Σεξουαλικο πρόβλημα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 129
    Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Δε νομίζω να στο γνωστοποιούσε αυτός που θα σε προσέγγιζε.

Ο θεματοθέτης έχει ο ίδιος απορρίψει τον εαυτό του πρώτος. Οι κοπέλες απλά καθρεφτίζουν στο θεματοθέτη αυτό το πράγμα.
    Μη το λες.
    Ξερω πολλους που το λένε με καμαρι
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Αυτούς που λες σε ποιους το λένε με καμάρι; σαν άντρας δεν έτυχε ποτέ να πάω και ούτε θα πήγαινα ποτέ. Όσο αγάμητος και αν εμένα. Αλλά και από φίλους μου που ξέρω ότι έχουν πάει τους έχω ρωτήσει αν σε σχέση τους το έχουν αναφέρει. Όλοι μου έχουν πει όχι. Ίσως Δλδ να το παραδεχονται σε περιορισμένο κοινό, χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Δε νομίζω να είμαστε όλοι έτσι. Ξέρω ότι εγώ δεν ήμουν και δεν είμαι. Για να πω την αλήθεια βέβαια, δεν το δοκίμασα αλλά το ότι η ιδέα να βρίσκομαι σε οίκο ανοχής μου φαίνεται αποκρουστική αποτελεί την εγγύηση ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθώ.

Όσον αφορά το πρόβλημά σου νομίζω ότι όντως πρέπει να είναι ένα είδος τραυματικής εμπειρίας με την κοπέλα που σ' έκανε να νιώσεις τόσο άσχημα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχεις κοινωνικοποιήσει ακόμα τη σεξουαλικότητά σου, κάτι που σε καθιστά περισσότερο ευάλωτο. Είναι πιθανό ένας ειδικός σύμβουλος σ' αυτά τα θέματα να μπορεί να σε βοηθήσει.

Κοιτα τις πρωτες φορες μεσα στο δωματιο δεν μου σηκωνοταν γτ οντως το μερος δεν το λες και ωραιο......
    με στοματικο μου το σηκωσε τοτε. Αργοτερα επειδη ηξερα τι θα ακολουθουσε οταν ημουν εκει ηταν πιο ευκολο.

Κι εγω το βρησκω αποκρουστικο εκεινο το μερος και μακαρι να μην χρειαζόταν ποτε να παω. Ομως ποιες ειναι οι επιλογες μου;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω σαν γυναίκα το βρίσκω λιγο άρρωστο για καποιον να πηγαίνει συχνά σε οίκους ανοχής και θα ηταν λογος να απορρίψω καποιον αυτος και οχι η εμφάνιση.. Ασε που κυκλοφορούν και αρρώστιες και το προφυλακτικό δεν προστατεύει 100%.

Εμενα με απόρριπταν και πριν παω, οποτε τι ειχα τι εχασα......
    τουλαχιστον θα κανω σεξ και δεν θα ειμαι παρθενος για παντα. Και ακομα κι αν βρεθει καποια που θα με ερωτευτει να ξερω που την βαζουν.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σηκωνομαι οπως ο ντακ ντοτζερς που οτι και αν συμβαινει γυρω του αυτος βρισκεται στο υπερπεραν αυτο βοηθα καπως.
    Εγω ειμαι ετσι χωρις να μου σηκωθεί οποτε δεν επιρρεαζει η στύση μου την διανοητική μου κατασταση

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Δε νομίζω να στο γνωστοποιούσε αυτός που θα σε προσέγγιζε.

Ο θεματοθέτης έχει ο ίδιος απορρίψει τον εαυτό του πρώτος. Οι κοπέλες απλά καθρεφτίζουν στο θεματοθέτη αυτό το πράγμα.

Οχι ακριβως πρωτος. Μετα απο τις πρωτες εκατονταδες απορρίψεις. Αν σε απορριπτουν ολοι αργά ή γρηγορα θα απορριψεις κι εσυ τον εαυτό σου....

Banned
    αφου λες οτι δε σου αρεσε το μερος δεν ειναι περιεργο

Senior Member
    αφου λες οτι δε σου αρεσε το μερος δεν ειναι περιεργο
    Το μερος ρε φιλε ειναι χαλια, τουλαχιστον σε εκεινο που πηγαινα τοτε που πηγαινα

Senior Member
    διαβασε και αυτο για να στο αποδειξω

Το πρόβλημα είναι ότι ο Θεός έδωσε στον άνδρα ένα μυαλό και ένα πέος και αίμα που φτάνει για να λειτουργεί μόνο το ένα από τα δύο. Ρόμπιν Γουίλιαμς

απλως δε γινεται να αποδειξεις τα παντα η δε γινεται να αποδειξεις πραγματα που υπαρχουν μονο ενδειξεις γι αυτα απλως επειδη οι περισσοτεροι εχουν αγελοποιηθει οταν βλεπουν καπιον να συμπεριφερεται με αλλο τροπο απο τον συνηθισμενο τους φαινεται πολυ περιεργο η φιλοσοφια ειναι το αντιθετο του σεξ παντως.
    Δεν καταλαβαινω λεξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    σεξολογος εεε;

δεν το ειχα σκεφτει αυτο.... πιστευεις να βοηθησει;;;
    Φυσικα. ....

Senior Member
    Κι εγω το βρησκω αποκρουστικο εκεινο το μερος και μακαρι να μην χρειαζόταν ποτε να παω. Ομως ποιες ειναι οι επιλογες μου;
    Απλά να μην πας εκεί. Βέβαια μιλάω από θέση ισχύος (αυτού που αδιαφορεί πλήρως για το σεξ) και ως κάποιος που τάσσεται ανοιχτά και χωρίς περιστροφές κατά της πορνείας.

Senior Member
    Πλεον ξερω πως ποτε μου δεν θα νιωσω πως ειναι να σε αγαπάνε και να σε θελουν. Στην χειρότερη τον περιπτωσεων να παντρευτω κάποια που δεν θα με θελει και με πηρε για να μη μεινει στο ραφι και θα με κερατωνει με τον αντρα που αγαπαει που θα ειναι παντρεμενος και δεν θα την παντρευεται. στην καλητερη θα πεθανω μόνος μου. Προσωπικα προτειμω το δευτερο!!!!
    το δευτερο το ευχονται απειροι παντρεμενοι γεροντες που δεν αντεχουν την γρια και λενε μακαρι να ημουν μονος μου..Οποτε μη στεναχωριεσαι γι αυτο αν στο τελος καταληξεις μονος σου,ισα ισα...Να ξερεις οτι τους παντρεμενους και τους ανυπαντρους τους χωριζει ενας τεραστιος τοιχος.Απο τη μια πλευρα ειναι οι παντρεμενοι αντρες απο την αλλη οι ανυπαντροι.Το παραξενο ειναι οτι οι ανυπαντροι αντρες ζηλευουν και θελουν να περασουν τον τοιχο κα ινα πανε στην πλευρα των παντρεμενων.Και οι παντρεμενοι αντρες ζηλευουν την πλευρα των ανυπαντρων και θελουν να πανε απο την αλλη πλευρα.

Τις αγαπες τους ερωτες και το σεξ τα θελουμε οταν ειμαστε νεοι οποτε το καταλαβαινω γιατι ΤΩΡΑ στεναχωριεσαι.Εγω θα σου προτεινα δυο πραγματα.

Πρωτον να αραιωσεις(οχι σταματησεις) το αγοραιο σεξ.Να μαζευεις λεφτα και να τα σκας σε οσο το δυνατον καλυτερες.Αν εχεις δικο σου σπιτι να ερχονται στον χωρο σου.Συνηθως αυτες που πανε στα σπιτια ειναι πιο ''ζεστες''

Να γινεις πιο κοινωνικος ΓΕΝΙΚΑ χωρις να εχεις στοχο την σχεση(αυτη μπορει να ερθει μονη της),αν δεν εισαι ωραιος οπως λες να ριχνεις αλλα πραγματα στο τραπεζι,να βρεις δηλαδη αλλου την αυτοπεποιθηση σου.

Senior Member
    Οποιοσ παντρευτηκε λεφτα δεν εχει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    το δευτερο το ευχονται απειροι παντρεμενοι γεροντες που δεν αντεχουν την γρια και λενε μακαρι να ημουν μονος μου..Οποτε μη στεναχωριεσαι γι αυτο αν στο τελος καταληξεις μονος σου,ισα ισα...Να ξερεις οτι τους παντρεμενους και τους ανυπαντρους τους χωριζει ενας τεραστιος τοιχος.Απο τη μια πλευρα ειναι οι παντρεμενοι αντρες απο την αλλη οι ανυπαντροι.Το παραξενο ειναι οτι οι ανυπαντροι αντρες ζηλευουν και θελουν να περασουν τον τοιχο κα ινα πανε στην πλευρα των παντρεμενων.Και οι παντρεμενοι αντρες ζηλευουν την πλευρα των ανυπαντρων και θελουν να πανε απο την αλλη πλευρα.

Τις αγαπες τους ερωτες και το σεξ τα θελουμε οταν ειμαστε νεοι οποτε το καταλαβαινω γιατι ΤΩΡΑ στεναχωριεσαι.Εγω θα σου προτεινα δυο πραγματα.

Πρωτον να αραιωσεις(οχι σταματησεις) το αγοραιο σεξ.Να μαζευεις λεφτα και να τα σκας σε οσο το δυνατον καλυτερες.Αν εχεις δικο σου σπιτι να ερχονται στον χωρο σου.Συνηθως αυτες που πανε στα σπιτια ειναι πιο ''ζεστες''

Να γινεις πιο κοινωνικος ΓΕΝΙΚΑ χωρις να εχεις στοχο την σχεση(αυτη μπορει να ερθει μονη της),αν δεν εισαι ωραιος οπως λες να ριχνεις αλλα πραγματα στο τραπεζι,να βρεις δηλαδη αλλου την αυτοπεποιθηση σου.
    Ο γάμος έχει τα καλά του έχει και τα αρνητικά του όπως όλα τα θέματα της ζωής.

Senior Member
    Λεφτα δεν εχει τα τρωει η γυναικα κ τα παιδια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast