κρίσης πανικού και απώλεια βάρους.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47
    Banned

κρίσης πανικού και απώλεια βάρους.

καλησπέρα σας, είμαι καινούριο μέλος στο forum ονομάζομαι θανάσης και είμαι 27.. είχα διαγνωστεί με διαταραχή πανικού από τα 16 μου και περνώ αντικαταθλιπτικά από αυτή την ηλικία. μου δώσανε το cipralex 10mg το οποιο το έπαιρνα και είχα σταθεροποιηθεί παρα πολύ και είχα νιώσει πολύ καλά.. πρόσφατα έκανα την απόπειρα με πολύ δυσκολία να κόψω το φάρμακο μου πήρε 3.5 μήνες για να το σταματήσω μαχαίρι.. όλα καλά μέχρι εδώ.. μέχρι που μέσα σε διάστημα 2μηνών έχασα 24 κιλά... δεν μπορώ να φάω τίποτα.. έχω ζαλάδες και μουδιάζει όλο μου το σώμα.. δεν μπορώ να σταθώ.. είμαι όλη μέρα σε μια κατάσταση θολούρας/ζαλάδας νιώθω τα χερια μου και τα πόδια μου να παραλύουνε.. δεν είμαι καθόλου καλά.. επίσης έχω και θυροειδή hashimoto με το οποιο κανονικά παίρνεις κιλά δεν χάνεις.. απλά εγώ δεν έπαιρνα το t4 έως τώρα.. παρατηρώ πλέον ότι όλα μου τα ρούχα είναι φαρδιά.. νιώθω πολύ άσχημα.. νιώθω ότι γίνομαι μέρα με την μέρα όλο και πιο λεπτός δεν παλεύετε αυτή η κατάσταση με τίποτα πήγα σε νοσοκομείο μου κάνανε εξέτασης αίματος και μου είπανε για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση αλλα δεν μπορούνε να μου κάνουνε μέθη λέει επειδή έχω την tsh στο 6.2 και να πάω άμεσα σε ενδοκρινολόγο.. πήγα και μου είπε είναι απαραίτητο να περνώ το t4 το οποιο το περνώ τώρα κανονικά.. εδώ και λίγες μέρες δεν ξέρω τι θα κάνω δεν μπορώ ούτε έξω να βγω πλέον έχω κλειστεί να είμαι με τα ακουστικά σπίτι όλη μέρα και να ακούω μουσική ούτε φαγητό ούτε τίποτα.. μένω όλη μέρα νηστικός.. η ζαλάδες είναι ακόμα και όταν κάθομαι σε καρεκλα.. όταν τρώω νομίζω ζαλιζομε πιο πολυ.. φουσκώνω συνεχεια και έχω τάση για εμετό. δεν ξέρω τι να κάνω...

με ανήσυχη ότι έχασα ξαφνικά τόσα κιλά απότομα.. επειδή είμαι και αρωστοφοβικος και επειδή κάπνιζα 5-6 τσιγάρα την μέρα η πουράκια φοβάμαι μην έχω κάτι άλλο πιο σοβαρό.. είμαι με xanax κάθε μέρα αλλα η ζαλάδες συνεχίζουνε... είμαι σε πανικό όλη μέρα και βλέπω τον ευατό μου στον καθρέπτη ότι έχω γίνει μισος...

και όλη όση με βλέπουνε μου λένε πως αδυνάτισα έτσι απότομα.. δεν ξέρω τι να κάνω.. στο νοσοκομείο απλά είδανε το θυροειδή και με στείλανε σε ενδοκρινολόγο.. και ο ενδοκρινολόγος λέει δεν χάνεις από αυτο κιλά είμαι σε κατάσταση σοκ...

Banned
    κανένας ? ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by purple_22 View Post
    καλησπέρα σας, είμαι καινούριο μέλος στο forum ονομάζομαι θανάσης και είμαι 27.. είχα διαγνωστεί με διαταραχή πανικού από τα 16 μου και περνώ αντικαταθλιπτικά από αυτή την ηλικία. μου δώσανε το cipralex 10mg το οποιο το έπαιρνα και είχα σταθεροποιηθεί παρα πολύ και είχα νιώσει πολύ καλά.. πρόσφατα έκανα την απόπειρα με πολύ δυσκολία να κόψω το φάρμακο μου πήρε 3.5 μήνες για να το σταματήσω μαχαίρι.. όλα καλά μέχρι εδώ.. μέχρι που μέσα σε διάστημα 2μηνών έχασα 24 κιλά... δεν μπορώ να φάω τίποτα.. έχω ζαλάδες και μουδιάζει όλο μου το σώμα.. δεν μπορώ να σταθώ.. είμαι όλη μέρα σε μια κατάσταση θολούρας/ζαλάδας νιώθω τα χερια μου και τα πόδια μου να παραλύουνε.. δεν είμαι καθόλου καλά.. επίσης έχω και θυροειδή hashimoto με το οποιο κανονικά παίρνεις κιλά δεν χάνεις.. απλά εγώ δεν έπαιρνα το t4 έως τώρα.. παρατηρώ πλέον ότι όλα μου τα ρούχα είναι φαρδιά.. νιώθω πολύ άσχημα.. νιώθω ότι γίνομαι μέρα με την μέρα όλο και πιο λεπτός δεν παλεύετε αυτή η κατάσταση με τίποτα πήγα σε νοσοκομείο μου κάνανε εξέτασης αίματος και μου είπανε για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση αλλα δεν μπορούνε να μου κάνουνε μέθη λέει επειδή έχω την tsh στο 6.2 και να πάω άμεσα σε ενδοκρινολόγο.. πήγα και μου είπε είναι απαραίτητο να περνώ το t4 το οποιο το περνώ τώρα κανονικά.. εδώ και λίγες μέρες δεν ξέρω τι θα κάνω δεν μπορώ ούτε έξω να βγω πλέον έχω κλειστεί να είμαι με τα ακουστικά σπίτι όλη μέρα και να ακούω μουσική ούτε φαγητό ούτε τίποτα.. μένω όλη μέρα νηστικός.. η ζαλάδες είναι ακόμα και όταν κάθομαι σε καρεκλα.. όταν τρώω νομίζω ζαλιζομε πιο πολυ.. φουσκώνω συνεχεια και έχω τάση για εμετό. δεν ξέρω τι να κάνω...

με ανήσυχη ότι έχασα ξαφνικά τόσα κιλά απότομα.. επειδή είμαι και αρωστοφοβικος και επειδή κάπνιζα 5-6 τσιγάρα την μέρα η πουράκια φοβάμαι μην έχω κάτι άλλο πιο σοβαρό.. είμαι με xanax κάθε μέρα αλλα η ζαλάδες συνεχίζουνε... είμαι σε πανικό όλη μέρα και βλέπω τον ευατό μου στον καθρέπτη ότι έχω γίνει μισος...

και όλη όση με βλέπουνε μου λένε πως αδυνάτισα έτσι απότομα.. δεν ξέρω τι να κάνω.. στο νοσοκομείο απλά είδανε το θυροειδή και με στείλανε σε ενδοκρινολόγο.. και ο ενδοκρινολόγος λέει δεν χάνεις από αυτο κιλά είμαι σε κατάσταση σοκ...
    γενικες εξετασεις αιματος εχεις κανει?
    με 5-6 τσιγαρα την ημερα δεν παθαινεις τιποτα λογικα..αλλα καλο ειναι τα κοψεις και αυτα..
    τωρα οι ζαλαδες ισως ειναι απο αυχενικο

Banned
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    γενικες εξετασεις αιματος εχεις κανει?
    με 5-6 τσιγαρα την ημερα δεν παθαινεις τιποτα λογικα..αλλα καλο ειναι τα κοψεις και αυτα..
    τωρα οι ζαλαδες ισως ειναι απο αυχενικο
    έκανα γενικές αίματος όλα καλά είναι.. αλλα αυτο που έχασα τα κιλά τόσο απότομα με τρομάζει περισσότερο.. και η καθημερινές ζαλάδες.. γενικά είμαι σε μια κατάσταση που δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα.. εδώ δεν μπορώ να κρατήσω ούτε το κινητό μου γιατί νιώθω τα χερια μου βαριά.. είμαι σε μια κατάσταση που δεν μπορώ να κάνω τιποτα.. κουράστηκα να περνώ xanax κάθε μέρα.. μου έχουνε θολώσει το μυαλό δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ..

Senior Member
    έκανα γενικές αίματος όλα καλά είναι.. αλλα αυτο που έχασα τα κιλά τόσο απότομα με τρομάζει περισσότερο.. και η καθημερινές ζαλάδες.. γενικά είμαι σε μια κατάσταση που δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα.. εδώ δεν μπορώ να κρατήσω ούτε το κινητό μου γιατί νιώθω τα χερια μου βαριά.. είμαι σε μια κατάσταση που δεν μπορώ να κάνω τιποτα.. κουράστηκα να περνώ xanax κάθε μέρα.. μου έχουνε θολώσει το μυαλό δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ..
    efoson ειναι ολα καλα μην σε τρομαζει..
    και αρχισε να προσπαθεις να ηρεμησεις..
    ειναι βεβαιο οτι πρεπει να πας σε εναν ψυχιατρο κατα την αποψη μου γιατι χρειαζεσαι αγωγη ισως με αγχολυτικα η αλλα χαπια δεν ξερω...
    και το πιο σημαντικο ..προσπαθησε να φας..
    διακρινω οτι εισαι σ κατασταση πανικου...ειναι επειγον να επισκεφθεις καποιον ειδικο

Junior Member
    Καλησπέρα..η άποψή μου είναι πως θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση την οποία βρίσκεσαι αρχικά.Εντόπισε τα συναισθήματα τα οποία σε κατακλύζουν και σε οδηγούν σε αυτή την άσχημη κατάσταση.Έπειτα,πιστεύω πως η κατάστασή σου οφείλεται σε ψυχολογικούς παράγοντες και όχι παθολογικούς.Οσο παράξενο και να σου φαίνεται έχω υπάρξει σε περιόδους που ένιωθα το στομάχι μου να καταρρέει,να είναι έτοιμο να εκραγεί,χωρίς να έχω φάει κάτι το παράδοξο ή να είμαι άρρωστη.Αυτό το ένιωθα εξαιτίας του υπερβολικού άγχους μου.Εξάλλου μην ξεχνάς πως κατά τη διάρκεια της κρίσης πανικού,τα πρώτα συμπτώματα είναι εφίδρωση και η ζαλάδα-τάση για λιποθυμία.Στα λέω αυτά για να καταλάβεις το αντίκτυπο της ψυχολογικής σου κατάστασης στο σώμα σου.Δεν είμαι ειδικός επομένως θα σου έλεγα να εξεταστείς από ειδικούς πλήρως,απλώς εκφράζω μια άποψη από προσωπική εμπειρία με σκοπό να σου δώσω να καταλάβεις την επιρροή της ψυχής στο σώμα και την σοβαρότητα των ψυχικών "ασταθειών".Εύχομαι να είσαι καλά.

Senior Member
    Θανάση, η μητέρα μου έχει hashimoto και πριν κάποια χρόνια έπαιρνε Cipralex για κάποιο διάστημα κι είχε πάρει καμιά 15αρια κιλά. Μόλις έκοψε το Cipralex τα έχασε σε μικρό χρονικό διάστημα. Το θέμα είναι, είσαι κοντά στο φυσιολογικό σου βάρος τώρα ή είσαι λιποβαρής; Γιατί δεν παίρνεις το Τ4; Απ΄όσο ξέρω αυτό πρέπει να το παίρνεις μια ζωή! Μην ξεχνάς ότι ο θυρεοειδής αδένας λειτουργεί σαν ρυθμιστής στον μεταβολισμό του οργανισμού, αν δεν τον σταθεροποιήσεις, ούτε το βάρος σου θα σταθεροποιήσεις, ούτε θα σταματήσουν οι θολούρες, οι ζαλάδες, τυχόν ταχυκαρδίες κτλ. Και αφού προφανώς για να παίρνεις Cipralex θα είχες και κάποια θέματα με την ψυχολογία σου, μάλλον είσαι και από αυτή την άποψη σε μεταβατικό στάδιο. Μην αυθυποβάλλεσαι, δες τα ένα ένα τα θέματα.

Νομίζω ότι τα της κολονοσκόπισης είναι υπερβολικά, έλεγξε τα προφανή πρώτα και μετά να πάει το μυαλό σου αλλού αν δεν δεις βελτίωση.

Senior Member
    Αρχικά Θανάση θέλω να σου πω οτι μεσα στα σύμπτωμα χασιμοτο είναι και η ξαφνική απώλεια βάρους.. Απλα πιο συνηθισμένο είναι όντως το να παίρνεις.. Πέρα από αυτο όμως.. Ρε μανουλα μου λες εχεις ρεψει, ζαλίζεσαι και μου παίρνεις ζαναξ;;;;;; Θελει πολυ μυαλο οτι θα σε κανει χειρότερα αν ειναι οργανικό και όχι ψυχολογικο; Πήγαινε σε ενα γιατρο, κοψε τις απερισκεψίες και σαν λυση ανάγκης γίνεται και χωρίς μεθη..

Εστάλη από SM-A9000 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    γιατι δε μπορεις να φας τιποτα?

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αρχικά Θανάση θέλω να σου πω οτι μεσα στα σύμπτωμα χασιμοτο είναι και η ξαφνική απώλεια βάρους.. Απλα πιο συνηθισμένο είναι όντως το να παίρνεις.. Πέρα από αυτο όμως.. Ρε μανουλα μου λες εχεις ρεψει, ζαλίζεσαι και μου παίρνεις ζαναξ;;;;;; Θελει πολυ μυαλο οτι θα σε κανει χειρότερα αν ειναι οργανικό και όχι ψυχολογικο; Πήγαινε σε ενα γιατρο, κοψε τις απερισκεψίες και σαν λυση ανάγκης γίνεται και χωρίς μεθη..

Εστάλη από SM-A9000 στο E-Psychology.gr Mobile App
    περνώ xanax διότι δεν αντέχω αυτή την κατάσταση με τίποτα..! οποτε το περνώ πλέον ζαλίζομαι περισσότερο για καμια ώρα.. έχω πάει σε γιατρούς έχω κάνει εξέτασης γενικές αίματος.. και επειδή φαίνονται όλα φυσιολογικά δεν χρειάζεται μου λέει να μου κάνουνε κάτι άλλο.. οποτε τώρα με στείλανε σε νευρολόγο..!

δεν μπορώ πλέον να πιάσω αντικείμενα.. παραλύουνε τα χερια μου.. και κάποιες φορες και τα πόδια μου.. πάντως εδώ και 4 εβδομάδες έχω μείνει σταθερός στα κιλά μου.. απώλεια ορέξης έχω σίγουρα από το άγχος.. πάω να φάω και με πιάνει ζαλάδα.. από το καλοκαίρι επίσης περνώ ένα χαπάκι το οποιο είναι φυτικό για στην στυτική δυσλειτουργία..αυτό το περνώ μια φορα την εβδομάδα και η δράση του είναι για τουλάχιστον 4 μέρες.. δεν γνωρίζω αν αυτο μπορεί να με κάνει έτσι.. και σκέφτομαι πως χωρίς αυτό δεν θα μπορώ να έχω αντοχη.. με την κοπέλα μου μπορεί να κάνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες sex σε μια μερα.. χωρίς το χάπι ήτανε πιο λίγες ώρες και δεν είχα την δύναμη και την αντοχή.. και σε αυτό 2 παράγοντες ισχύουνε.. 1. ο θυροειδής. και 2. τα αντικαταθλιπτικά..

μπορεί πλέον να πάρω 0.25 xanax και να με κράτηση για τουλάχιστον 5 ώρες σε ηρεμία.. αλλα πλέον με πιάνει πολύ περισσότερο.. μου δημιουργεί υπόταση και ζαλάδα.. αλλα τουλάχιστον αυτό κρατάει για 45 λεπτά μετά το συνηθίζω..

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γιατι δε μπορεις να φας τιποτα?
    και δεν πειναω.. και όταν πάω να φάω με πιάνει ξαφνική ζαλάδα και δεν μπορώ να κάτσω σε καρεκλα.. δηλαδή μπορεί να γίνω ρεζίλι αν θέλω να πάω να φάω έξω δηλαδή είμαι στην κατάσταση να προσπαθώ να κρατήσω ισορροπία να μην πέσω από την καρεκλα..

Senior Member
    Μανούλα μου θες και τα παθαίνεις... Δε καλοτρως νιώθεις αδυναμία αλλα το ζαναξ ζαναξ.. Κοψε τα χαπια μεχρι να πας σε γιατρο..ολα τα χαπια... Σίγουρα κατι νευρολογικο παίζει για να λες οτι παραλυεις..εχω την εντύπωση ότι το ζαναξ χειρότερα σε κανει.

Banned
    Μανούλα μου θες και τα παθαίνεις... Δε καλοτρως νιώθεις αδυναμία αλλα το ζαναξ ζαναξ.. Κοψε τα χαπια μεχρι να πας σε γιατρο..ολα τα χαπια... Σίγουρα κατι νευρολογικο παίζει για να λες οτι παραλυεις..εχω την εντύπωση ότι το ζαναξ χειρότερα σε κανει.
    κοίταξε.. το άγχος έχει τρομερές επίπτωσης στο σώμα.. τώρα αυτό όμως το να μην μπορώ να σηκώσω ούτε το κινητό.. αρχίζει και με τρομάζει παρα πολύ.. έχω βάλει και σκέψεις για σκλήρυνση κατά πλακας..

το xanax δεν με κάνει και τόσο χειρότερα... σήμερα για παράδειγμα σηκώθηκα και δεν μπορούσα να ακούσω.. είχε μουδιάσει όλο μου το σώμα και δεν είχα αντοχή ούτε να περπατήσω.. ένιωθα τόσο αδύναμος.. έτσι ήπια ένα ξανάξ.. και νιώθω μετά από καιρό ότι με έπιασε υπερβολικά παρα πολύ.. με έχει κάνει να θέλω να πέσω για ύπνο.. το θετικό είναι ότι με κάνει να μην σκέφτομαι τίποτα.. έτσι δεν αγχώνομαι.. αλλα η αίσθηση που μου δημιουργεί είναι σα να είμαι με 40 πυρετό και μια τρομερή αδιαθεσία.. με ένα καφέ θα συνέλθω λιγάκι και μετά πάλι τα ίδια..

επίσης κάνω και ενέσιμη ιατρική κάνναβη thc+cbd.. σε εξειδικευμένα κέντρα.. μου είπανε ότι αν πάρω και κάνα xanax δεν ύπαρxει πρόβλημα.. απλά να περνώ μονο 1 χαπάκι τον 0.5 όχι παραπάνω.. και καλο είναι σε περίπτωσης κρίσης πανικού μονο..!

Senior Member
    κοίταξε.. το άγχος έχει τρομερές επίπτωσης στο σώμα.. τώρα αυτό όμως το να μην μπορώ να σηκώσω ούτε το κινητό.. αρχίζει και με τρομάζει παρα πολύ.. έχω βάλει και σκέψεις για σκλήρυνση κατά πλακας..

το xanax δεν με κάνει και τόσο χειρότερα... σήμερα για παράδειγμα σηκώθηκα και δεν μπορούσα να ακούσω.. είχε μουδιάσει όλο μου το σώμα και δεν είχα αντοχή ούτε να περπατήσω.. ένιωθα τόσο αδύναμος.. έτσι ήπια ένα ξανάξ.. και νιώθω μετά από καιρό ότι με έπιασε υπερβολικά παρα πολύ.. με έχει κάνει να θέλω να πέσω για ύπνο.. το θετικό είναι ότι με κάνει να μην σκέφτομαι τίποτα.. έτσι δεν αγχώνομαι.. αλλα η αίσθηση που μου δημιουργεί είναι σα να είμαι με 40 πυρετό και μια τρομερή αδιαθεσία.. με ένα καφέ θα συνέλθω λιγάκι και μετά πάλι τα ίδια..

επίσης κάνω και ενέσιμη ιατρική κάνναβη thc+cbd.. σε εξειδικευμένα κέντρα.. μου είπανε ότι αν πάρω και κάνα xanax δεν ύπαρxει πρόβλημα.. απλά να περνώ μονο 1 χαπάκι τον 0.5 όχι παραπάνω.. και καλο είναι σε περίπτωσης κρίσης πανικού μονο..!
    Συγγνώμη κιολας αλλα σε βρίσκω τελείως ανωριμο.. Δε μου μοιάζεις για ατομο που νοιάζεται για την υγεία του.αν εχεις θεμα με υπόταση δεν παίρνεις ζαναξ.. Επίσης οταν ειχα αδυνάτησει και γω πολυ ο γιατρος μου ειχε πει να κάνω αιματολογικες εξετασεις (οχι απλη γενική) πριν μου δωσει αγωγή... Όπως και να χει, ξερω απο σωματοποιημενο αγχος, αφού ειχα και γω κρισεις.. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ομως τις κρισεις απο κατι όντως παθολογικο..μονο και μόνο που έχασες απότομα τοσα κιλα θα ήταν ενας λόγος να μη παίρνεις χαπια μεχρι να δεις τι γινεται.. Για την ενέσιμη καναβη δε μπορώ να τοποθετηθω γιατί δε γνωριζω.

Banned
    Συγγνώμη κιολας αλλα σε βρίσκω τελείως ανωριμο.. Δε μου μοιάζεις για ατομο που νοιάζεται για την υγεία του.αν εχεις θεμα με υπόταση δεν παίρνεις ζαναξ.. Επίσης οταν ειχα αδυνάτησει και γω πολυ ο γιατρος μου ειχε πει να κάνω αιματολογικες εξετασεις (οχι απλη γενική) πριν μου δωσει αγωγή... Όπως και να χει, ξερω απο σωματοποιημενο αγχος, αφού ειχα και γω κρισεις.. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ομως τις κρισεις απο κατι όντως παθολογικο..μονο και μόνο που έχασες απότομα τοσα κιλα θα ήταν ενας λόγος να μη παίρνεις χαπια μεχρι να δεις τι γινεται.. Για την ενέσιμη καναβη δε μπορώ να τοποθετηθω γιατί δε γνωριζω.
    ευχαριστώ για την πληροφόρηση τις ανωριμότητας μου..! αλλα τώρα να σου απαντήσω ειλικρινά? με ένα θολωμένο μυαλό και μια συνχιση που βρίσκομαι όλη μέρα... από τις απάντησης μου είναι πιθανόν να με χαρακτηρίσει ο καθένας όπως θέλει..! δεν θα το πάρω αρνητικά ισα ισα.. θα πω και πάλι ευχαριστώ..

λάθος διατύπωση.. δεν έχω θέμα με υπόταση έχω θέμα όμως με υπέρταση και κληρονομικό..! αλλα όχι τόσο σοβαρό..

έλεγχο την πίεση μου και έχω 15/8 και είναι απόλυτα λογικά αν έχεις πιει καφέ.. σε κατάσταση ηρεμίας θα έχω και 13 εξάλλου με άγχος πίεση ποτε δεν μετράς. το αποτέλεσμα θα είναι πάντα άκυρο..!

από την στιγμή που με στέλνουνε σε νευρολόγο σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι κάτι άλλο...!

αν σου εξηγήσω το ιστορικό θα δεις ότι δεν είναι και τόσο περίεργο που έγινα μισος.. ξαφνικά σταμάτησα να τρώω γλυκα και κάθε μέρα που έτρωγα σουβλάκια.. και μέσα σε 2 μηνες είχα χάσει 24κιλά.. βάλε ότι σταμάτησα και το αντικαταθλιπτικό.. όλα αυτά μαζί το δικαιολογούνε..

τώρα τρώω μικρές μερίδες..και οποτε μπορώ.. γιατί το άγχος δεν με αφήνει να φάω πλέον.. όσο έπαιρνα τα αντικαταθλιπτικά έτρωγα ασταμάτητα.. αυτο το θυμάμαι πολύ καλά..

Page 1 of 4 123 ... LastLast