Ψυχολογικο?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Ψυχολογικο?

Καλησπερα σε ολους! Ελπιζω να ειστε καλα..Μετα απο αρκετο καιρο λοιπον,γραφω και παλι εδω στο φορουμ (παλι καλα που υπαρχει και αυτο.) Θα σας πω λιγα πραγματα για εμενα αρχικα μπας και βγαλετε και εσεις μια ακρη..Ειμαι 22 χρονων δεν εχω παει ποτε σε καποιον ειδικο,αλλα πιστευω πως πασχω απο καποιου ειδους διαταραχη!Λοιπον σαν ανθρωπος ειμαι γενικα ηρεμος,απαισιοδοξος και αρκετα ντροπαλος!Σιγουρα ειμαι εσωστρεφης,περναω αρκετο χρονο με τον εαυτο μου και γενικως δεν μου αρεσουν δραστηριοτητες η οτιδηποτε εχει να κανει με αρκετο κοσμο..Ομως ευτυχως η δυστυχως αντικοινωνικο δεν με λες,εχω πολλους γνωστους και αρκετους φιλους! Για να μην πολυλογω το θεμα μου ειναι,πως δεν εχω ορεξη να παω ουτε για καφε,ουτε για μια μπυρα,μια βολτα απλη..Παντα με οποιους βγαινω ακομα και με παιδια που γνωριζω απο την παιδικη μου ηλικια αισθανομαι αβολα εχω μια υπερενταση ενα περιεργο πραγμα! Δεν μπορω να ηρεμσω και να περασω καλα πουθενα βγαινω απλα γτ πρεπει να βγω! Καποτε οταν πηγαινα σε καφετερια και επινα καφε πχ,ειχα ενα προβλημα με το εντερο μου σαν να φουσκωνε ενα πραγμα κατι τετοιο..Αφου περασαν χρονια και ζουσα μ αυτο,προσπαθησα να αλλαξω καποιες συνηθειες,να μην πινω καφε να τρωω σωστα να αθλουμαι και φυσικα να μην πινω καφε..Πλεον αφου τηρω τα προηγουμενα κατα γραμμα και φυσικα δεν πινω καφε,εχω τα ιδια προβληματα οταν βγαινω εξω..Δηλαδη φουσκωνει το εντερο μου εχω ενα μια αισθηση σαν να καιγομαι καπως,και οντως αν ακουμπησω τα ποδια ζηματαω παντου...Αυτο ειναι ενα απο τα προβληματα μου,εχω σιγουρα πολλα ακομα αλλα ενταξει.. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.. Ευχαριστω...

Senior Member
    καλησπερα
    δεν καταλαβανω γιατι πρεπει να βγαινεις ντε και καλα αφου σε χαλαει..
    μονος σου εχεις δοκιμασει να βγεις για εναν καφε? και αν ναι.. εχεις νιωσει την ιδια ενοχληση?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δοκιμασε να βγεις μονο σου για αρχη καπου με λιγοτερο κοσμο, και πες μας πως ενιωσες!! Εαν δεν θες να βγεις με παρεα για καφε, ή μη βγεις καθολου ή βγες μονος!! Εγω εχω βγει και μονος και ειναι ωραια αισθηση, (προσωπικα) θα ηθελα μια γυναικεια συντροφια αλλα αυτο δεν ειναι του παροντος!!