Results 46 to 55 of 55
Thread: Και εγένετο Φως!
-
10-10-2008, 20:11 #46
Originally posted by lostsoul
Weird, εχεις δικιο... Καθε αλλαγη φερνει κατι καινουριο, κρατωντας ομως τα χαρακτηριστικα ιδιωματα του καθε χαρακτηρα... Αρα λοιπον μου λες οτι μαζευεις τα \"κομματια\" σου απο τις αλλεπαλληλες κρισεις πανικου και συνεχιζεις να σκεφτεσαι, να δημιουργεις και \"υπαρχεις\".
Καποτε και για μενα ήταν δύσκολο. Τα κομμάτια τα μαζευα με την ψυχοθεραπευτρια.
Μετα απο καποιο χρόνο αποτελεσματικης θεραπειας και σκληρης προσπαθειας, ειδα εξελιξη, δηλαδη, αλλαγη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 10-10-2008, 20:13 #47
Originally posted by maria...
Καλα ολα αυτα π λετε αλλα ρε γαμωτο εγω νιωθω οτι εχασα το παιχνιδι οταν μονο απο 1-2 μικρα χαπακια κρεμεται η ευτιχια μου.Ηθελα τοσο πολυ να το ξεπερασω μονη αλλα τπτ/Και οσο για τα ζαναξ περνω μισο και γω αλλα οσο πιο σπανια μπορω π.χ 1 την εβδομαδα αλλα τα φοβαμαι.τοσα λενε γιαυτα οτι προκαλουν φβερη εξαρτηση.Αρα ειναι κατι σαν ναρκωτικο.Δεν θελω να περνω ναρκωτικα και σκοπευω να παλεψω μονη μου μολις δυναμοσω
Κανεις παραλληλα ψυχοθεραπεια?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
16-10-2008, 17:28 #48
Οχι δεν κανω γιατι δεν χριαζομαι συνφωνα εμ τα λεγομενα της ψυχολογου μου αλλα και ειναι στην μεση και τα λευτα.Πηρα ομως ενα βιβλιο σχετικο με την διαταραχη πανικου και σκευτομαι να αρχησω ψυχοθεραπεια στο δημοσιο.Δεν ξερω 15 μερες ζω μια κολαση παντος να ναι καλα τα ζαναξ π συνηρθα.Και ξερω οτι δεν προκειτε να πεθανω και τα παντα γυρω απο τον πανικο αλλα δεν λεει να φυγει.
17-10-2008, 14:57 #49
καλησπερα Μαρια....., Τι σου προκαλεσε την πρωτη σου κριση πανικου?
Μπορεις να θυμασαι? .....
18-10-2008, 13:56 #50
Μαρια ειναι σωτηρια η ψυχοθεραπεια πιστευω! Αν εντοπιστουν οι βαθυτερες αιτιες τιων κρισεων, θα παψεις να τις εχεις.
Καλη τυχη σ οτι κι αν κανεις.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
25-10-2008, 15:29 #51
σευχαρηστω πολυ
25-10-2008, 20:04 #52
Αδέρφια μου,
Απλώστε το δεξί σας χέρι. Τεντώστε το. Παρατηρήστε το. Είναι δικό σας. Μερικές φορές δεν σας φαίνεται ότι δεν γνωρίζετε πολύ βασικά πράγματα για τον εαυτό σας;
Παρατήρηση. Η απάντηση σε πολλά από τα προβλήματά μας. Παρατηρήστε τους εαυτούς σας μέχρι την τελευταία του πιθαμή...από την άκρη του ποδιού σας μέχρι τα βάθη της ψυχής σας. Και αν συχνά νιώθετε να πέφτετε σε δίνη, αν κάτι σας ρουφά στον βυθό..απλά αφήστε το να σας παρασύρει. Ξέρω..όλα μοιάζουν με λόγια. Θεωρία...μοιάζουν όλα ξερά λόγια μα μήπως λόγια και θεωρίες δεν μας έφεραν ίσαμε εδώ;
Σας προτρέπω! Σας σπρώχνω με δύναμη! Ας κάνουμε κάτι το διαφορετικό. Σας παρακολουθώ σιωπηλά. Με παρακολουθώ σιωπηλά να κάνω τις ίδιες αυτιστικές κινήσεις...και από μια τέτοια επανάληψη δεν μπορείς να μάθεις πολλά...
Σας προτρέπω να μιλήσετε πραγματικά. Όχι αποσπασματικά. Όχι περιστασιακά. Είμαι εδώ να σας ακούω. Για την ακρίβεια είμαι εδώ έξω, στον πραγματικό κόσμο και θέλω να σας ακούσω.
Ποιος θέλει να μιλήσει;
25-10-2008, 21:43 #53
Τι να πουμε βρε κατερινα?Περιμενουμε την επομενη φορα που θα ειμαστε χαλια για να την αντημετωπισουμε.και ζουμε μεχρι τελευταια σταγονα τιςμερες που ειμαστε ευδιαθετοι.
25-10-2008, 22:38 #54
Δεν μιλάς Μαρία. Έχεις περικυκλωθεί από μια εμμονή. Αν μιλήσεις, θα βρεις ίσως κάτι νέο να γεμίσει το μυαλό σου. Κάνε εμμονή τις θετικές σκέψεις!
Και όταν λέω να μιλήσουμε, εννοώ σε προσωπικό επίπεδο. Scripta manet αλλά η ανθρώπινη επαφή δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.
25-10-2008, 22:45 #55
Δεν νομιζω να με εχιε περικυκλωσει καμια εμονη.Απλα ξερω τι περιμενω και κανω ιπομονη.Συνηθησα πια.Απο εδω και περα μετρημενες θα ειναι οι μερες μυ που θα ειμαι χαρουμενη .:P
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....