Results 16 to 30 of 87
Thread: Μεγαλος πονος...
-
19-04-2018, 20:29 #16
Εισαι η πιο εξυπνη απο ολουσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 19-04-2018, 20:39 #17
Αμα θεσ καποιον με προβλημα για να σ δειξει το νοημα τησ ζωησ προσφερομαι εγω κοντοσ χοντροσ κ ασχημοσ χωρισ λεφτα καραμπινατη σχιζοφρενεια εχω
19-04-2018, 20:45 #18
Αν ημουν εξυπνη θα ακουγα τον εαυτο μου. Που παντα ξερει πολυ καλα τι θελει. Με μπερδευουν ομως οι αλλοι τοσες πολλες φορες.
Ειπα για να το λενε ολοι καπου κανω λαθος εγω. Μεγαλωσα και καμια σχεση δεν πηγε καλα μεχρι τωρα. Αρα καπου κανω λαθος και φταιω εγω.
Ειναι δυσκολο για τις γυναικες......
Μου λενε θα μεινεις μονη σου.Το εχω ακουσει ποσες φορες αυτο...
Που ειναι το κακο στο να ειναι καποιος μονος. Μηπως και μεσα στη σχεση μονοι δεν ειμαστε?
Και εγω σε αυτη τη σχεση μονη μου δεν φροντισα τον εαυτο μου οταν αρρωστησα και οταν χτυπησα?
Μηπως και αυτοι που μας αγαπανε περισσοτερο απο ολους, οι γονεις μας, τα αδερφια μας ξερουν τι ειναι το καλυτερο? Παντα για τον εαυτο τους μιλανε ολοι .
Και εγω.
19-04-2018, 20:45 #19
Μακαρι ολοι να εκφραζονταν οπωσ εσυ ουτε τι λενε τα βιβλια ουτε τιποτα καταλαβα ακριβωσ τι εγινε αλλα ισωσ να μην μπορω να στο πω να το καταλαβεισ εχω μια δυσκολια στην εκφραση λογω ασθενειασ
19-04-2018, 20:46 #20
Παντως με εκανες και χαμογελασα πολλες φορες σημερα Elis!
Σε ευχαριστω
19-04-2018, 20:52 #21
Εγω νομιζω οτι η "φιλη" της δεν την πολυηθελε για συχνη επικοινωνια και ηθελε να της βρει συντροφο να απαλλαχθεί. Της ηταν βαρος αλλα ειχε τυψεις να την κοψει στα ισια.
Το λεω αυτο εκ πείρας με γνωστο - φιλο και αδερφο ενος φιλου μου που ηταν μονος και μου ειχε γινει κολιτσιδα, χωρις να θελω μαζι του στενη σχεση για καποιους λογους. Ε ευχομουν να βρει γκομενα να απαλλαχθω γιατι πρακτικα αν τον έστελνα θα κλονιζοταν και η σχεση με τον αδερφο του που καναμε υγιη παρεα, αλλα και επειδη θα ειχα και τυψεις που θα εμενε μονος. Τελικα κατεληξα να κοψω τελειως και απο τους δυο.
Τοτε θυμηθηκα μια φραση που του ειχε πει ο αδερφος του οταν τους πρωτογνωρισα σε ενα τσακωμο, εξ αιτιας σου εχω χασει πολλους φιλους, και να που ξαναγινε.
19-04-2018, 20:57 #22
Τιποτα κουκλα εισαι γυναικαρα μ αρεσουν κι οι μικρεσ αλλα οι μεγαλεσ ειναι το νοημα τησ ζωησ στην ουσια παντωσ κι εσυ αυτο λεσ οτι εισαι πανεξυπνη απλα για διαφορουσ λογουσ δεν κανεισ του κεφαλιου σου εγω παλι ειμαι στο μετριο κ κανω ολο του κεφαλιου μου κ δεν πετυχαινω τιποτα
19-04-2018, 21:03 #23
Εμενα η φιλη μου δεν ειναι ετσι.
Πιστευω οτι μπορει να την κουρασα και εγω καποιες φορες αλλα ταυτοχρονα ξεφευγε κιολας απο την οικογεια της.
Πιο σωστα θα μπορουσα να πω οτι εγω την βοηθουσα....
Ξερω οτι με νοιαζεται. Ειναι ομως και η δικη της η ζωη. Εγω που την ξερω καλα, ξερω οτι οταν εκανε το παιδι της ειχε και εκεινη να αντιμετωπισει θεματα αλυτα με τους δικους της γονεις, φοβους της, πραγματα που δεν ειχε ξεπερασει. Περασε και αυτη λουκι......Μεγαλο.....
Αυτο που δεν μπορω εγω ειναι οτι δεν μου το ειπε και τωρα λεει οτι την προδωσα. Ειπαμε και αλλα, πιο σκληρα πραγματα...
Εσενα αυτος ο ανθρωπος που αναφερεις δεν ηταν φιλος σου, τουλαχιστον τοσο κοντινος απο οτι καταλαβα
19-04-2018, 21:06 #24
Ε καλα! Δεν ειμαι τοσο μεγαλη!
χαχα
Εμενα δεν με νοιαζει τοσο. Ενα νουμερο ειναι.
Οι αλλοι εχουν λυσσαξει
19-04-2018, 21:45 #25
Κολητοι ηταν απο το σχολειο μεχρι που βρηκαν τισ γυναικεσ που παντρευτηκαν απο πεντε μεχρι εικοσιπεντε πιο κολητοι δεν γινεται
19-04-2018, 21:54 #26
Συγνωμη τοτε καταλαβα λαθος.
Επειδη εγραψε, γνωστο - φιλο και αδερφο ενος φιλου μου
19-04-2018, 21:58 #27
Αραξε εδω Caba,θα σε προξενεψουμε
Σοβαρα τωρα καποια πραγματα:
1.Δυστυχως δεν ισχυει οτι τα ατομα με καποια αναπηρια ειναι πιο γλυκα/ευαισθητα κτλ.Κρυβουν τεραστιο πονο μεσα τους οσο και να χαμογελανε και να κανουν πως δε τους πειραζει.Οι δυσκολιες συνηθως σε σκληραινουν δε σε μαλακωνουν
2.Η μανα του η ξαδερφη του και οι φιλοι του δε μπορουσαν να χωνεψουν οτι μπορει μια γυναικα να τον αγαπησει.Οποτε σε εβλεπαν σαν εξωγηινη,οτι κατι θες απο αυτον.Βλεπεις τον εχουν καταδικασει και αυτοι τον ανθρωπο στο μυαλο τους,πιστευουν μεσα τους οτι θα μεινει παντα μονος μιας και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεθει γυναικα να ζησει μαζι του.Οποτε και καλα που φερθηκες εσυ δεν ηταν αρκετο και φυσικα ΔΕΝ φταις εσυ για την συμπεριφορα ολονων τους γνωριζοντας φυσικα την δικη σου πλευρα
3.Η φιλη σου ειναι για ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.Το οτι αποφασισες να μεινεις ειναι αλλο εντελως κομματι και μη το συγχεεις με την τερατωδη πουστια που σου επαιξε η ''φιλη'' σου.Πιστευω δεν εχεις καταλαβει ακομα τι εχει κανει και ποσο σε στριμωξε...μη σκεφτεσαι οτι ''αφου δε με μισει γιατι να μου κανει κακο''.Σημασια εχει οτι το εκανε και ακομα κανει την μαλακω.
19-04-2018, 21:59 #28
ετσι οπως το διαβασα το μυνημα σου εγω προσπαθουσαν να του βρουνε καποιο κοριτση..μαλλον σε ειδαν κοριτση υσηχο χαμηλων τονων και μαλλον πιστευσν οτι μπορουσαν να σε κανουν οτι θελουν για τους συγγενεις του μιλαω..
μολις διαπιστωσαν οτι δεν γινεσε του χεριου τους αρχισαν να σου φερονται οπως σου φφεροντουσα με αντιπαθεια.
σε κατηγουραν για να νιωσης τυψεις να πιστεψεις οτι εδυ φταις να γυρισεις πισω και να γινεις το πιονακι και το παιχνιδακι τους.
και ακομα και τωρα αυτο προσπαθουνε να κανουνε γιαυτο ακομα σε κατηγορουνε..
η φιλη σου δυστηχως δεν ειναι και τοσο φιλη οσο νομιζεις.επρεπε να στο ειχε πει απτην αρχη.η σωστη φιλη φιλε ετδι κανουν..και επρεπε να σε νιωση και αυτη λιγο να καταλαβη τη περνας..
19-04-2018, 22:02 #29
Οντωσ εδω θα βρεισ γαμπρο αμα θελεισ μια χαρα εισαι
19-04-2018, 22:08 #30
οσο για τη σχεση σου δεν πιστευω οτι επαιξε ρολο το προβλημα του καθημερινα χωριζουν ζευγαρια για χ.ψ λογο
θα μπορουσες να μην τεριααξεις και με καποιον αλλον ανθρωπο.ξερω οτι δεν ειπες οτι αυτο εφτεξε απλα το αναφερο...επισεις εχω διαπιστωση οτι γονεις κσι συγγενεις ανθρωπον με καποια αναπηρια η καποιο προβλημα υγειας ειναι υπερπροστατευτικη..το εχω δει αυτο απειρες φορες στη ζωη μου.
μου αρεδε πολυ και οφειλο να το πω..οτι δεν σε ενοιαξε καν οτι ηταν παρθενος η εστω χωρις μεγαλη σεξουαλικη εμπειρια..
πολυ σπανιο σε μια γυναικα...δεν κρινης τους ανθρωπους με βαση τη σεξουλικη τους εμπειρια..