ΜΙΝΙΤΡΑΝ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

ΜΙΝΙΤΡΑΝ

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ?ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΕΞΗς ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ

Πιο συγκεκριμένα, το Minitran είναι φάρμακο που δρα στο νευρικό σύστημα και ανήκει στις κατηγορίες των αντικαταθλιπτικών, ψυχοληπτικών και ψυχοληπτικών φαρμάκων με δραστικές ουσίες την AMITRIPTYLINE HYDROCHLORIDE + PERPHENAZINE ή στα ελληνικά
    ΠΕΡΦΑΙΝΑΖΙΝΗ + ΑΜΙΤΡΙΠΤΥΛΙΝΗ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΗ. Ενδείκνυται για Σχιζοφρένεια που συνοδεύεται από κατάθλιψη, μελαγχολικές καταστάσεις με ψυχωσικά συμπτώματα.

δλδ πασχω απο σχιζοφρενια τοσο καιρο κ δεν το ξερω?

Senior Member
    εσυ τι λες;αν επασχες απο σχιζοφρενεια θα μιλουσαμε τωρα;η θα καταλαβαινες για που ενδεικνυται το φαρμακο;ειναι οπως μας λενε οι γιατροι να μην παιρνουμε φαρμακα στη γριπη και εμεις πλακωνομαστε στα αντιβιοτικα.και χωρις φαρμακα γιατρευεται αλλα εκει εμεις,στα δυνατα χεχε

Senior Member
    τελος παντων εγω θα περνω ενα μινιτραμ κα8ε βραδι για να μην τα κοψω εντελως κιαν δω οτι παω καλα θα το κοψω κ αυτο τελειος.τα βαρεθηκα πια αυτα γιατι ξερω οτι δεν εχω πια τπτ.απλα της ειπα οτι με πιραζε το ζαναξ κλπ καο οτι μονο οταν δουλευω ειμαι καλα κ μου γραψε αυτα.τι να πω?

Senior Member
    βρε μαρια,μηπως να σε βαλουμε να δουλευεις 24 ωρες το 24ωρο;;;;;

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    εσυ τι λες;αν επασχες απο σχιζοφρενεια θα μιλουσαμε τωρα;η θα καταλαβαινες για που ενδεικνυται το φαρμακο;ειναι οπως μας λενε οι γιατροι να μην παιρνουμε φαρμακα στη γριπη και εμεις πλακωνομαστε στα αντιβιοτικα.και χωρις φαρμακα γιατρευεται αλλα εκει εμεις,στα δυνατα χεχε
    Η σχιζοφρένεια έχει διάφορες μορφές. Στο ένα άκρο υπάρχει η κατάσταση οπού ο ασθενής παθαίνει ψύχωση μία μόνο φορά στη ζωή του και έπειτα το ξεπερνάει και στο άλλο άκρο ο ασθενής που βρίσκεται διαρκώς σε ψύχωση και δεν επανέρχεται ποτέ. Για μερικούς ανθρώπους, δυστυχώς, σύμφωνα με έρευνες τα φάρμακα δεν έχουν καμία επίδραση επάνω τους. Η λέξη σχιζοφρένεια νομίζω πως καλύπτει ένα εύρος ψυχικών παθήσεων. Γενικά νομίζω πως τα άτομα που μπορούν και γράφουν στο φόρουμ είναι επειδή βρίσκονται σε καλύτερο δρόμο απο αυτούς που δεν μπόρεσαν να βρούν την επίγνωση του προβλήματος τους..

Senior Member
    ισως εχεις δικιο αλλα μπορει εγω βα μην χριαζομαι καν φαρμακα γιατι ξεπερασα τελειως οτι τελος παντων ειχα.μονο αν δουλευω και ειμαι μεσα σε κοσμο ειμαι πολι καλα εκτος χθες π ειμουην καπως αποβλακωμενη .μπορει επειδη εκοψα αποτομα το ψιπραλεξ να το επαθα δεν ξερω.θα περνω ενα μινιτραμ το βραδι και βλεπουμε.τωρα ειμαι καπως καλυτερα π δν πηρα το μεσημεριανο μινιτραμ γιατι ειναι ενα πρωι μεσημερι βραδι.

Senior Member
    αλλα ρε παιδια σχεδον 10 κρισεις πανικου περασα ,εφυγαν τοσο γρηγορα?γιατι αυτα τα φαρμακα δεν ειναι για κρισεις πανικου?και η γιατρος οταν την ρωταω μ λεει να μην ανακατευομαι με πραγματα π δεν με ενδιαφερουν.δλδ με φλομονει στα φαρμακα τοσο καιρο κ κατα τα αλλα δεν πρεπει να εμ ενδιαφερει τι εχω?

Senior Member
    ο καθε ανθρωπος ειναι γιατρος του εαυτου του.αν πιστευεις πως μπορεις να κανεις μια δοκιμη να μειωσεις τα φαρμακα σου,παντα με ασφαλεια ομως και με την επιγνωση αν παει κατι ασχημα να ξανανεβασεις την δοσολογεια.Ισως καποιος πιο εμπειρος απο μενα ομως να μπορουσε να σε βοηθησει περισσοτερο γιατι δεν εχω καμια πειρα στο συγκεκριμενο θεμα...λογικα παντως ο γιατρος θα ξερει πιο πολλα απο μενα...

Member

Senior Member
    ε καυσε βρε ακομα δεν το αρχησα 2 μερες τα πρνω μονο.αν ειναι να εμ ηρεμει απο το αγχος και να με κανει να κοιμαμαι ευκολοτερα καλο ειναι αλλα να μην με κανει σαν φυτο.ειμαι και πολυ κριομενη ισως αυτο φταιαιει πιο πολι π αποβλακωθηκα