Δεν ξέρω πώς να απαλλαγώ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μη σου πω το κανανε κι ολα παντωσ μπραβο του που του σηκωνεται
    εμ ελις δεν εχουν ολοι το δικο μας προβλημα να μην σηκωνετε..

κορισια επειδη αναρωτιεστε και σας φενετε παραξενο πως η θεματοθετρια ξερει λςπτομεριες για το τυπο και για την γυναικα του..λει οτι την πλησιασε για κατι που εχει σχεαη με την δουλεια της και μαλλον εκει εκανε το λαθος και ανοιχτηκε λιγο.εννοω οτι επιασε συζητηση

Senior Member
    Πωσ του σηκωθηκε ρε φιλε θα μασ τρελανουν τελειωσ αυτοι εγω ειμαι αναμεσα στα καλυτερα μωρα κ τιποτα ισα που χαιρομαι μονοσ μου κατι βαζουν στα φαγητα η κατι μασ κανουν απο την τηλεοραση κ το ιντερνετ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πωσ του σηκωθηκε ρε φιλε θα μασ τρελανουν τελειωσ αυτοι εγω ειμαι αναμεσα στα καλυτερα μωρα κ τιποτα ισα που χαιρομαι μονοσ μου κατι βαζουν στα φαγητα η κατι μασ κανουν απο την τηλεοραση κ το ιντερνετ
    αυτο το εγραψα σε ενα μελος προχθες που συζητουσαμε και δεν ξερω αν το ειδες...αυτο ακριβως που λες εγραψα...οζι με το ιντερνετ εγω πιστευω οτι ειναι απτο φαγητο..κατι βαζουν στα τροφιμα για να μην εζουν οι ανδρες στυση..αλλα απτην αλλη σκεφτομε γιατι να κανουν κατι τετοιο??τι κερδος εχουν??
    δεν γινετε καποτε να μου γινοταν καγκελο και να μην ελεγε με τιποτα να μου πεση και τωρα να παρακαλω και να δυσκολευετε..τελοσπαντων ας μην το σκεφτομε αυτο μην παθω και καμια εμμονη...μονο αυτο μου ελειπε τωρα..

Senior Member
    Τι να πω ρε γιωργο εγω μιλαω με τα καλυτερα μωρα κ ουτε να μου περασει απο το μυαλο να αρχισω τισ βλακειεσ χαζοχαιρομαι μονοσ μου

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω θα άφηνα τον αντρα μου να καθαρίσει πάντως.. Δεν ειναι κακο απο τη στιγμή που ο αλλος ενοχλει τόσο... Αφησε τους άντρες να τα βρουν μεταξύ τους
    θα τον βρισει

Senior Member
    Μη σου πω το κανανε κι ολα παντωσ μπραβο του που του σηκωνεται
    Χαχαχαχα είσαι τρελός ρε φίλε χαχαχαχαχα
    Its not over until i win!
    Blessed.

Banned
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Παλι καλα που το καταλαβεσ σπιρτο εισαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα τον βρισει
    καλα θα τον κανει.
    συμφωνω με ν.φ. κι εγω τον ανδρα μου θα αφηνα να καθαρισει.
    απο την στιγμη που δεν προχωρησε κατι, δεν εχει να φοβαται τπτ. ας πει ειλικρινα τι ακριβως εγινε, ακομα κι αν προχωρησαν σε προσωπικες συζητησεις κι ας αφησει να σηκωνει το τηλ. ο ανδρας της να δει για ποτε θα γινει λαγος.
    οσο τον ανεχεται στα κρυφα, αυτος μπορει να νομιζει οτι του κανει ναζια.
    αν προκειται για διαταραγμενο stolker, ουτε αυτο αρκει, ας παρουν μετρα με αστυνομια και εισαγγελεα.

Senior Member
    αν αφησει τον ανδρα της να του μιληση του κυνηγου τοτε σιγουρα θα φοβηθει χιλια τα εκατο...αυτοι που τα κανουν αυτακαι κολανε σε παντρεμενες στη ουσια ειναο δειλοι φοβητσιαρηδες...αν του μιληση δεν θα ξανα ενοχληση

Senior Member
    Πεστα ρε γιωργο, γνωστες κοτες. Οπως και οι γυναικες που την πεφτουν σε παντρεμενους.
    Κοπελιά μιλα στον αντρα σου ξεκαθαρα γιατι εκτος απο κοτες ειναι και εκδικητικοι. Οσο ασχολείσαι εστω και αρνητικα και μαζευει χρονο, ειναι υπερ του. Θα δει ο αντρας σου μια ασχολια με αυτον 4-5 μηνων και θα προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Senior Member
    [QUOTE=GeorgeGr1;995361]Πεστα ρε γιωργο, γνωστες κοτες. Οπως και οι γυναικες που την πεφτουν σε παντρεμενους.
    Κοπελιά μιλα στον αντρα σου ξεκαθαρα γιατι εκτος απο κοτες ειναι και εκδικητικοι. Οσο ασχολείσαι εστω και αρνητικα και μαζευει χρονο, ειναι υπερ του. Θα δει ο αντρας σου μια ασχολια με αυτον 4-5 μηνων και θα προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.[/QUOTE]

γιυτο της ειπα απτο πρωτο μηνυμα κι ολας να τα πει στον ανδρα της..γιατι αν τα δει μετα απο μηνες οπως λες δεν θα πει γιατι δεν μου το ειπες απτην αρχη αφου σε ενοχλουσε?
    δεν θα τη πιστευη μετα..και ειναι λογικο...αλλα η θεματοθετρια δεν απανταει καθολου στα μηνυματα ανοιξε το θεμα και γεια σας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Πεστα ρε γιωργο, γνωστες κοτες. Οπως και οι γυναικες που την πεφτουν σε παντρεμενους.
    Κοπελιά μιλα στον αντρα σου ξεκαθαρα γιατι εκτος απο κοτες ειναι και εκδικητικοι. Οσο ασχολείσαι εστω και αρνητικα και μαζευει χρονο, ειναι υπερ του. Θα δει ο αντρας σου μια ασχολια με αυτον 4-5 μηνων και θα προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
    ΑΚΡΙΒΩΣ γιωργο.
    αυτοι οι κακομοιρηδες και ανδρες και γυναικες που γυροφερνουν δεσμευμενους και τρεχουν τα σαλια τους νομιζοντας πως η σιωπη ειναι και επιθμια για τα μουτρα τους, μονο με το ξεγυμνωμα ψοφανε.
    πες τα ολα φορα πρτιδα κι αστον να κοπανιεται σαν ετοιμοθανατο φιδι...

Page 2 of 2 FirstFirst 12