Results 61 to 75 of 116
-
27-04-2018, 13:53 #61
Μου φαινεται ακραιο να είναι κρυπτογκει..Δεν φαινεται κατι τετοιο. Η εξηγηση με το πορνο (που βλεπει πολυ) και το οτι ερεθιζεται σαν παρατηρητης μου φαινεται πιο πιθανη..
Πάντως εννοείται πως δεν προκειται να κανω κατι που δε θέλω εν τελει. Και η φαση ειναι οτι εχει συζητήσει το θεμα και με τον φιλο του, ο οποίος στην αρχή του ειπε οτι δεν είναι σωστα πραγματα αυτα.. Αλλα επειδη το ξαναειπε εεε κι αυτος..αλλο που δεν ηθελε . Τραγικη κατασταση..το ξερω
- 27-04-2018, 13:57 #62
Μια ιδέα. Μήπως το τρίο περιλαμβάνει και την μεταξύ εκείνου και του δεύτερου άντρα συνουσία; Λέω γω..μήπως θέλει να πειραματιστεί επειδή κάτι ομοφυλόφιλο η bisexual παίζει;
27-04-2018, 13:59 #63
Α, ειπώθηκε ήδη. Άκυρο..
27-04-2018, 14:04 #64
27-04-2018, 14:11 #65
Απ'την στιγμή που γνωρίζεις ότι βλέπει πολύ πορνό,προσπάθησε να εξακριβώσεις άν βλέπει και γκει πορνο.
Αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο,κάν'την με ελαφρά.
Άκου εκεί να θέλει να σε δεί με τον φίλο του,για να φτιαχτεί...Θα σε έχει για τον πέοντ@.
Εγώ αν ήμουν ερωτευμένος με μια κοπέλα δεν θα ανεχόμουν ούτε να της αγγίξει το χέρι άλλος άντρας...όχι να συνευρεθεί μαζί της.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
27-04-2018, 14:23 #66
Ισως λανθασμενα θεωρουσα ως δεδομενο ότι είναι ερωτευμενος μαζι μου..Λογω του κολληματος που ειχε φαει πιο παλια. Ηταν σε φαση που ενιωθε πολύ περισσοτερα απο μενα και με επνιγε. Οποτε απο τοτε και μετα ψιλοθεωρω τα συναισθήματα του δεδομενα.
Γκει αληθεια το αποκλειω..Εκτος και αν πεφτω τοοοσο εξω. Αν ανακάλυπτα κάτι τέτοιο εννοειται θα μου ηταν ο,τι πιο ευκολο να τον χωρίσω.
27-04-2018, 16:29 #67
Ρε κοπελιά ειλικρινά τώρα περιμένεις κάποιος να σου πει ότι είναι Οκ αυτό που ζήτησε δεν πειράζει και σε έχει σαν πριγκίπισσα; ο τύπος είναι ακατάλληλος. Αν δεν καυλώνεις και συ με την ιδέα της παρτουζας ή να σε πηδαει άλλος και ο γκομενος να βλέπει τότε ληχτο. Τι το κουράζεις αφού βλέπεις ο τύπος δεν κάνει.
27-04-2018, 16:30 #68
Δεν είναι γκέι ο άνθρωπος! Και εγώ προσωπικά πιστεύω οτι μπορεί κάλλιστα να είναι ερωτευμένος μαζί σου, δεν το συνδέω και τόσο πολύ όσο τα άλλα μέλη του φόρουμ.
Απλά, του έχει κολλήσει στο μυαλό η ιδέα να κάνει αυτά που βλέπει στις πορνοταινίες.
Αν σε αγαπάει θα σεβαστεί τα όριά σου και θα προσπεράσει τις όποιες τέτοιες "ορέξεις"του.
27-04-2018, 16:45 #69
Καταρχάς δεν ξέρω γιατί πολλοί εντυπωσιάζεστε λες και πρώτη φορά ακούτε άντρα να έχει τέτοια φαντασίωση! Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που δεν έχει τέτοια φαντασίωση ειδικά για δύο γυναίκες μαζί. Κι όπως λέει η θεματοθέτρια αυτό της ζήτησε πρώτο και αφού εκείνη ήταν κάθετη προσπάθησε να την πείσει για το επόμενο σενάριο με δύο άντρες. Μπορεί να νομίζει πως κάνοντας σου το χατήρι (γιατί επίσης πολλές γυναίκες έχουν φαντασίωση να βρεθούν ερωτικά με δύο άντρες) ότι μετά θα δεχτείς πιο εύκολα να του κάνεις και το δικό του χατήρι και να φέρετε κι άλλη γυναίκα. Μήπως σε κάποια συζήτηση σας του το ανέφερες ως φαντασίωση σου;
Επίσης ο τίτλος του θέματος είναι κάπως... νορμάλ είναι όλα εφόσον μιλάμε για ενήλικες και δεν βλάπτεις κάποιον τρίτο. Γιατί ένιωσες την ανάγκη να ρωτήσεις αγνώστους για το αν είναι νορμαλ ή όχι; Εσένα θα σου άρεσε; Απ΄οτι λες όχι, άρα γιατί το συζητάς; Αν σου πούμε δηλαδή όλοι πως είναι νορμάλ θα αλλάξουν τα γούστα σου και ξαφνικά θα θες να το κάνεις;
Η αλήθεια είναι πως όσο "ελεύθερες" κι αν είναι οι φαντασιώσεις μας (γυναικών και αντρών) δεν περνάμε όλοι στην πράξη, οι περισσότεροι μένουμε στο πεδίο της φαντασίωσης για ορισμένα πράγματα. Το γεγονός οτι εκείνος θέλει να περάσει την πράξη μπορεί να δείχνει διάφορα πράγματα. Πρώτον να είναι αρκετά στερημένος (το συνδυάζω με την πληροφορία που έδωσες οτι δεν είχε εμπειρίες) και τώρα ξαφνικά έχει πέσει με τα μούτρα και θέλει να δοκιμάσει τα πάντα. Δεν ξέρω την ηλικία του φίλου σου αλλά συνήθως τέτοιες συμπεριφορές έχουν μικροί σε ηλικία άντρες που ψάχνουν εμπειρίες. Το σίγουρο είναι πως για να το προτείνει θεωρεί πως μπορεί να σε πείσει ή τουλάχιστον έκρινε πως δεν θα έφευγες και μόνο στο άκουσμα όπως κι έγινε. Αυτό μπορεί να σημαίνει πάλι διάφορα όπως το ότι σε έχει για έμπειρη και ανοιχτή στα θέματα γενικά του σεξ. Ίσως να θεωρεί πως έχει γενικά το πάνω χέρι στην σχέση και πως σιγά σιγά μπορεί να σε φέρει με τα νερά του έτσι κι αλλιώς. Το πιο πιθανό μου φαίνεται ότι είναι πως σε βρήκε πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα μαζί σου.
Πάντως όπως σου είπαν σχεδόν όλοι, χατίρια στο σεξ δεν χωράνε. Είτε γουστάρεις κάτι και το κάνεις, είτε δεν γουστάρεις και φεύγεις εφόσον ο άλλος επιμένει.
27-04-2018, 17:15 #70
Μήπως ο κολλητός είναι και ο γκομενος του ;
Βάλε καμία κρυφή καμερα όταν είναι μαζί όταν εσύ δεν είσαι σπίτι , χδδδIts not over until i win!
Blessed.
27-04-2018, 17:18 #71
ε δεν ειναι δυσκολο να μαντεψεις...
27-04-2018, 18:07 #72
27-04-2018, 18:09 #73
27-04-2018, 18:20 #74
Ναι αν απλώς το ανέφερε και κόντεψαν να χωρίσουν λογικό να μην το ξαναπεί ή να μην προχωρήσει στο να της το ζητήσει.
Πάντως μόλις της ανέφερε για το τρίο με άντρα δεν κόντεψαν να χωρίσουν προφανώς. Κι έτσι εφτασε να της το ζητήσει κιόλας ευθέως και πιο συγκεκριμένα για τον φίλο του. Που σημαίνει πως σωστά έκρινε πως η θεματοθέτρια ήταν πιο "θετική" στο να ακούσει το δεύτερο σενάριο.
Δεν αποκλείω πάντως και την δική σου οπτική. Οτι μπορεί να είναι κρυφογκει ή να ψάχνεται γενικώς και να είπε το πρώτο για ξεκάρφωμα. Απλά μου φαίνεται πιο απίθανο. ΚΙ επίσης δεν θεωρώ οτι όποιος άντρας κάνει τριο με άλλον άντρα μαζί είναι απαραίτητα γκει. Ξέρω κάμποσους που το χουν κάνει και δεν ήταν γκει. Η μια περίπτωση πχ που ξέρω ήταν γύρω στα 20-22 είχε σχέση με μια κοπέλα ερωτευμένος κτλ, έμαθε πως τον απατούσε και μετά της το πρότεινε γιατί μάλλον θεωρούσε πως έτσι την ξεφτίλιζε.
27-04-2018, 18:47 #75