Results 76 to 90 of 164
Thread: κοπέλες Γιατί ετσι;
-
02-05-2018, 23:31 #76
- 02-05-2018, 23:37 #77
Μιας και είσαι πρόθυμη να απαντήσεις και σε ευχαριστώ γιαυτο...γιατί ένας τέτοιος άνδρας σας ξενερώνει....π.χ αν εγώ έβλεπα μια γυναίκα που με κάνει καμάκι και καταλάβω ότι είναι διψασμένη δεν θα ξενερώσω καθόλου..όπως και πολλοί άνδρες υποθέτω..δεν θα μας νοιαξει καθόλου..
Η γυναίκα γιατί ξενερώνει??
Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι ο τύπος έχει αρκετό καιρό να κάνει σεξ άρα αν κάνω σεξ μάζη του φαντάσου πόσο καλός θα είναι με την έννοια του ότι θέλει πολύ να κάνει σεξ και ότι έχει πολύ καιρό να κάνει...
02-05-2018, 23:38 #78
02-05-2018, 23:43 #79
Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ...έχει πάρει το κολαει...
Έχει καταλάβει το πώς πρέπει να πράξει για να της ρίξει..γι'αυτό είπα τη λεξη κυνηγός...
Ήξερα παιδί στην εφηβεία που μου έλεγε..Γιώργο τη βλέπεις εκείνη τη κοπέλα που περνάει από απέναντι??θα πάω να κάνω καμάκι και θα την ρίξω μέσα σε δέκα λεπτά το πολύ.. (εγώ) αποκλείεται..
Κράτα χρονο μου έλεγε..κάναμε και οι δύο ότι περνούσαμε από δίπλα και την έπιασε σε πρόλογο.
Ε σε 8 λεπτά είχε πάρει το τηλ.της και είχανε πει ότι θα κανονισιυνε για καφέ...με έστειλε αδιαβαστο...μέχρι τώρα 4 παιδιά γνωρισα με αυτό το χαρισμα
03-05-2018, 00:01 #80
Είναι πολύ απλό. Γιατί η κίνηση που κάνει προς εμένα, χάνει κάθε αξία αν την κάνει σε όλες. Γιατί αυτό σημαίνει πως δεν γουστάρει εμένα, γουστάρει απλά να βρει μια γκόμενα. Μπορεί πριν από μένα να την έπεσε σε άλλες 10 κι απλά να μην του έκατσε καμιά και καμιά γυναίκα δεν θέλει να είναι η δευτερη, τρίτη κτλ επιλογή κάποιου.
03-05-2018, 00:06 #81
03-05-2018, 00:07 #82
ειναι θεμα φυλου.
τα αρσενικα παντα σε ολα τα θηλαστικα κανουν τη πρωτη κινηση, η γυναικα επιλεγει απο αυτα που της την επεσαν εαν εχει την δυνατοτητα γιατι σε πολλα ειδη ζωων που ζουνε σε αγελες δεν εχει αυτη την δυνατοτητα.
αυτο συμβαινει γιατι λογο φυσικης επιλογης μονο τα ικανοτερα αρσενικα πλησιαζουν θηλυκα για ζευγαρωμα, ετσι στατιστικα το αρσενικο που θα πλησιασει ενα θηλυκο ειναι καλυτερο απο καποιο που δεν θα πλησιασει.
εαν το θηλυκο επελεγε με ποιον θα ζευγαρωσει θα εκανε τοσα πολλα λαθη στην επιλογη του που δεν θα υπηρχε ζωη στην γη για αυτο εχουν μεταδωσει τα γονιδια τους αυτα που δεν κανουν την πρωτη κινηση ενω αντιθετα εαν τα αρσενικα περιμεναν απο τα θηλυκα δεν θα ειχαν επαφες μαζι τους και δεν θα ειχαν μεταδωσει τα γονιδια τους στους απογονους τους.
ο ανθρωπος ασφαλως ειναι ενα ζωο οπως ολα τα αλλα. οι ομοιοτητες του ειναι περισσοτερες απο τις διαφορες του με τα υπολοιπα. εαν περιτυλιγει τις συμπεριφορες του με την ηθικη μικρη σημασια εχει.
03-05-2018, 00:13 #83
ενταξει πρεπει να ειχε και καποιο ταλεντο παντως στατιστικα εντελως στην τυχη να παει καποιος χωρις δηλαδη να προηγηθει μη λεκτικη προσεγγιση η πιθανοτητες ειναι περιπου 1 στις 10 πολυ καλες δηλαδη για καποιον που μερικες αποκαλουν λιγουρι, γιατι ουσιαστικα πολυ γρηγορα βρισκει διαθεσημη γυναικα. βεβαια αυτοι οι τυποι ειναι ντουρασελ μετα την μια καπακι θα πανε και για την επομενη για να τις κανουν συλλογη
03-05-2018, 00:14 #84
03-05-2018, 05:13 #85
Φίλε nikos2 έχει μία λογική τάση το σκεπτικό σου... αλλά είναι λανθασμένο στον πυρήνα του, και βασίζεται σε κάτι αναπόδεικτο.
Χώρια το οτι μπερδεύεις τα ζώα με τους ανθρώπους... και οτι για κάποιο λόγο προσπαθείς να το περιορίσεις στα θηλαστικά... και οτι παραβλέπεις και χτυπητά παραδείγματα από το ζωικό βασίλειο, όπως το γεγονός οτι πολλά διαφορετικά αρσενικά ζούδια που έχουν την δυνατότητα-ικανότητα να ζήσουν σαν αντίστοιχα "μπακούρια" όπως οι άνθρωποι (και όχι σε αγέλες), όταν πρόκειται να ζευγαρώσουν, κάθονται και προσπαθούν να κάνουν κάποιο (τυχαίο) θηλυκό να τα προσέξει (η αντίστοιχη δηλαδή γυναικεία συμπεριφορά στην οποία αναφέρεσαι) και όμως (!) ακόμα διαιωνίζεται το είδος τους...
Εκτός από αυτά λοιπόν... μία "επιλογή" που δεν ξέρω αν την συνειδητοποιείς είναι οτι στον αληθινό κόσμο αν κάποια γυναίκα αισθάνεται οτι δεν "επιλέγει", η υγιής αντιμετώπιση, είναι να δοκιμάσει να προβάλλει τον εαυτό της σε διαφορετικό χώρο από αυτόν που το έκανε μέχρι τώρα ή με διαφορετικό τρόπο. Παρόμοιου είδους όμως προβολή θα κάνει και ένας άντρας όταν "επιλέξει" να πλησιάσει μια γυναίκα. Αυτό που θα της πει, ο τρόπος που θα μιλήσει, ο τρόπος που θα σταθεί.
Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα άτομα του ίδιου φύλου (και μιλάμε για ανθρώπους πλέον, νοήμονα όντα = ανεπτυγμένος προμετωπιαίος φλοιός), μεταξύ εκείνων που προσεγγίζουν ένα πιθανό ταίρι κι εκείνων που αναμένουν το ταίρι... είναι τα παραδείγματα που τους έχουν δοθεί κατά την διάρκεια της σεξουαλικής τους ωρίμανσης. Και αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην "διδασκαλία" ενός μεγαλύτερου... πχ του γονιού στο παιδί, αλλά και στην αυτοδημιούργητη-έμφυτη προσαρμοστικότητα ενός ανθρώπου, όταν βάζει έναν στόχο, να δοκιμάσει όποιο παράδειγμα συμπεριφοράς βλέπει γύρω του να πετυχαίνει, ή ακόμα και να πρωτοτυπήσει στον τρόπο προσέγγισης, οδηγούμενο από τις ανάγκες του/της.
Μια υγιής γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της και σκέφτεται οτι θέλει να γίνει μητέρα, θα αρχίσει πολύ μεθοδικά να "επιλέγει" τον μέλλοντα άντρα/σύζυγο-πατέρα, θέτοντας πρώτα απ'όλα κάποια στοιχειώδη κριτήρια... και αυτά θα τα συγκρίνει πάνω και σε αυτούς που θα την πλησιάσουν (αφού θα προβάλλει τον εαυτό της ως υγιές παράδειγμα μέλλουσας γυναίκας/συζύγου-μητέρας) αλλά και σε αυτούς που θα πλησιάσει από μόνη της, γιατί προηγήθηκαν οι ενδείξεις του, ως υγιούς άντρα... και όχι πάλι αναγκαστικά από "πέσιμο"... αλλά από την αρχικώς (προ)αναφερθείσα, αυτοπροβολή (του "κόκκορα"), μέσα σε έναν χώρο... είτε διασκέδασης, είτε δουλειάς, είτε οτιδήποτε.
Επιλογή κάνουν και τα δύο φύλα.
Επιλογή κάνουν οι χαρακτήρες-προσωπικότητες... με συνειδητά και υποσυνείδητα μηνύματα εκατέρωθεν.
Επιλογή κάνουν πλέον (εδώ και αμέτρητα χρόνια) οι περισσότεροι άνθρωποι (αργά ή γρήγορα), από το υποσύνολο εκείνων που καταλαβαίνουν οτι η διαιώνιση του είδους δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους δικούς τους απογόνους.
Όσο περιορισμένες επιλογές έχουν οι γυναίκες άλλο τόσο έχουν και οι άνδρες, και αυτό βασίζεται μόνο στον χωροταξικό παράγοντα, αρκούντως βέβαια οτι η ενασχόληση με το θέμα είναι ενεργητική.
Είναι καλύτερα να προσεγγίζεις απ'το να περιμένεις; Δεν είναι απόλυτο και εξαρτάται από τις περιστάσεις. Καλύτερα να σε προσεγγίσουν σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ανθρώπους που πληρούν τα 5 από τα 6 κριτήριά σου, παρά να προσεγγίσεις κάποιον σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ανθρώπους που πληρούν το 1 από τα 6 κριτήριά σου.
Είναι καλύτερα να προσεγγίσεις απ'το να περιμένεις στο δωμάτιο με τα άτομα που "όλοι" πληρούν τα 5 από τα 6 κριτήριά σου; Όχι απαραίτητα. Γιατί μπορεί το έκτο κριτήριο, να είναι, το άτομο του ενδιαφέροντός σου, να μην είναι "πέφτουλας"... θηλυκός, ή αρσενικός.
Από όσους ανθρώπους κάνουν επιλογή... κάποιοι κάνουν σοφότερες και κάποιοι λιγότερο ταιριαστές.
Τα πάντα είναι ρευστά όμως αν συνεχίζουμε να μιλάμε για ανθρώπους... πάνω απ'όλα έχει σημασία το μυαλό του καθενός... και αυτό μόνο στην πορεία διακρίνεται.
Προσωπικά αν ακούω έναν άλλο άντρα να μιλάει απόλυτα και να υποστηρίζει σαν κανόνα οτι οι γυναίκες δεν επιλέγουν, τείνω να σκεφτώ οτι δεν έχει υπάρξει σε μεγαλύτερη παρέα 5-6-7-8 ελεύθερων και διαθέσιμων ατόμων, όπου εκεί θα δει διακριτικά παραδείγματα από διαφορετικές γυναίκες, να δείχνουν ξεκάθαρη πρωτοβουλία "επιλογής" σε κάποιους άντρες, έναντι των υπόλοιπων αντρών στην παρέα, με την διαχυτικότητα και το σύνολο της παρουσίας τους κατά την εξέλιξη της συναναστροφής.
03-05-2018, 15:32 #86
Loading... αυτα που εγραψες τα καταλαβαινω αλλα δεν τα πιστευω. μαλλον ειμαι απο αυτους που τα βλεπουν ολα μαυρα η ασπρα χωρις αποχρωσεις. σχετικα με την τελευταια παραγραφο σου εχεις δικιο, δεν μου εχει συμβει ποτε.
03-05-2018, 16:54 #87
Νικολα φιλε η ιωαννα το ειπε καλα την ιδια στιγμη που επιλεγουμε επιλεγομαστε ταυτοχρονα γι αυτο τα καταφερνουν λιγοι γτ δεν ειναι αμοιβαιο συνηθωσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-05-2018, 20:56 #88
Μα εσύ δεν θα ξέρεις ότι την έχει πέσει και σε άλλες.και αν το υποψιαστείς δεν θα είσαι σίγουρη..άσε που με τον τρόπο που θα σε πλησιάσει δεν θα σκέφτηκε καν ότι πριν από σένα την έχει πέσει σε άλλη..είναι να ξέρει να ρίχνει γυναίκες...
Έχει καταφέρει πολλά κορίτσια μπροστά στα μάτια μου..να πάνε για καφέ την ίδια στιγμή κι όλας..και στο σύνολο έχω γνωρίσει 4 τέτοια άτομα..οχι μόνο έναν..
03-05-2018, 20:57 #89
03-05-2018, 22:20 #90
Υπό κατάλληλες συνθήκες, θα σου έλεγα καλά κάνεις.
Είναι χρήσιμη όμως η εξής διαφοροποίηση...
Άσπρο --- Το ποτήρι είναι γεμάτο μέχρι τη μέση
Μαύρο --- Το ποτήρι είναι άδειο μέχρι τη μέση.
Γκρί --- Το ποτήρι έχει νερό
Δηλαδή για πράγματα που κάνουμε μια εκτίμηση ή εφαρμόζουμε τα υποκειμενικά μας γούστα... οκ σε κάποιες περιστάσεις έχει αξία και αρμόζει να βλέπουμε την κατάσταση άσπρο/μαύρο.
Όταν όμως μιλάμε για γεγονότα που έχουν την δική τους αξία, σαν γεγονότα και μόνο, και δεν βασίζονται στην ερμηνεία μας... εκεί κάπου νομίζω αρχίζει να αλλοιώνεται η εικόνα μας, όταν θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε διαφορετική αξία.