περναω κεπα πρωτη φορα σε μια βδομαδα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    παιδια εγω δεν ειμαι καλος στα ψεματα, γενικως δεν λεω ψεματα...... οτι γινει, παντως αυτη τη περιοδο ειμαι καλα, αλλα ειμαι καλα γιατι με ποιανουν ευτυχως τα φαρμακα, αν τα κοψω θα καταληξω σε μερικες βδομαδες σιγουρα σε κλινικη παλη......... τα χριστουγενα επαιρνα 1200 μγ σολιαν και ειχα κανει δυο φορες κρισης πανικου

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Πραγματικά δεν ήθελα να σε προσβάλω προσωπικά, αλλά τελικά αυτό έκανα... ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ειδικά γι αυτό που έγραψα το "παίρνεις επίδομα ενώ δεν δικαιούσαι".
    Ντρέπομαι που το έγραψα, δεν είχα κανένα δικαίωμα να σε προσβάλω έτσι, δεν σε γνωρίζω καν! Πώς κατηγορώ κάποιον δημόσια χωρίς να ξέρω;
    Θα μπορούσα να γράψω απλά την άποψή μου χωρίς να αναφερθώ σ εσένα προσωπικά.
    Ήταν μεγάλη αγένεια και αδιακρισία από μέρους μου. Στεναχωριέμαι πολύ και μετανιώνω γι αυτό, ήταν μεγάλη επιπολαιότητα! Έχεις πολύ δίκιο να έχεις θυμώσει μαζί μου. έκανα μεγάλη βλακεία, ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Eλα, ενταξει βρε καλη μου, δεν πειραζει !!! δεν πειραζει !! δεν εγινε τιποτα!! ξεχασε το , εγω το ξεχασα κιολας...πάει !!!!!
    Μην στεναχωριέσαι...γιατι εγω ειμαι ''καρκινάκι'' και θα στεναχωρηθω πιο πολυ!!!
    Last edited by willowfairy; 20-04-2018 at 18:54.
    [I]Love...[/I]

Άλλη φορά θα είμαι πιο προσεκτική.

Senior Member
    Ενα παιδι ειχε ζητησει χαρτι για το στρατο απο ψυχιατρο που του ειχε διαγνωσει καταθλιψη και ο ψυχιατρος του ειπε μη με μπερδευεις με τετοια και δεν του εδωσε απο φοβο μη μπλεξει προφανως.

Senior Member
    μην πεις ψεματα αλλα μην τους πεις κιολας οτι εισαι τελειως καλα.
    πες οτι καποια συμπτωματα υπαρχουν ακομα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Junior Member
    Απο το στιγμη που εχει ψυχωση ισως μπορει να πει οτι ειναι τελειως καλα αφου παρατηρειται στις ψυχωσεις η ανοσογνωσια. Κι εγω αυτο πιστευω ενω ο ιατρος λεγει οτι εχω ψυχωση.

Senior Member
    για σας περασα επιτροπη σημερα κουραστικα λιγο γιατι τα κεπα ειναι στη διπλανη πολη μια μιση ωρα με το λεωφοριο, εχω ξυπνησει απο της 5 το πρωι......δεν εχει και πολλα λεωφορεια
    λοιπον με φωναξαν μεσα και η πρωτη της κουβεντα ηταν γιατι δε θες να δουλεψεις. δεν της απαντησα σε αυτο. μετα με ρωτησε αν εχω παει στρατο και της ειπα πηγα κανονικα και ειμουν ενοπλος.....
    με ρωτησε αν εχω τελειωση καποια σχολη και της ειπα πανεπηστημειο με ξαναρωτησε αν το εχω παρει το πτυχιο και της ειπα φυσικα, μετα με ρωτησε τη επαθα.. και της ειπα για το ψυχωτικο επισοδειο της ειπα οτι ακουγα φωνες και εβλεπα πραγματα αλλοκοτα μεχρι που με πηγαν η γονεις μου νοσοκομειο οπου εκατσα δυο βδομαδες...... μετα με ρωτησε για το ποιος ειναι ο γιατρος μου και της ειπα, με ρωτησε τη φαρμακα παιρνω και της ειπα δυο σολλιαν των 400 και ακινετον, με ρωτησε αν εχω ασχολιες με χωραφια και της ειπα οτι ασχολουμε με ελιες και μαθαινω μελισσοκομια.. και τελος αυτα ητανε με χαιρετησαν και μου ειπαν σε ενα μηνα θα παρω την αποφαση...... τη λετε θα το παρω το 50%?

Senior Member
    Να την παρεισ την αποφαση αλλα να δουλεψεισ κι ολασ οσο μπορεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ελις εγω το εκανα για να μπωρω ποιο ευκολα να μπαινω με συμβασης με το δημοσιο, το 15% των θεσεων ειναι για αμεα, και στης μικρες συμβασεις δινει μορια, δεν περασα κεπα για να καθομαι και να παιρνω επιδομα

Senior Member
    Δεν θελουν να καθομαστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

xaka10
    Guest
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    ελις εγω το εκανα για να μπωρω ποιο ευκολα να μπαινω με συμβασης με το δημοσιο, το 15% των θεσεων ειναι για αμεα, και στης μικρες συμβασεις δινει μορια, δεν περασα κεπα για να καθομαι και να παιρνω επιδομα
    το 50% το παιρνεις ανετα μη σου πω οτι θα παρεις 67% λογω νοσηλειας και διαγνωσης ψυχωσικης συνδρομης.Παυλο αν θελεις ενημερωσε μας με το αποτελεσμα αν και ειμαι σιγουρος οτι ειναι 67% το λιγοτερο

Senior Member
    παιδια πηρα εξηντα εφτα % , εκανα χαρτια για επιδομα προνοιας....... δεν το περιμενα η επιτροπη μου ειχαι αλλαξει τα φωτα στης ερωτησεις εγω νομιζα το πολυ 50% αλλα τελικα πηρα 67% για δυο χρονια......
    τωρα θα εχω λεφτα για μεταπτυχιακο....., βεβαια καλυτερα να ειμουν υγειης και να ζουσα κανονικα τη ζωη μου

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    παιδια πηρα εξηντα εφτα % , εκανα χαρτια για επιδομα προνοιας....... δεν το περιμενα η επιτροπη μου ειχαι αλλαξει τα φωτα στης ερωτησεις εγω νομιζα το πολυ 50% αλλα τελικα πηρα 67% για δυο χρονια......
    τωρα θα εχω λεφτα για μεταπτυχιακο....., βεβαια καλυτερα να ειμουν υγειης και να ζουσα κανονικα τη ζωη μου
    Χαίρομαι πολύ για σένα pavlosla. Είδες που είχες άγχος; Δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο, οι γιατροί ξέρουν με το που σε βλέπουν.

Page 2 of 2 FirstFirst 12