Ζοloft - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32

Thread: Ζοloft

Junior Member
    Quote Originally Posted by Myra View Post
    Εγω το παιρνω 1μιση μηνα και καταρχας πλεον ξυπναω σαν ανθρωποσ.,οχι σαν φλεγομενη βαρκα.Ειχα τρελο βαροσ ,μαυριλα στο στηθοσ το οποιο εφυγε σταδιακα με το χαπι.

Φοβαμαι ομωσ παιδια..το πώσ θα ειναι η ζωη μ κοβοντασ το.Αν υποτροπιασω;Εννοω..φοβαμαι μηπωσ παθω τιποτα αλλοκοτο .

Βεβαια το να παρω το χαπι μου το θυμιζει η μανα μου καθε μερα.Δεν ειμαι πανω απο ενα ρολοι εξαρτημενη κ να κοιταω τι ωρα πηγε για νσ πσεω το χαπι.

Ενας αλλοσ φοβοσ μου ειναι ο εξησ..μπορει να φανει αστειο..αλλα ρε παιδια μου αρεσει το σεξ ,ποσο μαλλον με τον ανθρωπο μου,και το χαπι δυσκολευει το να ερθω σε οργασμο.Το ειδα στισ παρενεργειεσ,το επιβεβαιωσε κ ο γιατροσ..

Ειχα τρελη απογοητευση μεσα μου γτ παντα μεχρι να παρω την αγωγη εγω παντα απολαμβανα τη σεξουαλικη πραξη και εφτανα σε οργασμο.Απο τοτε π πηρα το χαπι παρατηρησα δυσκολια..Τα καταφερα ενα πρωι ομως!!Και γουσταρα!Το αγορι μου μου ειπε τοτε "Ολα στο μυαλο σου ειναι μωρο μου.Δεν θα σε βοηθησει κανενα χαπι"

Ωστοσο φοβαμαι.Μηπως δημιουργουν πεοβληματα που δε φυγουν ποτε;;;
    Το παρόν μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση λόγω παραβίασης των όρων του Φόρουμ
    Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Last edited by mchat; 21-08-2018 at 14:58.

Senior Member
    η sertaline είναι πολύ δυνατή χημική ουσία από όλα τα αντικαταθλιπτικά... μακάρι να το γνώριζε ο κόσμος αυτό.. υπάρχουνε πιο ηπια αντικαταθλιπτικα.. αλλα ειναι και αποτελεσματικη αρκετα για τιν διαταραχη πανικου σε μερικες περιπτοσης...

https://en.wikipedia.org/wiki/Sertraline

https://www.drugs.com/comments/sertraline/zoloft.html
    Last edited by akis1; 23-08-2018 at 19:02.

Page 3 of 3 FirstFirst 123