Μεγαλος πονος... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 87
    Καπου εδω θα καληνυχτισω.
    Ας μην ξεχναμε οτι ειμαι εξουθενωμενη απο ολα αυτα, 40 και αυριο δουλευω

Σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε και αφιερωσατε χρονο για μια αγνωστη και για τα καλα σας λογια. Ειχα καιρο να ακουσω...

Καληνυχτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Caba View Post
    Καπου εδω θα καληνυχτισω.
    Ας μην ξεχναμε οτι ειμαι εξουθενωμενη απο ολα αυτα, 40 και αυριο δουλευω

Σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε και αφιερωσατε χρονο για μια αγνωστη και για τα καλα σας λογια. Ειχα καιρο να ακουσω...

Καληνυχτα
    καληνυχτα.η ευχαριστηση ειναι δικη μας..γιαυτο υπαρχει ο φοτουμ για να λεμε τα προβληματα μας

Junior Member
    Εσύ τι διαταραχές έχεις?

Εστάλη από SM-J710F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ο ανθρωπος αυτος ειχε μια δυσπλασια. Το ενα του χερι δεν ειχε αναπτυχθει σωστα και φορουσε προσθετο μελος. Εγω δεν το γνωριζα ουτε η φιλη μου μου το ειχε πει.
    Πώς γίνεται να υπάρχει τεχνητό μέλος και αυτό να μη γίνει άμεσα αντιληπτό; Απ' όσο ξέρω αυτή η τεχνολογία (πλήρως λειτουργικός ρομποτικός βραχίονας με συνθετικό δέρμα που φαίνεται σαν αληθινό) είναι ακόμα στα γεννοφάσκια της. Μήπως μπορείς να βρεις φωτογραφίες στο ίντερνετ που αντιστοιχούν στο πρόβλημά του, για να καταλάβω καλύτερα για τι ακριβώς μιλάμε; Όχι ότι έχει και κάποια ιδιαίτερη σημασία, απλά μου κέντρισες την περιέργεια.

ανθρωποι που εχουν δυσκολιες στη ζωη του γινονται πιο ευαισθητοι και ομορφοι.
    Μπορεί να συμβεί, μπορεί και όχι όμως.

Δεν ηταν κακος ανθρωπος, ομως ηταν ενας ανθρωπος που μεγαλωσε μακρια απο τις χαρες της ζωης λογω του θεματος του, δεν ειχε πολλες σχεσεις και καμια σχεδον εμπειρα στο σεξ. Αυτο δεν ειναι σημαντικο για εμενα ομως ηταν πολυ δυσκολα σε αυτο το κομματι και περασε καιρος μεχρι εκεινος να καταφερει να ανταποκριθει.
    Τι ηλικίας είναι αυτός ο άνθρωπος; Ξέρω ότι η μακροχρόνια αποχή μπορεί να οδηγήσει σε ένα είδος απευαισθητοποίησης και ίσως μερικής απώλειας της σεξουαλικής λειτουργίας.

Το χειροτερο σημειο ηταν η ξαδερφη του που και αυτος και αυτη αρχιζαν να δειχνουν στις εξοδους μας την συνδεση τους. Την ταιζε τον ταιζε και ειχε κοντρα μαζι μου.
    Τι εννοείς όταν λες ότι τον τάιζε και την τάιζε; Και για τι είδους σύνδεση μιλάς;

Ευχαριστω πολυ οποιον εφτασε μεχρι το τελος
    No problem. :)

Senior Member
    Οι σχεσεις ομως παντα ηταν αγκαθι για εμενα γιατι δεν συγκεντρωνω αυτα που θελουν οι αντρες στην ελλαδα. Οικογενεια παιδια και μια γυναικα να μαγειρευει. Εγω δεν ειμαι ετσι. Και χαλουσαν οι σχεσεις μου οταν το εβλεπαν αυτο.
    Έχεις εξετάσει το ενδεχόμενο να φύγεις στο εξωτερικό;

Ειναι αφηρημενη απο τοτε που εκανε το παιδι
    Η άνοια χτυπάει σε ανύποπτο χρόνο. :D

Senior Member
    Άστο κορίτσι ρε εγώ το είδα πρώτος θέλει να βρει το νόημα της ζωής
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Άστο κορίτσι ρε εγώ το είδα πρώτος θέλει να βρει το νόημα της ζωής
    Γιατί, σε εμποδίζω με κάποιον τρόπο να δώσεις νόημα στη ζωή της;

Senior Member
    Εγώ δεν μπορώ να δώσω νόημα στη ζωή της δεν είμαι γκόμενος αυτή θέλει να δει όλο το έργο κ κοιτάει τους ασθενείς κ μετά θα βρει το νόημα της ζωησ

Mauro, εμενα η διαταραχη μου ειναι οτι θελω να περναω καλα, να πηγαινω σε ταβερνες και εστιατορια, να πινω ωραια κρασια και να συζηταω σοβαρα πραγματα και βλακειες.
    Εχω σοβαρη διαταραχη ως προς αυτο.
    Επισης μια αλλη ειναι οτι δεν θελω να με διαταρασουν οι αλλοι λεγοντας μου τι να κανω και να μου φορτωνουν τη δικη τους δυστυχια

Vox, ρωτας πώς γίνεται να υπάρχει τεχνητό μέλος και αυτό να μη γίνει άμεσα αντιληπτό;
    Δεν ηταν πληρως λειτουργικο. Ηταν ενα τεχνητο χερι απο τον αγκωνα και κατω επενδυμενο με συνθετικο δερμα. Φορουσε παντα μακρια μανικια και φροντιζε να ειμαι απο την αλλη πλευρα οταν περπατουσαμε.
    Βγαιναμε 3 εβδομαδες πριν φτασουμε στο σημειο να το δω. Επισης δεν πηγε ποτε το μυαλο μου οτι του ελειπε κατι γιατι δεν
    ημουνα καθολου υποψιασμενη. Τοτε ειχα το αγχος των ραντεβου. Ουτε ειχαμε κανει κατι φοβερο. Κατι φιλια ειχαμε δωσει

Εχουμε την ιδια ηλικια. Με περναει κατι μηνες.Σεξουαλικα δεν μπορουσε να λειτουργησει. Του πηρε πααααρα πολυ καιρο αλλα πιστευω οτι η δυσλειτουργια του ηταν συναισθηματικη. Απο αγχος, ντροπη και φοβο μην τον απορριψουν.

Οσον αφορα την ξαδερφη του, αυτοι απο παιδια ηταν μαζι. Οταν αρχισαμε να βγαινουμε ολοι μαζι δοκιμαζαν ο ενας το φαγητο του αλλου και ταιζε ο ενας τον αλλον. Αλλα η αισθηση ηταν οτι η σχεση τους ηταν δυνατη και δεν θα εμπαινε κανεις αναμεσα. Και απο τους δυο αυτο. Καποιες φορες εμενα μου εκανε και παρατηρηση μπροστα της. Οτι δεν την αφηνω να μιλησει. Εμενα απλα μου φαινοταν αρρωστο ολο αυτο.

Ταξιδευω πολυ στο εξωτερικο αλλα δεν μπορεσα με τη δουλεια να τα καταφερω λογω οικομικης κρισης...και παιδευομαι εδω

Senior Member
    Vox, ρωτας πώς γίνεται να υπάρχει τεχνητό μέλος και αυτό να μη γίνει άμεσα αντιληπτό;
    Δεν ηταν πληρως λειτουργικο. Ηταν ενα τεχνητο χερι απο τον αγκωνα και κατω επενδυμενο με συνθετικο δερμα. Φορουσε παντα μακρια μανικια και φροντιζε να ειμαι απο την αλλη πλευρα οταν περπατουσαμε.
    Βγαιναμε 3 εβδομαδες πριν φτασουμε στο σημειο να το δω. Επισης δεν πηγε ποτε το μυαλο μου οτι του ελειπε κατι γιατι δεν
    ημουνα καθολου υποψιασμενη.
    Κατάλαβα. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα και οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές.

Εχουμε την ιδια ηλικια. Με περναει κατι μηνες.Σεξουαλικα δεν μπορουσε να λειτουργησει. Του πηρε πααααρα πολυ καιρο αλλα πιστευω οτι η δυσλειτουργια του ηταν συναισθηματικη. Απο αγχος, ντροπη και φοβο μην τον απορριψουν.
    Κι εγώ τέτοιου είδους δυσλειτουργία έχω στο μυαλό μου. Πέρα όμως από το άγχος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα, μπορεί το ερέθισμα της σωματικής επαφής με άτομο του άλλου φύλου να μην ερμηνεύεται από τον εγκέφαλο με τον τρόπο που περιμένει κανείς, όταν περάσουν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά.

Οσον αφορα την ξαδερφη του, αυτοι απο παιδια ηταν μαζι. Οταν αρχισαμε να βγαινουμε ολοι μαζι δοκιμαζαν ο ενας το φαγητο του αλλου και ταιζε ο ενας τον αλλον. Αλλα η αισθηση ηταν οτι η σχεση τους ηταν δυνατη και δεν θα εμπαινε κανεις αναμεσα. Και απο τους δυο αυτο. Καποιες φορες εμενα μου εκανε και παρατηρηση μπροστα της. Οτι δεν την αφηνω να μιλησει. Εμενα απλα μου φαινοταν αρρωστο ολο αυτο.
    Αυτή είναι η λέξη. Αρρώστια. Αναρωτιέμαι, και δεν ξέρω αν σου έχει περάσει τέτοια σκέψη, μήπως είχε γίνει κάτι παλιότερα με την ξαδέρφη που μεγέθυνε τη συναισθηματική δυσλειτουργία αυτού του ανθρώπου συνολικά. Δε θα με εξέπληττε. Αυτά που περιγράφεις είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστα.

Ταξιδευω πολυ στο εξωτερικο αλλα δεν μπορεσα με τη δουλεια να τα καταφερω λογω οικομικης κρισης...και παιδευομαι εδω
    Νομίζω ότι αξίζει να προσπαθήσεις. Αν είσαι σε τομέα με κάποια ζήτηση, ίσως να είναι σχετικά εύκολο. Τα ταξίδια που λες είναι λόγω εργασίας ή για αναψυχή;

Δεν ξερω αν ειχε γινει κατι με τη ξαδερφη του. Παντως με αυτη ειχε να κανει ολη την ωρα. Με την αδερφη του δεν ειχε καμια σχεση. Ουτε την ανεφερε ποτε. Ηταν ενα βουβο προσωπο. Παντα ηταν η ξεδερφη και η μανα του.

Παντα για αναψυχη!

Senior Member
    Κοπελια οταν σε μια σχεση δεν υπαρχει σεξουαλικη ελξη, αυτα θα περνας και λιγα ηταν. Κανονας απαραβατος τουλαχιστον για εμενα.
    Εχω διαβασει παρομοιες ιστοριες, επικεντρονωνται ολοι στη συμπεριφορα, στην αδιαφορια, στη ξαδερφη, στη θεια, που πως και γιατι, αναλυσεις των αναλυσεων και περνανε στο ντουκου το βασικοτερο πραγμα στη σχεση μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας, το σεξ, οπου τον πρωτο καιρο θα πρεπει να βγαζετε τα ματια σας σε καθε ευκαιρια.
    Τωρα αν τυχον με αντρες που μπορει να πηδιεστε ασυστολα δε τους γουσταρεις για συντροφους ζωης, ψαξε μεσα σου τι φταιει, ειναι γνωστα αυτα στην επιστημη της ψυχολογιας.

Senior Member
    Που εισαι γιωργο το κοριτσι ειναι χορτατο την βρηκε την αγαπη την λατρεψαν κατι αλλο ηθελε μ αυτον

Senior Member
    το απαγορευμενο σεξ ειναι μια απτης πιο γνωστες αιτιες της στυτικης δυσλειτοργιας αλλα στην προκειμενη περιπτωση πιστευω οτι ειναι φοβος απορριψης για προφανης λογους.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast