Results 61 to 75 of 164
Thread: κοπέλες Γιατί ετσι;
-
02-05-2018, 06:48 #61
- 02-05-2018, 08:44 #62
χαχαχαχαχαχαχα
αν ισχυε αυτο που λες, κανεις σας δεν θα ηταν μονος.
δεν σκεφτηκες το πιο απλο.
οτι , ακομα κι αν δεν αρεσει σε μια γυναικα να την πεφτει και περιμενει να της την πεσουν, οι 2-3 που θα της την πεσουν, ενδιαφερονται ΣΙΓΟΥΡΑ για εκεινην, αλλιως δεν θα την επεφταν, ενω εσυ και σε 1000 να την πεσεις, αν δεν αρεσεις σαν ανδρας, δεν θα εχεις ουτε μια...
τα προτερηματα του, ο καθενας εχει την ευκαιρια να τα δειξει, απλουστατα γιατι δεν χρειαζεται να την πεσεις καπου για να σε προσεξουν, ουτε ο μονος τροπος γνωριμιας ειναι εμταξυ αγνωστων!!!
κανεις κοινωνικες συναναστροφες, παρεες μικτες, και μια χαρα δειχνεις τα προτερηματα σου και σαν γυναικα και σαν ανδρας, κι απο εκει προκυπτουν και ερωτικες σχεσεις.
02-05-2018, 10:47 #63
02-05-2018, 12:27 #64
Εγώ πάλι ενώ είμαι κοπέλα θα συμφωνήσω με τα αγόρια.
Και όλες μου οι φίλες και εγώ προφανώς και θα επιλέξουμε από αυτούς που θα μας προσεγγίσουν γιατι δεν ειναι στο στυλ μας να την πέφτουμε εμείς.
Γιατί αν δεν σε προσεγγίσει ο άλλος απο που και ως που θα σε τραβήξει ώστε να του την πέσεις εσυ ακόμα και έμμεσα;
Από τον κ@λο του ή από το ωραίο πρόσωπο ή ότι άλλο; Ακόμα και ο πιο θεός να ναι εμένα άμα δεν μου μιλήσει δεν θα τον παρατηρήσω καν. Εγώ προσωπικά δεν ελκύομαι μόνο από την εμφάνιση. Βλέπω πως τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον οι γυναίκες κοιτάνε εμφάνιση πολύ περισσότερο από τους άντρες. Για αυτό πλέον συνήθως οι κοπέλες τους κολλάνε ενώ παλιά γινόταν το αντίθετο αλλά αυτό δεν ισχύει με όλες.
Προφανώς και δεν λέω πως η γυναίκα δεν επιλέγει.
Άμα δεν της αρέσει κανένας από τους όσους την προσεγγίζουν θα τους απορρίψει όλους.Last edited by little; 02-05-2018 at 13:08.
02-05-2018, 12:35 #65
Σίγουρα είναι ποιο πολλές οι γυναίκες "καπάτσες", αλλά υπάρχουν και αρκετοί άνδρες με αυτή την ιδιότητα.
Ας πούμε, όταν οι γυναίκες μοιράζονται τον άνδρα τους, σε αυτές και άλλες περιπτώσεις, πόσο καπάτσες είναι;
02-05-2018, 12:39 #66
Οι γυναίκες καπάτσες πλησιάζουν χαζούς άντρες συνήθως και ξέρω και γυναίκα που το χει παραδεχτεί κιόλας. Το ίδιο και οι άντρες με αυτήν την ιδιότητα! Θα πάνε σε αυτόν που θα θεωρήσουν πιο εύκολο και του χεριού τους ώστε να περνάνε καλά.
Είναι τι ψάχνει ο καθένας άμα κάποιος θέλει μια ουσιαστική σχέση με συναίσθημα δεν ψάχνει θύματα αλλά ισότιμη σχέση.
Απλά τώρα ειναι σαν ανέκδοτο αυτό που λέω μιας και όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους πλέον.
Επίσης οι άντρες "καπάτσοι" ειναι περισσότεροι!
02-05-2018, 13:16 #67
Για να μη στη πέφτουν μαλλον δε βλεπεσαι γιατί σαν γυναικα εχω κανει κίνηση κάποιες φορες πρώτη... Και ναι φίλε Νίκο... Εχω απορρίψει αντρα μετά από σεξ δεν ειναι προνόμιο σου.. Εγώ καταλαβαίνω απο οσα γράφεις ότι το πρόβλημα βρίσκεται σε σενα. Εχεις απόψεις εμετικες που καμια σχεση δεν έχουν με την εποχή που ζούμε.. Εισαι όμως στο κατάλληλο μέρος για να βάλεις λιγι μυαλο. Άνθρωπος που μιλαει τόσο ασχημα για ΟΛΕΣ τις γυναίκες μου βγάζει ατομο με κομπλεξ που πιθανόν προέρχονται απο δεκαδες χυλοπίτες. Προσπάθησε τουλαχιστον να το κρύψεις.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
02-05-2018, 13:31 #68
Δεν εννοούσα τυχαίους στον δρόμο!!
Οι περισσότερες γνωριμίες έτσι κι αλλιώς δεν γίνονται με άσχετους, γίνονται μέσω παρέας, σε κοινούς χώρους δουλειάς κτλ. Εκεί μια χαρά βλέπεις και τους τρόπους του άλλου και στοιχεία του χαρακτήρα του κι αν σου αρέσει, του δίνεις το πράσινο φως να συνεχίσει. Στη συντριπτική πλειοψηφία των σχέσεων έχει δώσει το πράσινο φως από πριν η γυναίκα και στην συνέχεια κάνει κίνηση ο άντρας. Εκτός κι αν μιλάμε για λιγούρηδες που την πέφτουν σε όποιο θηλυκό βρίσκεται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου κι αυτό το ονομάζουν κι επιλογή κιόλας.
02-05-2018, 13:58 #69
elisabet και Νοσηρή φαντασία καλησπερα και μπράβο που τα λέτε έξω από τα δόντια καταρχήν.
Δεν μίλησα εκ μέρους όλων των γυναικών αλλά είπα για την προσωπική μου εμπειρία και από όσα έχω δει από φίλες μου που γενικά πέρα από ένα καλημέρα δεν λέγαμε ούτε στην σχολή ούτε σε δουλειά και "περιμέναμε" από αυτούς να μας μιλήσουν και όχι γιατί θα μας έπεφτε η μύτη απλά δεν ειναι του στυλ μας να την πέφτουμε ή να τους κουνιόμαστε. Το περιμέναμε ειναι λιγο λάθος δεν ήμασταν σε αναμονή απλά δεν ασχολιόμασταν για την ακρίβεια εκτός αν μας προσέγγιζε κάποιος πρώτος. Κατά τα άλλα καλά κάνουν όσες τους την πέφτουν αφού μπορούν και το έχουν με το πέσιμο γενικά.
Εγώ και θεωρητικά όσες φορές ειχα πει σε μια φιλη μου να βρει κάποιον να του την πέσει αυτή γιατί συνήθως μόνο τίποτα περίεργοι την πέφτουν πρώτοι, άρχισε να μου λέει πως δεν μπορει να την πέσει και πως να το κάνει αυτό το πράγμα. (και εγώ θεωρητικά το πα μιας και ούτε εγώ το κάνω)
Απλά πιστεύω πως δεν ειναι όλες οι γυναίκες το ίδιο ούτε όλοι οι άντρες το ίδιο!
Υπαρχουν άνθρωποι που την πέφτουν και άλλοι που δεν την πέφτουν ειναι θέμα χαρακτήρα όχι φύλου.
02-05-2018, 14:33 #70
Μα δεν λεω να του την πέσεις χύμα.
Αλλά αν κατάλαβα καλά λες πως δεν σου έτυχε ποτέ να σου αρέσει κάποιος χωρίς εκείνος να έχει κάνει κίνηση πρώτα; Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσεις έναν άνθρωπο πχ σε μια παρέα και να σκεφτείς οτι θα σου άρεσε ή οτι θες να τον γνωρίσεις καλύτερα; ΜΟυ φαίνεται πολύ παράξενο αυτό.
Συνήθως τα μνμ που στέλνει μια γυναίκα όταν ενδιαφέρεται για κάποιον είναι μη λεκτικά. Δεν θα πάει δηλαδή να του πει χύμα οτι ενδιαφέρεται (αν και πολλές γυναίκες το κάνουν ) αλλά θα του το δείξει με τον τρόπο της έτσι ώστε εκείνος στην συνέχεια να κάνει το επόμενο βήμα και να της την πέσει.
02-05-2018, 16:08 #71
Ετσι και αλλιώς το να κοιτάξεις εναν αντρα και να του χαμογελάσεις πρώτο βήμα είναι. Εσυ του δίνεις το πράσινο φως για να έρθει να σου μιλήσει.Δε θα εδιωχνα εναν που μου αρεσε και με πλησιαζε.. Εκτός αν άνοιγε το στομα του και έβγαιναν βατραχια. Οπότε δύο περιπτώσεις υπάρχουν.. Ή δεν αρέσεις εμφανισιακα ή δεν αρέσει ο τρόπος σου. Σαν γυναίκα αρνούμαι να πιστέψω ότι ολες είναι σνομπ οπως λέτε...μήπως δεν αρεσετε αρκετά; μήπως τα στάνταρ σας είναι στο θεο; δε ξερω. Υποθέσεις κάνω
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
02-05-2018, 16:57 #72
02-05-2018, 17:02 #73
02-05-2018, 22:58 #74
02-05-2018, 23:03 #75
Και λυστε μου μια απορία βρε κορίτσια άνδρας που κάνει καμάκι γιατί τον θεωρείται λιγουρι???!