Πόνος στο στήθος δύσπνοια .. οισοφάγο; η ψυχολογικό ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sidis119 View Post
    Και εγώ το ίδιο επι 4-5 εβδομάδες .. ένα βάρος στο στήθος που μου προκαλεί δυσφορία.. δεν ευχαριστιέμαι την ανάσα μου.
    Τώρα κυρίως "βαρυ" κεφάλι , αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά στον οισοφάγο η το στομάχι και μερικες φορες πηχτό σάλιο που κολλάει και είναι απίστευτα ενοχλητικό .
    Ο παθολόγος είπε ότι είμαι οκ έκανα Γενική αίματος θυρεοειδή κτλ και όλα φυσιολογικά.
    Τι φάση ρε παιδιά;
    Ακριβώς το ίδιο φίλε εκτός από το βάρος στο στήθος εγώ το έχω στο στομάχι...με τα αλλά ταυτίζομαι απόλυτα!

Banned
    μαλον επειδη δε κοιμηθηκες σε επιαζε ζαλαδα μπορει να κουραστηκες και ολας να ανεβαινεις την ανηφορα δε μου φαινεται περιεργο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μαλον επειδη δε κοιμηθηκες σε επιαζε ζαλαδα μπορει να κουραστηκες και ολας να ανεβαινεις την ανηφορα δε μου φαινεται περιεργο.
    Αλέξανδρε το να πω ...υποφερο αλλά τι να κάνω;
    Τώρα τα πίνω λίγο να χαλαρώσει το.μιαλω μου η το στομάχι μου αν είναι ψυχολογικό

Banned
    ουτε και εγω κοιμαμαι πολυ αλλα ενα 5ωρο το συμπληρωνω καπως..

Senior Member
    ουτε και εγω κοιμαμαι πολυ αλλα ενα 5ωρο το συμπληρωνω καπως..
    Κούτσα στραβά Ε;χαχαχα αστα να πάνε....

Banned
    το λες και εσυ οτι οταν εφτασες στο βουνο αγχωθηκες αρα απλως δεν ηθελες να ανεβεις το βουνο δε νομιζω να εχεις κατι παθολογικο.

Senior Member
    το λες και εσυ οτι οταν εφτασες στο βουνο αγχωθηκες αρα απλως δεν ηθελες να ανεβεις το βουνο δε νομιζω να εχεις κατι παθολογικο.
    Είχα κοιμηθή μόνο 3 ώρες και αργότερα πήγαμε στο βουνο και πριν από αυτό εφαγα στα γρήγορα...Και μου έκατσε βάρη..πριν παμε εκει που ηταν να παμε επιανα συνέχια το στομάχι μου Γιατί κάπως ένιωθα...Από την κούραση νυστάζα τέρμα.....αμέσως μετά δύσπνοια όλη την διαδρομή μούδιασμα στα χέρια και κούραση και ζαλάδα....ήθελα να κατεβούμε αλλά επέμεναν...Και έτσι σε μια φάση σταματήσαμε κάπου φίλε και δεν ήξερα τι μου γίνετε....προχωρήσαμε κι άλλο με το μηχανάκι και όταν έπρεπε να κατέβω Γιατί ήταν χάλια ο δρόμος ένιωθα ότι θα Πέσω κάτω....Μέχρι το να κατεβούμε μετά από 1μιση ώρα ένιωθα τόσο απεσια που δεν εξήγητε....γι'αυτό λέω μην ήταν από εκινει την ημέρα και μου έμεινε..

Banned
    την επομενη φορα next time θα πας καπου που να σου αρεσει θα εχεις κοιμηθει λιγο καλυτερα και θα εχεις φαει πιο αργα οταν βλεπεις οτι δεν αντεχεις κατι μη το κανεις

Member
    Εμένα όλα ξεκίνησαν όταν ένα μεσημέρι πηγα με τον κουμπάρο μου σε νοσοκομείο να δω ένα κοντινό (όχι συγγενικό) πρόσωπο που ήταν στην εντατικη σε πολυ ασχημη κατάσταση. Δεν πρόλαβα να φάω τίποτα στο σπίτι, είχα πιεί ήδη ένα καφέ το πρωί και εκεί στο νοσοκομείο ήπια και έναν δεύτερο ο οποίος ήταν πολύ δυνατός. Ε μετά απο καμία ώρα που φύγαμε ένιωσα τα δάχτυλα να μουδιαζουν και άρχισα να ζεσταίνουμε και να ιδρώνω.
    Λίγο πριν φτάσουμε στα σπίτια μας νιώθω τρέμουλο-μούδιασμα στην κοιλιά και το στομάχι (εκεί τρόμαξα, νόμιζα θα παθαίνω) και φεύγουμε καρφί σε κέντρο υγείας που ήταν κοντά.
    Με εξέτασε στα επείγοντα ο παθολόγος και μου εξήγησε ότι πιθανόν να το επαθα από τον καφέ. Με ρώτησε επίσης αν είδα κάτι που να με σόκαρε και του είπα αυτά που σας έγραψα παραπάνω.
    Τελικά ηρέμησα και μόλις βγήκα από το κέντρο υγείας ένιωθα καλύτερα. Στο σπίτι όλα καλά. Τις επόμενες 3-4 μέρες όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που ένα βραδύ στις 21:00 ένιωσα μια τρομερή αδιαθεσία και πήγα να ξαπλώσω. Όταν ξάπλωσα προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά δεν μπορούσα με τίποτα. Ξαφνικά άρχισαν να τρέμουν ασύστολα κάποιοι μύες . Πρέπει να ήταν κάποια κρίση πανικού-άγχους; Από τότε (40μερες πριν) μέχρι και σήμερα εκδηλώνονται διάφορα συμπτώματα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Για να κοιμηθώ το βράδυ πίνω ένα χαμομήλι και 2 ταμπλέτες βαλεριανα αλλά και πάλι δεν κάνω τον τέλειο ύπνο οπως παλιά. Τουλάχιστον κοιμάμαι.. τι να πω.

Senior Member
    την επομενη φορα next time θα πας καπου που να σου αρεσει θα εχεις κοιμηθει λιγο καλυτερα και θα εχεις φαει πιο αργα οταν βλεπεις οτι δεν αντεχεις κατι μη το κανεις
    Πρέπει να το κάνουμε βασικά και να το παλέψουμε για να τον προσπεράσουμε οποιοδήποτε θέμα λέω εγώ
    Όμως σε αυτήν την.περίπτωση ήταν κάτι που δεν περίμενα να βγει έτσι
    Λες να μου έμεινε από τότε δλδ εδώ και μια εβδομάδα που έγινε;

Banned
    απλα δε σου αρεσε η ολη βολτα και ειχες φορτωσει εκανες υπομονη αλλα φορτιστηκες ψυχολογικα.

δε σου εμεινε τιποτα απλα χρειαζοσουν λιγο να μιλησεις για να σου περασει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sidis119 View Post
    Εμένα όλα ξεκίνησαν όταν ένα μεσημέρι πηγα με τον κουμπάρο μου σε νοσοκομείο να δω ένα κοντινό (όχι συγγενικό) πρόσωπο που ήταν στην εντατικη σε πολυ ασχημη κατάσταση. Δεν πρόλαβα να φάω τίποτα στο σπίτι, είχα πιεί ήδη ένα καφέ το πρωί και εκεί στο νοσοκομείο ήπια και έναν δεύτερο ο οποίος ήταν πολύ δυνατός. Ε μετά απο καμία ώρα που φύγαμε ένιωσα τα δάχτυλα να μουδιαζουν και άρχισα να ζεσταίνουμε και να ιδρώνω.
    Λίγο πριν φτάσουμε στα σπίτια μας νιώθω τρέμουλο-μούδιασμα στην κοιλιά και το στομάχι (εκεί τρόμαξα, νόμιζα θα παθαίνω) και φεύγουμε καρφί σε κέντρο υγείας που ήταν κοντά.
    Με εξέτασε στα επείγοντα ο παθολόγος και μου εξήγησε ότι πιθανόν να το επαθα από τον καφέ. Με ρώτησε επίσης αν είδα κάτι που να με σόκαρε και του είπα αυτά που σας έγραψα παραπάνω.
    Τελικά ηρέμησα και μόλις βγήκα από το κέντρο υγείας ένιωθα καλύτερα. Στο σπίτι όλα καλά. Τις επόμενες 3-4 μέρες όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που ένα βραδύ στις 21:00 ένιωσα μια τρομερή αδιαθεσία και πήγα να ξαπλώσω. Όταν ξάπλωσα προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά δεν μπορούσα με τίποτα. Ξαφνικά άρχισαν να τρέμουν ασύστολα κάποιοι μύες . Πρέπει να ήταν κάποια κρίση πανικού-άγχους; Από τότε (40μερες πριν) μέχρι και σήμερα εκδηλώνονται διάφορα συμπτώματα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Για να κοιμηθώ το βράδυ πίνω ένα χαμομήλι και 2 ταμπλέτες βαλεριανα αλλά και πάλι δεν κάνω τον τέλειο ύπνο οπως παλιά. Τουλάχιστον κοιμάμαι.. τι να πω.
    Τουλάχιστον κοιμάσε εγώ κατά της 7 το πρωί κοιμαμμε...τα σύμπτωματα μου είναι λίγο διαφορετικά από τα δικά σου βάρη κεφαλή πίεση στο κεφαλή ζαλάδες δύσπνοια νιώθω μπερδεμένος χαμένος.κομποσ στο λαιμό .Και αλλά πολλά όταν παθαίνω κρίσης πανικού η κρίσης άγχους...το χειρότερο ήταν τρομερό πονο/σφίξιμο στο στήθος και δύσπνοια και άλλη μια φορά δύσπνοια και ένιωθα την καρδιά μου να χοροπηδάει λογικα αρηθμια..Μην σου τύχει ! Και άλλη μια φορα κριωνα ταχυπαλμία τρομερή και άγχος τρελό....Και πρόσφατα πήγα νοσοκομείο με 166 παλμούς!

Senior Member
    απλα δε σου αρεσε η ολη βολτα και ειχες φορτωσει εκανες υπομονη αλλα φορτιστηκες ψυχολογικα.

δε σου εμεινε τιποτα απλα χρειαζοσουν λιγο να μιλησεις για να σου περασει.
    Μα δεν μου περάσε καθόλου, αυτό είναι το point

Banned
    ε μπορεις να κοιμηθεις απο τις 7 εως τις 12 αν θες

Senior Member
    ε μπορεις να κοιμηθεις απο τις 7 εως τις 12 αν θες
    Κάπως έτσι Αλέξανδρε

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast