Μεγαλος πονος... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 87
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Οντωσ εδω θα βρεισ γαμπρο αμα θελεισ μια χαρα εισαι
    ελα ελις..να κοριτση...μαλαμα..

Senior Member
    Δε με θελει την επεσα ηδη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Η φιλη μου που με ξερει καλα, μονο ησυχη δεν ειμαι. Οι σχεσεις ομως παντα ηταν αγκαθι για εμενα γιατι δεν συγκεντρωνω αυτα που θελουν οι αντρες στην ελλαδα. Οικογενεια παιδια και μια γυναικα να μαγειρευει. Εγω δεν ειμαι ετσι. Και χαλουσαν οι σχεσεις μου οταν το εβλεπαν αυτο.
    Τωρα εκεινη τι να πω..βλεπω τη θεση της αλλα δεν μπορω....ειλικρινα δεν μπορω.....δεν την αναγνωριζω εδω και καιρο και η αληθεια ειναι οτι αυτο της το προσωπο δεν μου αρεσει και δεν με βοηθαει, με παει πισω. Μου προσφερε βοηθεια αλλα αισθανομουν οτι ηταν για να εξιλεωθει για αυτη τη γνωριμια. Μεχρι να φυγω βεβαια απο το σπιτι του. Δεν ξερει ουτε που μενω τωρα...ηρθε μονο μια φορα την πρωτη μερα και μετα μου ειπε οτι χαλασε το κινητο της και οταν βαλει gps θα ερθει γιατι δεν μπορει να μπει αττικη οδο. Ειναι αφηρημενη απο τοτε που εκανε το παιδι αλλα και αυτη η περιπτωση ηταν εξαιρετικα επωδυνη για εμενα. Αφου δεν ηταν διπλα μου τωρα δεν την θελω...
    Αισθανομαι ομως πολυ ασχημα. Νομιζα θα ελευθερωνομουν οταν θα της τα πω. Εγω εγινα χειροτερα....Πριν ημουνα μια χαρα

Oeo, το δευτερο που μου γραφεις ουτε καν το ειχα σκεφτει ποτε. Σε ευχαριστω, μου εδωσες καινουρια οπτικη

Χαχα ειστε φοβεροι!

Αυτο που εχω αναγκη ειναι να συγκεντρωθω στον εαυτο μου. Χρειαζομαι να βρω την ισορροπια μου παλι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Αραξε εδω Caba,θα σε προξενεψουμε

Σοβαρα τωρα καποια πραγματα:

1.Δυστυχως δεν ισχυει οτι τα ατομα με καποια αναπηρια ειναι πιο γλυκα/ευαισθητα κτλ.Κρυβουν τεραστιο πονο μεσα τους οσο και να χαμογελανε και να κανουν πως δε τους πειραζει.Οι δυσκολιες συνηθως σε σκληραινουν δε σε μαλακωνουν
    2.Η μανα του η ξαδερφη του και οι φιλοι του δε μπορουσαν να χωνεψουν οτι μπορει μια γυναικα να τον αγαπησει.Οποτε σε εβλεπαν σαν εξωγηινη,οτι κατι θες απο αυτον.Βλεπεις τον εχουν καταδικασει και αυτοι τον ανθρωπο στο μυαλο τους,πιστευουν μεσα τους οτι θα μεινει παντα μονος μιας και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεθει γυναικα να ζησει μαζι του.Οποτε και καλα που φερθηκες εσυ δεν ηταν αρκετο και φυσικα ΔΕΝ φταις εσυ για την συμπεριφορα ολονων τους γνωριζοντας φυσικα την δικη σου πλευρα
    3.Η φιλη σου ειναι για ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.Το οτι αποφασισες να μεινεις ειναι αλλο εντελως κομματι και μη το συγχεεις με την τερατωδη πουστια που σου επαιξε η ''φιλη'' σου.Πιστευω δεν εχεις καταλαβει ακομα τι εχει κανει και ποσο σε στριμωξε...μη σκεφτεσαι οτι ''αφου δε με μισει γιατι να μου κανει κακο''.Σημασια εχει οτι το εκανε και ακομα κανει την μαλακω.
    μπραβω ρε οεο...πολυ ευστοχο το μηνυμα σου...εχω φιλο που τα εφτιαξε με κοριτση με κινητικα προβληματα τα ιδια και χειροτερα περασε.....τελευταια εστρωσαν οι συγγενεις του κοριτσιου μετα απο πολλα χρονιας σχεσης μιλαμε

Senior Member
    Κατσε εδω να τα λεμε

Senior Member
    Σε λιγο θα ερθουν κ τα κοριτσια

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δε με θελει την επεσα ηδη
    που το ξερεις βρε την ρωτησες??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Caba View Post
    Χαχα ειστε φοβεροι!

Αυτο που εχω αναγκη ειναι να συγκεντρωθω στον εαυτο μου. Χρειαζομαι να βρω την ισορροπια μου παλι.
    αγαπητη θεματοθετρια με ολο το σεβασμο...ποσο χρονων εισαι??

Απο το μαρτιο, 40!

Senior Member
    Απο το μαρτιο, 40!
    εισαι λιγο μεγαλυτερη μας..εγω ειμαι 35..το ιδιο και ο ελις ειναι 35 αλλα με καρδουλα μικρου παιδιου..δεν εχει δολο με κανεναν.

Senior Member
    παντως αν ειναι ετσι οπως μας το λες καλα εκανες και εφυγες..και μην νοιωθεις καθολου ασχημα

Δεν εχω καμια αμφιβολια που εφυγα. Το προσπαθησα, δεν τραβηξε, τελειωσε

Η φιλη μου ειναι το θεμα που με βασανιζει

Senior Member
    Δεν εχω καμια αμφιβολια που εφυγα. Το προσπαθησα, δεν τραβηξε, τελειωσε

Η φιλη μου ειναι το θεμα που με βασανιζει
    να μην σε βασανιζη καθολου μα καθολου..αν ηταν πραγματικη φιλη επρεπε εξ αρχης να σε ενημερωση .και επειτα αφου χωρισες επρεπε να πρωτα να σε ρωρησει το πως αισθανοσουν πως περνουσες σε αυτη τη σχεση να κατανοηση τα προβληματα σου και οχι να σε επικρινη.ετσι κανουν η σωστη φιλη ολοι σου ειπαμε οτι η φιλη σου δεν ηταν καθολου εντξει και μονο φιλη δεν ειναι

Εκεινη δεν ηθελε να συζηταμε για τη σχεση. Δεν ηθελε...και οσες φορες συζητησαμε επαιρνε το μερος του. Την καταλαβαινω. Και η δικη της θεση ηταν δυσκολη. Γι αυτο απομακρυνθηκα για να μην τους φερω σε δυσκολη θεση. Δουλευουν και μαζι.
    Αλλα τωρα που ηρεμησαν τα πραγματα ηθελε παλι να βρεθουμε και εγω δεν μπορω. Δεν μπορω ομως και να ηρεμησω...ισως θα ηταν καλυτερα να μην της ελεγα τιποτα. Τουλαχιστον θα ημουνα ηρεμη τοσες μερες

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast