Ο αδερφός μου παράτησε το σχολείο από το άγχος του! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    δεν ξερω τη ηλικια ειναι ο αδερφος σου αλλα μπωρει να παει τεχνικο λυκειο, επισης μπωρει να αφησει τωρα το σχολειο και να παει αργοτερα νυχτερινο σχολειο.
    αν τον πιεζεται δε θα του κανετε καλο χειροτερα θα γινει....
    ο αδερφος σου μπωρει να γινει ενας πετυχημενος τεχνιτης και να βγαζει αρκετα περισσοτερα απο εναν μεσο αποφοιτο πανεπηστημειου
    εγω δε κερδισα τιποτα απο το πανεπηστημειο που εβγαλα και τη ζωη που εκανα μες στα σχολεια μονο προβληματα και μια ζωη με αγχος
    με αποτελεσμα να καταληξω με χρονια ψυχωσικη συνδρομη, αν με ειχαν αφηση να πηγαινα τεχνικο λυκειο θα ειμουν πολυ καλυτερα και πιθανοτητα θα ειχα τωρα εργασια δεν θα ειμουν 6 χρονια ανεργος........
    αφηστε τον αδερφο σου υσηχο να παει μεχρι εκει που μπωρει, αλλιως με τη πιεση μπωρει να αποκτηση ενα σωρο προβληματα....

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Μήπως θα ήταν καλό να αλλάξει σχολείο;
    To προτειναμε, δε θελει ομως να χασει τις παρεες του. Στην ουσια ειναι ενας φαυλος κυκλος...

Senior Member
    Μα αφού δεν πάει στο συγκεκριμένο σχολείο, τις παρέες του τις βλέπει αλλού έτσι κι αλλιώς. Αν πάει σε άλλο σχολείο δεν θα επηρεαστεί σε αυτό. Νομίζω ότι αξίζει να δουλέψετε πάνω σε αυτή την ιδέα, της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος...

pavlosla δεν θα διαφωνήσω σε πολλά από αυτά που λες, όμως να τελειώσει ο άλλος έστω ένα γυμνάσιο είναι απαραίτητο από πολλές απόψεις. Επίσης το παιδί αυτή την στιγμή δεν κάνει κάτι εποικοδομητικό, μπροστά σε έναν υπολογιστή κάθεται. Από την μία είναι σε ευαίσθητη φάση, από την άλλη αν του περάσει το μήνυμα ότι με την πρώτη δυσκολία τα παρατάμε ή ότι αφού δεν το παλεύει το σχολείο το παρατάει χωρίς μάχη, δεν είναι κι ότι καλύτερο για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του. Και λογικό είναι να κάθεται σε έναν υπολογιστή στην φάση αυτή με αυτά που περνάει και διότι είναι αν κατάλαβα καλά αρκετά μικρός. Άλλο 17 χρονών κι άλλο 13 ας πούμε.

Senior Member
    Και εμεις που πηγαμε σχολειο τι καταλαβαμε;

Senior Member
    Μπορούμε να το συζητάμε για ώρες αυτό Ορέστη, απλά η κοπέλα δεν μου δίνει την εντύπωση ότι η οικογένεια ή ο ίδιος ο αδερφός της θέλει πραγματικά να μην τελειώσει το σχολείο. Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος.

Page 2 of 2 FirstFirst 12