ειναι να απεχει απο την συναντηση. Ας παρουν οι αλλοι το μνμ οτι τους αποφευγει.
    Αν επαναληφθει η επιθεση του αδερφου, σαφως να φωναξει την αστυνομια και να θεσει την απαράδεκτη μανα και τον πατερα της προ των ευθυνων τους
    Για το πρώτο που γράφεις έχεις απόλυτο δίκιο, δεν το σκέφτηκα οτι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση. ¨Οσον αφορά το να απέχει από την συνάντηση, ίσως να εκληφθεί οτι απλά δεν θέλει να συναντήσει την νύφη της και τους συγγενείς της και όχι τον ίδιο της τον αδελφό. Δεν ξέρω κιόλας...

Senior Member
    καλησπερα παιδια και εχαριστω πολυ για τις απαντησεις

ειχαμε με τον αδερφο μου θεματα απο παιδια.καθε μερα ως τα 14 που εφυγε για σπουδες ξυλο.
    αλλα πες ημασταν παιδια τοτε.
    μετα στα 18 μου που συζησαμε ως φοιτητες παλι τα ιδια.ως τα 23μου.
    με καρφωνε στους δικους μου οταν εβγαινα εξω, μου εκλεινε το ρευμα για να μην μπορω να μπω στον υπολογιση, μου επιτεθοταν μπροστα σε αλλους και πολλα τετοια.
    ο παππους μου του εχει τρελη αδυναμια και το δειχνει. και γενικα ειχε πολλες ελευθεριες που δεν ειχα εγω γιατι ηταν αγορι οπως λεγανε οι δικοι μου.
    και πολυ καλος μαθητης ηταν.. δεν ειχε να ζηλεψει κατι απο εμενα..
    δε μπορω να καταλαβω γιατι μας εκανε τη ζωη μας κολαση.
    τωρα εχει κολησει με τα κληρονομικα. τα θελει ολα δικα του..
    και στην αδερφη μου που την περναει 15 χρονια τα ιδια εκανε απλαδεν τη χτυπαγε.αλλα εβρισκε τροπους να την παιδευει
    καθε μερα ειχαμε καυγαδες
    ο πατερας μας ηταν απον.εφευγε 6 το πρωι και γυρνουσε 11 το βραδυ..
    θα ηθελα ο πατερας μας να τον εβαζε στη θεση του.να υπερασπιζοταν τη μανα μου. αλλα δεν..ειναι κοτα.
    δεν τον φοβαμαι πλεον. μπορει να μην τον καταφερνω λογω δυναμης να τον χτυπησω αλλα την τελευταια φορα πηρα το κουζινομαχαιρο καινχεστηκε πανω του.
    φοβαμαι την ενταση που δημιουργει στο σπιτι καθε φορα και ειδικα το τι μπορει να κανει με τη μανα μου.κι αυτη βαζει τα κλαματα, φευγει και δε λεει τιποτα.περιμενει να αναλαβει δραση ο πατερας μου αλλα αυτος τιποτα..
    αμα τον δω δε θα κρατηθω και δε θα υπολογισω κανεναν. αλλα οι δικοι μου δε θελουν αλλες εντασεις και ειδικα μια τοσο χαρουμενη μερα για τη γυναικα του που ορκιζεται για το μεταπτυχιακο της. για αυτο και το τραπεζωμα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ρε μπου δεν καταλαβαινεισ εγω δε δερνω εχω δειρει πεντε εξι και τισ εφαγα τρεισ φορεσ αυτο ειναι φυσιολογικο το μη φυσιολογικο ειναι να πλακωνεσαι με καθε μαλακια και επισησ μη φυσιολογικο ειναι να τισ τρωσ και να μην αντιδρασ

Senior Member
    Boo, δεν ξέρω αν θα σου φανούν καθόλου χρήσιμα αυτά που θα πω... Αν όχι πες το μου για να μην επεκταθώ και σου χαλάσω το θέμα... Πριν πω οτιδήποτε όμως να ξεκαθαρίσω ότι δεν δικαιολογώ τον αδελφό σου αφού η μητέρα σου του φέρεται καλά... Αλλά πριν ένα μικρό διάστημα κι εγώ για πρώτη φορά χτύπησα τη μητέρα μου σε άμυνα... Βασικά έγινε χαμός εκείνο το βράδυ, και οι δυο μου γονείς είχαν στραφεί εναντίον μου αλλά γι' αυτό δεν θα μιλήσω στο δικό σου θέμα... Το αναφέρω κυρίως επειδή επικρατεί η άποψη ότι είναι τρομερό να το κάνει ένα παιδί αυτό, το ίδιο όμως ισχύει και για το γονιό προς το παιδί, να μην πω πως είναι χειρότερο γιατί ο γονιός έφερε το παιδί στον κόσμο χωρίς αυτό να έχει κανένα λόγο και δεν έχει κανένα δικαίωμα να του κάνει μαύρη τη ζωή...

Τέλος, η συμβουλή μου είναι να μην παρευρεθείς στο τραπέζι, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οταν εσυ επαιζεσμε κουκλεσ κ μαθαινεσ να εισαι ευγενικη εκεινοσ επαιζε ξυλο κ μπαλλα ειναι ποτε δυνατον να συννενοηθειτε
    Elis, έχω κι εγώ αδελφό και μια χαρά συννενοούμαστε και δεν σηκώνει χέρι... Δεν είναι απόλυτο αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εγω εχω αδερφο κ πλακονωμασταν συνεχεια το θεμα ειναι οτι στη ζωη του αντρα ειναι φυσιολογικο αυτο εμφανιζεται ο μαλακασ κ θελει ξυλο η μπορει εγω να εχω νευρα κ να θελω εγω ξυλο μεχρι να μεγαλωσουμε να καταλαβουμε οτι ειναι η κακια στιγμη περασαν χρονια δηλαδη ο αλλοσ μπορει να τον εχει ζαλισει η γυναικα του και να βγαινει εξω κ να με βρισει εγω που να ξερω τι εγινε βλεπω ενα μαλακα να βριζει μεχρι να μεγαλωσω να καταλαβω οτι ολοι εχουμε προβληματα περασαν χρονια

Senior Member
    Κι οι μαλακιεσ που γινονται στον δρομο απο τα προβληματα ειναι

Senior Member
    Με την οδηγηση ενοοω

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast