Results 1 to 5 of 5
Thread: Χωρισμος εδω και 6 μηνες....
-
16-05-2018, 01:28 #1
Χωρισμος εδω και 6 μηνες....
Καλησπερα σας ειμαι καινουργιος εδω.. και χερομαι που σας γνωριζω ολους... θα μπω στο θεμα κατευθειαν γιατι δεν θελω να σας κουρασω....ειχα εδω και 3 χρονια μια σχεση.....ολα ητανε ροδινα και ομορφα στην αρχη... οπως τα ξερουμε ολοι.. υποσχεσεις αγαπης... δεν θα σε αφησω ποτε.... θα ειμαστε για παντα.. μαζι και τα λοιπα....υπαρχανε πολλα προβληματα στην σχεση... οπως κι εγω ειμουνα ανεργος... αυτη η ανεργια μου μας ειχε παρει σε μια ρουτινα...να κανουμε δυστυχως τα ιδια πραγματα.. να μην μπορεις να βγεις εξω να παρετε εναν καφε...τις ειχαμε πει απο την αρχη τις ειχα ξεκαθαρησει.. ποιος ειμαι.. και τη προβλημα εχω με την ανεργεια... οτι με μενα δεν θα περασει καλα... δεν θα ειναι ευτιχησμενη.. αλλα εκεινει μου ελεγε δεν με νοιαζει.. ..σαγαπαω για αυτο που εισαι...ειχαμε και αλλα αρκετα προβληματα..οπως εγω ειχα την μανα μου αρρωστη.. η μανα μου εχει προβληματα υγειας.. και πρεπει να την προσεχω.. οποτε.. π.χ δν μπορουσα να την δω.. λογο προβληματα υγειας που ειχε η μανα μου.. νευριαζε...μπορω να πω στην σχεση μου δεν ειμουνα τοσο αδρανης...αλλα ειχα κρεμαστη απο πανω της... και αυτο ητανε λαθος.. το ξερω... τον τελευταιο μηνα... αρχιζε να μου τα βγαζει ολα.. τη την ενοχλει και πολλα αλλα... ετσι που μπηκαμε σε μια διασταση..... και οταν την ρωτουσα.. αν τρεχει κατι με καποιον αλλον.. μου ελεγε.. οχι... αλλα ηξερα οτι λεει ψεματα....μου ειχε πει οτι τις την ειχε πεσει καποιος απο την σχολη...και μετα μου το ειπε για να ζηλεψω... αλλα ητανε καμπανακι.... μετα απο λιγο καιρο... ειδα οτι βγενανε.. μαζι οτι ξεκινησε.. μια νεα ζωη... το ιδιο ξερω θα μου πειτε και εσεις... αλλα την αγαπαω.. ακομα παρολου που ξερω που ειναι με καποιον αλλον... την αγαπαω.. ακομα μαλλον ειμαι τρελος...ακομα και στην δουλεια.. μου την σκεφτομαι.. την θελω.. ακομα...δεν ξερω πως ναα την ξεπερασω ποια ολο λεω καμια δεν θα ειναι σαν εκεινην
- 16-05-2018, 01:41 #2
τελικα ολοι μας μοιαζουμε? φιλε και εγω το ιδιο επαθα... νομιζα πως εκεινη ηταν το αλλο μου μισο, νομιζα οτι ολα ηταν γυρω απο αυτην, νομιζα πως ο κοσμος μου δεν ειχε καμια ουσια χωρις εκεινη.... Αλλα φιλε καταλαβαινεις οτι ειναι μονο στο μυαλο, αν αυτην αντεχει χωρις εμενα, τοτε εγω γιατι να ειμαι εξαρτημενος και να μην ζω χωρις εκεινη? Ιδου το ερωτημα!!!!!!!!!!!!! Φιλε μου πρεπει να την μισησεις, δεν υπαρχει τροπος να γυρισει πισω........ πρεπει να την μισησεις με ολη σου την δυναμη για να μπορεσεις και εσυ να συνεχισεις την ζωη σου!
Καλο κουραγιο
16-05-2018, 08:14 #3
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος..πρωσωρα τη ζωή σου και θα βρεις πολλές να πεις αυτή δεν είναι σαν καμία άλλη...για όλες το ίδιο θα λες...
Όλο αυτό μόνο στο μυαλό είναι...νέο παλικάρι είσαι ακόμα..μην το βάζεις κάτω..όπως συνεχίζει αυτή τη ζωουλα της κάνε και εσύ το ίδιο..
16-05-2018, 09:20 #4
επομενως εχεις δουλεια πλεον!!!
πολυ ευχαριστο αυτο!
εμμεσα μας το ειπες οτι βρηκες δουλεια, αλλα να ξερεις οτι καλως η κακως, η δουλεια του ανδρα, ειναι πολυ σημαντικο στοιχειο στην εξισωση (στο μυαλο μιας γυναικας)...
δεν μας ειπες την ηλικια σου. αλλα για να μιλας για σχολη, η κοπελα ειναι πολυ νεα, και πιθανοτατα κι εσυ.
σπανιο σε μικρες ηλικιες, να μεινει μια σχεση πολλα χρονια και ειδικα οταν εχει προβληματα.
δυστυχως φιλε μου, ηρθε η φθορα για εκεινην, πριν προλαβεις να διορθωσεις πραγματα.
η κοπελα ειναι αλλου, δεν μπορεις να κανεις κατι.
το κεφαλι ψηλα, κοιτα την δουλεια σου και την ρουτινα σου και σιγα σιγα θα την ξεχασεις.
τωρα ξερεις τι εφταιξε, θα φροντισεις να μην κανεις τα ιδια λαθη στο μελλον.
16-05-2018, 13:03 #5
σε ευχαριστω πολυ οσο για την ηλικια μου ειμαι 28 χρονων.. το ξερω οτι ειναι παρα πολυ αργα και εχει ειδη προχωρησει την ζωη της... αλλα την βλεπω συνεχεια στα ονειρα μου το βραδυ... ισως κιολας να φταει που ητανε η πιο μεγαλυτερη μου σχεση σε διαρκεια... αλλα με αυτον τον ανθρωπο.. ενιωθα λες και ειμουνα το κατι αλλο.... να κοιμασε και να ξυπνας με τον ανθρωπο σου, και την αλλη μερα να εισαι ενα ξενος... ισως θα ειναι δυσκολο να προχωρισω παρακατω γιατι δεν εχω και τοσους φιλου δν εχο κοινες παρεες.. καταλαβαινεις τι εννοω