Results 16 to 30 of 62
Thread: Φιλοι?
-
19-04-2018, 19:57 #16
Έτσι ακριβώς νιώθω και εγώ.. Όταν μικρότεροι είχα τις 2 κολλητές μου δεν είχα τέτοια προβλήματα.. είμασταν μια χαρά! Η μια εξαφανίστηκε όταν γνώρισε το αγόρι της.. Έχουμε χρόνια να μιλήσουμε.. Και με την άλλη μπήκαμε μαζί στην παρέα αυτήν.. που πλέον είναι πιο πολύ φίλη τους πάρα δική μου.. παρόλο που είμαστε φίλες από το δημοτικό..
- 19-04-2018, 22:40 #17
χριστινα σε λενε??τι ωραιο ονομα πραγματικα..
εισαι νινι ακομα...δυστηχως οι φιλοι αλλαζουν μετα χρονια.
εμενα τωρα τελευταια οι κολλιτοι μου αρχιζουν και αλλαζουν εκ των οποιον με τον ενα λν ειμασταν τοσο κολλιτοι που εχουμε πει και τα πιο κρυφα μας μυστικα ο ενας στον αλλον.δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κολλιτοι ειμασταν..και τωρσ ειμαστε φιλοι δεν μαλωσαμε..απλα τελευτσια εχω την εντυπωση οτι αρχιζει και με φτυνει..και μαλλον γιατι βρικε αλλους φιλους..οι ανθρωποι αλλαζουνε και αλλαζουνε συνηθως αμα ρουνε νεους φιλους.θα το διαπυστωσεις με τα χρονια για λεω εισαι νινι ακομα
19-04-2018, 22:51 #18
Σ'ευχαριστώ πολύ.. Ναι Χριστίνα με λένε.. Αυτό έχω καταλάβει ότι όλοι πάνε και έρχονται.. Και στο τέλος ο καλύτερος φίλος/φίλη σου είναι αυτός με τον οποίο θα κάνεις οικογενεια.. Όλοι οι άλλοι αργά ή γρήγορα χάνονται.. κάνουν νέες παρέες.. έχουν άλλες προτεραιότητες.. απλώς εγώ στεναχωριέμαι λίγο πιο εύκολα Γιατί μ'αρέσει να έχω ένα άτομο που να μπορώ να λέω τα πάντα.. να το αγκαλιάσω όταν ειμαι στεναχωρημένη.. να μην σκέφτομαι ότι αυτό θα μεταφερθεί και θα σχολιαστεί αργότερα...
19-04-2018, 23:08 #19
αν ειναι πραγματικος φιλος ακομα και αν δεν κανετε πλεον παρεα η οχι τοσο συχνα παλι τα μυστικα σου θα τα κρατηση για παντα οπως ο δικος μου φιλος ασχετα αν τωρα δεν ειμαστε κολλιτοι αλλα ειμαστε ομως φιλοι..
δυστηχως ετσι ειναι εχω δει φιλιες οπου θα οεκιζοσουν ορι δεν θα χαθουν ποτε και ομως με το περασμα του χρονου χανονται και σβηνονται..αυτα μου εχει δειξςι η εμπειρια μου ως τωρα..
ολοι θςλουμε καλους και σωστους φιλους διπλα μας αλλα ειναι πολυ δυσκολο ειδικα στην εποχη μας..αλλα τυχενουν περιοδους ομως που γνωριζουμε αλιθινους φιλους.εμενα αυτος εχω ο κολλιτος μου που αναφερω με ξερει απο 5 χρονων..και χθες ειματαν μαζι παλι ηπιαμε καφε. τωρα με απο κανα μηνα παλι και εαν....για να καταλαβεις...που παλια βριακομασταν και ειμαστα ολοι μερα μαζι καθε μερα..φαντασου διαφορα..σιγουρα και εμενα με λυπηζη αυτο..αλλα δστηζως ετσι ειναι..
19-04-2018, 23:18 #20
Εσύ είσαι τυχερός... εμένα δεν μου έχει κάτσει καλά καθόλου από θέμα φιλίας.. Μόνο φίλους που είχα γνωρίσει μέσο φβ έχω 2 άτομα που μιλάμε πολλά χρόνια... Αλλά ζουν σε άλλες πόλεις.. εδώ είμαι μόνη μου.. Και προσπαθώ να αντιμετωπίσω όλο αυτό που έχουν δημιουργήσει για να μην βαριούνται..
19-04-2018, 23:27 #21
αν ειναι πολυ μικρο το μερος που ζεις θα ειναι πολυ δυσκολο να κα ςις νεςς γνωριμιες αλλα αν ειναι εστο λιγο μεγαλη πολυ μπορεις ανετα να κανεις νεες φιλιες παρεες..νεο κοριτση εισαι .εξυπνη ευγενικη με πολυ ωραιες συζητησεις με διαθεση χιουμορ..και αυτοπεποιηθηση.. και σιγουρα ομορφη....οσα φερει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος..
19-04-2018, 23:30 #22
ολοι οι ανθρωποι κανουμε καποτε στη ζωη μας πολυ δυνατες φιλιες σε ολους τυχενουν..σιγουρα και εσυ θα κανεις τετοιες φιλιες που θα τους λες τα μυστικα σου και θα ξερεις οτι θα τα κρατησουν για παντα κρυμενα..θα χρςιαζεσε κατι και θα ξερεις οτι ειναι ετοιμοι ανα πασα στιγμη διπλα σου...θα ειναι κερι αναμενο...
19-04-2018, 23:39 #23
Δεν έχω παράπονο από τον εαυτό μου... Δεν νιώθω ότι δεν μπορώ να φέρω κοντά μου έναν άνθρωπο.. μπορώ να πω ότι με έχουν αγαπήσει πολύ... εκεί στην φιλία έχω πρόβλημα.. Ίσως γιατί τους επηρεάζει εκείνος που θέλει να τα φτιάξουμε και εγώ δεν θέλω... οπότε θέλει να τους πείσει να με πετάξουν εκτός για να μην με βλέπει..
20-04-2018, 00:51 #24
Εγω τωρα θυμηθηκα που μου λενε!! Θα σου πω κατι αλλα μη το πεις και οχι μονο μια φορα, πολλες φορες αλλα δεν εχω πει τιποτα, ασε που μερικα τα εχω ξεχασει στο περας του χρονου!! Τελικα δεν ξερω που μπορεις να βρεις φιλους πραγματικους, λενε στο στρατο, δεν εχω κρατηση επαφη με κανεναν, υπαρχουν φιλοι καλη στις ταινιες σιγουρα! Φορεστ γκαμπ, ο Φορεστ με την Τζενι ασχετα μετα που παντρευτηκαν, αλλη ταινια Τζακ Νικολσον- Μοργκαν Φιρμαν, επιθυμιες στο παραπεντε, αλλη ταινια Το Αυτο (ΙT) Οπως και το Στασου πλαι μου! Υπαρχουν πολλες ταινιες που αναδεικνυουν την πραγματικη φιλια, στην πραγματικοτητα ομως ποσοι ειναι και που βρισκονται οι πραγματικοι φιλοι!!
20-04-2018, 00:53 #25
Δεν ξέρω τι λες, αλλά εγώ θα ήμουν τρελά ευτυχισμένος αν σταματουσαν να μου στέλνουν όλοι, είτε να τα πούμε μέσω φβ κτλ είτε από κοντά για καφέ. Μακάρι να ήμουν στη θέση σου και να μην μου έστελνε κανένας και για κανένα λόγο. Είμαι γτπ όμως γιατί νοιώθω τύψεις αν δεν τους απαντήσω ή δεν βγω μαζί τους.
Από κει και πέρα η φίλη σου αυτή και η συμπεριφορά που περιγράφεις είναι σαν 15χρονου. Αν είναι δυνατόν την παλεύει καθόλου; τι να πω τέρμα ανώριμη δείχνει.
Τέλος η όλη φάση με το να βγεις μόνη πχ όπως προτείνουν κάποια άλλα μέλη μου φαίνεται κάπως αβολη. Εγώ πχ δεν θα το δοκίμαζα. Θα πίστευα ο καθένας που θα με κοιταζε θα κοιταζε να σχολιάσει ότι τι κάνει αυτός γτ είναι μόνος κ.α.. Από την άλλη το να βγεις να περπατησεις για παράδειγμα μόνη να σκεφτείς πράγματα ίσως να ήταν μια καλύτερη ιδέα. Βέβαια αν πας για περπάτημα μην σκέφτεσαι και πολλά γιατί εγώ τελευταία που το κάνω από την πολλή σκέψη δύο φορές πεταχτηκα στο δρόμο και πήγαν να με πατήσουν αμάξια. Όχι τπτ άλλο, αλλά θα βρουν και τον μπελά τους οι άνθρωποι και θα έχουν και τύψεις αν πάθω τπτ.
20-04-2018, 01:29 #26
Εγώ πάω μόνος για καφέ και δεν με νοιάζει, σε αυτό το πράγμα δεν κομπλαρο το τι θα πουν οι άλλοι, σε άλλα ναι, δυστυχώς είμαι άνθρωπος με χαμηλή αυτοεκτίμηση! Επίσης έχω κάνει και κανάλι στο youtube και έχω ανεβάσει και βίντεο που λέω ότι μου έρθει υποτίθεται χιουμοριστικά, εντάξει υπάρχουν και κάποια σοβαρά! Ξέρεις στο σχολείο με κορόιδευαν με το καλημέρα πριν ακόμα μιλήσω, δεν ξέρω γιατί τόσο τους τραβούσα, έγραφε στο κούτελο μου, ελάτε να με κοροϊδεύετε οπότε δεν με νοιάζει εμάς με πουν και τρελό και χαζό ότι θέλουν, ο άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του δεν πρόκειται να κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου, αυτό ξέρω εγώ <<ο μοναχικός χαζός>>
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
20-04-2018, 02:10 #27
Στο σχολείο όλους λίγο πολύ μας κορόιδευαν.. Και εμένα γιατί ήμουν πολύ ντροπαλή και δεν μιλούσα.. αδύνατη.. Δεν ήμουν καπατσα.. Τώρα όλοι αυτοί με χαιρετανε στο δρόμο με το χαμόγελο ως τα αφτιά.. Πώς αλλάζουν τα πράγματα... εντάξει ειμαι πολύ πιο όμορφη τώρα κιόλας.. Και εκείνοι έχουν οριμασει..
Θα ήθελα να μου στείλεις το κανάλι σου σε προσωπικό μνμ να ρίξω μια ματιά πάντως
20-04-2018, 02:13 #28
Ε όχι μην σε πατήσει και κανένας... Εγώ περιμένω πως και πως το καλοκαίρι.. Ίσως πάω μόνη για κανένα μπάνιο.. να χαλαρώσω να κάνω την ηλιοθεραπεία μου.. αν και δεν ξέρω αν είναι καλή ιδεα... Μπορεί να γνωρίσω και κανέναν άνθρωπο.. Τώρα για περπάτημα δεν με κόβω... βαριέμαι πολύυυυυυ.. Και για καφέ μόνη νιώθω άβολα Γιατί και εγώ όταν βλέπω ανθρώπους μόνους σε καφετέριες και εστιατόρια στεναχωριέμαι..
20-04-2018, 02:36 #29
20-04-2018, 02:39 #30