Σεξουαλικο πρόβλημα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 129 of 129
    Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εστω οτι οι γυναικες αγοραζουν περισσοτερα πραγματα ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ.
    Ο αντρας αγοραζει πολυ λιγοτερα πραγματα απο το σουπερ μαρκετ και εχει αδειο σπιτι επειδη ΒΑΡΙΕΤΑΙ να τα χρησιμοποιησει. Αφου δεν προκειται να μαγειρευει, ποσα τροφιμα να παρει? Παιρνει μπυρες και τρωει απο τη μαμα του ή παιρνει απ'εξω.
    Ποσα καθαριστικα να παρει? Αφου δεν προκειται να καθαρισει. Ποσα χαρτικα να παρει? Αμα εχει το σπιτι σχεδον σα ξενοδοχειο, σιγα την καταναλωση που κανει.
    Οταν ομως τρεχει να βαλει ζαντες, εγκεφαλο, φιμε, λεντ, εξατμιση, να χαμηλωσει το αμαξι και να του αλλαξει τα φωτα εκει δινει πονο γιατι αυτο οντως τον ενδιαφερει. Δεν τον ενδιαφερει η σημερινη προσφορα στο μοσχαρισιο κιμα, τον ενδιαφερει ομως η ανακοινωση για το PS4, το νεο pc game που θα σαρωσει, η ειδικη καρεκλα gaming, ο υπολογιστης των 4000€, η νεα ντουκατι αφου παλιωσε η προηγουμενη μετα απο εναν ολοκληρο χρονο.
    Μπορει να αγοραζει λιγοτερα πραγματα και πιο σπανια, αλλα τα παιχνιδακια του ειναι ακριβουτσικα.
    Και εξακολουθω να μην αναφερομαι σε ολους αυτους τους αντρες (που επαναλαμβανω ειναι ολο και περισσοτεροι) που εχουν 823 ζευγαρια παπουτσια, 53251 μπλουζες με σηκωμενο γιακα, 4698729871 παντελονια με τον αστραγαλο φατσα φορα και πανε κομμωτηριο καθε βδομαδα, αποτριχωνονται ανελλιπως, διαβαζουν μενς χελθ μην τους ξεφυγει κανενα νεο τρεντ και πανε με τους φιλους τους για σοπινγκ θεραπυ(ω ναι...)

Τωρα με τα στατιστικα που εβαλες, τρομαζω να συμπερανω οτι οποτε οι αντρες θελουν αυτοκινητα, μηχανες, υπολογιστες, γκατζετ, παιχνιδια και ο,τι αλλο, τα αγοραζουν με καρτες της γυναικας τους ή της μανας τους ή τα ζητανε κατευθειαν σα δωρο :P χαχαχαχ

1ον Οταν εμενα σε δικο μου σπίτι μαγειρευα ο ιδιος
    καθαριζα μια φορα την εβδομαδα (καθε Παρασκευη μετα που σχόλαγα ή αν ειχα υπηρεσια τοτε το Σαββατο πρωι).
    Αμαξι δεν εχω οποτε δεν εχω να σπαταλισω εκει λεφτα.

2ον. Μια φορα κοιταξα να δω που ειχε τα πιο φτηνα πραγματα και επειδη το ενα super market ηταν διπλα μου και το άλλο στου διαόλου την μανα, πηγαινα στο διπλανο μου... εξαλλου μικρες διαφορες και μόνο ο κόπος που θα έκανα να πάω στο αλλο, να τα κουβαλησω με τα πόδια και να τα πάω σπιτι δεν αξιζε.

3ον. ενόείτε πως θα με ενδιαφερει η ανακοινωση για το ps4, για να το πάρω όταν βγει καλη προσφορα,όπως και παιχνίδια που θα κοιτάξω τι προσφορες υπάρχουν σε αυτα για να τα πάρω. Πάνω απο 20 ευρω δεν εχω δωσει για παιχνιδι, εκτος απο μια φορα μόνο που εδωσα 25. και γτ να πάρω καρεκλα gaming; ποιος παιρνει καρεκλα gaming; μονο αυτοι που εχουν pc gamers. Οι περισσοτεροι console gamers προτειμουμε καναπε. Μπορεις να ξαπλωσεις κιολας, πολυ πιο ανετα.
    Θα αγορασω αν βρω επισεις καμια προσφορα καποιο βιβλιο που να μου αρεσει. Οι μονοι που θα αγορασουν ενα παιχνιδι με το που βγει, ή θα μαζευουν τα λεφτα καιρο ή εχουν πολλα λεφτα.
    Οσο για τα ρουχα και τα κομμωτήρια δεν θα το σχολιασω καν.....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Αρα προς τι το συμπερασμα? Δεν μπορουμε να θεωρουμαι οτι ολοι οι αλλοι ειναι διαφορετικοι οταν δεν εχουμε ιδεα για ολους τους αλλους.
    Δεν εισαι αυτο που διαβασες, αυτο δε σημαινει οτι εισαι σπανιος ή εξωγηινος ή οτι επεσες με αλεξιπτωτο.

εγω νοιωθω σας εξωγηινος παντως.........
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Αρα προς τι το συμπερασμα? Δεν μπορουμε να θεωρουμαι οτι ολοι οι αλλοι ειναι διαφορετικοι οταν δεν εχουμε ιδεα για ολους τους αλλους.
    Είπα «Με όσα γράφετε περί αντρών-γυναικών», όχι με όσα γνωρίζω εγώ.

Εσύ γράφεις σαν να γνωρίζεις για όλους. Σ' αυτό αναφέρθηκα και δεν μου ταιριάζει τίποτε απ' όσα έγραψες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    1ον Οταν εμενα σε δικο μου σπίτι μαγειρευα ο ιδιος
    καθαριζα μια φορα την εβδομαδα (καθε Παρασκευη μετα που σχόλαγα ή αν ειχα υπηρεσια τοτε το Σαββατο πρωι).
    Αμαξι δεν εχω οποτε δεν εχω να σπαταλισω εκει λεφτα.

2ον. Μια φορα κοιταξα να δω που ειχε τα πιο φτηνα πραγματα και επειδη το ενα super market ηταν διπλα μου και το άλλο στου διαόλου την μανα, πηγαινα στο διπλανο μου... εξαλλου μικρες διαφορες και μόνο ο κόπος που θα έκανα να πάω στο αλλο, να τα κουβαλησω με τα πόδια και να τα πάω σπιτι δεν αξιζε.

3ον. ενόείτε πως θα με ενδιαφερει η ανακοινωση για το ps4, για να το πάρω όταν βγει καλη προσφορα,όπως και παιχνίδια που θα κοιτάξω τι προσφορες υπάρχουν σε αυτα για να τα πάρω. Πάνω απο 20 ευρω δεν εχω δωσει για παιχνιδι, εκτος απο μια φορα μόνο που εδωσα 25. και γτ να πάρω καρεκλα gaming; ποιος παιρνει καρεκλα gaming; μονο αυτοι που εχουν pc gamers. Οι περισσοτεροι console gamers προτειμουμε καναπε. Μπορεις να ξαπλωσεις κιολας, πολυ πιο ανετα.
    Θα αγορασω αν βρω επισεις καμια προσφορα καποιο βιβλιο που να μου αρεσει. Οι μονοι που θα αγορασουν ενα παιχνιδι με το που βγει, ή θα μαζευουν τα λεφτα καιρο ή εχουν πολλα λεφτα.
    Οσο για τα ρουχα και τα κομμωτήρια δεν θα το σχολιασω καν.....
    H κουβέντα ξεκίνησε επειδή κάποιο μέλος ανέφερε πως οι γυναίκες είναι από την φύση τους πιο καταναλωτικές κι οτι θα πρέπει να την εκπαιδεύσει ο άντρας για τις ανάγκες της.
    Είναι ηλίθιο και μόνο που το συζητάμε, προφανώς υπάρχουν παραδείγματα και από τις δύο πλευρές (έχω πολλά να σου αναφέρω εκτός από τον πατέρα μου, από φίλους, συγγενείς μέχρι και πρώην) και η παραπάνω πρόταση αποτελεί απλώς ταμπέλιασμα. Αν ίσχυε θα έπρεπε όλοι οι άντρες ή οι περισσότεροι να έχουν αποταμιεύσεις και καμιά γυναίκα. Δεν ισχύει όμως προφανώς γιατί δεν είναι θέμα φύλου είναι θέμα χαρακτήρα. Όσο είναι ελεύθεροι άντρες και γυναίκες, φυσικά και ξοδεύουν τα χρήματα τους όπως γουστάρουν. Αφού κάνουν οικογένεια είναι θέμα λογικής πια ότι δεν θα μπορούν να διαθέτουν όσα πριν για προσωπικά τους έξοδα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν είναι απλά σπάταλος, είναι ανεύθυνος και ανώριμος και τέτοιοι υπάρχουν και στα δύο φύλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Απλως βαρεθηκε να παει αλλου!!!!!!
    Ειπε "δεν γ@μιεται, ας παρω αλλο. Εξαλλου μονο η βενζινη που θα καψω για να πάω αλλου θα είναι όσο και το να πάρω καινουργιο".
    Καλέ η μπουκάλα που θα έπαιρνε άντε να έκανε 2-3 ευρώ κι αυτός έδωσε 30ευρω για να πάρει καινούργιο γκαζάκι επειδή βαριόταν να πάει 5 βήματα σε άλλο σουπερμαρκετ! Και δεν το εκανε μόνο από βαρεμάρα, το έκανε γιατί το χει σε ντροπή να μπει σε κατάστημα να ρωτήσει για κάτι και στο τέλος να μην πάρει τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλέ η μπουκάλα που θα έπαιρνε άντε να έκανε 2-3 ευρώ κι αυτός έδωσε 30ευρω για να πάρει καινούργιο γκαζάκι επειδή βαριόταν να πάει 5 βήματα σε άλλο σουπερμαρκετ! Και δεν το εκανε μόνο από βαρεμάρα, το έκανε γιατί το χει σε ντροπή να μπει σε κατάστημα να ρωτήσει για κάτι και στο τέλος να μην πάρει τίποτα.

Μια φορα ο πατερας μου αγορασε κατι πινακες απο ενα μαγαζι. Οταν τους εφερε σπιτι η μανα μου του εβαλε φασαρια που σπατάλισε τα λεφτα σε κατι βλακειες σαν αυτες. Μετα απο μερικες μερες, μετα που εβαλε τους πινακες η μανα μου, της αρεσαν και πήγε στον πατερα μου και του είπε γτ δεν πηρε κι αλλους.... ειχε ξεχασει πως του εβαλε φασαρια που τους πηρε. Το τι της εσουρε και η μηνα μου μηλια... δεν ειπε κουβεντα μετα. χαχαχαχα οποτε μου λεει η μανα μου αυτην την ιστορια γελαω

Senior Member
    Πλησιαζουν τα γεννεθλια μου και αυτο με αγχωνει περισσότερο

Senior Member
    Χρησιμοποιώ το σάιτ φυλλάδια προσφορές για το σουπερ

Senior Member
    Οι γυναίκες κινούν τον καπιταλισμό.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789