Results 31 to 45 of 55
Thread: Και εγένετο Φως!
-
08-10-2008, 12:21 #31
Ναι! Όλα αυτά να πεις!
Άλλη μια κρίση πανικού σήμερα..γαμώτο..θα περάσει και αυτή και θα πάει να βρει τις άλλες!
Ο μεγαλύτερος έρωτας δεν χάνεται εκτός και αν δεν έχει βρεθεί ακόμα... Ο κόσμος είναι γεμάτος από όμορφες ερωτεύσιμες ψυχες..
Τάσεις φυγής; Μπες στο αμάξι, στο τρένο, στο λεωφορείο και πήγαινε κάπου χωρίς προγραμματισμό. Δεν χρειάζεται να τις πολεμήσεις...ακολούθησέ τες! Για να τις έχουμε κάτι θέλουν να μας πουν και κάπου να μας οδηγήσουν.
Όχι, μην βγεις έξω ωσάν το γκριφονάκι...δεν θα πάρεις τις καλύτερες κριτικές και η κριτική είπαμε, μας σκοτώνει εμάς. Πάρε όμως αυτό το ελάχιστο που μπορεί να σου δώσει ο χοροπηδηχτούλης. Παράδειγμα τόλμης έστω και από τα πολύ χαμηλά!
Και για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου χαμένη ψυχή...Είμαι 24, δουλεύω το καταπληκτικό απογευματινό ωράριο (εξού και η πρωινή μου ανεμελιά) και δεν μένω στην πρωτεύουσα...είμαι παιδί της τιμημένης επαρχίας!
Το τραγούδι της ημέρας: Only if I loose my self από Depeche Mode..μελαγχολική μουσική...αισιόδοξοι στίχοι...στα μετρα μας...
Πάω για εργασία και χαρά αδέρφια!
Σας φιλώ!
- 08-10-2008, 12:42 #32
Καλη συνεχεια...καλη δουλεια λοιπον Κατερινα Χ...
Ας συνεχισουμε να ζουμε.... οπως ζουμε.....
08-10-2008, 13:39 #33
Originally posted by lostsoul
Καλημερα σε ολους και απο μενα.
Weird θα συμφωνησω μαζι σου στο: \"εαν δεν ερθει η ρωγμη, πως θα επελθει η αλλαγη?\" αλλα το ερωτημα μου ειναι: γιατι να χανω τοσο καιρο στο να επαναφερω τον εαυτο μου στην \"αρχικη\" του κατασταση. Τοτε που αναμελα ζουσε στιγμες, ενιωθε, γευοταν χαρες, εκανε ονειρα, εκτιζε δειλα-δειλα το μελλον κτλ κτλ. Τωρα τι??? Μια αεναη μαχη με τα εσωψυχα μου, για να αποδειξω οτι και εγω πρεπει να \"συνεχισω\" και θα συνεχισω να ζω....
Ειναι κριμα να χανουμε τοσο καιρο... ΟΚ το παθημα εγινε μαθημα και ολα τα συναφη!!! οκ πρεπει να αναθεωρησουμε καποια \"πραγματα\" πανω στην ζωη...κτλ κτλ. Ολα αυτα τα καταλαβαινω... Αυτο που δεν μπορω ομως να καταλαβω ειναι γιατι να \"ταλαιπωρουμαστε\" τοσο καιρο!!!
Γιατι γιατι γιατι? ....
εχοντας περασει απο πολλα δεινα, εχω να σου πω το εξης.
Καταλαβα σε καποια στιγμη της πορειας μου, οτι το ζητημα δεν ηταν να επαναφερω τον εαυτο μου στην κατασταση που ηταν πριν τις φοβιες!!!
Μου πηρε πολυ κοαιρο να το δω αυτο, καθως νοσταλγουσα τον παλιο μου εαυτο για ενα μεγαλο διαστημα της θεραπειας μου....
Και εχοντας πλεον κανει βηαμτα σημαντικα, ειδα οτι αυτο που χτιστηκε, εχει μεν κομματια του παλιου μου εαυτου αλλα σε καμια περιπτωση δεν ταυτιζεται με εκεινο που ημουν!! Τοτε, ημουν κυριολεκτικα μια χαμενη ψυχη, που ναι μεν ονειρευόταν και ζούσε την αγνοια των \"κανονικων\" ( για να καταλαβαινομαστε) ανθρώπων, αλλα το τι ειμαι τωρα, το ποσες δυνατοτητες μου πραγματωνω, το τι αυτογνωσια κουβαλάω, δεν συγκρινεται. Νιωθω πολυ πιο ολοκληρωμενη...
Κι εξαλλου, μην ξεχνας, οτι οσο ομορφος κι αν φανταζει ο παλιος σου εαυτος στα ματια σου, ειναι αυτος που σε οδηγησε στο τωρα. Προφανως, κατι πηγαινε \"στραβα\" ανεξαρτητα του αν το καταλαβαινες/ συνειδητοποιουσες.
Η αλλαγη, δεν ειναι το να ενωνουμε ρωγμες... ειναι κατι... ανωτερο.
Φιλακια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-10-2008, 13:46 #34
Η αλλαγη, οδηγει σε κατι καινουργιο, οχι στο παλιο, αλλα σε κατι που θα περιεχει πολλα κι απο το παλιο.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-10-2008, 15:12 #35
Το ξεθωριασμενο προσωπο στον καθρεφτη ειναι φθαρτο ματαιο και δειλο.Ολοι μας εχουμε ενα δειλο και ματαιο φθαρτο σωμα.Η ψυχη ειναι αφθαρτη.Αν φθαρει η φθορα ειναι ηθικη.Ολες οι ενοχες και οι αναμνησεις που μας βαραινουν ειναι μηδαμινες μπροστα στο ναο της ψυχης.Ολες οι αναμνησεις και οι ενοχες που μας βαραινουν δεν ειναι αληθινες και προερχονται απο λανθασμενες αντιληψεις και επεξεργασιες δικες μας.Αυτο που λεμε οτι απλα το σκεφτομαστε πολυ...Ενω στην ψυχη δεν υπαρχει τιποτα παρανομο,κανενας αστυφυλακας,τιποτα δεν μας ανηκει, αλλα ολα ειναι δικα μας...
Καθε νεα στιγμη κραταει τοσες αλλαγες οσες και νεες αρχες.O οριζοντας ανοιγεται συνεχως μπροστα με ορμη,κανοντας μας χωρο για τα νεα μας βηματα...
Ανωνυμου
08-10-2008, 19:55 #36
\"Δεν μετανιώνω για τίποτα και αγαπώ το κάθε τι που με έφερε πιο κοντά στον εαυτό μου, ακόμα και το άγχος μου.\"
Αυτό μου αρεσε! Μου αρεσε πολυ!!! Σ ευχαριστω Κατερινα. Τα λογια σου μέσα απο τα οποια εκφραζεις τα κοινα μας προβληματα πιστευω αντιπροσωπευουν πολλους και δεν εχω λοιπον κατι να προσθεσω. Κοντευω να χάσω τη δουλεια μου απο τις βιαιες ξαφνικες κρισεις πανικου που ξαναγυρισαν πιο δυνατες. Δεν ξερω ποσο ακομη θ\' αντεξω, πόσο ακομη θα κρυβομαι, ποσο ακομη θα πιεζομαι... Καλο κουραγιο σε όλους.
08-10-2008, 21:42 #37
Συμφωνώ απόλυτα με την Weird. Δεν επιθυμώ με τίποτα να επανέλθω σε εκείνη την κατάσταση όπου γνώριζα τα πάντα για τον εαυτό μου και τα έβγαζα πέρα μια χαρά γιατί απλά δεν μου αρκεί εκείνο που ήμουν και ξέρω ότι τώρα μέσα από όποια δυσκολία και το πόσο αυτή με κατέβαλε έχω εξελιχθεί σε κάτι όχι απλά ανώτερο αλλά ουσιαστικό και μεστό.
Marley...μην ακυρώνεις έτσι το σώμα. Μην ξεχνάς ότι σου δημιουργεί τόση ταλαιπωρία καθημερινά. Φροντισέ το. Αγάπα το με όποια του αδυναμία και υποστηριξέ το. Αν το βάζεις σε δεύτερη κατηγορία τότε θα είναι πάντα ο κομπλεξικός της παρέας που θα δημιουργεί τα προβλήματα. Άκουσε το. Μια συνετή ψυχή αυτό θα σε συμβούλευε.
Wintertimes...θα φύγεις από την δουλειά σου όχι λόγω των κρίσεων. Θα φύγεις όταν εσύ το αποφασίσεις για να βρεις μια νέα δουλειά που θα σε ικανοποιεί περισσότερο και δεν θα σου αφήνει περιθώρια να την αμφισβητήσεις.
08-10-2008, 23:50 #38
Το προηγουμενο μηνυμα μου πηγαινε για τον/την lostsoul,Το σωμα μου υπαρχει απλα και μεσα του ειναι ο κοσμος ολος!
09-10-2008, 12:04 #39
Κατερινα, θα συμπληρώσω.
Σ εκεινη την κατάσταση οπου ΝΟΜΙΖΑ οτι γνωριζα τα παντα για τον εαυτό μου.
Καλη μερα να εχουμε ολοι παιδιαΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-10-2008, 12:10 #40
liberchild σοβαρά ξεπέρασες τελείως το πρόβλημα? Μπόρεσες να γίνεις όπως λέω εγώ στον εαυτό μου \"φυσιολογικό\" άτομο σαν όλους τους άλλους?
Originally posted by liberchild
Mαράκι έχεις μπροστά σου (οθονικά) μία που όντως τις ξεπέρασε. Τόχω γράψει και κατά καιρούς, το πώς και το γιατί. Αλλά θα στο πώ και σε σένα.
Είναι πολύ απλό ξέρεις, αρκεί να βρείς από πού, γιατί, πώς, ξεκίνησαν. Να \"θυμηθείς\" με λίγα λόγια αυτή την πρώτη φορά και ΤΙ στη ζωή σου είχε προηγηθεί άσκημο, που δεν μπορούσες να χωνέψεις αλλά στο επέβαλλαν. Αν γυρίσεις εκεί, έχεις ήδη κάνει την αρχή. Να γουστάρεις την καθημερινότητά σου στο έπακρο. Να τη ζείς και να την φχαριστιέσαι, δεν έχει σημασία με λίγα ή πολλά λεφτά, ούτε σε σώζει μιά \"καλή\" σχέση. Να περνάς και μόνη σου όμορφα και να τη βρίσκεις με Ο,ΤΙ καταπιάνεσαι.
φιλιά πολλά δεν ξέρω αν βοήθησα, νάσαι δυνατή κι αληθινή.
( σα γράμμα μου βγήκε αλλά με ενέπνευσες )
09-10-2008, 12:13 #41
Εχω την υποψια, οτι οποιος το \"ξεπερναει\" βρισκεται σε ενα επιπεδο οπου δεν χρησιμοποιει πια τις ταμπελες του φυσιολογικου και του μη, και αυτά, λογω των όσως εχει αντιληφθεί.
Αγαπητε, το ναθεωρεις τους αλλους φυσιολογικους κι εσενα οχι, οτι συμπτωμα κι αν παρουσιαζεις, ειναι μια μεγαλη πλανη.
Θα ελεγα, οτι όλοι ειμαστε κατα καποιον τροπο προβλήματικοι, αλλα αυτο δεν εχουν ολοι την δυναμη να το δουν και να ερθουν αντιμετωποι μαζι του.
Ε , τα ατομα που γραφουν στο φορουμ αυτο, την εχουνΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-10-2008, 13:09 #42
Δεν ξέρω weird αλλά όταν ζω αυτή την κατάσταση είναι σαν να μην υπάρχει η ζωή για μένα αλλά μόνο για του άλλους, δεν θέλω να υπάρχω στην ζωή όσο άσχημο και αν είναι αυτό που λέω. Και δεν πιστεύεις ότι θα έρθει μια μέρα που θα είσαι καλά, δεν βλέπεις ελπίδα.
Originally posted by weird
Εχω την υποψια, οτι οποιος το \"ξεπερναει\" βρισκεται σε ενα επιπεδο οπου δεν χρησιμοποιει πια τις ταμπελες του φυσιολογικου και του μη, και αυτά, λογω των όσως εχει αντιληφθεί.
Αγαπητε, το ναθεωρεις τους αλλους φυσιολογικους κι εσενα οχι, οτι συμπτωμα κι αν παρουσιαζεις, ειναι μια μεγαλη πλανη.
Θα ελεγα, οτι όλοι ειμαστε κατα καποιον τροπο προβλήματικοι, αλλα αυτο δεν εχουν ολοι την δυναμη να το δουν και να ερθουν αντιμετωποι μαζι του.
Ε , τα ατομα που γραφουν στο φορουμ αυτο, την εχουν
09-10-2008, 15:56 #43
καλησπερα παιδια!!! σας ευχαριστω πολυ ολους για τα μηνυματα σας.
Ευχαριστω την Weird, την Κατερινα Χ, τον/την Marley.
Μπορω να πω guys οτι με πεισατε...χιχιχι!!! Κοιταξτε παιδια, οταν καποιος ειναι μεσα στο \"προβλημα\" ασφαλως και δεν μπορει να δει την λυση στο προβλημα του, να δει την διεξοδο που θα τον βγαλει απο αυτον τον Κικεωνα!!!!
Ευτυχως λοιπον που εμεις εδω στο φορουμ, εχουμε ο ενας τον αλλο για να μπορουμε να \"ανακινουμε\" τα υδατα...και σε περιπτωση που καποιος παει να κολλησει να ερχεται ο αλλος για να τον ξε-κολλησει!!!!
Σημαντικη βοηθεια τελικα αυτο το φορουμ, ετσι???
Weird, εχεις δικιο... Καθε αλλαγη φερνει κατι καινουριο, κρατωντας ομως τα χαρακτηριστικα ιδιωματα του καθε χαρακτηρα... Αρα λοιπον μου λες οτι μαζευεις τα \"κομματια\" σου απο τις αλλεπαλληλες κρισεις πανικου και συνεχιζεις να σκεφτεσαι, να δημιουργεις και \"υπαρχεις\".
Και σε καμια περιπτωση δεν ειμαστε προβληματικοι ρε παιδια!!! Σε καμια περιπτωση... απλα εκατσε στην γ....μενη την ζωη, εμεις να ειμαστε περισσοτερο ευαισθητοι απο αλλους, αλλα και συγχρονως με πολυ περισσοτερο υπομονη και συνεση απο αλλους , για αυτον ακριβως τον λογο και καταληξαμε να κανουμε κακο στον εαυτο μας... Γιατι εαν τους γραφαμε ολους.... δεν θα καταληγαμε ποτε εκει... πιστευω πραγματικα οτι αυτο το τελευταιο θα ειναι που θα \"αγγιξει\" πολλους απο εσας. Ειναι ετσι ή δεν ειναι?
καλη δυναμη σε ολους \"παλικαρια\"!!!!
09-10-2008, 17:06 #44
Καλα ολα αυτα π λετε αλλα ρε γαμωτο εγω νιωθω οτι εχασα το παιχνιδι οταν μονο απο 1-2 μικρα χαπακια κρεμεται η ευτιχια μου.Ηθελα τοσο πολυ να το ξεπερασω μονη αλλα τπτ/Και οσο για τα ζαναξ περνω μισο και γω αλλα οσο πιο σπανια μπορω π.χ 1 την εβδομαδα αλλα τα φοβαμαι.τοσα λενε γιαυτα οτι προκαλουν φβερη εξαρτηση.Αρα ειναι κατι σαν ναρκωτικο.Δεν θελω να περνω ναρκωτικα και σκοπευω να παλεψω μονη μου μολις δυναμοσω
10-10-2008, 20:10 #45
Originally posted by konak
Δεν ξέρω weird αλλά όταν ζω αυτή την κατάσταση είναι σαν να μην υπάρχει η ζωή για μένα αλλά μόνο για του άλλους, δεν θέλω να υπάρχω στην ζωή όσο άσχημο και αν είναι αυτό που λέω. Και δεν πιστεύεις ότι θα έρθει μια μέρα που θα είσαι καλά, δεν βλέπεις ελπίδα.
είναι ΣΑΝ...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....