Χορήγηση Brintelix 10mg - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    BreakingBad
    Σε τρείς μέρες είναι λογικό να έχεις παρενέργειες.Και εγώ είχα. Υπομονή θέλει να περάσουν και θα στρώσει η κατασταση

Junior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    BreakingBad
    Σε τρείς μέρες είναι λογικό να έχεις παρενέργειες.Και εγώ είχα. Υπομονή θέλει να περάσουν και θα στρώσει η κατασταση
    Σε βοήθησε σαν φάρμακο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by BreakingBad1985 View Post
    Σε βοήθησε σαν φάρμακο;

ναι με εχει βοηθησει. Με εχει αναβσει πολύ. Γενικά ειμαι επιφυλακτικος με τα αντικαταθλιπτικα για λογους που δεν χρειαζεται να αναφερω εδω, αλλα αυτο με βοηθησε. Το προηγουμενο που επαιρνα εκτος απο το αγχος δεν βοηθησε σε κατι αλλο. Δεν μου περναει καν απο το μυαλο να το διακοψω. Χρειαζεται χρονος για να σε πιασει ολοκληρωτικα. Οπως ειπα με επιασε σε 20 μερες. Η φαγουρα σταματησε σε 1 εβδομαδα και ναυτια δεν ειχα καθολου. Υπομονη και παλι υπομονη. Δωσε χρονο. 3 μερες δοκιμης ειναι τιποτα. Και εγω βιαζομουν να δω γρηγορα αποτελεσματα. Προσωπικα παιρνω 20mg τωρα. Για την ανακατωσουρα δεν ξερω δεν το επαθα ρωτα το γιατρο πως αντιμετωπιζεται.

Junior Member
    ναι με εχει βοηθησει. Με εχει αναβσει πολύ. Γενικά ειμαι επιφυλακτικος με τα αντικαταθλιπτικα για λογους που δεν χρειαζεται να αναφερω εδω, αλλα αυτο με βοηθησε. Το προηγουμενο που επαιρνα εκτος απο το αγχος δεν βοηθησε σε κατι αλλο. Δεν μου περναει καν απο το μυαλο να το διακοψω. Χρειαζεται χρονος για να σε πιασει ολοκληρωτικα. Οπως ειπα με επιασε σε 20 μερες. Η φαγουρα σταματησε σε 1 εβδομαδα και ναυτια δεν ειχα καθολου. Υπομονη και παλι υπομονη. Δωσε χρονο. 3 μερες δοκιμης ειναι τιποτα. Και εγω βιαζομουν να δω γρηγορα αποτελεσματα. Προσωπικα παιρνω 20mg τωρα. Για την ανακατωσουρα δεν ξερω δεν το επαθα ρωτα το γιατρο πως αντιμετωπιζεται.
    Εσύ για ποιο λόγο το παίρνεις; Εμένα μου το έδωσε για κρίσεις πανικού και αγχώδεις διαταραχές

Senior Member
    Quote Originally Posted by BreakingBad1985 View Post
    Εσύ για ποιο λόγο το παίρνεις; Εμένα μου το έδωσε για κρίσεις πανικού και αγχώδεις διαταραχές

χρόνια καταθλιψη, κρίσεις πανικου δεν εχω εκτος αν ειμαι παρα πολυ πιεσμενος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κι εγω μια απο τα ιδια , ακριβως ......
    όλα τα ssri έχουν σεξουαλικές παρενέργειες για μένα,
    ακόμα και αυτό........μένω μακριά από το ssri............αλλά όλοι αντιδρούν διαφορετικά

Senior Member
    Quote Originally Posted by koritsi83 View Post
    ακόμα και αυτό........μένω μακριά από το ssri............αλλά όλοι αντιδρούν διαφορετικά
    Εγω πειραματιζομαι με τα δικα μου κοκτεηλς , οπως μουπε κι ο γιατρος μου ' η δουλεια του γιατρου ειναι να εκπαιδευσει με τα χρονια τον ασθενη να ειναι ο γιατρος του εαυτου του ' ......τωρα παιρνω πρωι 10 mg μπριντελιξ , και 75 μγ εφεξορ το βραδυ , και με παει καλα .....

Senior Member
    Αυτο μακ το λενε ψυχοεκπαιδευση νομιζω μου το καναν κι εμενα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτο μακ το λενε ψυχοεκπαιδευση νομιζω μου το καναν κι εμενα
    Aμαειναι καλος ο γιατρος , θαπρεπε να το κανει elis ....... ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by koritsi83 View Post
    το brintellix δεν ειναι στην κατηγορια των ssri γι αυτο και δεν εχει σεξ.παρενεργειες. Στην προκειμενη ειναι μαλλον ψυχολογικο αυτο. Και με το ρεμερον λενε διαφοροι που το παιρνουν οτι εχει τετοιο προβλημα ενω ειναι γνωστο οτι ειναι από τα λιγα που δεν εχει τετοια ζητηματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω πειραματιζομαι με τα δικα μου κοκτεηλς , οπως μουπε κι ο γιατρος μου ' η δουλεια του γιατρου ειναι να εκπαιδευσει με τα χρονια τον ασθενη να ειναι ο γιατρος του εαυτου του ' ......τωρα παιρνω πρωι 10 mg μπριντελιξ , και 75 μγ εφεξορ το βραδυ , και με παει καλα .....
    ενταξει δεν νομιζω να το ειπε ακριβως ετσι. Ποτε οι γιατροι δεν συμβουλευουν κατι τετοιο. Αλλο η ψυχοεκπαιδευση αλλο η φαρμακευτικη αγωγη. Δεν ειναι το ιδιο

Senior Member
    ενταξει δεν νομιζω να το ειπε ακριβως ετσι. Ποτε οι γιατροι δεν συμβουλευουν κατι τετοιο. Αλλο η ψυχοεκπαιδευση αλλο η φαρμακευτικη αγωγη. Δεν ειναι το ιδιο
    Το νοημα αυτο ηταν παντως , και ετσι μαθαινεις να λειτουργεις με τα χρονια , τουλαχιστον εγω , ειμαι ο ιδιος ο καλυτερος γιατρος του εαυτου μου , οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν , εγω ακουω εμενα , με συμβουλευτικο τον ρολο του γιατρου , ειναι και θεμα ηλικιας , στα 56 μου θα μου λεει ο αλλος τι να κανω ? ταχω μαθει κι ο ιδιος μετα απο 18 χρονια ......και η τα φαρμακα της κτθλψης ειναι απλα να τα μαθεις , λιγα ειναι , λιγοι συνδυασμοι, ακομη και το οριο του σεροτονινεργικου συνδρομου μαθαινεις ( ποτε και πως μπορεις να το παθεις ) παντως τα αποτελεσματα ειναι πενιχρα , δεν υπαρχουν ακομη αποτελεσματικα αντικαταθλιπτικα ...........
    και το μπριντελιξ οντως δεν εχει σεξ . παρενεργειες ......

Page 2 of 2 FirstFirst 12