Results 1 to 15 of 22
-
22-04-2018, 00:44 #1
πως ξεπερναμε τον πονο του χωρισμου?
τελικα υπαρχει στην ζωη κατι πιο θλιβερο απο τον πονο ενος ερωτα που τελειωνει χωρις την θεληση μας, απλα με την αποφαση του αλλου ατομου να μας αποχαιρετησει μια για παντα? τι πρεπει να κανουμε για να μην παρουμε τοσο βαρια αυτον τον χωρισμο? Δεν θεωρειται οτι ειναι αδικια, να τελειωνει κατι απλα οταν δεν υπαρχει η συγκαταβαση και των δυο ατομων....? Γιατι υπαρχει τοσο πολυ μεγαλη ελευθερια? Καποτε στις γυναικες θεωρουταν ανηθικο να εγκαταλειψουν τον αντρα....Απο θεμα κοινωνικης και ηθικης ιδεολογιας εννοω...! Ειναι ακραιο που το εχω παρει ετσι με τετοιο τροπο και θελω να ειμαι απο εδω και περα πιο προσεχτικος με οποιαδηποτε? Μην της δωθω ολοκληρωτικα, γιατι αν μετα νιωσω οτι της εχω δωσει κομματι της ψυχης μου σε αυτην θα ειναι δυσκολο να το παρω πισω, γιατι απομακρυνοντας αυτην απο εμενα για παντα, θα μου εχει παρει και αυτο το κομματι της ψυχης που της εχω δωσει.....
Τι λετε?
- 22-04-2018, 02:57 #2
Φίλε έχουν ξεφύγει οι γυναίκες σήμερα, δεν βγάζεις άκρη. Μην περιμένεις να δεις γυναίκα σαν τις μανάδες μας. Το θέμα είναι λοιπόν να έχεις καταλάβει τι έχεις δίπλα σου από την αρχή, καθώς πολύ λίγες αξίζουν δυστυχώς.
Αυτό που κατ εμε φταίει πάρα πολύ είναι ο τρόπος που μεγαλώνουν που δεν τους λείπει τίποτα όλα τα έχουν και έτσι θέλουν και στη σχέση και πάντα πιστεύουν έχουν δίκιο και πότε δεν υποχωρουν και πολλα άλλα.
Τι κάνεις όμως για να μη σε γαμήσει η μαλακισμενη συμπεριφορά κάποιας; δύσκολη απάντηση γιατί και με το να είσαι καχυποπτος με την καθεμία στην συνέχεια μπορείς να δημιουργήσεις μια προβληματική σχέση με κάποια η οποία θα μπορούσε να ήταν διαμάντι. Επίσης, θεωρώ πως η σχέση δεν τελειώνει όταν θέλουν και οι δύο. Τελειώνει όταν ξενερώσει ή πάψει να θέλει ένας από τους δύο. Αρα αν έρθει αυτή η στιγμή δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Κάλλιστα εσύ θα μπορούσες να είσαι αυτός που έπαψε να θέλει. Το θέμα είναι να βρεις ένα άτομο που θέλει κι αυτό πραγματικά να είναι μαζί σου να είσαι υπομονετικος να της δώσεις χώρο, χωρίς όμως να γίνεσαι και χαλί να σε πατήσει και γενικότερα να είσαι προσεκτικός. Αυτό γιατί όταν μιλούν τα συναισθήματα καμία φορά δεν βλέπουμε πόσο ακατάλληλος/η είναι ο άλλος/η.
22-04-2018, 08:21 #3
H πρωτη αγαπη δεν ξεπερνιετε ευκολα..ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος σε αυτες της περιπτωσεις..αλλα θελρι πολυ χρονο..θα παψεις να πονας μετα απο αρκετο καιρο αλλα τα σημαδια θα παρμεινουν για παντα..παντα μια φλογα θα σιγοκαιει μεαα στη καρδουλα...και αν τυχει ποτε να δεις την πρωτη αου αγαπη στο δρομο η οπουδηποτε αλλου θα αισθανθης ετσι ενα τρανταγμα ενα σοκ εσι κατι που δεν ξερω πως να το χαρακτιρισω....
οσο αφορα την ερωτηση σου αν ειναι αδικο να τελειονει η σχεαη μονο με την αποφαση του ενος...οχι δεν ςιναι αδικο.ο καθενας εχςι δικαιωμα επιλογης ανδρας/γυναικα...
με ρη γυναικα μου ειμαστε 8 χρονια παντρεμενοι και αν μου πει οτι θελρι να χωριαουμε θα ρο σεβαστω απολυτα δεν μπορω να τη κρατησω με το ζορι τη στιγμη που δεν θελει και η ιδια..
οπως και εμας δεν θα μας αρεσε να μας κρατησουνε με το ζορι σε μια σχεση οπου εχουμε ξενεροση.
22-04-2018, 08:28 #4
Ναι φίλε μου έχεις δίκιο... καμια φορά τυφλωμένοι από τα συναισθήματα μας από τον έρωτα δεν βλέπουμε καθαρά το άλλο άτομο... Μπορεί να δεθούμε περισσότερο, όταν διαπίστουμε ότι είναι το άλλο μισό,, αλλά από εκεί και πέρα, έχεις δίκιο, ότι οι γενικές υποχωρήσεις που κάνουν σήμερα οι κοπέλες είναι λίγες.. γιατί και η δικιά μου, δεν υποχωρούσε εύκολα, ήταν πολύ ισχυρογνώμων.. ότι πει αυτό καί θά γίνει! Δεν άλλαζε γνώμη με τίποτα. Δεν ξέρω ρε φίλε αλλά πονάει, πονάει αρκετά. σαν πλήγμα το έχω πάρει
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
22-04-2018, 08:54 #5
σιγουρα ποναει..στην ουσια χανεις τον ανθρωπο που αγαπας..που εχεις κανει τοσα ονειρα μαζη της..αλλα τι να κανουμε?σιγα σιγα θα περαση..εγω ματωνα 24 ωρες το 24ωρω.
δεν ειναι ευκολο..και το χειροτερο απο ολα ειναι οταν την ειδα νυφη διπλα σε αλλον...αρρωστησα επεσα στο κρεβατι κοντα σε δυο μηνες ημουν στο κρεβατι..αυτος ο χωρισμος μου στοιχησε παρα πολυ..εκλαψα πολυ..απο τοτες ειπα δεν θα ξανα αγαπησω.
θα καρφωνω μονο..ψυχρος εκτελεστης.
22-04-2018, 09:46 #6
"Απλο" σου φαίνεται το οτι δεν θελουν και οι δυο;
Υπαρχει καποια πιο αναγκαια συνθηκη για την υπαρξη μιας σχεσης, απο το να την θελουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;
Τι θα επρεπε να γινεται δλδ; να υποχρεωνεται ο ενας να μενει σε σχεση που δεν θελει;
Και στην συνεχεια σχολιαζεις οτι παλια απαγορευόταν στις γυναικες να χωριζουν.
Αν καποιος χωρισει, πρεπει να ειναι ο ανδρας δλδ;
Δεν καταλαβαινω τπτ κι απορω πως σε καταλαβαν αυτοι που σου απαντησαν...
ΦΥΣΙΚΑ και καλα κανει και χωρίζει οποια θελει, οποιον δεν θελει.
Ψαξου μηπως οι αποψεις σου ειναι ενας απο τους λογους που σε χωριζουν..
22-04-2018, 12:18 #7
22-04-2018, 12:33 #8
23-04-2018, 10:14 #9
και για να πω και μια αποψη για το ερωτημα,
το ξεπερναμε με ενδοσκοπηση, με το να βρουμε που φταιξαμε κι εμεις σε οτι εγινε και να μην το επαναλαβουμε ΑΝ καπου φταιξαμε ..
23-04-2018, 13:30 #10
23-04-2018, 20:28 #11
ειναι λιγο δυσκολο το κομματι που πως γινετε να θελετε στην αρχη και οι δυο και μετα να μην θελει ο ενας απο τους δυο? δηλαδη αυτο δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι τα θελω, καραμελες και τα αλλαζουμε ανα παση στιγμη? τοσο ευκολα αλλαζουν τα θελω? το καλυτερο ειναι παντα για εναν χωρισμο να υπαρχει και η συγκαταβαση και των δυο πλευρων... οταν δεν υπαρχει τοτε ο ενας πληγωνεται οικτρα, θανασημα, δεν ξερω πως να το ορισω....
απο εκει και περα στο κομματι που αναφερω παλιοτερα... οι γυναικες, επαιρναν οποιον τους δινανε... ηθελε ο πατερας αυτον να παντρευτει η κορη του, της κανανε προξενιο, και ζουσαν μαζι... δεν ειχε το δικαιωμα αυτον τον ανθρωπο να τον παρατησει...να τον χωρισει κοκ..... αυτο αντιθετα με ολη την ελευθερια που υπαρχει σημερα απλα η γυναικα εχει ξυπνησει πολυ... Ενταξει, δεν ειμαι υπερ της καταπιεσης αλλα ουτε της τοσης μεγαλης ελευθεριας... Τι θα γινοταν αν δεν υπηρχε το διαγυζιο? Δηλαδη ενας γαμος σχεδον σε υποχρεωνει να μεινεις με τον ανθρωπο που επελεξες για το υπολοιπο της ζωης σου... Αλλα αυτην η επιπολαιοτητα....?
23-04-2018, 20:36 #12
φιλε μου το εχω ακουσει αυτο.... Εχω ακουσει γυναικες να μας αποκαλουν οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια, απλα και μονο γιατι στο τελος της θελουμε για μια ξεπετα και οχι σοβαρες δεσμευσεις, ερωτες κτλ....
Αλλα ποσες γυναικες εχουν συνειδητοποιησει οτι εμεις για να φερομαστε ετσι καποια μας πληγωσε παρα πολυ?
φιλε μου και εδω που τα συζηταμε και εγω τα επαιξα κορωνα-γραμματα για την συγκεκριμενη κοπελα...
ειμαι σιγουρος οτι απο εδω και περα θα αφησω τις αγαπες και τους ερωτες και απλα θα κοιταζω το ιδιο πραγμα... να καρφωνω!
το πηρα τοσο βαρια που ελεγα ειμαι σε θεση να αυτοκτονησω για χατηρι μιας γυναικας? οχι φιλε για καμια δεν αξιζει κατι τετοιο...
και το κριμα ειναι οτι της εδωσα κομματι της ψυχης, αν θα μπορουσε να λεχθει αυτο, απλα για να καταλαβεις οτι αυτην για μενα ηταν τα παντα ολα!
23-04-2018, 20:49 #13
σε νοιωθο καλε μου φιλε..αγαπη τι δυσκολο πραγμα..με την ιστορια σου με γυρισες στο 2002 δεκαεξι χρονια πισω..στον πρ ωτο μου ερωτα...
πηρε αλλον και νομιζεις ευτηχησε??χωριας μς ενα παιδι με αποτελεσμα το παιδι της να αποκαλει τον παππου της μπαμπα..
εγω δεν θα την εγκατελειπα ΠΟΤΕ...ακουσε τη μανα της και πηρε αλλον..και ιδου το αποτελεσμα
23-04-2018, 21:11 #14
επηρεαστηκε λες απο την γνωμη των γονιων της? εσεις πηγαινατε για γαμο? ή απλη σχεση ειχατε?
23-04-2018, 21:20 #15