Ειναι νορμαλ αυτό που μου ζηταει το αγόρι μου?? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 116
    Senior Member
    Μου φαινεται ακραιο να είναι κρυπτογκει..Δεν φαινεται κατι τετοιο. Η εξηγηση με το πορνο (που βλεπει πολυ) και το οτι ερεθιζεται σαν παρατηρητης μου φαινεται πιο πιθανη..
    Πάντως εννοείται πως δεν προκειται να κανω κατι που δε θέλω εν τελει. Και η φαση ειναι οτι εχει συζητήσει το θεμα και με τον φιλο του, ο οποίος στην αρχή του ειπε οτι δεν είναι σωστα πραγματα αυτα.. Αλλα επειδη το ξαναειπε εεε κι αυτος..αλλο που δεν ηθελε . Τραγικη κατασταση..το ξερω

Junior Member
    Μια ιδέα. Μήπως το τρίο περιλαμβάνει και την μεταξύ εκείνου και του δεύτερου άντρα συνουσία; Λέω γω..μήπως θέλει να πειραματιστεί επειδή κάτι ομοφυλόφιλο η bisexual παίζει;

Junior Member
    Α, ειπώθηκε ήδη. Άκυρο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thesti View Post
    Μια ιδέα. Μήπως το τρίο περιλαμβάνει και την μεταξύ εκείνου και του δεύτερου άντρα συνουσία; Λέω γω..μήπως θέλει να πειραματιστεί επειδή κάτι ομοφυλόφιλο η bisexual παίζει;
    Οχι οχι ..Δεν φαντασιωνεται αυτο. Μονο να κανω κατι εγω με τον φιλο του

Senior Member
    Quote Originally Posted by rainbow96 View Post
    Μου φαινεται ακραιο να είναι κρυπτογκει..Δεν φαινεται κατι τετοιο. Η εξηγηση με το πορνο (που βλεπει πολυ) και το οτι ερεθιζεται σαν παρατηρητης μου φαινεται πιο πιθανη..
    Απ'την στιγμή που γνωρίζεις ότι βλέπει πολύ πορνό,προσπάθησε να εξακριβώσεις άν βλέπει και γκει πορνο.
    Αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο,κάν'την με ελαφρά.
    Άκου εκεί να θέλει να σε δεί με τον φίλο του,για να φτιαχτεί...Θα σε έχει για τον πέοντ@.

Εγώ αν ήμουν ερωτευμένος με μια κοπέλα δεν θα ανεχόμουν ούτε να της αγγίξει το χέρι άλλος άντρας...όχι να συνευρεθεί μαζί της.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Απ'την στιγμή που γνωρίζεις ότι βλέπει πολύ πορνό,προσπάθησε να εξακριβώσεις άν βλέπει και γκει πορνο.
    Αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο,κάν'την με ελαφρά.
    Άκου εκεί να θέλει να σε δεί με τον φίλο του,για να φτιαχτεί...Θα σε έχει για τον πέοντ@.

Εγώ αν ήμουν ερωτευμένος με μια κοπέλα δεν θα ανεχόμουν ούτε να της αγγίξει το χέρι άλλος άντρας...όχι να συνευρεθεί μαζί της.
    Ισως λανθασμενα θεωρουσα ως δεδομενο ότι είναι ερωτευμενος μαζι μου..Λογω του κολληματος που ειχε φαει πιο παλια. Ηταν σε φαση που ενιωθε πολύ περισσοτερα απο μενα και με επνιγε. Οποτε απο τοτε και μετα ψιλοθεωρω τα συναισθήματα του δεδομενα.
    Γκει αληθεια το αποκλειω..Εκτος και αν πεφτω τοοοσο εξω. Αν ανακάλυπτα κάτι τέτοιο εννοειται θα μου ηταν ο,τι πιο ευκολο να τον χωρίσω.

Banned
    Ρε κοπελιά ειλικρινά τώρα περιμένεις κάποιος να σου πει ότι είναι Οκ αυτό που ζήτησε δεν πειράζει και σε έχει σαν πριγκίπισσα; ο τύπος είναι ακατάλληλος. Αν δεν καυλώνεις και συ με την ιδέα της παρτουζας ή να σε πηδαει άλλος και ο γκομενος να βλέπει τότε ληχτο. Τι το κουράζεις αφού βλέπεις ο τύπος δεν κάνει.

Ισως λανθασμενα θεωρουσα ως δεδομενο ότι είναι ερωτευμενος μαζι μου..Λογω του κολληματος που ειχε φαει πιο παλια. Ηταν σε φαση που ενιωθε πολύ περισσοτερα απο μενα και με επνιγε. Οποτε απο τοτε και μετα ψιλοθεωρω τα συναισθήματα του δεδομενα.
    Γκει αληθεια το αποκλειω..Εκτος και αν πεφτω τοοοσο εξω. Αν ανακάλυπτα κάτι τέτοιο εννοειται θα μου ηταν ο,τι πιο ευκολο να τον χωρίσω.
    Δεν είναι γκέι ο άνθρωπος! Και εγώ προσωπικά πιστεύω οτι μπορεί κάλλιστα να είναι ερωτευμένος μαζί σου, δεν το συνδέω και τόσο πολύ όσο τα άλλα μέλη του φόρουμ.
    Απλά, του έχει κολλήσει στο μυαλό η ιδέα να κάνει αυτά που βλέπει στις πορνοταινίες.
    Αν σε αγαπάει θα σεβαστεί τα όριά σου και θα προσπεράσει τις όποιες τέτοιες "ορέξεις"του.

Senior Member
    Καταρχάς δεν ξέρω γιατί πολλοί εντυπωσιάζεστε λες και πρώτη φορά ακούτε άντρα να έχει τέτοια φαντασίωση! Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που δεν έχει τέτοια φαντασίωση ειδικά για δύο γυναίκες μαζί. Κι όπως λέει η θεματοθέτρια αυτό της ζήτησε πρώτο και αφού εκείνη ήταν κάθετη προσπάθησε να την πείσει για το επόμενο σενάριο με δύο άντρες. Μπορεί να νομίζει πως κάνοντας σου το χατήρι (γιατί επίσης πολλές γυναίκες έχουν φαντασίωση να βρεθούν ερωτικά με δύο άντρες) ότι μετά θα δεχτείς πιο εύκολα να του κάνεις και το δικό του χατήρι και να φέρετε κι άλλη γυναίκα. Μήπως σε κάποια συζήτηση σας του το ανέφερες ως φαντασίωση σου;

Επίσης ο τίτλος του θέματος είναι κάπως... νορμάλ είναι όλα εφόσον μιλάμε για ενήλικες και δεν βλάπτεις κάποιον τρίτο. Γιατί ένιωσες την ανάγκη να ρωτήσεις αγνώστους για το αν είναι νορμαλ ή όχι; Εσένα θα σου άρεσε; Απ΄οτι λες όχι, άρα γιατί το συζητάς; Αν σου πούμε δηλαδή όλοι πως είναι νορμάλ θα αλλάξουν τα γούστα σου και ξαφνικά θα θες να το κάνεις;

Η αλήθεια είναι πως όσο "ελεύθερες" κι αν είναι οι φαντασιώσεις μας (γυναικών και αντρών) δεν περνάμε όλοι στην πράξη, οι περισσότεροι μένουμε στο πεδίο της φαντασίωσης για ορισμένα πράγματα. Το γεγονός οτι εκείνος θέλει να περάσει την πράξη μπορεί να δείχνει διάφορα πράγματα. Πρώτον να είναι αρκετά στερημένος (το συνδυάζω με την πληροφορία που έδωσες οτι δεν είχε εμπειρίες) και τώρα ξαφνικά έχει πέσει με τα μούτρα και θέλει να δοκιμάσει τα πάντα. Δεν ξέρω την ηλικία του φίλου σου αλλά συνήθως τέτοιες συμπεριφορές έχουν μικροί σε ηλικία άντρες που ψάχνουν εμπειρίες. Το σίγουρο είναι πως για να το προτείνει θεωρεί πως μπορεί να σε πείσει ή τουλάχιστον έκρινε πως δεν θα έφευγες και μόνο στο άκουσμα όπως κι έγινε. Αυτό μπορεί να σημαίνει πάλι διάφορα όπως το ότι σε έχει για έμπειρη και ανοιχτή στα θέματα γενικά του σεξ. Ίσως να θεωρεί πως έχει γενικά το πάνω χέρι στην σχέση και πως σιγά σιγά μπορεί να σε φέρει με τα νερά του έτσι κι αλλιώς. Το πιο πιθανό μου φαίνεται ότι είναι πως σε βρήκε πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα μαζί σου.

Πάντως όπως σου είπαν σχεδόν όλοι, χατίρια στο σεξ δεν χωράνε. Είτε γουστάρεις κάτι και το κάνεις, είτε δεν γουστάρεις και φεύγεις εφόσον ο άλλος επιμένει.

Senior Member
    Μήπως ο κολλητός είναι και ο γκομενος του ;
    Βάλε καμία κρυφή καμερα όταν είναι μαζί όταν εσύ δεν είσαι σπίτι , χδδδ
    Its not over until i win!
    Blessed.

Banned
    ε δεν ειναι δυσκολο να μαντεψεις...

Senior Member
    Πάντως εννοείται πως δεν προκειται να κανω κατι που δε θέλω εν τελει. Και η φαση ειναι οτι εχει συζητήσει το θεμα και με τον φιλο του, ο οποίος στην αρχή του ειπε οτι δεν είναι σωστα πραγματα αυτα.. Αλλα επειδη το ξαναειπε εεε κι αυτος..αλλο που δεν ηθελε . Τραγικη κατασταση..το ξερω
    αν εννοεις, οτι δεν ειναι θηλυπρεπης, θα ξαφνιαστεις αν δεις ποσοι αρρενωποτατοι ανδρακλες και ποσες θηλυκοτατες γυναικες, ειναι γκει. δεν εχουν ολοι ταμπελα στο κουτελο. μονο τα γουστα τους τους διαφοροποιουν απο τους στρειτ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καταρχάς δεν ξέρω γιατί πολλοί εντυπωσιάζεστε λες και πρώτη φορά ακούτε άντρα να έχει τέτοια φαντασίωση! Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που δεν έχει τέτοια φαντασίωση ειδικά για δύο γυναίκες μαζί. Κι όπως λέει η θεματοθέτρια αυτό της ζήτησε πρώτο και αφού εκείνη ήταν κάθετη προσπάθησε να την πείσει για το επόμενο σενάριο με δύο άντρες. Μπορεί να νομίζει πως κάνοντας σου το χατήρι (γιατί επίσης πολλές γυναίκες έχουν φαντασίωση να βρεθούν ερωτικά με δύο άντρες) ότι μετά θα δεχτείς πιο εύκολα να του κάνεις και το δικό του χατήρι και να φέρετε κι άλλη γυναίκα. Μήπως σε κάποια συζήτηση σας του το ανέφερες ως φαντασίωση σου;...
    ΄δεν ειπε οτι της το ζητησε πρωτο.ειπε οτι ειχε αναφερει ΚΑΙ κατι τετοιο αλλα κοντεψαν να χωρισουν.
    μπορει και αντιθετα να ισχυει.
    να ανεφερε την φιλη της για ξεκαρφωμα για να καταληξει στον κολλητο του χωρις να τον καταλαβει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΄δεν ειπε οτι της το ζητησε πρωτο.ειπε οτι ειχε αναφερει ΚΑΙ κατι τετοιο αλλα κοντεψαν να χωρισουν.
    μπορει και αντιθετα να ισχυει.
    να ανεφερε την φιλη της για ξεκαρφωμα για να καταληξει στον κολλητο του χωρις να τον καταλαβει.
    Ναι αν απλώς το ανέφερε και κόντεψαν να χωρίσουν λογικό να μην το ξαναπεί ή να μην προχωρήσει στο να της το ζητήσει.
    Πάντως μόλις της ανέφερε για το τρίο με άντρα δεν κόντεψαν να χωρίσουν προφανώς. Κι έτσι εφτασε να της το ζητήσει κιόλας ευθέως και πιο συγκεκριμένα για τον φίλο του. Που σημαίνει πως σωστά έκρινε πως η θεματοθέτρια ήταν πιο "θετική" στο να ακούσει το δεύτερο σενάριο.

Δεν αποκλείω πάντως και την δική σου οπτική. Οτι μπορεί να είναι κρυφογκει ή να ψάχνεται γενικώς και να είπε το πρώτο για ξεκάρφωμα. Απλά μου φαίνεται πιο απίθανο. ΚΙ επίσης δεν θεωρώ οτι όποιος άντρας κάνει τριο με άλλον άντρα μαζί είναι απαραίτητα γκει. Ξέρω κάμποσους που το χουν κάνει και δεν ήταν γκει. Η μια περίπτωση πχ που ξέρω ήταν γύρω στα 20-22 είχε σχέση με μια κοπέλα ερωτευμένος κτλ, έμαθε πως τον απατούσε και μετά της το πρότεινε γιατί μάλλον θεωρούσε πως έτσι την ξεφτίλιζε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by disillusioned View Post
    Ρε κοπελιά ειλικρινά τώρα περιμένεις κάποιος να σου πει ότι είναι Οκ αυτό που ζήτησε δεν πειράζει και σε έχει σαν πριγκίπισσα; ο τύπος είναι ακατάλληλος. Αν δεν καυλώνεις και συ με την ιδέα της παρτουζας ή να σε πηδαει άλλος και ο γκομενος να βλέπει τότε ληχτο. Τι το κουράζεις αφού βλέπεις ο τύπος δεν κάνει.
    Οταν είσαι σε μια σχεση χρονια δεν ειναι και τοσο απλο να το ληξεις..Ισως ειμαι και λιγο ανασφαλης, ισως επειδη ειναι και η πρωτη μου σχεση, ισως επειδη υπαρχει επικοινωνια σε αλλα επιπεδα περα απο το σεξουαλικο..Τι να σου πω.Παντως τοσο ευκολο δεν ειναι

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast