Results 1 to 15 of 31
Thread: Προσπερματικά Και Γόνιμες Ημέρες
-
29-04-2018, 04:51 #1
Προσπερματικά Και Γόνιμες Ημέρες
Γεια
Εεεε οκ ειναι το πρωτο ποστ που κανω so have mercy :P , ειμαι αγορι 19 ετων και προσφατα η κοπελα μου αρχισε να με πιεζει να το κανουμε χωρις προφυλαξεις
Εγω ως καλος μαλακας φοβουμενος μην την χασω ή ξενερωσει κλπ ειπα ναιι
Το καναμε 2 με 3 φορες ετσι αλλα ποτε ολοκληρο, δηλαδη μπηκα για λιγη ωρα, βγηκα, εβαλα προφυλακτικο και συνεχισα.
Απλα εχω διαβασει οτι σε σπανιες περιπτωσεις μια γυναικα μπορει να μεινει εγκυος απο προσπερματικα υγρα
Αυτο που με αγχωνει ειναι πως σε 2 μερες κλεινει 12 μερες απο τοτε που της τελειωσε η περιοδος, πραγμα που σημαινει οτι ξεκινανε οι γονιμες μερες.
Οποτε αγχωνομαι γιατι ειμαι ψιλο-αμαθος απο αυτα. Υπαρχει περιπτωση να μεινει εγκυος απο 4-5 μεσα-εξω χωρις προφυλακτικο (μετα συνεχισαμε με προφυλαξη, ΔΕΝ τελειωσα ουτε μεσα ουτε γενικα) 2 με 3 μερες πριν τις γονιμες ?
Σορρυ που κουρασα και ευχαριστω για τον χρονο και τις απαντησεις, περιμενω με αγωνια Ο.ο
- 29-04-2018, 07:23 #2
Κοιτα Να σου πω φίλε μου
Υπάρχει μια πάρα πολύ μικρη πιθανότητα πάρα πολύ μικρή από ότι ξέρω από κάτι υγρα διάφανα που έχει η μπορει να εχει ο άντρας όταν είναι αναμενος(έτσι έχω ακούσει) πολύ σπάνια όμως από αυτό μπορεί να γίνει κάτι ...ομως Το βασικό είναι να μην...... μέσα! Εκεί μιλάμε αλλιώς
Να είσαι καθαρός και να πλενεσε καλά ξέρεις!
Το να κάνεις σεξ ΧΩΡΊΣ προφυλακτικό δεν σημενη πως αμέσως έμεινε έγκυος η γυναίκα....Υπάρχει μια διαδικασία δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουμε και πρέπει να είναι στις γόνιμες μέρες η γυναίκα
Εγώ λέω αν προσέχεις μπορείς να κάνεις και αρκετά λεπτακια χωρίς προφυλακτικό αλλά με προσοχή! Ξέρεις τι εννοώ...
Και πριν μπεις, να σου κάνει ένα στομα****, αν σου κάνει γενικά, γιατί διάβασα πως είναι καλά για εκινα τα διάφανα υγρά χδ
Καλή τύχη! :)Its not over until i win!
Blessed.
29-04-2018, 12:50 #3
29-04-2018, 14:28 #4
εγω στην θεση σου δεν θα επελεγα να κανω σεξ χωρις προφυλαχτικο... οχι μονο για να μην την αφησω εγγυο, αλλα και για να ειμαι σιγουρος οτι ειμαι προστατευμενος απο αφροδισια νοσηματα.... το θεμα ειναι το εξης οτι μπορει να μεινει εγγυος αν υπαρχουν οι καταλληλες συγκυριες, αν και οι πιθανοτητες δεν ειναι πολυ με το μερος σου... Κοιταξε λοιπον, αν θελετε τοσο πολυ να συνεχισετε την πραξη χωρις προφυλαξη να παει να παρει η κοπελια το χαπι της επομενης ηεμρας...κατα τα αλλα, δεν ειναι παιχνιδια, γιατι αν μεινει οντως εγγυος απο τα 19, θα βρεθειτε με ενα παιδι που δεν θα ξερετε τι να το κανετε και ειναι κριμα να παει για εκτρωση!
29-04-2018, 14:35 #5
Α ρε τυχερε... Μακάρι και μένα οι κοπέλες που είχα ως τώρα να με παρακαλούσαν να το κάνουμε έτσι. Δεν υπάρχει τπτ καλύτερο. Όσο για τον κίνδυνο αν ξέρεις να τραβιεσαι μια χαρά τα καταφέρνεις. Εμένα μάλιστα κάποιες φορές πριν το τελείωμα μου έχει τύχει να το πιεσω και να βγουν λίγα διάφανα υγρά. Αυτά όμως βγήκαν αφού το πιεσα, άρα δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο. Οπότε πιστεύω αυτοί που λένε για προσπερματικα μάλλον τους έτρεξαν και δεν το κατάλαβαν.
29-04-2018, 16:00 #6
Επειδή ρώτησα τον γυναικολόγο μου, μου είπε πως είναι σχεδόν απίθανο, και είναι απειροελάχιστη η πιθανότητα. Δηλαδή αν πιάσεις παιδί έτσι, πιο εύκολο είναι να πιάσεις το τζόκερ.
Οπότε μην ανησυχείς.
Το πιο πιθανό,και οι περισσότεροι που γνωρίζω είχαν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες έτσι, ήταν αφού κάνανε τη πρώτη φορά, έκαναν και δεύτερη στο καπάκι ενώ υπήρχαν ακόμη υπολείμματα σπέρματος μέσα τους.
Αυτά επίσημα απο τον γυναικολόγο που ρώτησα.
29-04-2018, 16:15 #7
Καλά τα λέει η αγχωμενη. Επικίνδυνο είναι όταν το κάνεις στα καπάκια. Καλό είναι προτού πας για back to back διείσδυση να έχεις κατουτησει και πλύνει τον π...
29-04-2018, 16:32 #8
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
29-04-2018, 17:32 #9
Αντισυλληπτικα δεν δέχεται να πάρει καμία φίλος. Άσε που αν τους το πεις 8/10 θα σε χωρισουν. Το έχω δει να γίνεται σε πολλούς φίλους μου.
29-04-2018, 18:28 #10
29-04-2018, 18:39 #11
Kαι καλά θα κάνουν να μην παίρνουν...αν και δυστυχώς πάρα πολλές τα καταπίνουν σαν καραμέλες(ιδιαίτερα στο εξωτερικό).
Μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει η μακροχρόνια λήψη αντισυλληπτικών.
Φοβάμαι πως θα ξεσπάσει επιδημία στειρότητας στο προσεχές μέλλον...
Και δεν έχω σπουδάσει εμβρυολόγος-γενετιστής,γ@μ*το.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
29-04-2018, 20:54 #12
Να πω εγώ κάτι κι ας γίνω η σπαστικιά της παρέας; Με αυτά και με αυτά είμαστε από τις πρώτες χώρες στις εκτρώσεις (και από τις πρώτες χώρες που γίνονται βεβιασμένοι γάμοι λόγω ανεπιθύμητης/μη προγραμματισμένης εγκυμοσύνης θα πω εγώ)
Ωραία, οι πιθανότητες είναι μικρές. Παίζεις με τις πιθανότητες σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Άσε που οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Να δουλεύει ο οργανισμός ρολόι κι ο δικός σου και ο δικός της ώστε αν μετράτε γόνιμες μέρες να είστε σίγουροι, να μην υπάρχει καμία περίπτωση να μην βγάλεις σπέρμα παρα στο πολύ τέλος, να είσαι 100% γκουρού και μαγκάιβερ και να ελέγχεις πάντα πότε πας προς κορύφωση και πάει λέγοντας.
Αλλά κι έτσι να είναι, πιο ακριβώς είναι το νόημα να κάνεις μισή πράξη χωρίς και να σταματάς να βάζεις προφυλακτικό μετά; Σου έχει εξηγήσει γιατί στο ζητάει αυτό; Για λόγους απόλαυσης ή τι; Εσύ το απολαμβάνεις έτσι; Συνήθως οι κοπέλες θέλουν να είναι καλυμμένες από αυτή την άποψη κι αυτή το ρισκάρει; Πέρα από την εγκυμοσύνη, δεν προστατεύεσαι ούτε από ΣΜΝ κι αυτό δεν είναι κάτι να το παίρνεις αψήφιστα. Επίσης ακόμα κι αν είστε πιστοί ο ένας στον άλλο, ρισκάρεις ένα σωρό λιγότερες σοβαρές μολύνσεις, μυκητιάσεις κτλ. Πολλά τα αρνητικά της πρακτικής που ακολουθείτε και τα οφέλη ποια;
Τέλος να πω κι ένα σχόλιο για τα αντισυλληπτικά. Θα πρέπει να της έχεις πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και εννοείται ότι πρέπει να τα πάρει με συνταγή γιατρού. Ωστόσο αν θέλετε σωνεί και ντε να αποφύγετε το προφυλακτικό, είναι μια πολύ καλή λύση σαν μέθοδος αντισύλληψης. Το ότι έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις και δεν συμμαζεύεται, αυτά μας έχουν φάει στην Ελλάδα και πάνε οι εκτρώσεις σύννεφο, το ξαναλέω. Στείρωση και υπογονιμότητα δεν παθαίνει καμία αν ακολουθεί συμβουλές γιατρού. Σε μικρή ηλικία και τον κύκλο θα της φτιάξει και από κάποιους τύπους καρκίνου προστατεύει. Αν τυχόν το πάρει πολλά χρόνια θα πρέπει ανα διαστήματα να το διακόπτει και δεν κάνει καλό αν καπνίζει σαν φουγάρο, έχει χοληστερίνη ή προβλήματα στο κυκλοφορικό, αλλά τώρα το πάμε μακριά, νέα κοπέλα είναι. Μιλήστε με τον γυναικολόγο της. Δεν στο πάω σε άλλες λύσεις τύπου σπιράλ κτλ διότι σε τόσο νεαρή ηλικία δεν έχει νόημα νομίζω.
Το βασικότερο πάντως για εμένα είναι ότι ζητάει κάτι που είναι λίγο ύποπτο. Κοίτα μήπως είναι παλαβή και κρύβεται τίποτα πονηρό από πίσω και κοιτάει να σε δέσει με κάνα παιδί και μη παίζεις με την φωτιά!
29-04-2018, 21:03 #13
29-04-2018, 21:17 #14
ολα μια φορα και μετα ολα στο πλυντηριο
29-04-2018, 22:14 #15
Μην ανησυχείς. Είναι μηδαμινές οι πιθανότητες.
Συνήθως σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες δεν μπορεί να ελέγξει σωστά ο άντρας με αποτέλεσμα να νομίζει ότι τραβήχτησε αλλά να πρόλαβε να έπεσε μια μικρη΄ποσότητα και είναι αρκετή για να γίνει η δουλειά.
Το δεύτερο είναι ότι κάνουν ελεύθερα δεύτερη φορά στο καπάκι οπότε ότι υπολείμματα υπήρχαν μπαίνουν στον κόλπο.
Επίσης να μην μπει σωστά το προφυλακτικό, με αποτέλεσμα όταν εκσπερματώσει ο άντρας να σπάσει.
Και τέλος, μπορεί η γυναίκα να ξεχάσει να πάρει αντισυλληπτικά, είτε επειδή το ξέχασε, είτε επί σκοπού (για να τον τυλίξει, έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν).
Στην ηλικία σου είχα κι εγώ τρομερό άγχος (όχι που δεν θα είχα). Με προφυλάξεις και νόμιζα ότι θα έμενα έγκυος.
Απλά να προσέχετε.
Υ.Γ
Ο σωστότερος και ασφαλέστερος τρόπος είναι με προφυλακτικό, και να ολοκληρώνεις έξω.