κοπέλες Γιατί ετσι; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 164
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    εαν την γυναικα δεν την επιλεξει ο αντρας αυτη δεν μπορει να τον επιλεξει. τι δεν καταλαβαινεις; εαν κανατε εσεις την πρωτη κινηση θα συμφωνουσα μαζι σου.

αλλα δεν την κανετε!!

ο μαλακομαγνητης ειναι γυναικειο προνομιο.
    και ξερεις γιατι; γιατι δεν επιλεγετε εσεις αλλα σας επιλεγουν

το ιδιο και το φτυσιμο μετα το πρωτο σεξ

τωρα σκεψου και ποσες γυναικες ειναι απλα η τριτες η κυνηγανε τους αντρες τους μην ξενομαμησουν η ανεχονται τα καπριτσια του καθενος και πες μου ποσους αντρες ξερεις σε παρομοια θεση
    Εδώ κάνεις λάθος, μια χαρά επιλέγουμε εκτός κι αν νομίζεις ότι δεχόμαστε τον οποιονδήποτε μας φλερτάρει, κάτι που είναι αναληθές...
    Αν δεν μας αρέσει είτε η συμπεριφορά είτε η εμφάνιση σας δεν σας επιλέγουμε αλλά σας απορρίπτουμε, ακόμα κι εγώ το έχω κάνει κι ας είμαι αρκετά δειλή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Όσον αφορά το πρώτο post του θεματοθέτη, προσωπικά ουδέποτε φερόμουν έτσι όπως περιγράφεις Denkserwgiatisemena... Το θεωρώ βλακεία και δείγμα ανωριμότητας...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    ..Θέλω να σας ρωτήσω
    Όταν πάτε έξω όμορφες και περιποιημένες....Γιατί το μόνο πράγμα που κάνετε είναι να πουλάτε μούρη; και να κάθεστε σαν κολόνες ; Γιατί τόσο κόμπλεξ; Γιατί τόσο επιθετικές; να σε κοιτά ρε φίλε...λες και της εβρισες τίποτα....ποιον περιμένετε τον Μπραντ Πιτ; τι σκέφτετε οταν πατε στο κλαμπ; και μετα βλέπουμε ανεβάζετε *περάσαμε απίθανα*...τι περάσετε καλά μωρέ; σαν κολονες κάθεστε η περισσότερες...σαν διακοσμητικό στο μαγαζί..και παρατηρείτε της άλλες τι ρούχα φοράνε λες και είστε σε fashion game χαχαχα και δεν το κάνει μια το κάνουν πάρα πολλές κοπέλες....εινα πολύ άσχημο αυτό και δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό...
    Άντε να πας να κάνεις καμία κίνηση όμορφα και ωραία όταν σου ρίχνει τέτοιο βλέμμα και κόμπλεξ...
    Δεν είναι θέμα ομορφιας έδω κτλπ
    Όπως και να είσαι το ίδιο θα κάνει η γυναίκα...
    Πολύ σπάνια ρε φίλε να πας να πεις ένα όμορφο κομπλιμέντο σε μια κοπέλα και να σου σκάσει ένα όμορφο χαμόγελο και να σου μιλήσει όμορφα ..να λιωνεις ρε φίλε ...
    Και να φανταστείτε είμαι ένας εμφανισιμο παιδί από ότι λένε....φανταστείτε κάποιος λιγοτερο εμφανισιμος τι θα τραβήξει με αυτές της γυναίκες....
    το θεμα ειναι πού απευθυνεται καθενας!
    εαν θελει κανεις την κοπελα που ξεπηδησε απο το ινστα και το μονο που την απασχολει ειναι οι φολοουερς, εαν πετυχε το κοντουρινγκ και να φοραει καλυτερο φορεμα απο την φιλη της στο κλαμπ για να βγαλει καλες φωτο και να το παιξει στο φβ οτι κανει ζωαρα, τοτε ανεχεται τον τροπο της και το λαιφσταιλ της και πορευεται με αυτο.

υπαρχουν κοπελες λογιων λογιων. εαν θες κατι λιγοτερο στημενο και ισως εναλλακτικο για τα δεδομενα της εποχης μπορεις να το βρεις.

μην τα βαζουμε με τις κοπελες. εκεινες ειναι ετσι. το θεμα ειναι εσυ ο καθεας τί επιλεγει να εχει διπλα του

Member
    ..Θέλω να σας ρωτήσω
    Όταν πάτε έξω όμορφες και περιποιημένες....Γιατί το μόνο πράγμα που κάνετε είναι να πουλάτε μούρη; και να κάθεστε σαν κολόνες ; Γιατί τόσο κόμπλεξ; Γιατί τόσο επιθετικές; να σε κοιτά ρε φίλε...λες και της εβρισες τίποτα....ποιον περιμένετε τον Μπραντ Πιτ; τι σκέφτετε οταν πατε στο κλαμπ; και μετα βλέπουμε ανεβάζετε *περάσαμε απίθανα*...τι περάσετε καλά μωρέ; σαν κολονες κάθεστε η περισσότερες...σαν διακοσμητικό στο μαγαζί..και παρατηρείτε της άλλες τι ρούχα φοράνε λες και είστε σε fashion game χαχαχα και δεν το κάνει μια το κάνουν πάρα πολλές κοπέλες....εινα πολύ άσχημο αυτό και δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό...
    Άντε να πας να κάνεις καμία κίνηση όμορφα και ωραία όταν σου ρίχνει τέτοιο βλέμμα και κόμπλεξ...
    Δεν είναι θέμα ομορφιας έδω κτλπ
    Όπως και να είσαι το ίδιο θα κάνει η γυναίκα...
    Πολύ σπάνια ρε φίλε να πας να πεις ένα όμορφο κομπλιμέντο σε μια κοπέλα και να σου σκάσει ένα όμορφο χαμόγελο και να σου μιλήσει όμορφα ..να λιωνεις ρε φίλε ...
    Και να φανταστείτε είμαι ένας εμφανισιμο παιδί από ότι λένε....φανταστείτε κάποιος λιγοτερο εμφανισιμος τι θα τραβήξει με αυτές της γυναίκες....
    τι σε νοιαζει γιατι το κανουν;απλα να αδιαφορεις για να σκυλιασουν.οχι πως κερδισεις κατι με αυτο.απλα και με την προσοχη που τους δινουμε,σχολια και like σε facebook,instagram κλπ εγιναν αυτο που εγιναν.

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εδώ κάνεις λάθος, μια χαρά επιλέγουμε εκτός κι αν νομίζεις ότι δεχόμαστε τον οποιονδήποτε μας φλερτάρει, κάτι που είναι αναληθές...
    Αν δεν μας αρέσει είτε η συμπεριφορά είτε η εμφάνιση σας δεν σας επιλέγουμε αλλά σας απορρίπτουμε, ακόμα κι εγώ το έχω κάνει κι ας είμαι αρκετά δειλή...
    Άλλο να κάνεις την πρώτη κίνηση, δηλαδή να επιλέγεις εξ αρχής τον υποψήφιο σύντροφο και άλλο το να έχεις δυνατότητα επιλογής από αυτούς που έκαναν το πρώτο βήμα και σε πλησίασαν.

Στην πρώτη περίπτωση πλησιάζεις αυτόν που σου τράβηξε το ενδιαφέρον, ενώ στη δεύτερη περίπτωση παρακαλάς να σε πλησιάσει αυτός που σου τράβηξε το ενδιαφέρον, που μπορεί και να μην έρθει ποτέ κοντά σου για να γνωριστείτε.

Με λίγα λόγια, στη συντριπτική πλειοψηφία, η γυναίκα επιλέγει μόνο ορισμένους από όσους την έχουν επιλέξει αυτοί πρώτοι.

Senior Member
    πες τα χρυσοστομε!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Άλλο να κάνεις την πρώτη κίνηση, δηλαδή να επιλέγεις εξ αρχής τον υποψήφιο σύντροφο και άλλο το να έχεις δυνατότητα επιλογής από αυτούς που έκαναν το πρώτο βήμα και σε πλησίασαν.

Στην πρώτη περίπτωση πλησιάζεις αυτόν που σου τράβηξε το ενδιαφέρον, ενώ στη δεύτερη περίπτωση παρακαλάς να σε πλησιάσει αυτός που σου τράβηξε το ενδιαφέρον, που μπορεί και να μην έρθει ποτέ κοντά σου για να γνωριστείτε.

Με λίγα λόγια, στη συντριπτική πλειοψηφία, η γυναίκα επιλέγει μόνο ορισμένους από όσους την έχουν επιλέξει αυτοί πρώτοι.
    Σ' αυτό δεν διαφωνώ αλλά πάντως κι εκείνη επιλέγει με τον τρόπο της, αυτό ήθελα να πω... Κι αν την φλερτάρουν άτομα που δεν της αρέσουν (παραπάνω από ένας εννοώ) δεν θα επιλέξει κανέναν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post

Νομιζεις ....................η εξυπνη γυναικα αφηνει να νομιζεις οτι εσυ την επελεξες , ενω αυτη σεχει επιλεξει πρωτη ...........σε πολλα θεματα , οι γυναικες ειναι πιο καπατσες απο μας ........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Νομιζεις ....................η εξυπνη γυναικα αφηνει να νομιζεις οτι εσυ την επελεξες , ενω αυτη σεχει επιλεξει πρωτη ...........σε πολλα θεματα , οι γυναικες ειναι πιο καπατσες απο μας ........
    Συμβαίνει πολύ συχνά αυτό που λες. Αφορά τη γλώσσα του σώματος ή/και άλλες στρατηγικές με σκοπό την προσέλκυση του υποψήφιου συντρόφου. Εγώ μίλησα για το πρακτικό κομμάτι.

Σίγουρα είναι ποιο έμπειρες όσον αφορά τις κοινωνικές δεξιότητες και θέματα που αφορούν τα συναισθήματα, που τα διαχειρίζονται πολύ καλύτερα.

Senior Member
    Παιδιά ότι και να λέτε οι γυναίκα πάντα έχει το πάνω χέρι αυτό είναι το προτέρημα τους...πάντα ο άνδρας κάνει κρα να γ...ση...σχεδόν ποτέ η γυναίκα..και αν μια γυναίκα θέλει να καταφέρει κάποιον πάντα βρίσκει τον τρόπο να το καταφέρει....

Ένα παράδειγμα....προσέξτε πόσα αγόρια στο φόρουμ ανοίγουν θέμα ότι φτάσανε στα τριάντα τους και ακόμα δεν έχουν κάνει σχέση..
    Και πόσα κορίτσια ανοίγουν τέτοιο θέμα...
    Θα δείτε τεράστια διαφορά..

Senior Member
    ................
    Last edited by Den3erwGiatiSeEmena; 02-05-2018 at 06:34.
    Its not over until i win!
    Blessed.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounoupis View Post
    τι σε νοιαζει γιατι το κανουν;απλα να αδιαφορεις για να σκυλιασουν.οχι πως κερδισεις κατι με αυτο.απλα και με την προσοχη που τους δινουμε,σχολια και like σε facebook,instagram κλπ εγιναν αυτο που εγιναν.
    Σωστός!
    Φίλε, προτιμο να κοιτάξω μια μέτρια και γλυκά κοπέλα πάρα αυτές της δήθεν νιτβες, σου δίνω το λόγο Μου!
    Οπότε βλέπω τέτοιες Ούτε καν γυρνάω το κεφάλι μου να κοιτάξω και ας είναι και χωρίς ρούχα! Προτιμο να Πιο το ποτό μου και να κάνω ένα τσιγαράκι!
    Και θα πουν η τώρα κάποια άτομα "σιγά ρε Γιατί αυτές σε κοιτάνε" ....πίστεψε με ότι ξέρω τι είμαι και ποιος είμαι και αν κοιτάνε;) απλά επιδει έχουν τόσο μα τόσο κόμπλεξ και αέρα ντιβας,και να γουστάρουν θα στο παίξουν ιστορια..και γενικά ότι να νε, ΑΠΛΆ.....ΞΕΝΕΡΟΝΟ!
    Blessed.

Senior Member
    .............
    Last edited by Den3erwGiatiSeEmena; 02-05-2018 at 04:40.
    Blessed.

Senior Member
    Ποίος μιλήσε για εσένα; το κανεις και σε πείραξε; ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΌΤΙ ΌΛΕΣ!
    δεν ξέρω δεν μου αρέσει το ύφος σου και πραγματικά φενεσε κομπλεξικο άτομο
    2ο ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΉΜΕΡΑ! ΓΥΝΑΊΚΑ ΕΊΣΑΙ ΤΙ ΆΛΛΟ ΘΑ ΈΛΕΓΕΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΤΣΙ!
    ΑΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ, ΌΜΩΣ ΕΓΏ ΞΈΡΩ ΤΙ ΛΈΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ ΆΤΟΜΑ!
    ΔΕΝ ΉΞΕΡΑ ΌΤΙ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΕ ΚΆΝΕΙ ΑΝΏΡΙΜΟ.
    ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΗΛΙΚΊΑ ΈΧΕΙΣ, ΑΛΛΆ ΌΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΈΞΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ.... ΜΕΤΆ ΜΙΛΆ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΌ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕΣ..
    ΕΓΏ ΔΕΝ ΛΈΩ ΚΟΎΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΈΧΕΣΑΙ ΜΌΝΟ ΈΝΑΝ ΠΟΥ ΣΕ ΦΛΕΡΤΆΡΕΙ, ΕΓΏ ΜΙΛΆΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΌ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΓΈΝΕΙΑ!
    ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΆΝΕΙ ΈΝΑΣ ΆΝΤΡΑΣ ΈΝΑ ΚΟΜΠΛΙΜΈΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΛΕΡΤΆΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΎ ΣΑΝ ΚΑΤΣΊΚΑ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΑΓΕΝΉΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΉΓΕ ΝΑ ΣΕ ΒΙΆΣΕΙ....ΕΜΕΙΣ Η ΆΝΤΡΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ Η ΑΝΡΩΜΗ;;;
    Α καλά... Άλλα αντί άλλων κατάλαβες... Ανώριμη χαρακτήρισα την συμπεριφορά των γυναικών που φέρονται όπως περιγράφεις κι όχι τη δική σου... Κι εμένα με έφερα σαν παράδειγμα...
    Όταν μάθεις να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις τα ξαναλέμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α καλά... Άλλα αντί άλλων κατάλαβες... Ανώριμη χαρακτήρισα την συμπεριφορά των γυναικών που φέρονται όπως περιγράφεις κι όχι τη δική σου... Κι εμένα με έφερα σαν παράδειγμα...
    Όταν μάθεις να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις τα ξαναλέμε...
    Α καλά , μάλλον η κούραση εφτεξε,
    Η αλήθεια είναι πως νιώθω λίγο βλάκας
    Συγγνώμη ηλικρινα, ελπίζω να μην μου κρατάς μουτρακια, θα επανορθώσω στο μέλλον :)
    Εφυγααα για ύπνο
    Blessed.

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast