Τερμα τα φαρμακα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

Τερμα τα φαρμακα

Τελικα τερμα τα φαρμακα απο εδω κ στο εξης μονη θα πολεμισω.δεν μπορω ουτε να γραψω 4 σειρες τοσο πολυ με αποβλακωσαν τα νεα φαρμακα π μου γραψε η γιατρος μου.Καιδεν ειναι καν για κρισεις πανικου που και καλα πασχω τα minitran αρα τοσο καιρο δεν υπεφερα απο κρισεις πανικου η μου περασαν τελειος.πυστευω οτι τα φαρμακα και ολα αυτα π μας φλομονουνε δεν μας βοηθανε.θα προσπαθησω μονη μου εξαλου αυτο π με βασανιιζε πολυ εχει τακτοοποιηθει και εχω βρει και καλη δουολιτσα ετσι δεν νομιζω να εχω προβληματα.πωπω κατι νυστες π εχω τοωρα με τα παλιομινιτραν

Senior Member
    ειπε κανεις κατι?

Senior Member
    Σόρρυ που θα στη χωθώ λιγάκι. Αντί να κρατάς ημερολόγιο, να πάς στο γιατρό σου και να του το πεις. Τα φάρμακα δεν τα κόβεις ποτέ από μόνη σου διότι δεν ξέρεις ούτε αν πρέπει, ούτε πώς πρέπει.

Senior Member
    Να τα κόψεις, συμφωνώ.
    Αλλά ενημέρωσε τη γιατρό σου, πιθανόν ο οργανισμός σου να χρειάζεται περίοδο προσαρμογής, ελάττωση της δόσης πριν τα σταματήσεις.
    Γιατί σου έδωσε νέα φάρμακα? Δεν ρώτησες?

Senior Member
    rvthsa alla moy eipe oti den me endiaferoyn tetia 8emata h blamenh!και ναι θα της πω οτι και τα νεα με πειραζουν και οτι 8α τα κοψω αλλα δεν 8α συμωνιση μαλλον.δεν ξερει τι της γιβντετε νομιζω.εγω ειχα κρισεις πανικου και μου κοψε τα φαρμακα για τις κρισεις κ μου γραψε αλλα.ελεος

Banned
    επισκεψου αλλη ψυχιατρο και μετα κοψτα.Μπορει να καταληξεις σε κανα ψυχιατρειο.Δεν παιζουν με αυτα τα πραματα.

Senior Member
    γιατι να καταλιξω σε ψυχιατριο?εν εχω κανει κατι τρελο να καταλιξω εκει.μαλλον θα βρω κανεναν δημοσιο π δεν θα θελει κα8ε φορα 75 ευρο γιατι δεν εχω χρηματα συνεχια για τετια .και αυτα π μου εγραψε δεν θα το κοψω ειπα θα περνω ενα το βραδι εξαλου ειναι πολι πιο ιπια απο τα σιπραλεξ π επερνα και να τα κοψω εντελως δεν πυστευω να παθω κατι γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν χριαζομαι καν φαρμακαυετικη θερπαεια τωρα πια π ολα μ πηγαν οπως ηθελα.εφυγε η περιοδος π ειμουν πνιγμενη στο αγχος πια.

Senior Member
    Originally posted by Skiaxtro
    επισκεψου αλλη ψυχιατρο και μετα κοψτα.Μπορει να καταληξεις σε κανα ψυχιατρειο.Δεν παιζουν με αυτα τα πραματα.
    Text

ωραια παριγορια μου δωσες βρε σκιαχτρο.μαλλον εισαι σκιαχτρο και μες στην ψυχη σου για να λες τετια πραγματα σε φοβισμενους ανθρωπους.

Senior Member
    Τελικα πηρα την γιατρο και τις τα ειπα ολα αυτα και υσχιριστικε οτι αυτα π τα ειχε ξαναγραψει (παπαριες ποτε δεν τα εχω παρει) τεσπα μ ειπε να περνω ενα μονο τα βραδια .

Member
    Ωραία τοτε θα τα κόψεις σιγά σιγά, θα αποφύγεις τις παρενέργειες και θα στηριχτεις στις δυνάμεις σου. Και αφου η κύρια πηγή αγχους δεν υπάρχει πια θα ειναι ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα.

Senior Member
    μακαρι να πανε ολα καλα.μου ειπε οτι δεν εχω τπτ απλα εχω ενα γενικο αγχος και πολυ ενεργεια π δεν μπορω να την βγαλω απο μεσα μου μιας και δουλευω μονο απογευματα. κλπ.πυστευω οτι ειμαι καλα.

Senior Member
    Βασικά το μινιτράν είναι ένας συνδιασμός αντιψυχωσικού(περφαινεζιν� �)με αντικαταθληπτικό(αμιτριπτ� �λίνη)
    Χορηγήται σε καταστασεις υπερέντασης ή μελαγχολίας..Φέρνει ξηροστομία και υπνηλία..
    Το είχα πάρει ένα φεγγάρι πριν 8 χρόνια!Είναι παλιό φάρμακο και δεν το συνταγογραφούν πολύ,αλλά είναι καλό..
    Αλλά ρε Μαρία,πριν λίγο καιρό σου έγραψε το σιπραλέξ...Τόσο γρήγορα σου αλλάζει φάρμακα?Σε ιδιώτη πηγαίνεις?

Senior Member
    ναι.απο τα seroxate με πηγε στα cipralex me miso xanax και επειδη δεν μου κανανε μ εγραψε αυτα τωρα.και επειδι δεν με ξαναπιασε κριση πανικου ξανα απο τοτε.μου ειπε να περνω ενα τωρα καθε βραδιδεν ξερω ηλικρινα τι 8α κανω αν θα γιατρευτω τελικα η θα τρελαθω με αυτα π μου αλαζει συνεχια.φοβαμαι μην καταλιξω σε καμια κλινικη ,αλλα δεν κανω τρελα πραγματα ουτε πυστευω να κανω και ποτε κατι παραλογο..

Junior Member
    Πάρτα και έλα εδώ (μένω by the sea) να ταϊσουμε τα γλαρόπουλα. Έχω κι εγώ κάτι ληγμένα από αμνημονεύτων χρόνων..
    Και σοβαρά τώρα, για να σκέφτεσαι να τα κόψεις δεν τα έχεις ανάγκη. Ρώτα πρώτα το βαποράκι..ουπς, γιατρό ήθελα να πω και μετά έλα να τα χαζέψουμε τα γλαρόνια.

υ.γ. να τρελαθείς δεν υπάρχει περίπτωση :P

Senior Member
    το ξερω γιατι τα εχω και 300.μολις αλλαξει κατι στο μιαλο μ το περνω πρεφα αμεσως.παντως για να γρεφουν τοσο ανετα φαρμακα ολο και καπιο κερδος εχουν π.χ καπιο κερδη απο τα φαρμακα π γραφουν.εγω πυστευω δεν τα εχω αναγκη τωρα θα δειξει.οτι κιαν γινει θα παλεψω μεχρι να γινω καλα γιατι θελω να γινω πραγματικα καλα μου αξιζει κ σε μενα κ στον μικρουλη μου.

Page 1 of 2 12 LastLast